Becker schiet Jong Ajax langs Groningen

Lisanne, 18-11-2014 om 13:47, 21587 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

In tegenstelling tot Ajax 1 is Jong Ajax er wel in geslaagd een oefenduel te winnen. Op De Toekomst won de ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam met 2-1 van Jong FC Groningen. Abdel Malek El Hasnaoui en Sheraldo Becker waren trefzeker.

Al vroeg in de wedstrijd keek Jong Ajax tegen een achterstand aan. Na tien minuten spelen kwam Groningen op een 0-1 voorsprong na een fout van stagiair-keeper Brandon Petersen. Ajax kon de schade echter nog voor rust herstellen. Eerst al was Sam Hendriks dichtbij een doelpunt, maar de bal werd nog net van de lijn gehaald. Vijf minuten later was het wel raak. El Hasnaoui onderschepte de bal en schoot hard binnen.

Na rust was Ajax opnieuw de sterkste partij. Na 54 minuten spelen kwam de ploeg dan ook verdient op voorsprong. Becker kon binnenschieten na een voorzet van El Hasnaoui. Ajax kreeg nog de kans om op 3-1 te komen nadat Hendriks een penalty versierde. De spits ging zelf achter de bal staan maar miste vervolgens. Jeugdspelers Shaquill Sno en James Efmorfidis kregen nog een half uur de kans om zich te bewijzen bij Jong Ajax. Gescoord werd er echter niet meer en dus eindigde het duel in een 2-1 overwinning voor Ajax.

 

 

Opstelling Jong Ajax: Petersen, Warmerdam, Noordhoff (62. Sno), Van Koesveld, Vissie, Bakker, Boccara, El Hasnaoui, Acolatse (62. Efmorfidis), Hendriks, Becker.

Doelpunten:
10' 0-1 FC Groningen
25' 1-1 El Hasnaoui 
54' 2-1 Becker

Bijzonderheden:
60' Hendriks mist penalty

Volg de wedstrijd via Twitter:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Minsc
Heb Becker diverse keren zien spelen. Gaat m.i. niet het eerste halen. Fysiek wel in orde, maar komt tactisch veel tekort. Heeft geen overzicht, gaat lopen zonder een plan te hebben, ziet Zivkovic nooit staan.
0 0
luciano24
Iemand enig idee hoe Boccara het doet? Toch nog genoeg potentieel voor Ajax 1 of gaan we hem daar niet meer terug zien?
0 0
JesusZoonVanGod
Ik ben niet kapot van die jongen, lijkt gewoon kwaliteit tekort te komen voor een plek bij Ajax. Heb ook mijn twijfels of hij zich nog gaat herpakken. Zat de laatste tijd niet voor niets bij de selectie of op de bank bij Jong Ajax.
0 0
scstan94
Wel leuk dat Efmorfidis mag invallen.
0 0
afca patrick
Efmorfides!!
0 0
flasher93
mooi voor deze jongen dat hij aan een niveau hoger mag ruiken
0 0
AjaxD1986
Is het ergens te volgen of is het besloten?
0 0
SNTR
Hahaha wat een ellende. Al die middelmaat moeten we zo snel mogelijk weg doen
0 0
Leon_AFCA
Bocarra dan want die speelt al tijd bij jong ajax
0 0
BigDaddy84
Vergeet niet dat er al een combinatieteam gespeeld heeft! Dat deze opstelling relatief tegenvalt is daarom ook niet zo gek. Uitblinkers in Jong Ajax speelden waarschijnlijk mee tegen Sparta.
0 0
scstan94
Dat maakt het nog veel droeviger..
0 0
BigDaddy84
Het maakt het wel droeviger dat het combinatie elftal heeft verloren van Sparta ja. Maar het verklaart wel waarom dit elftal matig is.
0 0
Eriksen10
Dat dit materiaal in een ajax shirt rondloopt...
0 0
SNTR
Jammer dat Muric weer geen speelminuten krijgt. Overigens ook jammer voor die keeper. Die wordt nu beoordeelt met zo'n waardeloze verdediging voor zich.
0 0
JoodTotMijnDood
Pff wat een matige opstelling zeg, zie alleen misschien Becker in dit elftal het eerste halen.
0 0
Boer
Een soort van derde elftal is dit. Ik lees dat FC Groningen een mix is van vijf beloften en acht A-junioren, aangevuld met Mahi en drie reserves die nooit in het eerste spelen. Met andere woorden: Ajax 3 - FC Groningen 2,5 dus. Niet de moeite waard. Alleen voor de spelers en trainers.
0 0
Boer
Een soort van derde elftal is dit. Ik lees dat FC Groningen een mix is van vijf beloften en acht A-junioren, aangevuld met Mahi en drie reserves die nooit in het eerste spelen. Met andere woorden: Ajax 3 - FC Groningen 2,5 dus. Niet de moeite waard. Alleen voor de spelers en trainers.
0 0
flasher93
Het is voor de spelers een kans om te laten zien dat ze zich ontwikkelen en om speel ritme te krijgen.
0 0
scstan94
Ook maar een matige opstelling bij Jong Ajax. Heel misschien dat Becker, El Hasnoui en Acolatse ooit in Ajax 1 zullen spelen
0 0
RH1900
Weet iemand of dit op Exclusive komt?
0 0