De Boer: 'Kenneth was echt op zijn top'

LeonardoAjaxx, 27-07-2014 om 09:10, 24895 views, Ajax |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Mede door Kenneth Vermeer wist Ajax de oefencampagne goed af te sluiten met een overwinning op Benfica. De doelman speelde een hoofdrol met zijn belangrijke reddingen en stopte zoals wel vaker een strafschop.

'Kenneth was echt op zijn top', zei coach Frank de Boer lovend na afloop over de goalie, die ook dit seizoen de tweede keeper is. 'Je weet dat Kenneth over katachtige reacties beschikt. Die penalty had hij nog klemvast ook. Hij is een fantastische doelman.'

Veel posities bij Ajax lijken vergeven alleen de strijd om de linkshalf positie is nog niet beslist. Lucas Andersen, Thulani Serero en Lerin Duarte strijden om die plek. 'Lucas heeft tegen Benfica een goede indruk gemaakt. Complimenten voor hem. Lucas, Thulani en Lerin moeten met elkaar voor de linkshalfplek knokken.' 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AjaxD1986
Ik vind hem in ieder geval beter dan die gehypte Krul. Vermeer had waarschijnlijk nog meer pingels gestopt en is voetballend veel beter.
0 0
Flerenc
Nu al 8 penalty's op rij ongeslagen:

http://nl.afcajax.wikia.com/wiki/Kenneth_Vermeer_%28penalty_resultaten%29
0 0
Mini
Wat een gelul over Klaassen. FdB heeft ons 4x kampioen gemaakt en weet zeker dat hij er nog eentje bij wil. De beste man staat dagelijks met die gasten op t veld en zal ongetwijfeld een goede reden hebben om Davey een basisplek te geven.

Ik kan me nog herinneren dat iedereen liep te schijten op LvG over 5 verdedigers en een hoop kakkerlakken... Laten we eerst eens de eerste maand afwachten, en als we dan 6 punten los staan (gaat gebeuren :) is t weer handjes in de lucht... 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5!!
0 0
PietBon
Kenneth is een HELD en hij MOET ook naar een club waar hij altijd speelt. Liefst niet in Nederland natuurlijk want dan zit ie ons dwars maar een mooie club in Engeland is 'm wel gegund denk ik. Gisteren tegen Benfica heeft ie weer z'n visitekaartje afgegeven.
0 0
DHsuarez16
H*E*L*D
0 0
Misc1990
Wat was hij weer goed! Hopelijk vind hij half augustus een mooie buitenlandse club, dat gun ik hem! Maar wel pas zodra cillessen terug van vakantie is:)Verder heeft Andersen me toch wel positief verrast, je ziet egt aan zijn bewegingen dat het een sierlijke voetballer is!
0 0
DeKenner
Heb ik iets gemist over Klaassen? De Jong is vertrokken en ineens lijkt het hele forum Klaassen die zelfde behandeling te geven die eerder de Jong kreeg.
0 0
Pinpanter
precies. En wat de schrijvers hier nooit laten wegen: succescoaches veranderen zo min mogelijk als eenmaal het vertrouwen is gegeven. Daarin vind ik Frank de Boer het meest onderscheidend. Zie wat dat heeft opgeleverd bij Siem, bij Eriksen, bij Blind. Klaassen heeft het laten zien, maar zit in een mindere periode. Maar als het terugkomt dan zal het verder dan ooit gaan.
0 0
IamLegend
Klaassen is in potentie 3 klasse's beter dan de jong.
0 0
ibrahendriks
Als hij voor Andersen kiest , dan zullen Klaassen en Serero moeten vechten voor een plek op het middenveld. Beide een helft tegen Pec?
0 0
Linaatje04
Vermeer heeft inderdaad een puike pot staan keepen gisteren, mijn complimenten!
0 0
JanTa
Dat is het probleem van Kenneth. Hij kan een wereldpartij keepen en qua reactiesnelheid behoord hij tot de wereldtop maar hij kan ook zo diep zinken dat je je afvraagt wat hij bij Ajax te zoeken heeft. Cillissen daartegen is een constante factor zonder uitschieters omhoog of omlaag en die houding geeft rust in de verdediging.
0 0
BRAMHOUTEN
Het seizoen is weer begonnen, het afzeiken van spelers kan weer beginnen ! Was gisteren een knappe overwinning! Helaas geen goede tweede helft! Andersen heeft mijn positief verrast ! Hopelijk zet hij dit door! Hopelijk blijft blind nog een jaar bij Ajax! Hij is een belangrijke speler voor Ajax! Vermeer mag van mij blijven als tweede keeper! Desnoods wat meer salaris geven!
0 0
marciano2212
Jij vind gewone punten te gewoon en denkt laat ik achter elke zin een mooi uitroepteken zetten.
0 0
gi0vanni
!!!LOL!!! ¡¡
0 0
simok
Hahat gelukkigt vergeett jijt ookt nietst. Stamt +t tt
0 0
Rayno95
We moeten ook niet vergeten dat Benfica gewoon een lastige ploeg is, 1ste helft hebben ze het goed gedaan, op een paar spelers na, 2de helft was gewoon kut, dankzij Kenneth alsnog gewonnen :)
0 0
Figo
Hopelijk weten de vleugelaanvallers mij positief te verrassen anders wordt het opnieuw een tenenkrommend seizoen qua voetbal. Het middenveld is licht en zit vrij weinig voetbal in. Hopelijk blijft Blind, want Viergever op het middenveld is ook niks.
0 0
mvh
Ik zou toch zeggen dat Kishna gisteren een goed begin maakte! Zat naar een portugeze stream te kijken, versta dr geen woord van, maar iedere keer dat Kishna de bal kreeg gingen die stemmen omhoog. Die gaat heel snel minder ruimte krijgen van tegenstanders, 1op1 had ie zijn man in de pocket.
0 0
gwn_rj
Overigens vond ik Andersen echt super spelen! Wat een inzicht balbehandeling en passing heeft die jongen! Draait ook makkelijk weg van ze tegenstander en voetbalt lekker makkelijk. Niet alle voetballers hebben "body" nodig! De mensen om hem heen wel dan. Ben benieuwd naar middenveld Andersen - Blind - schone (of Klaassen als die weer beter in vorm is)
0 0
gwn_rj
Hopen dat onze held Vermeer een mooie transfer kan maken! Veel te goed om op de bank te zitten! Is hem wel gegund ook..
0 0
GiovanniSuarez
Challa, dé penaltykiller. Heel fijn voor deze man dat hij zo uitstekend heeft gekeept, volgens mij is het echt een ontzettend sympathieke en vriendelijke man. Hij verdient het om ergens eerste keeper te zijn, ook al geef ik toe me vorig seizoen meermaals werkelijk kapot te hebben geërgerd aan hem. Ik reken op een transfer van Vermeer.
0 0
nuff-said
Donder gauw op frank. Serero was de man op et middenveld vorig jaar. Waarom is klaassen al zo zeker van zijn plek. Omdat ie eerste helft van et seizoen zoveel scoorde. 2de helft kon ie geen potten breken. Serero was eerste seizoenshelft goed en 2de. Weliswaar minder gescoord maar hij maakte dat middenveld wel stabiel. De hype rond klaassen begint mij beetje te irriteren. Past totaal niet op dat middenveld
0 0
unis
Donder zelf lekker op! Serero maakte t middenveld echt niet beter, misschien moet je eens beter wedstrijden kijken. Over welke hype heb je t eigenlijk? Er is eerder een hype om Serero en de eventuele aankoop van Mokutjo! Dit worden nooit spelers die t echt gaan maken bij ajax! Het zijn geen spelers zoals Pienaar... Frankie twijfelt niet voor niks over Serero...
0 0