De Boer wil gat met PSV dichten

Mr. Ajax, 22-11-2014 om 08:14, 7876 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-trainer Frank de Boer wil het gat van vier punten met Eredivisie-koploper zo spoedig mogelijk wegpoetsen. 'We willen niet verder achter PSV komen en natuurlijk het liefst het gat van vier punten dichten of er zelfs overheen komen', stelt De Boer in De Telegraaf.

'Dat hangt van onszelf en PSV af. Ik heb het de groep aangegeven dat deze maand – met twee Champions Leagueduels en een bekerwedstrijd tegen Vitesse – heel zwaar is', vervolgt de succestrainer van Ajax, die het zaterdagavond met zijn ploeg opneemt tegen sc Heerenveen. 'Wil je goed blijven meedoen en met een goed gevoel de tweede seizoenshelft ingaan, dan zal je ook nog eens de vijf competitieduels moeten winnen.'

Oranje-bondscoach Guus Hiddink, die alom wordt bekritiseerd vanwege zijn matige prestaties met het Nederlands elftal, mag blijven van De Boer. Dit is in tegenstelling tot zijn broer Ronald, die voorstander is van een vertrek van Hiddink. 'Ik zou niet weten waarom Guus niet zou doorgaan. De spelers staan volgens mij allemaal achter hem, dus van mij mag hij doorgaan. Mijn broer Ronald is één van de analytici die hun mening mogen geven. Dat is zijn goed recht', eindigt De Boer.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JPC40
PSV staat nog altijd boven aan al zouden zij gelijk spelen dan nog steeds staan ze boven ons in alle punten staan zij er beter voor dan wij en ik zie hun gewoon niet verliezen morgen ze hebben zelfs de luxe om 1-0 van te maken en met de 3 punten vandoor te gaan dan nog staat Ajax achter op PSV .
Met alle respect ,maar ik heb niet het indruk dat PSV ,Ajax laat passeren vrees echt het ergste voor Ajax wat betreft de landstitel .
0 0
Flarkow
Ik heb nog wel ergens een bus met purschuim liggen als je wil franky...
0 0
idefixion
als psv dit jaar geen punten laat liggen en ajax wel, dan word de kans wel erg klein dit jaar.
0 0
AlexIbarra
Waarom zou dat gebeuren?
0 0
JPC40
omdat PSV de flow goed is en niet bij Ajax we spelen veel te rommelig voor een club als Ajax en meest belangrijkste hun honger naar die titel is erg groot .
0 0
AFCA4L
Na de winterstop heeft p$v het altijd lastig. heb er nu nog alle vertrouwen in.
0 0
idefixion
ajax heeft vorig jaar na de winterstop ook veel punten onnodig verloren. ook al hadden we ong laatste 15 wedstrijden niet verloren, we hadden wel veel gelijk gespeelt. kan je dit jaar niet doen.
0 0
Daneman
Als we realistisch zijn, moeten we blij zijn als PSV 2 punten morst voor de winterstop.
Laatste tijd gaat het iets minder lekker bij PSV. Hopen dat ze die lijn door kunnen trekken.
0 0
FUBAR
PSV heeft best een zwaar programma hoor. Groningen uit, Twente en Feyenoord thuis voor de jaarwisseling.
0 0
Sterretje73
"Dat hangt van onszelf en PSV af" Echt ? Gelijk de open deur dan ook maar even dichten ;-)

We hebben voor hetere vuren gestaan en traditioneel draaien we de tweede seizoenshelft sterker dus maak me geen zorgen. PSV vind ik aardig wat sterker dan vorige seizoenen maar ik denk dat ze, inmiddels ook uit traditie, gewoon weer aan het langste eind trekken. Zoals het hoort...
0 0