Overmars: 'Geen contact met Man Utd'

SamVR, 31-08-2015 om 07:01, 19576 views, De Telegraaf |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Het lijkt er op dat Jasper Cillessen deze transferperiode niet van club zal ruilen. De keeper van Ajax werd de afgelopen maanden veelvuldig in verband gebracht met Manchester United, maar volgens Marc Overmars is de Engelse club niet concreet.

'Er is geen enkel contact met Manchester United', citeert De Telegraaf de directeur voetbalzaken van Ajax. Cillessen zelf sprak zondag na afloop van het duel met ADO Den Haag (4-0 winst) vergelijkbare woorden. 'Ik heb niks van Manchester United gehoord en meld me lekker bij het Nederlands elftal', aldus de doelman.

Cillessen beschikt bij Ajax over een contract tot medio 2018, waardoor Ajax een enorme transfersom kan vragen indien Manchester United alsnog concreet wordt op de laatste dag van de transfermarkt. De Engelse grootmacht vreest dat David De Gea naar Real Madrid gaat vertrekken.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
R.F.
Sky Sports meldt net dat de Gea blijft.
0 0
Bennyben
50 miljoen moet ajax vragen voor cillissen als voor een bankzitter van man utd al 63 miljoen betaald word.

PSV heeft het eigenlijk slecht gedaan met depay als je de transferbedragen ziet ze hadden veel meer kunnen vragen
0 0
Rayno95
Navas zo goed als zeker naar united

JASPER BLIJFT!! =D
1 0
amberjari
Zitten jullie ook heel de tijd het transfernieuws te refreshen?

Heb weinig vertrouwen in de standvastigheid van netto als het om miljoenen gaat. Als ze komen is ie weg. Dus laten we hopen dat ze niet komen..
1 -1
Barrabrava
ja... nog 6,5 uur te gaan volgens mij...
0 0
RusselWestbrook
Engeland nog een dag langer.
0 0
RusselWestbrook
Messi naar Ajax.

Net gehoord van een vriend van mijn vader wiens dochter het vriendje is van de dochter van een vriend van Messi's zaakwaarnemer.

Waarom? Hij wil ook een keertje Europa League spelen
1 -4
Jordiafcajaxx
cillessen naar mufc
0 -3
MikeUitMokum
-_-
0 0
AjaxDordt
Bron?
1 0
MikeUitMokum
Heeft die niet.
Navas gaat als het goed is naar man united check voetbalzone.
0 0
AjaxDordt
Ook dat is nog niet zeker
0 0
MikeUitMokum
Vandaar dat ik zeg als het goed is.
0 0
AjaxDordt
Duidelijk
0 0
daniajax1
Geniaal filmpje van Cillessen door FC Afkicken. https://www.youtube.com/watch?v=PzYgX6uAxBw
2 0
Venta
"Anders Lindegaard gaat ook weg bij Manchester United. De Deense doelman gaat aan de slag bij West Bromwich Albion"
0 0
daniajax1
Nou het is rond. De Gea naar Real Madrid. 30 a 35 miljoen. Als Navas bij die transfer betrokken was zouden ze dat meteen melden denk ik?
1 0
Venta
Dat is ook gemeld hoor, 30-35 miljoen plus doelman Keylor Navas
0 0
daniajax1
Navas is niet direct bij de transfer betrokken, vandaar dat ik het niet zag staan. Real Madrid wil Navas ''los'' van deze transfer verkopen, terwijl United hem juist wil hebben.
0 0
blava
Navas is zeker niet de top keeper die Manchester zoekt
2 0
Joseph
Leg die Hoorn maar van de haak..

Als ze bellen, is het te laat en dan is het 100 miljoen miljard!
0 -2
Venta
Mike?
3 0
JanTa
Met 100 miljoen daar knipperen die malle Engelsen niet eens meer met hun ogen. Zover is die transfergekte al doorgeschoten.
1 0
ajacied277
ik hoop dat ik straks met een berg nutteloze rotte eieren zit, ben maar gaan sparen voor t geval die vieze vermeer terug zou komen.
1 -2
blava
Waarom zo laat? Ik begrijp dat niet. Heeft die Mendez eerst onderhandeld over zijn fee en daarna pas zijn goedkeuring gegeven aan de feitelijke onderhandelingen. Beetje een wazig scenario. Indien waar verwacht ik dat Cillissen voor 6 uur op het vliegtuig naar Manchester stapt. Noordwijk-Schiphol is slechts 30 minuten.
0 -1
Ajax Roermond
Nu dit van Cillessen achter de rug is, mag Ajax gauw nog even een spits en een flankspeler halen.
0 -2
Gulpen
Ajax lijkt te ontsnappen aan het doemscenario: een last-minute transfer van Jasper Cillessen. Volgens Onda Cero gaat Manchester United geen poging ondernemen om hem op te halen in Amsterdam.

Cillessen werd maandenlang genoemd als de belangrijkste kandidaat om David De Gea op te volgen in Manchester. Tot afgelopen weekeinde vond er echter geen concreet contact plaats. Niet onlogisch, want de Spanjaard is officieel nog steeds eigendom van United en pas in de avonduren zou die transfer afgerond worden.

United durft het niet aan om nu nog vol voor Cillessen te gaan. De club van manager Louis van Gaal zou tijdens de onderhandelingen met Real Madrid inzetten op Keylor Navas als ruilspeler. Zaakwaarnemer Jorge Mendes zou hierbij een sleutelrol zijn toegeschoven


2 -1
Rayno95
Thanks god :)

Is Onda Cero een beetje betrouwbaar?
0 -1
Ajax Roermond
YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES!
Misschien juich ik te vroeg, maar toch.
0 -2
Rayno95
Er wordt trouwens ook gesproken over Navas, laten we dat maar hopen :)
2 0
Ajax Roermond
Idd.
2 0
Ajax Roermond
Er word gesproken dat Navas de andere weg bewandelt, naar Man utd.
2 0
daniajax1
Mocht United nog komen voor Cillessen dan ben ik bang dat Overmars genoegen neemt met een miljoen of 30 terwijl je momenteel zoveel, echt zoveel meer kunt krijgen van United.
0 -1
Ajax Roermond
Nee nee nee nee nee nee... AUB Cillessen blijf, zonder jou worden we geen kampioen. :(
1 -1
daniajax1
Lindegaard is weg en Valdes in gesprek met Marseille. En het schijnt dat Real en United ook weer in gesprek zijn over De Gea.
0 -1
Venta
Ow god, Cillessen is zojuist gespot op Manchester Airport.
1 -4
JohDE
Jep, ik las het ook.
0 -3
Rayno95
Zonder foto geloof ik er niks van, ik kan ook zomaar random zeggen, Messi gespot op Schiphol, transfer naar Ajax?
2 -1
Venta
Serieus?
0 -1
Rayno95
Is gewoon bij oranje

Bron: foto NOS :p, jouw bron?
3 -1
Ajax Roermond
Waar blijft het bericht dat ziyech overstapt naar Ajax :p
1 -1
Adam24
De eerste keeper is verkocht:

"Manchester United neemt maandag afscheid van Anders Lindegaard. Sky Sports brengt naar buiten dat de 31-jarige keeper van Deense komaf de medische keuring ondergaat bij West Bromwich Albion."
0 0
mcjc
Ik kan me nog herinneren dat Eriksen voor een koopje van 13 miljoen de deur uit ging. Ajax weet geen zaken te doen.
0 -1
Venta
Ehh, iets met een clausule misschien?
2 0
Rayno95
Off topic: United haalt Martial voor 80 miljoen!, dit gaat toch serieus nergens meer over?

Martial is een groot talent, maar 80 miljoen? no way, hebben ze nu nog wel geld?, wat hun allemaal uitgeven in 1 a 2 jaar is ziekelijk

Als ze voor Jasper komen, 100 miljoen vragen.
0 0
EenAjacied
Man u verdient alleen al 170 mil per jaar aan shirtsponsors dus geld hebben ze denk ik wel genoeg, maar ik ben het wel met je eens dat ze geld uitgeven alsof het niks is. Lijken net vrouwen in een winkelcentrum tijdens de uitverkoop..
2 -1
Ajax Roermond
Dat is echt ziek!! Cillessen niet laten gaan onder de 60 miljoen.
1 -1
daniajax1
Totaal de weg kwijt en in paniek daar. Voor dat bedrag kan je een wereldspits halen ipv een talent dat nog niks bewezen heeft. Als ze nog voor Jasper komen dan inderdaad ook belachelijke bedragen gaan vragen. En dan heb ik het niet over 50 miljoen belachelijk, maar 80 miljoen. En als ze morgen nog komen 100 miljoen.

United heeft Lindegaard trouwens laten gaan naar West Brom.
2 0
Ruff Rhythim
Ik kom die Overmars persoonlijk zn stropdas wat strakker zetten als ie nu nog het lef heeft om Jasper nu nog te verpatsen!
1 -1
JPC40
denk niet dat jasper nu van plan is om te vertrekken hij zit in een goeie flow , bij United moet hij dan weer helemaal opnieuw beginnen, hij moet met Danny mee voor kwalificatie, dat zou voor hem alleen maar nadelig zijn.
1 -1
Venta
Ja, Jasper zegt zeker nee. Moet je nagaan, straks komt ie uit die flow. Het is ManU maar toch?

Maar nu serieus: Hij heeft allang aangegeven bij Overmars dat hij graag zou willen vertrekken als ManU zich meldt. En Overmars heeft dus ook allang bij Cillessen aangegeven dat ze hem niet zomaar zullen laten gaan. Er is dus ook ALLANG bekent vanaf welk bedrag Ajax akkoord zal gaan. Als ManU een bod doet dat hoger is, dan zal Ajax akkoord gaan. Doe je helemaal niks tegen.
1 -2
mickey2602
Serieus zeg je...Dus jij hebt erbij gezeten dat Jasper bij Overmars is geweest?
Wat je nu opsomt zijn gewoon je eigen gedachten wat jij denkt wat er is gebeurd.
0 0
JPC40
lekker tegenstrijdige berichten, elders wordt gezegd Jasper heeft sinds wk geen woord met van Gaal gesproken hij heeft beweert geen zin te hebben om te vertrekken, hij zou twee weken geleden al gepresenteerd worden bij United, hij zou bij Ajax blijven want Gea gaat niet weg, United zou al lang een andere keeper hebben aangenomen.
0 0
Ajax Roermond
Tuurlijk heeft Ajax contact met een aantal keepers/zaakwaarnemers. Wat hier onder al werd gezegd zodra het balletje begint te rollen, hebben we zo een andere keeper,.maar geen sportiello ofzo. Ze komen dan aanzetten met padt of ruiter :-(
0 0
Patajax
Laatste transferdag. Dus ga het mooi vergeten United. Ajax moet zich gewoon hard opstellen. Cillissen gaat niet weg, punt uit! Geen discussie mogelijk.
0 -1
RusselWestbrook
Nog twee dagen voor Engeland.

Waarom? Tsja, een of andere 'bank holiday' en banken blijven het verdomd lastig vinden om geld over te maken in het weekend /op feestdagen. Belachelijk
0 0
Ajax Roermond
Cillessen zal dinsdag niet weggaan, want we hebben dan geen keeper die hem kan opvolgen. Daarbij als Ajax vandaag een keeper koopt, weten we dat cillessen morgen vertrekt.
0 0
peterhu
Stel dat je daarmee Cillessen (wanneer leren we hier nou es hoe je die naam spelt?) een meer dan vorstelijk salaris door de neus boort, hoe vrolijk en gemotiveerd denk je dat Jasper dan de rest van het seizoen is?
0 0
Rayno95
Hij geeft al 100x aan ook best te willen blijven en niet perse weg wilt, Ajax's goed recht om dan te zeggen: wat dan ook, jij blijft hier.

Jasper klinkt nog erg gemotiveerd om met Ajax door te gaan, wordt denk ik geen probleem ;)
2 0
peterhu
Tuurlijk is dat Ajax' goed recht.
De vraag is alleen wat je dan nog aan 'm hebt.
1 -1
Ruff Rhythim
Aangezien Jasper dus nog gemotiveerd genoeg is om voor Ajax te spelen hoeft deze vraag niet gesteld te worden...
2 -1
peterhu
Ik hoop het met je mee. Maar ik ben er pas gerust op als de klok 00:01 slaat (huh?) ;-)
0 0
JanTa
Ik heb geen moment getwijfeld dat Cillissen zou vertrekken en nu ook niet.
1 0
ajaxminimax
Als ze wel komen. Dan zeg je gewoon bij 60 miljoen willen we praten, dan is man united gelijk weg. Als je cillessen nu verkoopt, dan verkoop je ook de titel vrees ik.... dus gewoon niet doen
1 0
AnitAjax
united heeft net 50m geboden op een 19 jarige spits van Monaco. die schrikken niet van 60m
2 0
Ajax34
Prima houden zo, je gaat op de laatste dag toch je beste keeper niet meer verkopen.
1 0
aniel.rambharos
Als ik dit lees, vrees ik het ergste. Zo gaat het jaar in jaar uit bij Ajax. Poot niet stijfhouden en overstag gaan met een megabedrag van 30 milj. Altijd wordt gezegd dat er geen contact is. Maar achter gesloten deuren gebeurt er op dit moment heel veel. Dit zou echt een ramp zijn. En het zal weer zo'n typische handeling van v.Gaal zijn om iemand op het laatste moment weg te kapen. Hij was het die Zlatan ook op het laatste moment verkocht. Als v.Gaal een Ajax-hart heeft, dan doet hij Ajax geen pijn. Maar ja, het zal eens te meer uitwijzen, dat Ajax hun aan - en verkoopbeleid een ramp is. Zo ook met Cillessen. Ik lees het bericht wel op teletekst dat hij vertrekt. Laten we het niet hopen!!!
1 0
Venta
Ja, dat begrijp ik hier dus niet aan.
Dat clubs/trainers het zo doen, snap ik. Maar als je dan Van Gaal heet, en de belangrijkste speler van Ajax wilt kopen. Dan kan je dat toch wel iets subtieler aanpakken zodat je grote liefde (AJAX DUS) er minder last van heeft?
0 0
Johan 14
Iedereen zal Cilissen willen behouden voor Ajax ,maar als Manchester op maandag avond of dinsdag nog even aanklopt met een mega bod van 35 miljoen ,zal het niet te weigeren zijn .Dat is nu één maal de kracht van het grote geld .
0 0
Rayno95
Voor ons eindigd het vandaag, dus denkt dat het dinsdag sws uitgesloten is, dan gaat niemand weer weg (behalve Duarte en Boilesen)
0 0
Lewis Hamilton
Al is er wel contact, jij laat hem gewoon niet gaan Marc. Je hebt ons vorig jaar alweer in ons hemd laten staan met die belachelijk late verkoop van Daley Blind. Dus ga een keer op je strepen staan en kies voor het sportieve aspect ipv het financiële en anders rot je maar op.
3 0
robertomalone
Doe gewoon man
0 0
AFCA.
Nee dat zou je eens moeten durven marcie.....
0 0
31xAjax
Waarom zegt Marc er niet bij dat MU nu ook niet meer hoeft te komen???
5 0
Venta
De speler zelf heeft er ook nog een mening over. Als jij nou heel goed bent in je werk (geen idee wat je doet), en Google komt speciaal voor jou naar Nederland om met jouw baas te overleggen of ze je mogen aannemen. Dan zul je echt flink balen als jouw baas z'n hakken in het zand zet, waardoor jij een droombaan en topsalaris misloopt. Ik hoop het niet, maar áls ManU komt snap ik het als Ajax er niet voor gaat liggen. Daarbij verwacht ik veel van Onana.
4 -4
@Maar7en
Nou dit wordt aftellen.. Niks meer erbij niks meer eraf!
2 0
Rayno95
Boilesen en Duarte moeten we nog zien te lozen :p
8 0