Ajax C1 verliest in eigen huis van AZ

Lisanne, 08-11-2014 om 16:00, 20248 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax B2 heeft de wedstrijd tegen FC Twente verloren. Op De Toekomst werd het 2-3 voor de bezoekers. Ook Ajax C1 verloor nipt in eigen huis. Tegen koploper AZ kwamen de Amsterdammers niet verder dan 1-2. Ajax C2 wist wel te winnen. Tegenstander Zwolle C2 werd maar liefst met 6-1 naar huis gestuurd. Venitchio Sint wist vijf maal het net te vinden.

Ajax C1 - AZ C1 1-2

Ajax C1 heeft op De Toekomst met 1-2 verloren van koploper AZ. De Amsterdammers speelden goed maar konden dat niet omzetten in doelpunten. AZ bleek effectiever met kansen en dus stonden de Alkmaarders bij rust met 0-2 voor. Na rust leek Ajax nog terug te komen toen Jurgen Ekkelenkamp de 1-2 maakte, maar daar bleef het bij. Ajax blijft door de nederlaag voorlopig op de tweede plaats staan.

Opstelling Ajax: Meuwese, Dest, Rier (Suleiman), Ekkelenkamp, Bakker (Lo-Ning-Hing), De Boer, Jamie, Nkansah (Maduro), Redan, Vega en Baars(Llansana).

Opstelling AZ: Schendelaar, Lathouwers, Jacobs, Berk, Van Gelderen, Koopmeiners, Boadu, Pherai, Gauna, Ens en Lont.

Doelpunten:
8' 0-1 Lont
32' 0-2 Boadu
70' 1-2 Ekkelenkamp

Ajax B2 - FC Twente B2 2-3

Ajax B2 kwam al vroeg in de wedstrijd op achterstand en binnen twintig minuten stonden de bezoekers met 0-3 voor. Na rust begon Ajax beter aan de wedstrijd en scoorde Ari Halou de 1-3. Uiteindelijk kwamen de Amsterdammers nog tot 2-3 via Rayan El Azrak. Ajax B2 begon niet goed aan de competitie en wist slechts vijf punten te behalen. De ploeg staat hiermee op de elfde plaats.

Opstelling Ajax B2:
Te Duits, Fofana, Kramer, Hoogenhout, Jesserun, Zerrouki, Bel, Familia-Castillo, López, El Azrak en Kaars

Doelpunten:
1-3 Ari Halou
2-3 El Azrak

Ajax C2 - Zwolle C2 6-1

Al na twaalf minuten kwam Zwolle C2 op voorsprong op De Toekomst. Lang konden de bezoekers daar echter niet van genieten. Binnen twintig minuten had Ajax de schade namelijk alweer hersteld via een hattrick van Sint. In de tweede helft liep Ajax verder uit via, opnieuw, tweemaal Sint en invaller Hossein Zamani. Uiteindelijk werd Zwolle met 6-1 verslagen waardoor Ajax koploper blijft bij de Junioren Onder 14.

Opstelling Ajax C2: De  Ruyg, Kruiver, Maduro, Taylor, Douglas, Ben Sallem, Akotei, Llansana, Sint, Van Doorneveld en Pinas (Zamani)

Doelpunten:
12' 0-1
28' 1-1 Sint
38' 2-1 Sint
39' 3-1 Sint
51' 4-1 Sint
65' 5-1 Zamani
70' 6-1 Sint

PSV B1 - Ajax B1 1-3

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Wayout
Waarom heet de kop van het artikel niet: AJAX B1.wint uit met 3-1.van PSV? Ja AS het is maar wat je instelling is. Positief of negatief!
0 0
knd14
Sint is vroeg met zijn cadeautjes
0 0
Daneman
Sint komt er wel
0 0
Rayno95
Speelt de A1 morgen?
0 0
Champy95
Kijk eens op de homepage voor het programma zou ik zeggen.
0 0
Sjaakvaak
Straks krijgen we Kaars en Lont samen in een team
0 0
Robinjo1988
Netjes van de B1. Wie waren de doelpuntenmakers?
0 0
afca patrick
Het gaat om de ontwikkeling van de spelers, niet om het resultaat. Dit hoor je toch te zeggen als er een jeugdteam verliest? :p
0 0
trodat4030
Dit hoor je ook te zeggen als ze winnen, lolbroek..
0 0
JoodTotMijnDood
Alleen bij die pannenkoeken uit Eindhoven vinden ze resultaat in de jeugd belangrijker.
0 0
Rayno95
Vandaar dat ze een jeugdspeler voor een paar maanden huren :p
0 0
JoodTotMijnDood
Tja vind het maar rare gedoe, wat voor nut heeft het om een jeugdspelers van 15 jaar (hoe groot zijn talent ook mag zijn) voor een paar maanden over te nemen. Las vorige week op een PSV site of zoiets dat Adekanye naar Pisvee is gekomen omdat hun jeugdopleiding steeds beter wordt, die lampen zijn vergeten dat Adekanye ook in onze jeugd heeft gespeeld. Helemaal lyrisch doen omdat ze eindelijk een toptalent binnen hebben gehaald, voor een paar maandjes for god sake haha.
0 0
DannTheDon020
Sint is langsgeweest en heeft doelpuntjes gestrooid
0 0
Eriksen10
Gaat weer goed met de jeugd.
0 0
Champy95
De Boer is een goede speler, maar kan niet omschakelen en vermijdt de duels. Dat kan je niet hebben wil je het redden als nr 6.
0 0
Champy95
De C1 hele wedstrijd aan de bal met 2-3 mogelijkheden (2x Jamie).
Wel jammer dat ze geen vleugelspitsen opstellen. Die Jamie kan er echt geen hol van.
Baars is wat stijfjes.
0 0
Goonse
Vasco en De La Vega op de flanken lijkt mij beter. Jamie is inderdaad heel zwak, het valt me op dat er erg veel van dit soort spelers rondlopen in de onderbouw, sterke donkere jongens met een matige techniek, weet iemand of hier specifiek op gescout wordt of wat het plan hier rond is?
0 0
trodat4030
Gio moet je echt op het middenveld laten staan, is echt een creatieve speler met techniek, handelingssnelheid en een mooie trap vanuit de tweede lijn.. Die beperk je teveel op de vleugels..
0 0
Mokum_32
Had gehoopt dat dat we hier wel klaar mee waren na lukoki de sa jozefzoon etc. Die jongens hebben gewoon in de jeugd fysiek een voorsprong
0 0
Mokum_32
Had gehoopt dat dat we hier wel klaar mee waren na lukoki de sa jozefzoon etc. Die jongens hebben gewoon in de jeugd fysiek een voorsprong
0 0
Champy95
Ik vind De La Vega juist een mv, maar als vleugelspeler nog beter dan die twee die in de basis staan.

Ik denk dat je vooral doelt op sterke jongens die vnl in de aanval spelen in de onderbouw en voor de rest voetballend niet heel bijzonder zijn. Ik had juist het idee dat dat aan het minderen is.

0 0
Goonse
Ik had dat idee ook, maar als ik jongens als Jamie, Sint, Brobbey, Pinas en Scholten zie, zie je toch hetzelfde soort spelers, misschien weet Turbo hier meer over?
0 0
Champy95
Ja tot enkele jaren geleden zag je dat jongens vaker bij de F en E. Pinas en Scholten zijn deze zomer natuurlijk pas gekomen voor de middenbouw. Van een type zoals Scholten ben ik geen fan. Ik heb bij Ajax het idee dat wanneer ze op fysiek scouten ook de verkeerde jongens aantrekken. Ik zou eerder scouten op atletische kenmerken ipv bodybuilding kenmerken.
0 0
Flerenc
en Kaars?
0 0
trodat4030
Kaars is vooral snel en (redelijk) koelbloedig voor de goal, handelingssnelheid en techniek ontbreken vooral. Vind dat meer een jongen voor AZ/Feyenoord, bal over de verdediging en hollen maar..

Werd trouwens de auto in gedragen na afloop, lijkt een fikse blessure (heb de wedstrijd niet gezien, dus weet niet wat er gebeurde). Maar ze waren zó voorzichtig met hem, dat het zomaar eens een beenbreuk kan zijn geweest..
0 0
Champy95
Dat is een 1stej B.
0 0
Goonse
De la Vega is echt een heerlijke voetballer, zo veel rust aan de bal.
0 0
JoodTotMijnDood
Goed om te horen dat er in de B'tjes en C'tjes nog aardige talenten rond lopen, de C1 van vorig seizoen was al om te genieten.
0 0
Goonse
Voor de rest vind ik het niet echt heel bijzonder. De Boer, Redan, Dest en Margaret vind ik ook wel aardig, hoewel Nkansah altijd de voorkeur krijgt boven laatstgenoemde. Natuurlijk zijn Juan en Maddy er niet bij.
0 0
JoodTotMijnDood
Ja maar met o.a Castillo, Nunnely, Lang, De Ligt, Zamani (ken hem niet hoor maar volgens de kenners hier beneden is het wel een groot talent dus ik geloof ze wel), El Azrak, Bakboord en Malen heb je best wel aardige talenten toch?
0 0
Goonse
Natuurlijk, maar dan spreek je ook over meerdere lichtingen en die gaan echt niet allemaal het eerste halen.
0 0
JoodTotMijnDood
Heb je gelijk in, denk zelfs dat veel talenten van de A1 lichting niet het eerste gaan halen, Nouri, Van de Beek, Cerny, Dekker en Lartey niet mee ge rekent dan.
0 0
trodat4030
Lartey, ik heb het al vaker gezegd, die haalt het eerste ook niet vrees ik. Ik vind Tete en Owusu beter en dan lopen er nog jongens als v Rhijn en Ligeon rond met een contract. Waarom denken jullie dat ze Leeroy wel en Terry geen contract hebben gegeven? Overigens vind ik Terry echt wel goed hoor, begrijp me niet verkeerd, maar heeft gewoon téveel concurrentie op rechtsback. Bij Feyenoord zou hij al basis staan in het eerste, is beter dan die Wilshire of Boulah bijv..

El Idrissi gaat het eerste ook wel halen en Savastano en v Bladeren wellicht ook.. 1997 is gewoon een uitzonderlijke lichting..
0 0
JoodTotMijnDood
Naja ik dacht zo van, vind Tete verdedigend sterker dan aanvallend dus misschien is een rol als RCV wel wat voor hem (hij is niet zo groot maar met een langere verdediger naast hem moet dat geen probleem zijn. Maar pas als Veltman tegen die tijd in het buitenland speelt. Dan heb je nog Owusu die ik zeer hoog inschat, zowel verdedigend als aanvallend uitstekend i.m.o, wat mij betreft onze toekomstige rechtsback als Van Rhijn tegen die tijd ergens anders speelt. Ligeon gaat dit seizoen weg hoop ik, komt zwaar te kort voor Ajax 1, ook bij Jong laat hij te veel steekjes vallen en dat terwijl hij samen met Denswil en Van der Hoorn (ook geen fan van by the way) de meest ervaren speler is. Je zou dan (mocht Tete daadwerkelijk in de toekomst als centrale verdediger spelen) maar een rechtsback hebben, daarom denk ik dat Lartey het enigszins nog kan redden. Maar Tete zou ook gewoon onze toekomstige rechtsback kunnen worden hoor, ik deed een beetje aan koffiedik kijken haha :)
0 0
Rayno95
Natuurlijk halen niet 11 spelers het 1ste vrijwel onmogelijk, 5 spelers zou al mooi zijn, van de lichting van Fischer/Klaassen zijn er 2 basispeler, Viktor wordt het denk ik wel weer, Denswil en Vd Hart kunnen er nog komen :)
0 0
Sjaakvaak
Zijn toch al aardig wat talentjes voor 1 lichting. El Machdaoui ben ik ook benieuwd naar. Evenals Eiting maar die is officieel een b'tje natuurlijk. Ook hopen dat Leyder nog wat wordt.
0 0
Champy95
0-1 AZ
0 0
Champy95
Na 10s gaf De La Vega een mooie steekpass op Jamie, maar die had te veel tijd nodig.
0 0
afca patrick
El Azrak, goede voetballer hoor
0 0
JordyAjacied
5x Sint.
0 0
Onpartijdig
Bedankt over de reacties van de B1. Begonnen stroef als ik het me goed herinner, maar halen de laatste weken alleen maar overwinningen binnen.
0 0
sv
het gaat al beter
0 0
1433
B1 heeft 1-3 gewonnen tegen psv
0 0
Eriksen10
Sint is bijna in het land.
0 0
sv
zwarte piet niet
0 0
Rayno95
Heb eigenlijk nog nooit van die Sint gehoord, net nieuw?
Wel 4x gescoord
0 0
Onpartijdig
4x Sint, goede speler?
0 0
Vergaluz
ja alleen gaan ie 6 december weer naar spanje.. jammer man
0 0
Rayno95
Haha :p
0 0
Rayno95
Hattrick van (de) Sint =D
0 0
aajjaaxxx
Weet iemand toevallig hoeveel het staat bij PSV B1 - Ajax B1?
0 0
Onpartijdig
denk niet dat die moeten, anders had het hier wel bijgestaan.
0 0
aajjaaxxx
Volgens mij moeten ze wel, de wedstrijd zou om 11:45 starten op de herdgang.
0 0
Onpartijdig
mm ja je hebt gelijk denk ik. Hier staat het ook: http://www.psvjeugd.nl/wedstrijden/5244 Raar zeg.
0 0
aajjaaxxx
Ach, misschien is het ook wel goed dat we er niks over horen, dan betekent het namelijk dat Ajax voorstaat. ;-)

Edit: Net te laat. ;-)
0 0
jeugdgaatvoor
Oh my god!
0 0
Rayno95
What's happenings met de B2?!

Sint, speelt Piet ook? :p
0 0