[Update] Verlenging Van de Beek officieel

SamVR, 27-01-2015 om 15:52, 17107 views, Ajax |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Na Abdelhak Nouri heeft ook Donny van de Beek zijn contract tot medio 2018 verlengd. Dat heeft Ajax maandagmiddag laten weten vanuit Qatar, waar het een trainingskamp belegt. Het is de bedoeling dat het contract van Van de Beek uiteindelijk verlengd wordt tot medio 2020, maar daarover zal pas gesproken worden na zijn achttiende verjaardag in april.

'Het is heel mooi dat de club zoveel vertrouwen in me uitspreekt', reageert Van de Beek op de clubsite. 'Mijn doelen voor de toekomst? Zo snel mogelijk in het eerste staan, basisspeler worden. Ik heb er van gedroomd om speler van Ajax 1 te worden. Niet één keer, wel vaker. Letterlijk, dat ik scoor in de ArenA. Hopelijk kan ik zo snel mogelijk minuten maken in het eerste, maar ik moet eerst nog mijn debuut maken in Jong Ajax. Ik probeer gewoon zo goed mogelijk te presteren, nu ook weer hier in Qatar.'

Frank de Boer reageert ook opperbest. 'Een fantastisch signaal', meent de hoofdtrainer. 'Van zulke spelers wil je als Ajax zo lang mogelijk genieten. Ik denk dat hij kan uitgroeien tot een echte Ajax-voetballer. Hij is er nog niet natuurlijk. Donny moet nog de handelingssnelheid van een prof krijgen, maar hij past zich heel snel aan ons niveau aan.'

[video]https://www.youtube.com/watch?v=ruxXDyUF_uQ[/video]

Update 15.50 uur (27 januari 2015)
Na Abdelhak Nouri was het nu de beurt aan Donny van de Beek om zijn handtekening te zetten onder zijn contract. 'Op zo’n bijzondere dag als deze sta je toch wel met kriebels in je buik op. Je weet dat het vandaag gaat gebeuren. Afgelopen zaterdag bij mijn debuut in het betaald voetbal (Sparta - Jong Ajax) voelde ik iets soortgelijks. Het zijn van die momenten waarop je beseft dat je officiële debuut in Ajax 1 steeds een stukje dichterbij komt', zo vertelt hij tegenover Ajax.nl.

Hoofd jeugdopleidingen Wim Jonk had mooie woorden over voor het A1-talent. 'Donny is een mooie speler om naar te kijken, al is hij een heel andere speler dan Appie. Donny is een heel vaste, constant presterende en multifunctionele speler. Goede spelers kunnen overal spelen. Hij is heel stabiel en haalt op grond van zijn basistechniek een hoog niveau. Van de Beek heeft veel diepgang in zijn spel en scorend vermogen. Hij denkt altijd 1, 2 stappen vooruit. Mooi om ook hem in de opleiding te hebben.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SB
Goede zaken!
0 0
Rayno95
En dat is 3!! =D
0 0
Schmitz11
Debuteren tegen schalke!
0 0
Ibra020
Ajax - Schalke dus op het ziggo kanaal, goed geregeld!
0 0
3*stars*3
V.d Beek en Nouri allebei april jarig, rammen dus.

Vroeg volwassen en hebben een doel, voetballend zit het ook goed!
0 0
kampioen2010
stond op vi ook al wat over contractverlenging van cerny
0 0
ChristianoRonal
Maxwell komt echt niet voor een fooitje bij Ajax voetballen hoor, jongens, dat kun je vergeten.

Daarnast, zoals die dude hier onder mij zegt: hij wil graag verlengen.
0 0
oudzuid2
goeiedag ze willen het jaar goed beginnen volgens mij :)) lekker bezig marc! nu graag ook Milik nog even....
0 0
Rayno95
VI en Zwartkruis melden dat ze ook met Cerny willen verlengen ;)
0 0
Mokum_32
Goede zaak zo.kan het ook.denswil
0 0
chubby
Zijn eerste contract van Denswil op 16 jarige leeftijd had hij ook getekend samen met klaassen
0 0
insectenverdelg
Overignes in April, liggen ze dus ook beide gewoon tot 2020 vast. Dat is volgens mij eigenlijk al zo goed als rond, alleen nog niet rechtsgelden. Kan me niet voorstellen dat 1 van beide partijen dat niet nakomt.
0 0
Cleo9
Nieuw talent vastgelegd en eigen jeugd langer vastgelegd. Today was a good day.
0 0
knd14
Zeker weten!
0 0
Avontia
Als Ødegaard nu ook nog besluit om te tekenen heeft niemand het recht meer om ook maar iets over Marc te zeggen.. Wat zijn ze bij Ajax absurd goed bezig! Middelmaat langzaam via de achterdeur eruit (de Sa, Becker, etc.) en de echte toppers voor lange tijd vastleggen. Ik zie Klaassen ook nog minimaal twee jaar en misschien zelfs langer blijven. Prachtig om te zien dat een hele groep een keer beslist om te blijven, je moet het maar willen met al dat geld voor je neus en de kans om direct naar de wereldtop te gaan. Helden zijn het, nu al! Gelukkig nieuwjaar? :')
0 0
Rayno95
Zeker!
Maar ben het met SNTR en meerdere eens dat directe versterkingen voor het 1ste beter moet.

Als het over de jeugd gaat hebben we niks te klagen! :), zeker niet als Odegaard ook nog komt
0 0
The Future
Maarja, welke spelers moet Marc dan halen voor het eerste? Vroeger liepen er nog wel duidelijke, best haalbare spelers rond in de Eredivisie of elders die duidelijk een directe versterking waren of hadden kunnen zijn. Dit jaar is dat veel minder het geval... Uitblinkers zijn Kramer, Boymans, Rusnak... Oud Ajacieden willen nog niet terugkeren of zijn al te veel afgetakeld.. Het is zeer moeilijk om voor het niveau van Ajax directe versterkingen te halen.
0 0
trodat4030
Maxwell, lost het probleem op linksback op (na Boilesen komt Savastano (A1), Riedewald en Viergever zijn geen backs en in jong kutten we aan met rechtspoten) en zit in de perfecte leeftijdscategorie, namelijk 33. Hij kan makkelijk nog 2 jaar mee, in die tijd kan Savastano zich hopelijk ontwikkelen tot de volgende goede linksback. Qua ervaring kan hij Moisander én Schone vervangen in z'n 1tje..
0 0
The Future
Maar Maxwell is ook onhaalbaar... Die doet het goed bij een rijke club en wil verlengen.. Emanuelson is realistischer, maar of hij linksback wil spelen bij Ajax..? Ik vraag het me af..
0 0
MelleAfca
Je hebt helemaal gelijk wat betreft Maxwell, maar je kunt er niet vanuit gaan dat Savastano het eerste gaat halen. Vind hem eerlijk gezegd niet echt een toptalent zoals ik Lartey Sanniez dat aan de andere kant wel vind. Op linksback hebben we wat mij betreft twee aankopen nodig, Maxwell en een toptalent voor in de A1 of Jong die op ten duur Maxwell maar vooral Boilesen moet gaan opvolgen.
0 0
Ajaxaankop
Maxwell is mooi voor een jaartje, langer moet je niet willen. Ik zou zelf voor urby gaan, echte ajacied en hij is verdedigend niet minder dan Boilesen.
0 0
MelleAfca
Denk dat dat jaartje(of wellicht 2) juist ideaal zou zijn. Urby zou de ontwikkeling van Boilesen behoorlijk in de weg staan denk ik. Lekker Maxwell nog even laten knallen bij ons, Boilesen heeft dan geen druk en kan zich gewoon focussen op het fit worden en het verbeteren van zijn spel, want die aanvoerdersband heeft hem duidelijk een grote druk opgelegd. Weet niet of Ajax echt veel vertrouwen heeft in Savastano anders zou ik alvast een talent van buitenaf halen die het stokje dan weer van Boilesen kan overnemen.
0 0
booya4afca
Keurig!!
0 0
nightgoat
Hulde, zo hoort het.
0 0
3*stars*3
Ik heb vaak kritiek op die kleine Marc maar hijs bezig, hijs bezig ;-)
0 0
SNTR
Zoals ik in een ander bericht al zei:

Marc - eerste selectie --> (zwaar) onvoldoende
Marc - jeugd --> geweldig bezig
0 0
Melvin01
Zwaar onvoldoende ben ik totaal niet met je eens. Een 5.5 zou meer op zijn plaats zijn. Cillessen en Milik worden grote spelers.
0 0
SNTR
Cillessen is niet door Marc gehaald. Die fout maken velen hier. Zwaar stond ook tussen haakjes. Ik vind zelf onvoldoende, maar sommigen vinden zwaar onvoldoende dus vandaar. Moisander Poulsen en Milik zijn vooralsnog goed.

Bojan, Cuenca, Sana, Dijks (contract verscheuren), Vermeer, Duarte, Zimling etc. Je kan er dus moeilijk tevreden over zijn, maar zoals El Ghazi is ook gehaald door Marcie, maar dat is dan weer jeugd..
0 0
Melvin01
Ik vind Cuenca zeker geen miskoop, alleen jammer van zijn blessure. Was een, kon een, geweldige aankoop zijn geweest. Bojan draaide op het laatst goed, had ook niet verkeerd gestaan. Vermeer ben je gewoon genaaid. Zimking mee eens. Sana was geweldig in zijn eerste 4 wedstrijden. Had anders kunnen lopen. Maar voor het geld was het de gok waard.
0 0
ck69
Nouu nou. Sana geweldig. Hij deed het leuk voor zijn aankoopbedrag
0 0
Beghandi
schone transfer vrij. was toch ook redelijk belangrijk de laatste tijd
0 0
ck69
klopt helemaal
0 0
Jazzypazz
Onana - Owusu - Tete - Riedewald - Savastano Van De Beek - Eiting - Nouri

Cerny - Malen - FischerBank: Van Zweeden, Lartey-Sanniez, Bazoer, Dolberg, Muric, Dekker, Zivkovic etc etc.Dan nog tig talenten niet opgenoemd.Maar mooie (ouderen) aankopen erbij en Ajax CL in 2020. Joe.0 0
BojanAjax
Lekker om mee wakker te worden :P
0 0
1900Mokum
Woon je in Zuid-Amerika dan?
0 0
1900Mokum
Eerst Nouri, nu van de Beek. Mooie dag vandaag man.
0 0
insectenverdelg
En Steen Olson heeft nog een geroepen dat we een talent echt moeten contracteren. Ook niet negatief dus dat die vast ligt.
0 0
ajaxminimax
Dit is echt geweldig nieuws. Ik moet zeggen dat 2015 goed begint!
0 0
SB
Qua contracten zeker, qua spel en resultaat kon 2015 beter beginnen.
0 0
Nora1990
Top!!!!!
0 0
The Future
Wat is onze club toch fantastisch bezig. Als de komende vijf jaar geen geweldige seizoenen worden, weet ik het ook niet meer haha. Zivkovic, Bazoer, Riedewald, Tete, Muric, Klaassen, El Ghazi, Kishna, Fischer, Cerny, Onana, Andersen, Boilesen, Veltman, Milik, Van Rhijn, Van de Beek, Nouri, Eiting, El Idrissi, El Azzouzi....... Er zit nog zo ontzettend veel rek in!
0 0
dezengene
Je zegt het uiteraard met een knipoog, maar de komende vijf jaar zullen inderdaad een heleboel uitwijzen. Stap 1, het verzamelen van een groep fantastische talenten, is zeer goed op weg. Nu zijn ze ook nog eens, als stap 2, langdurig vastgelegd. De komende jaren gaan we zien of dit wat gaat opleveren. Wellicht gaat (ondanks de langdurige contracten) alsnog wel ieder jaar de beste weg, of hebben we maar 1 jaartje een heel goed team, waarna een leegloop volgt. Ik ben benieuwd hoe het gaat lopen.
0 0
The Future
Ik verwacht sowieso komende zomer niet dat belangrijke spelers vertrekken, maar ik heb Schone daar al niet bijstaan.. Ik verwacht dat Duarte, Sigi, Schone, Zimling en Moisander vertrekken. Ajax levert dan flink wat ervaring in, dat is misschien nog het grootste gevaar voor de toekomst. En terwijl ik dit typ, bedenk ik me dat onze belangrijkste man (Frank de Boer) wellicht ook vertrekt.. Hij lijkt toch de persoon die de hele zaak bijeen en draaiende houdt.. Ik hoop dat hij ervoor kiest om met de club de komende vijf jaar te profiteren van alles wat hij en consorten de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Onze club kan er, door een vertrek van Frank, heel anders uit komen te zien, maar met Frank wordt het sowieso geweldig.
0 0
Jazzypazz
Super. Nu Tete nog!
0 0
IboAFCA
Komkommertijd? Niks daarvan!
0 0
AFCACBS410
wauw Marc en consorten dit is grote klasse de laatste weken. Klaassen, Cillessen, Veltman, v.Rhijn, Andersen, Ghazi, Boilesen, Owuso, Nouri, Zivkovic, Muric, Cerny en nu dus ook van de Beek met een lang contract. Deze boys vertegenwoordigen met zulke lange contracten de toekomst en Marc heeft dus een hele hoop waarde vast gesteld voor Ajax.

Prachtig beleid, ongelooflijk dat een Denswill dan besluit niet te verlengen en ook een vertrek van Kishna zie ik al wel aankomen dadelijk. Voor de rest staat de basis voor de komende jaren dus als een huis, en dat kunnen wel eens hele hele mooie jaren gaan worden!
0 0
The Future
Helemaal mee eens. Komende zomer Duarte, Zimling, Moisander en Schone opruimen, talenten doorschuiven en wellicht nog een zeer ervaren man erbij halen. Hangeland heeft een aflopend contract, dus misschien dat hij wat is voor de club? Of Agger? Maar ook zonder dergelijke spelers zal het goed komen.
0 0
Blowing Bubbles
marcie gaat hard!! haah
0 0
Rayno95
Marc be like ;)

http://m.youtube.com/watch?v=qvoCB-dNWJ8
0 0
Lewis Hamilton
Zo zie je maar dat er ook nog jongens zijn die wel tekenen.
0 0
JordyAjacied
Van de beek op de foto met frankie en op zijn shirt staat nummer 14 :o
0 0
barrybever
wat een heerlijk gevoel dat grote clubs nu niet zomaar spelers kunnen kapen, al ben ik ook blij dat de jongens van het eerste lange contracten hebben, nu andersen en schone nog haha.
Ik vind het vooral mooi dat de spelers zelf de intensie uitspreken om bij ajax te willen blijven!
0 0
The Future
Schone is klaar bij Ajax. Zijn spel is al belabberd en statistisch doet El Ghazi het vergelijkbaar. Gewoon met de jeugd door. Muric is nu mee, Fischer komt terug en Cerny is er ook nog.
0 0
Rayno95
Marc gaat los hoor!! =D
0 0
Robin_AFCA
Heerlijk nieuws weer!
0 0
JordyAjacied
Eindelijk weer is veel goede berichten op een rij, na afgelopen zomer.
0 0
The Future
Alsof afgelopen zomer zoveel mis ging..? Het ging alleen ook niet erg goed nee, maar zo verschrikkelijk was het ook niet.
0 0
Sonny
Marc is lekker bezig!!
0 0
JordyAjacied
Toppp, De jeugd heeft de toekomst.
0 0