Complete selectie A1 voor Copa bekend

SamVR, 06-06-2014 om 22:54, 10259 views, Ajax Showtime |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

De selectie van Ajax A1 voor de komende Copa Amsterdam is bekend geworden. Het toernooi wordt komend weekend afgewerkt in het Olympisch Stadion. Dagkaarten kosten slechts vijf euro. Naast Ajax doen Fluminese, Ajax Cape Town, Men United, Cruzeiro, Panathinaikos, HSV en Dalian Aerbin FC mee.

De selectie van Ajax ziet er zo uit:

Zakaria El Azzouzi
Terry Sanniez
Pelle Clement
Yagan Sasman
Rivaldo Coetzee
Vaclav Cerny
Leon Bergsma
Donny van de Beek
Teun van Zweeden
Furkan Kurban
Abdelhak Nouri
Javairo Dilrosun
Gino Dekker
Mike Grim
Indi Groothuizen
Ashraf El Mahdioui

(Foto: Black Bath Towel Photographers)

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AjaxLeeuwarden
Prachtige selectie verwacht veel van cerny en ik ben benieuwd naar coetzee en sasman
0 0
JoodTotMijnDood
Helemaal mee eens ik ook! Cerny is bij vlagen echt een genot om naar te kijken, beetje type Robben maar dan nog sneller heb ik het idee.
0 0
Mokum_32
denk niet dat het wordt uitgezonden met deze waardeloze tegenstanders. Snap die waarom ze alleen maar flut ploegen hebben gekozen. Worden onze jongens echt niet beter van. Zal ook weinig publiek trekken
0 0
BigDaddy84
Das behoorlijk makkelijk lullen. Weet jij wie ze benaderd hebben? Weet jij wat voor doel ze hebben met dit toernooi? Tel daarbij op dat ze met veel B'tjes spelen tegen (waarschijnlijk) oudere tegenstanders en je kan niet anders dan concluderen dat deze spelers genoeg kunnen leren van deze wedstrijden.
0 0
Mokum_32
Gast doe niet zo bijdehand als je op de future cup top teams uitnodigt zoals liverpool celtic milan moet je niet met deze teams op de proppen komen bij de A junioren. Als zulke clubs bij de B junioren komen zullen ze dat ongetwijfeld ook bij de a junioren doen.
0 0
BigDaddy84
Er is niks bijdehands aan. Ik stel je gewoon een vraag. Je moet niet vergeten dat het een toernooi is aan het einde van het seizoen waarbij veel spelers al rust krijgen, omdat ze doorstromen naar Jong. Zoals ik al zei speelt Ajax voor een groot gedeelte met eerstejaars A'tjes en met B'tjes, dus een echt A'tjes toernooi is het niet voor Ajax. Daarvoor heeft Ajax vooral de Youth League (A1) en hopelijk binnenkort ook weer de Next Gen Series (A2).

Door deze punten komen ook de volgende vragen bij mij op: Hoeveel clubs zitten er nou nog te wachten op een toernooi op dit moment? En nogmaals, welke clubs heeft Ajax benaderd? Dat weet je toch helemaal niet?

De vergelijking met de Future Cup is gewoon ontzettend krom, omdat die opzet en uitstraling totaal anders is. Daar komt bij dat het op een mooier moment in het seizoen geplaatst is. Daarom denk ik ook dat er (minimaal) voor een gedeelte opzet bij zit. En ja, dan vind ik dat je behoorlijk makkelijk oordeelt, zeker omdat je waarschijnlijk geen 'inside information' hebt.
0 0
afca patrick
Leuk dat Nouri en Van den Beek meedoen hoor. Maar verdienen die jongens niet eens wat rust?! Future Cup, EK onder 17 en het slot van de competitie allemaal gespeeld. En nu weer de Copa.
0 0
koppensneller
Rust ? Het zijn geen bejaarden . Veel jongens van die leeftijd voetbalen 24| 7. Als je dat nu al niet kan brengen wat moet het dan later worden.
0 0
afca patrick
Je moet een speler ook in bescherming nemen vind ik. Als de jongens die volgend seizoen naar Jong Ajax gaan al een paar weken vakantie hebben, terwijl zij geen eens een EK oid hebben gespeeld, verdienen Donny en Appie ook eens rust. Het is een lang seizoen geweest voor beide. Overgeheveld worden naar de A1 en dus wedstrijden onder hogere weerstand gespeeld, Future Cup en EK gespeeld.
0 0
BigDaddy84
Ik vind dat je gelijk hebt. Toch heeft Ajax laten zien dat ze doen wat jij omschrijft. Als je bepaalde spelers als club verbiedt een kampioenswedstrijd te spelen zegt dat denk ik wel genoeg. Van de Beek en Nouri zullen best hun rust krijgen. Daar komt bij dat dit best interessante toernooien kunnen zijn voor deze jongens. Ik maak me in ieder geval niet al teveel zorgen.
0 0
VicBuckingham
Groothuizen; Sanniez, Van Zweeden, Coetzee, Sasman; Vd Beek, El Mahdioui, Nouri; Dilrosun, Cerny, Dekker

Met deze elf kan Ajax een aardig team samenstellen met vooral een geweldig middenveld. Ik zou Cerny als zwervende spits laten spelen zodat hij samen met Dekker en Dilrosun kan worden opgesteld. Het zou jammer zijn als één van de drie niet in de basis kan staan. Al zal er sowieso gerouleerd worden aangezien ze veel wedstrijden dicht op elkaar spelen.
0 0
Mace0107
Veel spelers krijgen rust dus. Raar dat Nouri en Van de Beek geen rust krijgen.
Ik dacht dat savastano mee zou doen?
0 0
Rayno95
De A1 begint later met de voorbereiding dan het 1ste en jong Ajax, dus vakantie krijgen ze wel :)
Savastano zou idd eigenlijk meedoen
0 0