Verslag Marveld Toernooi voor C-jeugd

SP, 04-06-2007 om 19:59, 3995 views, Redactie AS |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Afgelopen weekend vond in Groenlo alweer de 18de editie van het Marveld Toernooi voor C-junioren plaats. Het toernooi kende met jeugdteams van o.a. Real Madrid, Bayern Munchen, Manchester United en Chelsea een topbezetting. Ook Ajax nam deel aan dit toernooi. Nadat Real Madrid in het eerste duel op vrijdag met 3-0 te sterk was voor Ajax, speelden de Amsterdammers op zaterdag drie poulewedstrijden:

Ajax C1-SV Grol B1/C1...3-0

Ajax C1 had weinig moeite met het combinatie-elftal van de organiserende vereniging SV Grol. Iljaas Rodjan opende in de eerste helft de score, waarna Cerilio Cijntje en Daan Rienstra de score verder konden uitbreidden. Rechtsback Quincy Promes miste tijdens deze wedstrijd een penalty.

Opstelling: Chiel Kramer; Quincy Promes, Iljaas Rodjan (Joel Veltman), Dico Koppers (Jordy De Visser), Tom Portegies; Daan Rienstra, Glenn Van Zoolingen, Ruben Ligeon; Quincy van de Leuv, Ralf Fenne, Cerilio Cijntje (Sjoerd Vlasman).

Ajax C1-Feyenoord C1....1-1

Rond half vier traden Ajax en Feyenoord aan voor de 'kleine klassieker'. Ajax kende een bliksemstart en scoorde direct via Tom Boere op aangeven van Quincy van de Leuv. In het vervolg waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en waren het uiteindelijk de Rotterdammers die langszij konden komen, toen Stan Berrevoets in tweede instantie gepasseerd werd.

Opstelling: Stan Berrevoets; Joel Veltman, Iljaas Rodjan, Dico Koppers, Jordy de Visser; Daan Rienstra, Ricardo Kip, Ruben Ligeon; Quincy van de Leuv, Tom Boere, Cerilio Cijntje.

Ajax C1-Chelsea C1......0-1

Ajax en Chelsea oogden duidelijk vermoeid in hun derde wedstrijd op zaterdag. De Londenaren kregen de eerste kans, maar de lob verdween over. Hierna had Ajax de grootste kansen, maar ook dit leverde geen doelpunt op. Uiteindelijk ging Chelsea er nog met de winst vandoor, toen een vrije trap schitterend in de kruising werd geschoten. Dico Koppers had even hiervoor de rode kaart ontvangen nadat hij een doorgebroken speler neerhaalde.

Opstelling: Chiel Kramer; Quincy Promes, Iljaas Rodjan, Dico Koppers, Tom Portegies (Jordy de Visser); Daan Rienstra, Ricardo Kip (Tom Boere), Ruben Ligeon; Sjoerd Vlasman (Glenn Van Zoolingen), Ralf Fenne, Cerilio Cijntje.

Zondagochtend trad Ajax aan voor de laatste groepswedstrijd tegen Maccabi Haifi. De Israeliers werden makkelijk met 4-0 verslagen, waardoor Ajax tegen Celtic om de 7de plaats moest spelen. Deze wedstrijd werd met een 2-0 overwinning afgesloten. Het toernooi kende in PSV een terechte winnaar. De Eindhovenaren wonnen via een doelpunt van hun levensgevaarlijke spits de finale met 1-0 van het Spaanse Real Madrid.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
steviewonder
keb laatst ook gevoetbalt tegen Grol B1. Wij wonnen ook met 3-0 en zo konden we niet degraderen en werden we 7e. Maar Grol is wel een grote club. Vind het niet gek dat Ajax heeft gewonnen. Ze goed is Grol niet.
0 0
Beretta
Beetje teleurstellend. Maar ze hoeven als elftal ook niet perfect te zijn, als er maar een paar tussen zitten die geweldig kunnen voetballen.
0 0
Albertoo
*zucht*
0 0
AJACIED18MOKUM
psgay terechte winnaar:S met saai voetbal zeker.
0 0
Varrie
mooi verslag hoor Sander!!!!
prima;)
0 0