Ajacieden overleven laatste schifting Oranje

KoenWeijland, 09-10-2014 om 12:08, 10094 views, Twitter |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De Ajacieden in de voorlopige selectie voor het duel met Kazachstan zijn ook de laatste afvalronde doorgekomen. Bondscoach Guus Hiddink moest twee namen doorstrepen en koos voor de verdedigers Virgil van Dijk en Erik Pieters. 

Chef-sport van Metro, Johan van Boven, meldt via Twitter dat de spelers van respectievelijk Celtic en Stoke City op de tribune plaats zullen nemen tegen Kazachstan. De Ajacieden in de definitieve 23-koppige selectie zijn Jasper Cillessen, Joël Veltman en Davy Klaassen. 

De wedstrijd tegen Kazachstan wordt vrijdagavond om 20:45 uur afgewerkt in de Amsterdam ArenA. Het is het tweede duel in de kwalificatiereeks voor het EK van 2016. De eerste wedstrijd verloor Oranje van Tsjechië. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SNTR
OFF: doelpunt Meleg bij 2-1 oefenzege Cambuur
0 0
flasher93
Gelukkig mag die ook een keer spelen. Onze uitgeleende spelers maken echt te weinig minuten imo
0 0
DannTheDon020
Van Dijk en pieters vallen af, seriously? Wat denk Hiddink wel niet :s van Dijk is in een 4-3-3 systeem 10 keer beter dan Martins Indi en De Vrij. Pieters is overigens de enige linksback waarom zou je hem wegdoen? Echt WTF
0 0
geronimo
Van Dijk is een show voetballer is verdedigen niet zo geweldig ,daarom heeft Ajax hem ook niet gehaald.
0 0
fucko
Van dijk is een prima verdediger. Kopsterk, fysiek sterk. Prima beul voor achterin, altijd maar die slappe verdedigers. Tijd voor een nieuwe Jaap Stam. De vrij is de ideale schoonzoon, hoort niet centraal.0 0
3*stars*3
Idd en dan hoor je kakkerlakken roepen dat De Vrij beste verdediger was van afgelopen WK....Tja Messi werd uitgeroepen tot beste speler...

Dat Koeman liever (Ajacied) Alderweireld wou ipv een De Vrij bij zijn nieuwe club zegt genoeg.
Zegt genoeg dat alleen Lazio echt interesse toonde voor Stefan (V.Geel zijn woorden)...
0 0
DannTheDon020
Maar geef toe hij is verdedigend beter dan de Vrij en Martins Indi. Hij zit nu ook in een fase dat ie steeds beter wordt, niet voor niks willen engelse clubs hem hebben. De vrijtje en Martins indi hebben hun top nu gehaald ;)
0 0
blava
Klaassen speelt morgen. Veel dynamischer dan Wijnaldum en komt veel meer voor de goal.
0 0
Ajax-Dejong
Ik heb liever Wijnaldum in me team dan Klaassen
0 0
Misc1990
Echt? Zou mooi zijn!Ajax moet in de winter Siggy en Moisander verkopen (nog maar 0.5 jaar contract) en Sinkgraven halen. Die kan samen met Andersen of Klaassen op het middenveld en Milik of Klaassen in de punt. Andersen of Sinkgraven kunnen ook op de vleugel. Moisander verkopen en Denswil of Viergever op die plek van Moisander!Verder moeten we Anita huren! Hij is een goede CVM voor Ajax en speelt niet bij Newcastle. Serero zal daar nu wel komen te spelen maar vergeet niet dat in januari de Afrika cup is, dan ben je hem al kwijt in de moeilijke wedstrijden na de winterstop. Voor derest hebben wij een prima selectie. Toptalenten voor de jeugd zijn natuurlijk altijd welkom.Duarte ook lekker verkopen of betrekken in een deal met sinkgraven, als Heerenveen hem wilt.Dus in: Sinkgraven, Anita (huur)

Verkopen: Duarte, Moisander, Sigthorsson
0 0
SNTR
Enige speler die linksback kan spelen is Blind lol
0 0
020Ajacied020
Klaasen, zal die niet goed staan in de spits bij Ajax? Als je hem zag in de wedstrijden tegen Pec, stond die steeds op de goede plaats waar Siggi moest staan. En die toen nergens te bekennen was.
0 0
geronimo
Neen doen we niet ,stel je voor dat hij gaat scoren, moeten we niet hebben.
0 0
OKP-AFCA
Inderdaad, scoren is niet de eerste taak van de Ajax spits volgens De Boer. Ik denk zelfs dat De Boer gewoon wilt dat de spits niet scoort.
0 0
AFCA1510
haha beste reactie
0 0