Moisander: 'Hoop titel nog niet vervlogen'

Wilten1, 22-02-2015 om 16:28, 14579 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

In zijn reactie tegenover FOX Sports was aanvoerder Niklas Moisander teleurgesteld, maar ook realistisch. 'Na de tegentreffer moeten we weer op nul beginnen en we scoren al niet al te makkelijk. We hebben er alles aan gedaan, maar moeten toegeven dat Willem II het ook goed heeft gedaan', aldus de Fin.

Ondanks dat Ajax in de eerste helft alles onder controle leek te hebben en Willem II amper gevaarlijk was ging het na rust toch weer mis: 'Het positiespel was goed eerste helft, maar tweede helft doen we dat niet meer en zijn we slordig. Als we zouden weten hoe dat komt zouden we dat beter doen. We wisten dat Willem II meer druk zou gaan zetten, maar ze krijgen uit het niets de goal en dan wordt het moeilijk. Het is teleurstellend, want dit is al zo lang het verhaal.'

De Finse aanvoerder was na zijn plaats op de reservebank tegen Legia Warschau afgelopen donderdag weer in de basiself geposteerd als linker centrale verdediger. Hierdoor was Viergever, die zichtbaar in de fout ging bij de Tilburgse treffer, naar een plaats aan de linkerkant verwezen. Ondanks het magere resultaat blijft Moisander positief: 'Zolang het kampioenschap theoretisch mogelijk is gaan we ervoor, maar we weten dat het zo heel moeilijk wordt. Als je kampioen wilt worden moet je dit soort wedstrijden winnen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
De_Realist
Vergeet die titel nou maar gewoon en focus gewoon op vermakelijk voetbal, ga eens wat meer scoren, het lijkt al 3 jaar nergens op.
0 0
Voetbal1900
Blij dat hij volgend jaar weg is!! HELEMAAL klaar met die dwaas!!
0 0
RasAjacied
Zag ze achter Armenteros en cabral aan rennen de halve wedstrijd, deze gasten rennen harder dan de verdedigers van Ajax en dat was te merken haha
0 0
ruben uit de ho
Op dit moment moeten we er alles aan doen om die tweede plaats vast te houden, meer zit er niet in!
0 0
Ride
Jij bent gek Moisie
0 0
Noxin
Als of die lampies 5 van de 10 wedstrijden gaan verliezen... En dan moet Ajax ook nog eens alles winnen. Zie ik in deze vorm echt niet gebeuren.
0 0
Starkoo
Nou Mooisander 6 punten is te doen maar 14 niet, begin nou eerst beter te voetballen en win donderdag in Polen en win in Eindhoven, dan is het nog 11 punten met Twente, Feyenoord, Ado uit en Heerenveen thuis wonder als Psv dat allemaal verliest, nee de droom is voorbij voorlopig, Overmars moet gewoon van de zomer ervaring halen, we moeten zeker tweede worden!
0 0
Niko1995
Moisander verdedigde kans van Armenteros ook dramatisch. Hij stapte veel te vroeg uit. terwijl serero er not liep
0 0
superjood
Moisander wat ben ik blij dat jij naar sampdoria gaat. Wat een slechte voetballer ben jij.
0 0
JohnDylan
Waarom speelt deze ongelofelijke oen uberhaubt nog? Laat Ajax deze zomer A.U.B. afscheid nemen van Moisander en Vd Hoorn en een nieuw basiswaardig centraal duo aantrekken. Viergever en Veltman zijn leuk als wisselspelers maar zijn niet goed genoeg als vaste basisspelers.

Laat Ajax dit seizoen maar afmaken met (v.r.n.l.) Tete, Van Rhijn, Boilesen en Owusu als verdediging. Dan kan Ajax tenminste de verdediging met veel rug van het doel af laten verdedigen. Nu spelen de linies van Ajax vaak ver van elkaar af omdat wanneer Ajax in balbezit is de verdedigers niet naar voren durven te schuiven.
0 0
godenzonensuper
Iedereen klaagt over viergever , hoorn, moisander en boilesen . Tuurlijk deze 4 zijn het ajax shirt niet waard . Maar ik erger me dus ook al tijden aan die van rhijn ook vandaag weer . Zodra een paar jongens niet thuis geven . Doet van rhijn daar ook leuk aan mee , hij zal NOOIT eens voorop in de strijd gaan .
0 0
BvD27
Ik hoop ook nog steeds op het kampioenschap, maar of dat realistisch is is een ander verhaal Niklas..
0 0
klopper
En elke week speelt Moisander de overige wedstrijden weer uit op FIFA 15 en elke week wordt hij toch nog kampioen, in FIFA 15. Dat is de enige plek waar dit zeer misplaatste vertrouwen/hoop vandaan kan komen. Ook vandaag was Moisander weer erg matig. Kan Lazio hem niet direct overnemen?
0 0
Mixmaster
Sampdoria..?
0 0
JPC40
Ben ik nou een imbeciel of lijkt dat zo , Lasse heeft geen idee waarom het zo slecht loopt Moisander denkt nog steeds dat het mogelijk is om landskampioen te worden en Frank tja ach hij gaat met goed gevoel naar Warschau ?????????????????? euh wat !!! welke deel van het verhaal zien ze niet of willen ze niet zien !!!!!!!!!, dit slaat werkelijk alles .
Heeft dit elftal soms last van tunnelvisie , want daar begint het nu toch echt op te lijken .
0 0
brullie
Welterusten als je denkt de titel nog te kunnen halen...tweede worden is al een kunst...PSV heeft het gewoon beter gedaan dan wij...wat kan je hier nu tegen inbrengen? Ja is kut maar realiteit...
0 0
ST
Mooi is anders, MooiSandra. De homofiele robot.
0 0
ajaxmening
Dat is nu precies dat waarom hij geen topper is, was of wordt, weet gewoon niet wat de status is van het team en vooral de bezieling , hij kijkt zelf al naar huizen in Italia , dit even als voorbeeld , nee we winnen alles en PSV verliest er nog 5 .
0 0
Vergaluz
die vent is helemaal de weg kwijt
0 0
Daveke
Slappe kut klets!!! Waardeloos!!!
0 0
Duif63
Hopeloze reactie man. Zeg verdomme gewoon eens waar het op staat. Worden ze "boven" misschien ook een keer wakker.
0 0
Wayout
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! ZIELENPOOT, HOOP OP TITEL NOG NIET VERVLOGEN?? keep on dreaming en adieu
0 0
DonAdam
Moisander moet wat minder blowen, vrees ik.

Ajax moet zich richten op de 2e plaats en de vCL.
0 0
Ajaxfan_1987
Die Moisander lult, zoals hij voetbalt!!
0 0
Aeter
Direct op het vliegtuig naar naar Italië die mongool. Heb je echt geen zak aan.
0 0
heico1980
denken die lui dat wij supporters onnozel zijn ofzo? wat een dom gelul.
0 0
Robeerke
Ik heb hier geen zin meer in.
0 0
AjaxD1986
Moisander is z'n dope niet verloren!
0 0
BommenOpRotterd
Dat is al de 2e keer dat hij dit zegt. Na de eerste keer is er geen reet veranderd en dus is het kampioenschap alweer verneukt!
0 0
mlku
wij moeten maar toegeven dat de kampioschap al verprutst is, de 2e plaats is de hoogste, ajax moet dat zo snel mogelijk veilig stellen
0 0
TheRiviera
Het probleem van het huidige Ajax ligt grotedeels bij FdB vanwege het continue rouleren van het elftal krijgen de spelers niet de tijd om te stabilizeren op een positie.Hij wisselt vaak tussen viergever en boilessen voor de linksback positie maar als hij zich positief uitlaat over Viergever en hem wilt laten staan laat Viergever dan staan op de positie waar hij zich het meest thuis voelt centrale verdediger dus.VD Hoorn zal ongeacht hoe goed of slecht hij het doet weer op de bank gezet worden waneer Veltman weer fit is ookal bakt Veltman de laatste tijd weinig ervan.Het middenveld is helemaal niet over te spreken.Sinkgraven voegt momenteel niks direct toe dus hij had van mij nog niet gehaald hoeven te worden.Doordat FdB helemaal in ze bol zit met de ontwikkeling van Bazoer offert hij Klaassen's aanvallende kwaliteiten door hem op CVM te zetten.Een positie waar klaassen nooit hoort te staan naar mijn mening.De voorhoede heeft te maken met zelfde problemen El Ghazi en Kishna zijn de enigste echte buitenspelers die we hebben maar ongeacht of ze het goed of slecht doen blijven ze nooit langdurig in de basis staan.Voor de spits positie heeft Ajax 3 spits waarvan 1 geblesseerd en wat doet FdB hij liet een middenvelder op die positie staan.Op deze manier krijgen spelers niet het vetrouwen wat ze nodig hebben om te excelleren op de positie waar ze het beste uit de voeten komen.Voor mij is het best mogelijke elftal momenteel.Op doel ( Cillessen ) Verdediging ( Van Rhijn,VD Hoorn,Viergever,Boilessen ) Middenveld ( Bazoer,Schone,Klaassen ) Voorhoede ( El Ghazi,Milik,Kishna ).Maar ongeacht van welk elftal er staat moet dat elftal blijven staan zodat de speler tijd krijgen om goed ingespeelt te raken op elkaar want dit rouleren verpest de stabiliteit in de ploeg.
0 0
wouter90
Klaassen op links werkt niet en je hebt nog steeds dezelfde kut verdediging. Door selecteren en andere tactische keuzes lijkt mij de enige oplossing. Laat maar eens 7 nieuwe namen komen om het roer volledig om te gooien. En ontlast Milik door met de punt naar voren te spelen en train elke dag op balvastigheid.
0 0
TheRiviera
Al hoewel ik 4-3-3 met de punt naar voren een goede optie vind en dat werkt beter met een speler zoals Klaassen of Schone die toch echt op 10 kunnen spelen maar FdB zal nooit zo gaan spelen.En zoals je hebt gezien zal door selecteren ook niet werken want dat heeft hij al gedaan.Soms moet je een sterk elftal maken en dat laten staan en groeien.En over de verdediging is het verhaal simpel,Veltman deed het al matig en is gebleseerd en niet 100procent , Moisander doet het matig.Dus wat blijft dan over?VD Hoorn en Viergever die nooit echt de kans hebben gekregen om zich langduring te bewijzen op de positie van CV.Die jongens hebben het vetrouwen nodig van FdB en niet dat ze steeds gewisseld worden waneer ze een foutje maken.Kijk naar de vorige seizoen van Ajax.Ondanks dat we altijd kampioen van de inhaalrace werden werd FdB altijd geprezen op het feit dat hij van de selectie echt een sterk elftal neerzetten maar dat deed hij door spelers vetrouwen te geven op de positie waar ze zich goed bij voelen.
0 0
MarcoWatcher
Ik roem Cruijff z\'n visie op talentontwikkeling maar hoe krijg je daar als middelmatige topclub in Europa (want dat zijn we helaas nu eenmaal) nou ook eens een keer rendement uit?
0 0
DannyK
Zit ie nog in dromenland?
0 0
MarcoWatcher
En van je hela hola houd er de moed maar in, houd er de moed maar in
0 0
Tian1Sky
Ik word zo moe van deze dwaas.
0 0
RasAjacied
Combi van een daas en een waas
0 0
TikkieTerugJaap
Die slappe zak is niet helemaal goed hoor.
0 0
foensai
Ik denk dat jij gewoon ff je mond moet houden. ben ik de enige die vindt dat hij buiten de basis moet aanvoerdersband naar Klaassen. Schöne niet meer opstellen gewoon dan Kishna of Muric laten spelen. ..... Hoop op titel.... Pfff wees gewoon reëel man.
0 0
gras
Hoe durft die gast dit nou te gaan roepen. Echt. Dat is geen plaat meer, dat is een hele Chinese muur voor je kop hebben.

En de EL Niklas? Daar gaan we ook voor toch? Want in Polen gaan we het redden toch?

Ok, slaap zacht.
0 0
Chesterson93
Champions League komt vroeg dit jaar.
0 0
Alfred de Steen
mooie kerel
0 0
Beretta
How about no!
0 0
Boer Gijs
Blijkbaar heeft Moisander de hoop dat Psv uit de competitie wordt gezet of zoiets.
0 0
mvdk
Misschien gaan ze wel failliet
0 0
godenzonensuper
Deze Finse dorpsgek moet eens beelden terug gaan kijken van zichzelf uit het seizoen 12/13 toen het een betrouwbare en goede verdediger was . En kijk nu , het lijkt wel alsof die iedere wedstrijd voor het eerst op een voetbalveld loopt in zijn leven .
0 0
Schonejood
Smerig Fins kwalletje. Ga jij maar eens de hele nacht die dekfout van je analyseren bij die tegengoal. Misschien dat z'n bijnaam maar worden: dekfout
0 0
Danny.S
hoop op titel nog niet vervlogen.....?

Man man.....enige zelfreflectie is ver te zoeken bij mooisander, het is fucking Willem 2.
Dat mag 'normaal' gesproken toch geen probleem zijn.

Wat een kutinstelling van een aantal spelers.
0 0
MG1970
Met betrokkene Moisander voorop.
0 0
District
Moisander dronken? Viergever en hij zeker wezen stappen.
0 0
wolterx
Einde seizoen: Moisander:'Ja, we verloren het seizoen in Februari. Daarom was PSV in April al kampioen.'
0 0
ibramido
Spullen pakken, wegwezen! Met je ervaring..
0 0
JoodTotMijnDood
Wat een baas!
0 0
..::Rootje::..
Moisander zegt hier alleen dat zo lang het mogelijk is, wij voor de kampioenschap gaan. Maar dat het moeilijk is. Zegt hier niks verkeerds.

0 0
SNTR
Tegenwoordig word je reactie verwijderd als je 'arrogante zak' zegt.
0 0
Patajax
Een lichtpuntje Feyenoord staat achter
0 0
Toon meer reacties