Jong Ajax zegeviert in spektakelstuk

KoenWeijland, 06-02-2015 om 22:32, 65031 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jong Ajax heeft aan een zinderende wedstrijd bij provinciegenoot FC Volendam drie punten overgehouden na een 3-4 overwinning. De thuisploeg stond voor het duel op de vierde plek en keek al omhoog, maar de nummer tien van de Jupiler League besloot anders.

De beloften van Ajax begonnen zeer voortvarend aan het duel, want al na negen minuten was de openingstreffer een feit. Robert Muric was met een schitterende goal verantwoordelijk voor het doelpunt. Voordat de in goede vorm stekende Kroaat zijn volgende actie inzette, werd het duel voor een kleine drie kwartier onderbroken. De lichten van het KRAS Stadion vielen uit door een grote stroomstoring in Volendam, maar toen de storing verholpen was en de spelers voor de tweede maal waren opgewarmd, kon de wedstrijd worden hervat.

Jong Ajax ging na de onderbreking verder waar het gebleven was en viel vol overgave aan. Nadat debutant Stan van Bladeren een poging van Guyon Philips uit de kruising had getikt, kopte Damian van Bruggen aan de andere kant op de paal namens de ploeg van Jaap Stam en Andries Ulderink. Kort daarna was het alsnog 0-2 door opnieuw Muric, die nu vanaf links naar binnen trok en met zijn chocoladebeen knap raak schoot.

Een bizarre slotfase van de eerste helft volgde. FC Volendam trof in iets meer dan drie minuten drie keer raak. Brandley Kuwas scoorde tweemaal en tussendoor was Kevin Brands trefzeker. Daardoor keek Jong Ajax plots tegen een achterstand aan, maar al voor rust trok het de stand weer recht. Linksback Leeroy Owusu werd binnen de zestien onreglementair ten val gebracht en Richairo Zivkovic wist wel raad met het buitenkansje: 3-3.

In de tweede helft stokte de doelpuntenproductie plotseling, maar dat betekende niet dat er geen spektakel meer te beleven was in het palingdorp. Van Bladeren onderscheidde zich met een aantal buitengewoon fraaie saves, terwijl kansen voor Jong Ajax niet besteed waren aan Sam Hendriks en Zivkovic. Nadat Ulderink en Stam Damil Dankerlui en Elton Acolatse inbrachten, zette de ploeg aan voor een slotoffensief. En niet zonder resultaat.

Waar het Volendamse publiek al genoegen nam met een gelijkspel en men toch al genoten had van het doelpuntrijke duel, besloot basisklant Django Warmerdam dat een dergelijke wedstrijd ook met vuurwerk zou moeten worden besloten. Van grote afstand haalde de middenvelder drie minuten voor tijd aan en zag hij zijn inzet prachtig in de kruising verdwijnen.

Het betekende zijn eerste doelpunt in het betaalde voetbal en drie welkome punten voor Jong Ajax, dat door de zege verder opklom in het linkerrijtje naar een negende plek. Nummer acht Almere City heeft net als Jong Ajax 34 punten, maar speelde al een wedstrijd meer.

Wedstrijdverslag door Koen Weijland en Sam van Raalte

Scoreverloop: 
9' Muric 0-1
24' Muric 0-2
41' Kuwas 1-2
44' Brands 2-2
45' Kuwas 3-2
45+1' Zivkovic 3-3 (pen)
87' Warmerdam 3-4

Kaarten:
Geel: Warmerdam (Jong Ajax), Lo Fo Sang (FC Volendam)

Bijzonderheden:
11' Lichtmasten vallen uit. Spelers verlaten het veld. Na een onderbreking van ongeveer veertig minuten wordt de wedstrijd hervat.

Opstelling FC Volendam: Zwarthoed; Akouili, Schilder, Luirink (84' Schouten), Lo Fo Sang; Evers, Kuwas, Fafiani; Philips (81' Steltenpool), Brands, Van Kippersluis

Opstelling Jong Ajax: Van Bladeren; Lartey Sanniez, Mirani, Van Bruggen, Owusu (62' Dankerlui); Sporkslede, Bakker, Warmerdam; Muric (73' Acolatse), Zivkovic, Hendriks
Bank Jong Ajax: Grim, Dankerlui, Vissie, Höner, Acolatse

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jeugdgaatvoor
Waar is de samenvatting te zien?
0 0
simok
http://www.sbs6.nl/programmas/jupiler-league/videos/Il4W7TM4IcSO/jupiler-league
0 0
Capi86
Vanaf 17:30

Leuke samenvatting, en die voorhoede Zivkovic - Muric bevalt mij wel
0 0
weslo
Idd, staat zelfs nog niet op de Foxsports site
0 0
Rommy
MosesD heeft het erover dat Kieft een meester was in het vasthouden van de bal, dat klopt zeker , maar niet bij Ajax , ik heb volgens mij alle wedstrijden van Kieft hij Ajax gezien en hij was een echte Goaltjesdief ! Pas in Italië en later bij PSV is hij gaan voetballen en een echte Ajax spits geworden.........
0 0
Rho1980
Warmerdam zorgt voor vuurwerk in Volendam? Gevaarlijke tekst AS ;o)
0 0
Simon1
Wij kunnen allemaal wel spelers opnoemen, maar het feit is gewoon dat Ajax het scoutingapparaat moet worden veranderd. Talenten aantrekken is natuurlijk ontzettend belangrijk voor een club als Ajax. Een continuïteit van doorstroming van de jeugd naar het eerste is waar Ajax op draait. Echter mist Ajax nu twee dingen in het eerste: een leider en een spelverdeler. De jeugd in het eerste elftal moet worden bijgestaan door ervaren spelers en het liefst ook dragende spelers. De dragende spelers moet Ajax zelf opleiden daar ze het geld niet hebben om die te.kopen. Ervaren spelers kunnen en moeten echter wel worden gekocht. Dan komen we bij het volgende \"probleem\". Wanneer is een ervaren speler ervaren en wanneer niet. Poulsen vs. Zimling. Poulsen speelde bij (sub-) top clubs van heel Europa en Zimling speelde bij NEC en.op de bank bij een middenmoot van Duitsland. Hierin zit dus ook het verschil. Daarnaast is de omgang met de medespelers belangrijk. Een ervaren speler moet zijn ervaringen delen met de jonge spelers. Gebeurd dit niet dan heb je er niks aan.

Poulsen en Ooijer waren de enige ervaren aankopen die ook echt belangrijk zijn geweest en dat is ook direct duidelijk waarom. Beide speelde op hoog niveau en beide waren ontzettend belangrijk in de groep. Zimling kan zich uiteraard alsnog profileren in de mentor rol en kan wellicht ook nog groeien in het Ajax spel. Daarom geef ik hem nu nog de voordeel van de twijfel.

Het scoutingapparaat van Ajax moet dus veranderen en moet dus beter scouten op hetgeen wat het eerste elftal mist. Ervaren speler op een positie die niet goed gevuld is.

KP: Cillessen / Boer / Onana
RB: Van Rhijn / Tete
RCV: Veltman / Van der Hoorn
LCV: Viergever / Aankoop
LB: Boilesen / Riedewald
CVM: Serero / Zimling
RAM: Klaassen / Bazoer
LAM: Aankoop / Sinkgraven (verhuur/Jong Ajax Andersen)
RVA: El-Ghazi / Muric
LVA: Kishna / Fischer
CA: Aankoop / Milik / Zivkovic

Daarnaast moet Ajax ook het veldspel verbeteren. Ajax verkleint zijn eigen speelruimte in plaats van het dieper te maken. Dit doe je door vleugels die diep gaan of dat ze naar binnen gaan waardoor de Back erover heen kan. Het middenveld zal meer de motor moeten zijn en de CA eerst de \'10 en pas in de afrondende fase de \'9. Hierdoor houdt je het spel dynamisch en creëer je veel snelheid in het spel. De leiders in het veld (Aankopen voor de basis) moeten dit doen. Voorheen deden Verthongen en Eriksen en daarna De Jong en Blind dit maar nu is er niemand. Verthongen, Eriksen en De Jong mist Ajax nog het meest.
0 0
AfcaOss
Klaassen op de plek van serrero
0 0
3*stars*3
En waar wil je onze kleine Afrikaanse strijder zetten?
0 0
Simon1
Met de huidige selectie gewoon. Klaassen, Serero en Sinkgraven laten staan.
0 0
Simon1
Dat is een goed punt, heel goed zelfs. Alleen is Klaassen de enige speler met de diepgang die je nodig hebt op de AM positie en is Serero de enige speler die heel goed past in dit team en dan het beste op de CVM. Soms moet je die dingen afwegen. Klaassen op Serero zijn plek is Goed, maar Serero op Klaassen zijn plek niet/minder. Als we nou bijvoorbeeld Gudelj hadden kon je met een middenveld van Gudelj (RAM), Klaassen (CVM) en Serero (LAM) spelen. Serero op de LAM kan lekker binnendoor snijden om de
0 0
Simon1
... de verdediging open leggen.
0 0
vodin424
Andreas Granqvist ophalen en 2 jaar lang als CV gebruiken, daarna kan Mirani of Van Bruggen dat opvangen
0 0
Aeter
Ja joh sla Tete en Riedewald maar over.
0 0
Mace0107
Knappe prestatie hoor. Prima!
0 0
Tomasb
hoe speelde mirani?
0 0
JohnDylan
Slecht en Van Bruggen was ook niet goed. Al hoewel Van Bruggen in de tweede helft wel redelijk was.
0 0
Tomasb
jammer, Mirani speelt een sterk seizoen bij de A1
0 0
ibrahendriks
Heel knap tegen een topploeg uit de 1e divisie. Blijkt toch de klasse en mentaliteit uit, ook gezien het scoreverloop.
0 0
AjaxfanRuben
Zag Sporkslede heel veel coachen, de boel op sleeptouw nemen. Ulderink schreeuwde de laatste minuten extra tijd zijn hele stem schor: Volhouden!!
0 0
AjaxD1986
Lekker hoor tegen dat stelletje gefrustreerde palingboeren. Sterk gespeeld, Zivco was niet van de bal af te krijgen! Ulderink&Stam laten hun ploeg mooier voetbal spelen met minder materiaal dan Frank&co.
0 0
District
Muric en Lartey vond ik de beste van wat ik gezien heb.

Knappe overwinning met dit middenveld, vind ze het sowieso wel goed doen in de JPL.
0 0
..::Rootje::..
Afgeloppen.
0 0
Misc1990
Kan iemand mij vertellen of zo een Warmerdam, van bruggen, lartey, Mirani echt Ajax 1 kunne halen?
0 0
afca patrick
Uit dit elftal? Muric, Zivkovic, Owusu en Lartey hebben potentie om Ajax 1 te halen. De rest kunnen prima eredivisie spelers worden.
0 0
District
Van Bladeren misschien ook nog wel.
0 0
@ABVAJAXoptwitt
Klopt, ook Mirani en Acolatse kunnen het waarschijnlijk wel halen maar ik betwijfel of zij ooit basisspelers worden.

Echt knap dat Jong Ajax dit heeft kunnen winnen. Het moet natuurlijk wel een mentale klap zijn geweest toen Volendam terug kwam van 0-2 naar 3-2 maar ze hebben het heel knap hersteld! Stam heeft het toch samen met Ulderink prima voor elkaar vind ik. Waar Groenendijk vorig seizoen absoluut niet goed genoeg was als trainer vind ik dat zij het gewoon goed doen!
0 0
District
Acolatse heeft in mijn ogen teveel man voor zich, ik noem een Muric, Becker, De Sa, Fischer, Kishna, El Ghazi en in mijn ogen ook Cerny.

Mirani ben ik niet zo onder de indruk van.

0 0
@ABVAJAXoptwitt
Klopt, daarom denk ik ook niet dat Acolatse basisspeler wordt. Waarschijnlijk zal hij vertrekken naar een subtopper of middenmotor in de eredivisie.
0 0
District
Van Bladeren misschien ook nog wel.
0 0
Misc1990
Oké, over Lartey hoor ik idd vee goeds. Met Tete, Lartey en Savastano heb je al idd goede backs voor de toekomst! Ik hoop dat Ajax in de zomer Denayer van City kan kopen, een goede CV doe nu is uitgeleend aan Celtic. Hij heeft nog een contract tot 2016 dus misschien kunne ze hem volgend jaar huren en daarna transfervrij vastleggen
0 0
District
Van Bladeren misschien ook nog wel.
0 0
ne pas maroc
Lartey zie ik zelf wel toekomst in. Complete back
0 0
JohnDylan
Sanniez heeft de pech dat Tete en Owusu nog net wat meer potentieel hebben.
0 0
ne pas maroc
Op basis van wat?
0 0
JohnDylan
Tete is verdedigend de beste van de drie doordat hij een ongelofelijke felheid en timing van zijn tackles heeft. Owusu is aanvallend de beste van de drie doordat hij erg rustig aan de bal is, een goede dribbel heeft en een goede voorzet. Sanniez is verdedigend en aanvallend redelijk maar mist dat beetje extra wat Tete verdedigend en Owusu aanvallend heeft.
0 0
afca patrick
Sporkslede blijft toch ook gewoon een prima speler.
0 0
DeAjacied07
Ik zei het jullie Warmerdam! Prima speler! Wat nou niveau Van Koeseveld, Noordhoff en Vissie?
0 0
afca patrick
Geen slechte speler inderdaad. Bakker ook redelijk. Maar beide niet Ajax-waardig natuurlijk.
0 0
JoodTotMijnDood
Haha omdat hij nu 1 keer heeft gescoord?
0 0
DeAjacied07
Nee, speelt wedstrijd in wedstrijd uit prima. Alleen omdat hij er in de A's nooit bovenuit stak gaan mensen er van uit dat hij het niet haalt. Zou zo maar een nuttige speler voor Ajax 1 kunnen worden, ook omdat hij zowel als linksback als linkshalf uit de voeten kan.
0 0
ne pas maroc
Niet te vroeg juichen! nog een minuut of 6 billenknijpen
0 0
afca patrick
Prachtige goal, goede actie Acolatse zeg
0 0
..::Rootje::..
Django Unchained!
0 0
FrieseAjacied
Zozo! Goaltje hoor! Slim wat Zivko deed ook
0 0
martina
Geniale aanval
0 0
JoodTotMijnDood
Mooie goal!!!!!
0 0
..::Rootje::..
Grwonnen toch npg
0 0
..::Rootje::..
3-4!!!!!!!!!!!
0 0
JoodTotMijnDood
Kom op Elton en poeier 'm weer erin vanaf 30m!
0 0
bramski
Kan helaas niet kijken maar laat muric nu echt zijn klasse zien of ben ik alweer te enthousiast ?
0 0
JohnDylan
Ik begrijp niet waarom ze in wedstrijden dat Bazoer niet met Jong Ajax mee kan doen El Mahdioui of Vd Beek niet doorschuiven. Warmerdam doet het af en toe aardig als linksback maar als half is hij matig. Een middenveld met Bakker, El Mahdioui en Vd Beek lijkt me een stuk beter dan dat van vanavond.
0 0
JoodTotMijnDood
Hopelijk blijft Muric nu indruk maken zodat hij de stap naar Ajax 1 binnenkort kan maken, en dan kan Cerny ook mooi zijn minuten pakken. Wat Vd Beek en El Mahdioui betreft eens aangezien ik hun hoger inschat dan Vissie, Noordhoff en Warmerdam.
0 0
Niko1995
Vissie snap ik echt nie dat ze die een contract hebben gegeven. Zegt die nog heel.arrogant az gaat spijt krijgen dat ze me hebben laten gaan. Vd Beek en El Mahdoui zijn veel beter
0 0
JoodTotMijnDood
Ja echt onbegrijpelijk.
0 0
afca patrick
Lartey is eruit, niet Owusu
0 0
JoodTotMijnDood
Bijna Zivko met z'n Johnny Bravo kapsel
0 0
..::Rootje::..
Hubba hubba hubba
0 0
..::Rootje::..
Daar zat meer in Zivkovic!!
0 0
..::Rootje::..
Amateuristische cameraman/vrouw
0 0
JoodTotMijnDood
Haha zoomt in op de meest rare plekken in het stadion.
0 0
..::Rootje::..
Haha echt he! Misschien ziet iie een mooi meisje op de tribune. Vandaar hij daar op inzoomt.
0 0
JoodTotMijnDood
Nou nou dan moet je niet in Volendam wezen :p
0 0
SNTR
Waar is het te zien? Net terug van werk
0 0
JoodTotMijnDood
http://www.ifeed2all.eu/watch/318671/1/watch-fc-volendam-vs-ajax.html
0 0
Mace0107
http://www.ifeed2all.eu/watch/318671/1/watch-fc-volendam-vs-ajax.html
0 0
Mace0107
Owusu is die linksback, geen Lartey. Owusu normaal erg goed, nu dramatisch.
0 0
JohnDylan
Het is zo jammer dat hij zo vaak op links moet spelen want op rechts is en blijft hij beter. Ik vind hem een zeer getalenteerde back. Hij heeft als rechtsback denk ik meer potentieel dan Tete. Die zie ik meer als een atletisch goede centrale verdediger.
0 0
AFCAGoirle
Deze jongens moeten juist nu fouten maken, bij Jong Ajax en bij de jongere jeugdteams is het juist belangrijk om soms gewoon flink op je bek te gaan. Deze fouten mogen ze juist niet meer maken in Ajax 1!
0 0
Ajaciedbrad
en wat nu als die fouten maken in een jonger elftal een soort van gewenning geeft dan krijg je dat je in Ajax 1 iedereen maar blundert. terwijl bij Ajax 1 er geen fouten gemaakt mogen worden en verliezen niet mag. kortom je kan de fouten beter zo vroeg mogelijk afleren of fout keuren dat je dat al weet voor je in het 1e komt te spelen.
0 0
Rayno95
Alweer 3-3 What the fuck is going on here?!, haha
0 0
Mokum_32
Match fixing
0 0
3*stars*3
Damn ik zag 15 min geleden een 0-2 staan op uni app...Gelukkig had ik mijn knaken gezet op both teams score maar 3(+?) goals van Volendam had ik ook niet verwacht...

Hoe doet Zivkovic het? Mentaal krijgt die gozer dikke tikken van Frank...
0 0
JohnDylan
Hij is alleen bruikbaar wanneer hij de diepte in wordt gestuurd. Ik had gehoopt dat hij na een half seizoen al verder zou zijn. Het gaat nog wel anderhalf seizoen duren voordat hij echt klaar is voor het eerste. Hij moet technisch veel beter worden zodat hij een fatsoenlijke kaats kan geven.
0 0
3*stars*3
Onbegrijpelijk dat zulke spelers worden gehaald voor miljoenen en dat ze eerst moeten ''wennen'' in de jup...
0 0
JohnDylan
Tja, hoewel hij langer nodig heeft dan ik had verwacht denk ik dat hij op termijn wel een hele goede speler voor Ajax zal worden. Hij zal alleen nooit een echte Ajax spits worden. Dat is ook niet erg want ook spitsen als Huntelaar zijn hier erg populair geworden. Ajax moet wel twee klassieke buitenspelers en iemand dicht in de rug van Zivkovic die het spel maakt opstellen.
0 0
3*stars*3
Ok ik ben lang niet op de toekomst geweest en JA word ook niet vaak uitgezonden dus ik moet het doen met samenvattingen.
Die Zivko kan ik nog niet peilen als Ajacied maar idd KJH was ook geen typische Ajax spits en deed het top bij ons.
0 0
MosesD
Nou KJH was toch wel meer een Ajax spits dan Zivko, vind ik. Klaas was een aanspeelpunt en levensgevaarlijk bij de voorzetten. Beetje type Geels, Kieft zeg maar. Zivko vind ik toch meer een counterspits. Niet echt een aanspeelpunt/kaatser en ook geen bijzonder goede kopper.
0 0
Arim_
KJH een aanspeelpunt?
Welke dromen heb jij op je netvlies?
0 0
MosesD
Niks dromen. KJ is niet snel, maar wel goed aanspeelbaar om bal vast te houden. Daarnaast dodelijk in de 16. Type Kieft, Geels dus.
0 0
Arim_
Type Kieft, echt niet, dat was echt een aanspeelpunt die de bal bij zich kon houden zodat de rest van het elftal kon aansluiten. KJH is door Ten Cate wel eens bank gezet omdat hij als aanspeelpunt niet goed genoeg was. Ik ben overigens fan van KJ, dus ik bedoel dit niet als kritiek op hem, maar een echt aanspeelpunt is hij niet, wek dodelijk in de 16 natuurljk.
0 0
MosesD
Nou, Kieft was natuurlijk een meester in de bal vasthouden, zoals Petterson een meester was in de kaats. Geels was weer een meester met het hoofd. Laten we het erop houden dan KJ van allen iets heeft. Ik zou willen dat we hem of een spits als hem in het team hadden. Sigthorsson is het niet en over Milik heb ik vooralsnog mijn twijfels.
0 0
JCr14
Alles wat Klaas raakte ging op goal. In het begin dacht ik dat het geluk was. Maar het bleef maar duren.
Zijn sterkste punt is dat hij uit elke positie rondom de goal de bal op goal krijgt.
0 0
Arim_
Mee eens, ook wat de twijfel rondom Milik betreft. Zie graag Dost komen (uitgaande dat KJH niet haalbaar is).
0 0
MosesD
Zeker. Dost schiet er bij ons echt 25 in. Ben sowieso benieuwd naar de zomer. Ik kan met niet voorstellen dat men nu niet 1 of 2 ervaren jongens gaat halen en dat men daar ook voor wil betalen. Een spits (mocht Milik zich niet ontwikkelen) en een centrumverdediger mijn voorkeur. En mogelijk een linksback. Ik zag gisteren Poulsen weer spelen. Vond dat Ajax die 2 jaar geleden al had moeten halen. Nu zou ie nog steeds van waarde zijn. Typische Ajax-speler imo. Ik vind hem dus ook een voorbeeld dat ervaring (met kwaliteit) niet perse onbetaalbaar is.
0 0
AjaxD1986
Wat een troep noem je nu op? Allemaal AZ materiaal man! Dost en Simon Poulsen .... Sorry hoor maar ben het echt totaal met je oneens! Milik is nu al 10x beter maar onze opperkoning en hoofdtrainer F de Boer gebruikt hem verkeerd en verkloot iedere keer de opstelling! Logisch dat hij het dan bij iedere ploeg goed doet behalve bij de onze! Met ons materiaal bij het eerste maar ook in het tweede had iedere trainer het dit jaar beter gedaan. Blijkbaar zijn er meer mensen die graag nog meer middelmatig AZ materiaal onze kant op zien komen. We komen om in de spelers die beter zijn als die 2!
0 0
Arim_
Logisch dat hij het dan bij iedere ploeg goed doet?
Waar heb je het over? Welke ploegen? Ze hebben hem uitgeleend omdat hij niet goed genoeg was hoor, niet omdat ze een wereldspits in hem zagen.
0 0
AjaxD1986
Polen, Ajax (voordat er gepoogd werd door Frank hem te veranderen in een Kolbein kloon!)
0 0
Arim_
Ik vind in ieder geval verstandig dat Ajax twijfelt over de optie tot kopen. Ze hebben hem ook maar gehuurd omdat ze het niet zeker wisten met hem. Hij heeft het goed gedaan tegen amateurs en tegen GA Eagles. Zo had hij ineens al 10 goals op z'n conto. Maar verder? Verder heb ik het nog niet zo gezien. Hij heeft wel talent hoor, maar gezien de leeftijd voorin zie ik liever een ervaren en wat oudere spits in plaats van hem en dan liefst een spits die iets meer aanspeelpunt als Huntelaar. Dost dus.
Dost fungeerde bij Heereveen zo goed omdat hij de bal even kon vast houden, dan ging de bal zo snel mogelijk (via het middenveld) naar de rechtsbuiten en liep Dost de 16 in. Zo heb ie er 35 gemaakt. Dat moet toch ook lukken met buitens als El-Ghazi en Kishna?!
0 0
MosesD
Wat Ajax vooral mist is ervaring. Poulsen heeft die. Bovendien onderschat je deze jongen dan. Bovendien ik vind Boilesen niet meer kunnen en Viergever (en ook Riedewald) is geen back.
0 0
foensai
Waar kom je ervaring te kort? Wel type ervaring? Voorbeeld zimling ervaring?? Of ervaring waar je voor de buidel moet trekken ''ala maxwell etc??'' Wij missen zeker ervaring dat is vooral ervaring ''waar je dus voor in de buidel moet'' maar voor je gehele as. Straks als moisander weg gaat heb je daar dus zeker weten een ervaren kracht nodig ''een type Luisão ervaring en karakter een winnaar'' linksback al jaren een zwakke plek. Maxwell contract ten einde juni dit jaar. benaderen...Als we met een 6 blijven spelen heb je daar dus een type ''Nigel de Jong'' nodig karakter ervaring. je spits positie kun je Milik laten uitvechten met zivkovic.. of ook daar ervaring ala Huntelaar? bestaat je as uit de gewenste ervaring, en kun je de ''nieuwe lichting'' rustig inpassen.

Ik ben dus voor ervaring waar je voor betaald. Waar de jonge jongens tegen op kijken. En niet voor types ala Zimling
0 0
ibrahendriks
KJH is wel een meester in het vrij lopen.
0 0
Arim_
Das wat anders.
0 0
ibrahendriks
Ja, dat weet ik ook wel, het was ook niet als kritiek op jou bedoeld.
0 0
JohnDylan
Natuurlijk was Huntelaar niet zo snel als Zivkovic maar beide waren geen echte aanspeelpunten. Het zijn beide spelers waar de bal zo laat mogelijk bij moet komen. In ieder geval zijn het beide geen spelers die je een type Ajax spits zou noemen. Hopelijk voor Zivkovic komt hij tussen Kishna en El Ghazi te spelen want met de voorzetten van die twee zal Zivkovic wel raad weten.
0 0
ajax4ever01
Jeetje wat is dit voor een duel zeg veel goals
0 0
martina
3-3 Zivko
0 0
Mace0107
3-3. Penal zivkovic. Wat een 1e helft haha
0 0
JoodTotMijnDood
Jaaaa penalty mooiso!
0 0
..::Rootje::..
3-3!!!
0 0
afcalegend
penaltie voor ajax
0 0
martina
Pingel... Malle wedstrijd dit
0 0
Mokum_32
Pingelllk
0 0
ajax4ever01
Gaat lekker met Ajax 1 en Jong Ajax.. alleen het A1 is tenminste een goed team wat ook echt leuk speelt met goed voetbal
0 0
nielsVAK410
Afschuwelijke goaltune trouwens
0 0
Mace0107
Jezus. Lekker verdedigd. 3-2 achter.
0 0
weslo
3-2????
0 0
Rayno95
Zoals zovaak geven ze het weer weg ....
0 0
JoodTotMijnDood
WTF gebeurt hier allemaal!
0 0
IboAFCA
Top verdedigd
0 0
Toon meer reacties