Veerkrachtig Jong Ajax wint ruim

JipVR, 17-07-2014 om 21:34, 32725 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

OEFENDUEL - Jong Ajax heeft donderdag een oefenwedstrijd van het Helders Elftal gewonnen. De Amsterdammers kwamen op een 2-0 achterstand, maar wisten vervolgens vijf doelpunten op rij te maken.

Bij de beloften van Jaap Stam en Andries Ulderink maakten Gravenberch, Vissie en Van Kessel een goede indruk. Het drietal kon echter niet voorkomen dat de Helderse opponent uit de startblokken vloog. Jong Ajax moest twee goals slikken voordat het zelf iets terug kon doen via Van Kessel. De spits maakte een minuut later meteen gelijk en Bakker zorgde zelfs voor een voorsprong. Dat alles in een tijdsbestek van vijf minuten.

Na de rust wisselden Stam en Ulderink en kwam onder meer stagiair Vujnovic in de ploeg. De 17-jarige Montenegrijn is op proef in Amsterdam en hij zag dat Anwar El-Ghazi het opnieuw op zijn heupen had. Met twee doelpunten in de slotfase bracht hij zijn voorbereidingstotaal alweer op zeven treffers. 

Opstelling Jong Ajax:  Mous, Noordhoff (70. Acolatse), Gravenberch, Van Bruggen (46. Boccara), Koesveld (46. Warmerdam), Vissie (46. Owusu), Domingo, Bakker (70. Wang), Lukoki (46. Becker), Van Kessel (46. El Ghazi), Menig (46. Vujnovic).

Scoreverloop:
15. 1-0 (Beens) Den Helder
19. 2-0 (Robert) Den Helder
40. 2-1 Van Kessel
41. 2-2 Van Kessel
45. 2-3 Bakker
80. 2-4 El Ghazi
84. 2-5 El Ghazi 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Basvann
Waarom is Ajax niet verder gegaan met Lobotka?
Men was positief over hem en hij heeft zelfs een keer in de A selectie gezeten.

Verder wil ik verder even aankaarten nu we het toch over Trencin hebben dat Moses Daddy deze avond 3 maal heeft gescoord in de Europa league.
In mijn ogen is deze gozer tot veel meer in staat dan de Sa...
0 0
MosesD
Sana, de Sa en Lukoki allen weg. Moses Daddy meer dan welkom. Zie het gebeuren dat Muric uiteindelijk niet komt.
0 0
Rayno95
Muric komt wel, heeft ook getekend, moet alleen nog dingetjes afgehandeld worden in de rechtszaak, omdat dat kut Zagreb blijft janken.... Hoeft alleen speelgerechtigd verklaard te worden. ;)
0 0
MosesD
Voorlopig staan partijen lijnrecht tegenover elkaar. In het verleden met Sulejmani en Meleg hebben de spelers een half jaar tot een jaar niet mogen voetballen. Benieuwd of Ajax dat geduld gaat opbrengen. Hoe dan ook, de kans bestaat dat Muric pas de tweede seizoenshelft erbij komt. Ik hoop daarom dat Ajax nu een gaat handelen en een rechtsbuiten haalt. Want ook al komt Muric, je moet maar afwachten of ie een directe versterking is.
0 0
JanTa
Is dat niet met elke "versterking" die je aantrekt? Het is altijd afwachten hoe een talent zich gaat ontwikkelen maar dat heb je ook met gevestigde spelers.
0 0
MosesD
Gevestigde spelers hebben al een aardig track record als ze overstappen. Daarvan mag en kan je e.e.a. verwachten. Muric heeft nog geen wedstrijd in het eerste van Zagreb gespeeld en bovendien speelt hij überhaupt geen wedstrijd meer sinds januari. Het is dus afwachten of ie überhaupt het niveau heeft maar ook nog eens wanneer.
0 0
JanTa
We zullen zien en afwachten hoe hij zich gaat verder gaat ontwikkelen. Ik ga hier nog geen voorbarige conclusies trekken waar ik later misschien spijt van heb. Ik heb bij Ajax in het verleden met een aardige track record door het ijs zien zakken. Ik blijf erbij dat je bij elke aankoop een zekere risico loopt.
0 0
MvB1985
Ik denk dat het om Nikola Vujnović gaat. een 17-jarige Montenegrijnse aanvaller van Radnicki Obrenovac.
0 0
Rayno95
Thanks, Stage zeker?
0 0
MvB1985
Ik neem aan van wel ja, als ie al van ons was hadden we het wel geweten ;)
0 0
Rayno95
Daarom haha :p
0 0
weslo
Elke keer een foto van Stam. Jullie zijn op de hoogte dat Ulderink hoofdcoach is? :p
0 0
KRD89
El ghazi is de rechtsbuiten voor ajax 1
0 0
KRD89
El ghazi is de rechtsbuiten voor ajax 1
0 0
Mace0107
opstelling klopte dus niet. Wie is die vujnovic, ook een testspeler? Die bakker verrast mij toch wel positief.
0 0
Rayno95
Die Bakker is ook lekker bezig in de voorbereiding idd :)
El Ghazi verdiend gewoon de kans in het 1ste vind ik.

Heb trouwens ook geen idee wie die Vuijnovic is
0 0
Tom1990
Ajacieden. Ik woon en studeer momenteel in 010 en wil daar zo snel mogelijk weg! Je kan helpen door de enquête voor mn masterscriptie in te vullen. Hoe sneller ik weg ben, hoe beter. Het duurt maar een minuutje.
www.thesistools.com/onderzoekgrolsch
0 0
VicBuckingham
Persoonlijk vind ik het hele systeem van het tweede van Ajax in de Jupiler League enorme competitievervalsing. Ik zou het veel beter vinden als de 'tweede elftallen' van de clubs in de Jupiler League uit een vaste selectie zou bestaan. Wel zou ik dan toestaan dat elke week drie dispensatiespelers van het eerste met het tweede mee mogen doen en visa versa. Het is belachelijk dat bepaalde ploegen in de Jupiler League afgelopen seizoen tegen een heel sterk tweede van Ajax met veel spelers van het eerste speelden terwijl andere ploegen tegen een zeer zwak tweede van Ajax met veel spelers van de A-junioren speelden. De clubs die met het eerste in de Eredivisie en het tweede in de Jupiler League willen spelen zouden eigenlijk een vaste selectie voor de Eredivisie en een vaste selectie voor de Jupiler League moeten inschrijven. Met drie dispenastiespelers kunnen blessures in het eerste opgevangen worden en daarbij zouden er elke wedstrijd drie spelers van het eerste met het tweede mee kunnen doen. Dit lijkt me een veel eerlijker systeem waarmee de Jupiler League niet tot een lachertje wordt verwerkt.
0 0
dlameree
Ik heb de wedstrijd met eigen ogen gezien, 2-5 was een beetje geflatteerd. Jong Ajax was in de eerste 20 minuten een stuk minder. Wel viel mij op dat zowel Gravenberch, van Kessel en Vissie erg goed speelde.. Gravenberch was de aanvoerder en straalde veel rust uit speelde centraal achterin. Vissie had veel diepe ballen. Van Kessel rook zijn kansen en is wat mijn betreft wel potentiële speler voor Ajax 1. El Ghazi kwam er de tweede helft in. Veel goede acties met veel dreiging alleen erg veel schoten wat nergens op leek wel 2 uitstekende goals.
0 0
Rayno95
Ken jij die Vuijnovic?
0 0
Alexander40
Hoe speelde domingo? Ajax 1 materiaal?
0 0
dlameree
Erg klein, wel wendbaar op het middenveld veel korte bewegingen qua draaien. En een behoorlijk inzicht. Wel 'te' veel balverlies naar mijn mening.
0 0
dlameree
Erg klein, wel wendbaar op het middenveld veel korte bewegingen qua draaien. En een behoorlijk inzicht. Wel 'te' veel balverlies naar mijn mening.
0 0
afca patrick
El Ghazi slaat weer toe! Zou het niet raar vinden als hij vaak bij de wedstrijdselectie van het eerste zal zitten volgend seizoen. Heeft volgens mij veel voor zichzelf getraind want hij oogt veel fitter als vorig seizoen.
0 0
AjaxD1986
Ongelofelijk die El Ghazi. Wat een klasbak is het ook! Al zetten ze hem tegen Real Madrid dan scoort hij nog!
0 0
JoodTotMijnDood
Gewoon naar Ajax 1!!!!!!!!!!!
0 0
insectenverdelg
El ghazi laat zich weer ff zien...
0 0
Rayno95
EL GHAZI naar Ajax 1!, NU!!! =D
0 0
Mace0107
heujj el ghazi
0 0
Tom1990
Ajacieden. Ik woon en studeer momenteel in 010 en wil daar zo snel mogelijk weg! Je kan helpen door de enquête voor mn masterscriptie in te vullen. Hoe sneller ik weg ben, hoe beter. Het duurt maar een minuutje. Bedankt!
www.thesistools.com/onderzoekgrolsch
0 0
AjaxD1986
De blackbox is alweer verdwenen, wat me niet verbaast. Rusland krijgt per definitie alweer de schuld zonder dat er al bewijzen zijn. Stuitend gewoon. Mijn medeleven nogmaals coor de onschuldige slachtoffers.
0 0
foensai
dat Rusland nu de schuld krijgt is dan ook niet zo gek. De zwarte dozen zijn ''volgens nos'' in bezit van de Russen. het kremlin zou opdracht hebben gegeven deze dozen mee te nemen naar Rusland en zelf een onderzoek te doen. Oekraïne wil een Europees onderzoek. .. Dit is wat er net vertelt is. tja waar moet je vanuit gaan? neemt niet weg dat het verschrikkelijk is, veel sterkte aan de nabestaanden. ..
0 0
AjaxD1986
Nee het was ook een constatering. Zegt de NOS (zegt mij niet zoveel). Wat Rusland natuurlijk ook zegt, iedere tegenstander zal natuurlijk hun kant op wijzen andersom ook natuurlijk. Als ze de box afgeven of zelf houden maakt natuurlijk niet meer uit.... Feit blijft dat een stel politici de ellende hebben veroorzaakt die graag hun neus in andermans zaken steken en de onschuldige burgers het slachtoffer zijn van de opgevoerde spanningen. Wie de directe schuldige ook is, indirect hebben ze allemaal schuld en zitten hun ongesxhonden allemaal op hun kantoortje. Het is gewoon allemaal heel toevallig dat het Amerikanen, Fransen en Nederlanders betreft en de gebeurtenissen van de afgelopen dagen in ogenschouw nemende.
0 0
foensai
Ik ben het geheel met je eens. En dat over de rug van (altijd zo) onschuldige mensen! bahh, ik word er gewoon onpasselijk van.
0 0
De_Realist
Die van Kessel scoort wel aan de lopende band zeg? Moet hij misschien niet bij de voorbereiding betrokken worden? Misschien blijkt hij uiteindelijk wel net zo makkelijk te scoren in de hoofdmacht.
0 0
Intec
Tegen amateurs waar hebben we het over ?
0 0
De_Realist
Hoofdmacht speelde ook tegen amateurs... waar hebben we het over?
0 0
AjaxD1986
binnen 10 minuten naar een voorsprong! knap!
0 0
Mace0107
Barakzai was toch vertrokken?
0 0
FlyingDutchMan
Was ook mijn gedachte, voor zover ik weet is eind juni zijn contract verlopen..
0 0
Eriksen10
Wellicht door gebrek aan spelers. Deed PSV ook met Horsten en van den Boomen (las ik in de VI)
0 0
ajaxmening
Spelen we reactie voetbal daar?
0 0
JordyAjacied
Van Kessel scoort aan de lopende band de laatste tijd !
0 0
JordyAjacied
Van Kessel scoort aan de lopende band de laatste tijd !
0 0
AjaxD1986
Op de NOS lijkt het wel een nieuwe 911
0 0
AFCAjax
Is weer een ritueeltje van een stel psychopaten die de bedoel regisseren hier. mind control, willen weer wat voor elkaar krijgen.
0 0
Rayno95
2-2!
Moet Van Kesswl niet nog een kans krijgen bij jong?
0 0
AFCAjax
2-2 waar is twitter gebleven?
0 0
AjaxD1986
Die van Kessel is wel lekker bezig zeg.
0 0
AjaxD1986
toevallig na de persco van poetin gisteren op het nieuws.
0 0
Rayno95
2-1 Van Kessel.
Dacht dat hij al weg was
0 0
AjaxD1986
is het nummer van d reizwn sorry
0 0
AjaxD1986
0235542555 malasia airlines
0 0
AjaxD1986
sterkte in ieder geval
0 0
SNTR
Van deze opstelling zie ik geeneen speler een echte topper worden in het eerste
0 0
Robinjo1988
Gaat lekker zeg...
0 0
JoodTotMijnDood
He jammer 1-0 voor Den Helder, zijn de opstellingen niet bekend??
0 0
Rayno95
Zal wel een verschrikkelijk matige/slechte opstelling zijn!, haha :p
0 0
JoodTotMijnDood
Jaapie moet zijn shirtje maar weer aantrekken haha.
0 0
SNTR
off: Moses daddy! hopelijk halen we hem volgend seizoen ipv de sa en sana. Trencin wint 4-0 in europa league voorronde. 3x moses daddy!!
0 0
MosesD
Zo is dat.
0 0
JoodTotMijnDood
Moooooi! Ja inderdaad, kunnen we De Sa en Sana lekker verkopen!
0 0
Mace0107
niemand een opstelling?
0 0
020Ajacied020
Ook al
Kan het niet ik blijf
Hopen tot het het waarheid komt.
0 0
mrniceguy
Wat?
0 0
020Ajacied020
Neem op.... Aub.....

Ga voor de ergste uit.:(

1953-2014

0 0
L8
Ligt niet aan Fox
0 0
JoodTotMijnDood
Weet ik moest het ook anders formuleren, maar ik bedoel dat FOX een vermogen kost, maar je krijgt zo weinig te zien op die kanaal.
0 0
L8
Daar moet ik je gelijk in geven. Ik heb het al op gezegd. Kijk nu samen met een maat van mij en heel soms via internet.
0 0
jollie18
Heel even wat anders komt Groningen ergens live vanavond???
0 0
MankeNelis
ff googelen zag Groningen-Aberdeen staan
0 0
AFCA***
Nee wordt niet uitgezonden, wat overigens belachelijk is
0 0
jollie18
Jammer had het graag willen zien dacht de fox dat wel zou uitzenden maar helaas. En Feyenoord en PSV komen straks zeker wel live!
0 0
jollie18
0 0
jollie18
Sorry voor de zin
0 0
mrniceguy
Geen exclusive ?:(
0 0
JipVR
nope
0 0
JoodTotMijnDood
Ai das jammer, heb jij enig idee of het te zien is op een stream?
0 0