El Ghazi ook tegen Utrecht op de bank

LeonardoAjaxx, 14-12-2014 om 11:18, 7406 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Anwar El Ghazi begint ook tegen FC Utrecht op de bank bij Ajax. Trainer Frank de Boer geeft in de aanval de voorkeur aan Lasse Schöne, Arek Milik en Ricardo Kishna. Het drietal was uiterst succesvol in de met 4-0 gewonnen Europese wedstrijd tegen APOEL Nicosia.

Opstelling Ajax | Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Viergever; Klaassen, Serero, Andersen; Schöne, Milik, Kishna
Wissels | Boer, Van der Hoorn, Riedewald, El Ghazi, Denswil, Bazoer, Zivkovic

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jowen
wat een luxe probleem. Je zou ze eigenlijk alle vier willen opstellen.... dat is heel lang anders geweest. Ben blij dat de voorhoede nu wat breder is
0 0
gras
Gewoon rustig terug laten komen van een blessure. Hij speelt met zoveel energie en doet het uitstekend. Lekker inbrengen als invaller. Dat is voor een back lastig om zich eerst in te stellen op Schone en dan op een type Ghazi.Zou mooi zijn als we Kishna en Ghazi samen eens kunnen zien. Maar zo makkelijk is dat niet. Beiden willen de bal hebben en hebben ze hem niet, heb je kans dat ze uit positie gaan lopen om hem te komen halen.
0 0
glob
Uitstekende opstelling, geen rommel meer op de bank, begint op een topclub te lijken.
0 0
vanlingen
Duarte zn dagen lijken geteld... Is een verkoop aanstaande? Of is hij geblesseerd?
0 0
JohnDylan
Het zou mooi zijn als Ajax hem deze winter kan verkopen. Zimling, Moisander, Sana, Sigthorsson, Duarte, Ligeon (verhuur) en Vd Hoorn (verhuur) zijn allemaal spelers die ik deze winter wel wil zien vertrekken.
0 0
vanlingen
Ja ik denk er net zo over. Al lijkt me niet onverstandig om vd Hoorn erbij te houden, totdat meer jeugdspelers de aansluiting bij het 1e hebben gevonden.Anders heb je alleen Tete als backup voor 2 posities. Verwacht dat dat dan ook niet zal gebeuren.
0 0
#1 Ortega
Laten we afwachten tot de zomer met VdH en Duarte. Stel Veltman en/of Andersen en/of Klaassen raakt geblesseerd?
0 0
plumber
Waarom Moisander ?

Verder prima opstelling,voorzichtig met El Ghazi komt net terug van blessure.En met hem heb je ook een uitstekend alternatief op de bank om hem in te brengen als daarom gevraagd wordt.
0 0
ajax4ever01
Frank is gewoon wat voorzichtig met El Ghazi daar is niks mis mee want een blessure aan de lies is iets wat soms sneller terugkeert als je iemand weer te snel volledig belast dus ik begrijp de keuze wel. Toch voor de zeikerds hier.. niet gelijk oordelen als je de redenen niet weet.
0 0
Stiebio
never change a winning team!
0 0
gwn_rj
Ben ik de enige die liever El ghazi als schone op rechtsbuiten zie staan?!
0 0
Bazenvan95
Nee met jou velen, denk alleen dat dit een zeer bewuste keuze is van De Boer, Schone is in verdediging en spelopvatting verder. Op het moment dat het lekker loopt is het leuk met 2 echte dreigende vleugelaanvallers, maar dit kan gevaarlijk zijn als de tegenstander grip heeft op Ajax(wat meer dan eens gebeurt) Schone is in die situatie belangrijk.. en hij is een sterkhouder van het Elftal, als hij op de bank beland zou dat de balans verstoren de enige leider die dan overblijft is Klaassen en die is pas begin 20
0 0
Melvin01
Je bent ook de eerste die reageert.........
0 0
Rayno95
Is dit serieus een vraag? :p
Natuurlijk ben jij niet de enige.
0 0
AFCA420
Nee
0 0
joodje!
El Ghazi zal wel niet helemaal fit zijn, Frank heeft er vast zijn redenen voor.
0 0
Magendans410
k zie ook liever el ghazi
0 0