'De Boer sprak hartig woordje met selectie'

BvdPloeg, 21-04-2014 om 21:25, 44699 views, VI |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

HOPEN OP DE TOEKOMST - Frank de Boer heeft zondagavond na afloop van de bekerflater tegen PEC Zwolle een hartig woordje gesproken met zijn selectie. Ajax-watcher van VI, Simon Zwartkruis, legt bij Voetbal International uit dat de Ajax-trainer er even helemaal doorheen zat na de oorwassing. 

Zwartkruis vertelt: 'De Boer heeft zijn selectie bij elkaar geroepen en heeft ze meegegeven dat ze eens goed bij zichzelf te raden moesten gaan. Ze moeten in de spiegel kijken en dat zou hij zelf ook gaan doen. De Boer vroeg zichzelf even hardop af waar hij het eigenlijk allemaal voor doet, maar hij heeft maandag zijn humeur opgekalefaterd bij de Future Cup.'

De trainer heeft het al maanden over de toekomst en het bewijs werd tijdens de Future Cup geleverd. Zwartkruis: 'Daar is zijn hoop op gericht, want daar loopt iets rond wat het eerste op dit moment niet heeft. Creativiteit met Abdelhak Nouri en Vaclav Cerny. Die jongens zijn alleen 17 en 16 dus dat duurt nog even.'

Ondanks de zware nederlaag en het gedrag van de Ajax-fans laat De Boer zich niet uit het veld slaan. Zo zei de trainer tegenover VI: 'Ik laat mijn toekomst niet door een paar idioten beïnvloeden, daar is deze club veel te mooi voor.' Ajax zou daarnaast niet luisteren naar de achterban als het gaat om versterkingen. 'We gaan niet met geld smijten, we blijven kijken naar de toekomst', zei De Boer. 

Overigens haalt Johan Derksen tijdens de uitzending uit naar fans die vragen om een vertrek van De Boer. 'Als je tijdens het geduld hebben op de toekomst vier keer kampioen wordt, waar heb je het dan over?'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
55 +
Keihard werken slepen en buffelen in het veld, tot het uiterste willen gaan als team. Athletico Madrid doet dit keer op keer weer VECHTEN voor elke meter als een team. Laat Ajax daar eens beginnen, de rest hebben ze wel. Met jongens zoals Suarez die wel tot het uiterste DURVEN te gaan. De Boer begin daar eens man.
0 0
ajaxinho
Het verliezen (vooral de wijze waarop) van de bekerfinale is een dieptepunt voor Ajax.
De wil was er wel, maar het denken en doen was er niet.
Het eerste elftal bestaat uit spelers die de Ajax-filosofie niet kunnen dragen.
Omdat ze de jeugdopleiding niet hebben genoten (Poulsen) of geen uitblinkers waren in de jeugdopleiding (van Rhijn).

Daarom is het winnen van de Future Cup een hoogtepunt voor Ajax.
De vertegenwoordiging van de B1 bestond uit spelers verspreid over verschillende jeugdteams.
Toch wisten ze elkaar moeiteloos te vinden.
Het is helaas wachten tot de uitblinkers van de B1 (in mijn ogen) Nouri, Cerny van der Beek en Leyder het eerste elftal behalen.

Als de uitblinkers van nu samen komen te spelen met de uitblinkers van toen (in mijn ogen) Klaassen, Denswil, Boilesen en Kishna, dan worden we op speelse wijze kampioen en gaan we internationaal hoge ogen gooien.
0 0
boz
Vraagje ben ik nou de enigste die vind dat ajax grwoon klite verdediging heeft denswil veldman gewoon bagger v d hoorn bagger wat een fouten maken die gasten is toch gewoon ajax onwaardig
0 0
Ellende
Ben benieuwd naar de volgende schoonmaak en aanwas komende zomer.
Geen reden om Meleg en Kishna te laten spelen.
0 0
rein3
Moeten Frank de Boer dubbel en hard laten zien zondag dat wij 100% achter hem staan! En hem dik bedanken bij de huldiging!
0 0
Jowen
Wat een absolute topper die FdB. Toont zijn emoties en echte Ajax hart. We moeten die gast omarmen en aanbidden... hij pakt prijzen en zet Ajax op de kaart. Hoe kun je in godsnaam vragen om een vertrek van deze topcoach?! Ik geniet elk jaar van hem dat hij onze club leidt.
0 0
Van Reenen
ook een tactische blunder. moisander speelde niet op eigen positie. denswil is geen Ajax top, Vermeer speelt alleen in de beker. met zoveel positie wijzigingen was het beter geweest om cillissen op te stellen.
0 0
Vranzie
Zucht..... Vermeer speelt alleen in e beker en heeft dus ook alle vorige wedstrijden daar gestaan. Dus mede door hem zijn ze naar de finale gegaan. Halve finale misschien vergeten?

En een CV omwisselen is geen tactische blunder. Als het niet loopt wisselen ze toch om. Vaak staan er twee rechtspoten naast elkaar en nu is andersom, big deal.

Het zit vooral in de instelling en communicaie. Elke speler dient, zoal cruijf het ook zegt, zijn taken te doen. En niet op halve kracht meelopen. Als iedereen dat doet zoals het ook gebeurde dan ben je zwakker dan PEC. De rest is geschiedenis.

0 0
Raikkonen94
Zei je dit ook toen Denswil en Moisander naast elkaar speelden en het prima deden? Lekker kort door de bocht om na één wedstrijd te concluderen dat Moisander niet op zijn eigen positie speelde en dat dat een vd oorzaken is. Was sterker geweest als je dit vóór de wedstrijd had aangegeven, en niet achteraf.
0 0
RoodWit
Ja, dat achteraf gepraat, daar zijn ze allemaal heel goed in.

"Wij weten wel wat er structureel aan de hand is met de club, luister naar ons en Ajax gaat concurreren met de top van de wereld.", zo komt het over, volledige de weg kwijt die supporters.

Alsof de mensen die nu aan het bewind staan niet weten wat er mis gaat, alsof zij geen gesprekken met elkaar hebben betreft wat er mis gaat en hoe dit verbeterd kan worden.
0 0
Daneman
in ieder geval ook weer het bewijs dat er iemand met veel ervaring op cv positie dient te staan. En die dient fit te zijn.

Dus als Moisander vertrekt dient er iemand gehaald te zijn met veel ervaring. duo met veltman en denswill is de komende jaren tegen topteams vragen om moeilijkheden.
0 0
glob
De nederlaag tegen PEC is verschrikkelijk maar doet ook de ogen openen. Het laat zien dat we nog lang niet daar zijn waar we zouden willen wezen. Wanneer ze dit bij Ajax goed oppikken dan zal het alleen maar poritief uitwerken. Wanneer we dit jaar de dubbel gewonnen zouden hebben dan zou iedereen denken dat het allemaal fanbtastisch is. Nu zullen de ogen geopend zijn. Hoop ik!!
0 0
MaupCaransaNES
Heel AJAX was idioot. Van hoog tot laag. Deal with it.
0 0
MosesD
Frank kijk ook eens in de spiegel met je staf. Dat oeverloze gezwam over jeugdspelers. Ze komen eraan, jaja het zijn al praktisch wereldsterren en maken van Ajax een team dat terug is aan de Europese top. Maar goed zijn in de jeugd zegt niks over of een speler daadwerkelijk de top haalt. Het verwachtingspatroon van de Europese top met eigen talent is natuurlijk verre van realistisch. Want als er dan werkelijk een super talent uit eigen opleiding doorbreekt, dan is die ook veel eerder vertrokken natuurlijk. Zo was dat, zo is dat en zo zal dat altijd zijn. Dat is de tragiek van Ajax dat het in de Nederland competitie speelt. En wat men nu roept om talenten eerder klaar te stomen voor het eerste…. Als dat überhaupt al lukt (ja, wellicht voor de Nederlandse competitie) dan zijn die spelers ook eerder weg natuurlijk. Dat is nou eenmaal de realiteit. Daar kan Cruyff, de zogenaamde revolutie en het th echt niks aan veranderen helaas. Maar we moeten vooral naar het nu kijken. Ajax mist gewoon kwaliteit. Het voetbal is al heel lang niet om aan te gluren. Daarom moet er kwaliteit gehaald worden, omdat die er op verschillende posities gewoon niet is. Dat kan iedereen zien! En ja, kwaliteit kost geld. Zuinigheid is prima, maar men is er volledig in doorgeslagen. In mijn optiek hoort een groot deel van het kapitaal op het veld te staan. Dat is beslist niet het geval nu. Er lopen genoeg betaalbare spelers rond. TH open eindelijk eens de ogen en zet de scouting aan het werk. Zo kan het niet langer.
0 0
nightgoat
Hulde.
Verwacht binnenkort echter wel een aanbieding voor een enkele reis richting Herdgang dan wel Varkenoord in verband met iets te realistische kritiek.
B-]

0 0
heinp
Staplethon ga fietsen is beter voor je hart dan je oeverloze inzet om alles wat Ajax de afgelopen 4 jaar doet in diskrediet te brengen .
0 0
Ajax Koersvast
Overigens: Ajax, wees aub wel scherp komende wedstrijden; we zìjn nòg geen kampioen...!!!
0 0
Ajax Koersvast
'Als je tijdens het geduld hebben op de toekomst vier keer kampioen wordt, waar heb je het dan over?'
Hier betrap ik Derksen toch op een zeer zinnige opmerking!
Ajax: blijf aub koersvast t.a.v. het ingezette beleid!!
Nooit meer handelen vanuit de waan van de dag!
0 0
Lewis Hamilton
Frank heeft het geweldig gedaan, maar ook hij heeft wat fouten gemaakt dit seizoen. Hij is overigens de eerste die dat zal toegeven en dat ook voor hem nog wat zaken te leren valt, ook hij is in ontwikkeling.

Johan Cruijff zal nog wel een aantal gesprekken met hem gaan voeren op de kamer van de technische staf om het seizoen te evalueren.
0 0
Alexander40
Goedzo frank. Laatste benodigde punt halen en dan snel dit seizoen vergeten (muv barca thuis). Vervolgens de bezem door de selectie, een aantal technische spelers erbij halen (uit jeugd en of extern) en volgend seizoen met durf, diepgang en snelheid iedereen afbluffen. Ajb kappen met die tikkies terug. Ik heb er nu alweer zin in.
0 0
Bensco
Vreemd genoeg zit de oplossing van het probleem wel bij de jeugd. Er komen getalenteerde buitenspelers en aanvallers aan maar die ga zeker nog een jaar nodig hebben om op het gewenste niveau te komen. Het heeft dan ook geen zin om voor 10 miljoen aan spelers binnen te harken als je weet dat ze er al bijna aankomen. Geduld en hoop zijn de 2 sleutelwoorden voor volgend jaar. Geduld omdat we moeten wachten op dit talent en hoop omdat we nu genadeloos op ons bek dreigen te gaan volgend jaar.
0 0
TheRiviera
Ik heb respect voor frank maar hij zegt soms echt de meest lompe dingen. Hij wilt niet met geld smijten ookal heeft ajax miljoenen genoeg. Ze hebben de afgelopen jaren zo weinig uitgegeven den zoveel wist gemaakt dat ze momenteel zwemmen in het geld. De club kan makkelijk komend seizoen 10 miljoen eruit trekken voor versterkingen , meer zelfs als het echt nodig is. En als de boer niet inziet dat versterkingen van buitenaf , (spelers met al ervaring op europees niveau) nodig zijn dan mag hij eens in de spiegel kijken. Hij wou aan het begin van dit seizoen zo graag indruk maken europees en dan verkoopt ajax al gelijk 2 van hun beste spelers. Als je spelers zoals Eriksen en alderweireld verkoopt moet je iemand hebben van het zelfde niveau die het over kan nemen. En Veltman en denswil komen tekort daarvoor , serero en klaasen komen tekort om eriksen te vervangen. Ajax hoort de top van nederland te zijn en we moeten clubs zoals Pec Zwolle makkelijk opzij kunnen zetten. Maar volgens mij is bij de boer het kwartje nog niet gevallen dat Ajax met 5-1 afgedroogd werd , dan moet er toch wat gaan werken in je brein en moet je realiseren dat je betere spelers nodig hebt en dat de jeugd nog niet goed genoeg is. Pas als een jeugdspeler de indruk maakt zoals eriksen dat deed op ze 18de dat hij niet meer weg te denken was uit het eerste elftal,pas dan tabel ik die speler met de titel talent en alleen zulke spelers mogen door naar het eerste. Buiten dat koop je gewoon spelers weg van andere clubs die al kwaliteit hebben , zoals we deden met Huntelaar , de zeeuw , suarez etc. Ajax heeft een mooie opleiding maar het hoort geen school club te zijn ik vind zo iets horen zwaar beledigend. Een tijd terug zei de boer zelfs dat hij eens de CL wilt winnen met alleen jeugdspelers van ajax , toen ik dat hoorde dacht ik al gelijk dat de Boer niet het hele plaatje ziet. Hij kijkt teveel naar de jeugd en te weinig naar kwaliteit buiten de deur.
0 0
davids4life
ben het wel in grote lijnen met je eens er moet een nr9 komen en een linksbuiten en een rechtsbuiten en een cam
0 0
#1 Ortega
Ja jij ziet het vast een stuk beter dan het TH met daarin de gelouterde mannen en FdB... Misschien heb je liever dat Ajax weer bakken met geld verspilt, middelmaat koopt, hopen op een gelukje en waarschijnlijk weer jaren niks wint? Ajax doet het met jeugd en koopt alleen toptalent (Eriksen, Fischer, Meleg etc) of gerichte aankopen zoals Moisander, Schone, Duarte en VdH. De juiste balans is belangrijk. Trouwens vier keer kampioen?!? Wat wil je nog meer?
0 0
TheRiviera
De weerstand in nederland is tegenwoordig nauwelijks iets meer dat 4 keer kampioen worden niet zo geweldige record is hoor. Psv was ons al voor. Wat ik wil is dat ajax europees laat zien dat we niet van laag niveau zijn , dat ajax een serieuze tegenstander is en dat we doordringen tot de laatste 16 van de CL ajax is een club die daarzo hoort. Maar als je word weg gespeeld door Salzburg met 3-0 en 3-1 een club met spelers die opkeken naar ajax en hun als de favoriet zagen.Dan moet je toch zien dat je iets tekort komt.
0 0
HarryHarHar
Als men bij Ajax blijft volharden in alleen maar eigen jeugd enz....dan zal volgend jaar de totale vernedering en afstraffing door Red bull en PEC Zwolle meer regel dan incident worden want dan hoor je van dat kan niemand in nederland zo er op zitten als Red Bull.. nou Zwolle heeft het laten zien hoe je Ajax moet bespelen en dat zijn veredelde amateurs vergeleken met de top talenten van Ajax... maar we houden de hand op de knip hoor...
0 0
heinp
Salzburg won ook van Bayern en het zij zo .
0 0
RoodWit
Dat Eriksen het al goed deed op zijn 18e in het eerste..man man man...wat een hoop stront heeft dat jochie over zich heen gekregen zeg. Pas nadat hij niet meer door de ondergrens zakte viel al het gebral weg.

0 0
TheRiviera
Ik heb respect voor frank maar hij zegt soms echt de meest lompe dingen. Hij wilt niet met geld smijten ookal heeft ajax miljoenen genoeg. Ze hebben de afgelopen jaren zo weinig uitgegeven den zoveel wist gemaakt dat ze momenteel zwemmen in het geld. De club kan makkelijk komend seizoen 10 miljoen eruit trekken voor versterkingen , meer zelfs als het echt nodig is. En als de boer niet inziet dat versterkingen van buitenaf , (spelers met al ervaring op europees niveau) nodig zijn dan mag hij eens in de spiegel kijken. Hij wou aan het begin van dit seizoen zo graag indruk maken europees en dan verkoopt ajax al gelijk 2 van hun beste spelers. Als je spelers zoals Eriksen en alderweireld verkoopt moet je iemand hebben van het zelfde niveau die het over kan nemen. En Veltman en denswil komen tekort daarvoor , serero en klaasen komen tekort om eriksen te vervangen. Ajax hoort de top van nederland te zijn en we moeten clubs zoals Pec Zwolle makkelijk opzij kunnen zetten. Maar volgens mij is bij de boer het kwartje nog niet gevallen dat Ajax met 5-1 afgedroogd werd , dan moet er toch wat gaan werken in je brein en moet je realiseren dat je betere spelers nodig hebt en dat de jeugd nog niet goed genoeg is. Pas als een jeugdspeler de indruk maakt zoals eriksen dat deed op ze 18de dat hij niet meer weg te denken was uit het eerste elftal,pas dan tabel ik die speler met de titel talent en alleen zulke spelers mogen door naar het eerste. Buiten dat koop je gewoon spelers weg van andere clubs die al kwaliteit hebben , zoals we deden met Huntelaar , de zeeuw , suarez etc. Ajax heeft een mooie opleiding maar het hoort geen school club te zijn ik vind zo iets horen zwaar beledigend. Een tijd terug zei de boer zelfs dat hij eens de CL wilt winnen met alleen jeugdspelers van ajax , toen ik dat hoorde dacht ik al gelijk dat de Boer niet het hele plaatje ziet. Hij kijkt teveel naar de jeugd en te weinig naar kwaliteit buiten de deur.
0 0
Intec
Frank de boer wie kent hem niet frank de boer frank de boer is een echte ajacied !!!

Naar deze oorwasing van pec en frank gaan onze spelers zondag vlammen, en gaan ons tevreden stellen en een hoop doen vergeten van deze zwarte dag. ( wat voorlopig in het gedachte blijft ) Ik heb er genoeg over gezegd teleurstelling is wat over blijft.
Titel snel halen en werken naar volgend seizoen.

Ajax amsterdam.
0 0
Niels.
Hoe heet dat ventje die vorige week zei dat inversteringen nodig waren en wij allemaal zeiden dat hij onze club naar me klote beeft gebracht?
Die vent begint aardig gelijk te krijgen.
Het zegt toch ook wat als je als Ajax zijnde geen topspeler in je selectie hebt zitten.
Ajax de club waar iedereen van schrok als ze de naam alleenhoorden waar spelers en supporters van wakker lagen als ze de volgende dag tegen ons moesten spelen.
Dat is allemaal verdwenen.
In 1 seizoen zijn we zodanig vernederd dat dit echt de ommekeer moet zijn en er gerichte aankopen gedaan moeten worden.
Of we zullen de naam van opleidingsinstutuut/ geldbedrijf maar moeten accepteren.
0:3 verliezen van Salzburg in eigen stadion
3:1 verliezen van Salzburg in hun stadion
5:1 verliezen van PEC in de finale van de KNVB beker , pec met alle respect 2 jaar geleden nog actief in de jupiler leauque.
Dit moet veranderen dit moet veranderen.
Ajax gaat naar de klote op deze manier en zal zo nooit meer een echte topploeg worden.
Dit doet je pijn om te zien hoe je club zo naar de klote gaat en je als supporter zo machteloos staat en gewoon met je blote oog moet zien hoe je telkens vernederd word.
Kampioen die we zondag worden is puur omdat andere ploegen het hebben laten liggen.
Dit was een waardeloos seizoen met kleine overwinningen. Waar zijn de 5-0 en de 6-0 die we zo makkelijk haalden tegen ploegen als RKC , dat is dit seizoen 0-0 geworden.
Barcelona thuis was het enigste hoogtepunt.
Achteraf gezien kan je zeggen dat Barcelona dit jaar ook echt niet in de goede doen was maar we het toch wel zeker hebben afgedwongen als ploeg.
Het doet je toch zeer dat we geen type huntelaar Suárez Sneijder Ibrahimovic in huis meer hebben maar we het moeten doen met alle respect schone sigthorrson Bojan.
Dit doet me ontzettend veel pijn om te zien wat er gebeurt met mijn ploeg.
Mijn club dit is mijn club dit doet me gewoon pijn.
Excuus voor het herhalen van meerdere dingen ik moest mijn emotie kwijt, na gisteravond heb ik toch een harde klap gekregen bij het kijken van de wedstrijd en het spelbeeld.
Ajax doe alsjeblieft wat en maak mij en alle andere supporters blij en doe wat....
0 0
heinp
10 jaar niks gewonnen nu vier titels op rij en een piep jonge selectie en 90 miljoen schuld weg gewerkt.
En maar ijlen als en kip zonder kop ,pffff
0 0
Niels.
Gozer wat loop je nou slap te lullen.
dat we schulden vrij zijn merken we daar iets van?
merken we dat we schulden vrij zijn nee toch.
Op papier zijn we dat gaan we erop achteruit JA.
Schone is de beste man in je selectie zegt dat niet genoeg?
We doen leuk mee thats it meer niet.
Maar we moeten echt mee doen zoals we dat altijd hebben gedaan.
Dus die bullshit over ijlen kan je ver weg laten de resultaten spreken voorzich;).
0 0
RoodWit
4e keer kampioen op rij dus ook?
0 0
#1 Ortega
Hahaha idd ze zijn werkelijk van het padje hier!?! Een hoop woorden voor een weinig inhoudelijk en waarheidsgetrouw beeld. Das toch wel knap...
0 0
Nox
Opvallend. Met geld smijten leverde niks op. En nu weer vragen om te smijten met geld.
Liever de jeugd kans geven, en geld uitgeven als een linie ervaring te kort komt.
Bij vertrek de Jong iemand halen om het middenveld leiding te geven.
Moisander weg, idem. Wat er over blijft is nog niet rijp genoeg.

Het doet mij wel deugd om Ajax te zien presteren met de jeugd. Nadeel is dat jeugd niet een heel seizoen stabiel is. Dat hoort erbij.
0 0
MoosHulsebosch
@Nox,

Nee dat is het niet precies. We willen nog steeds overwinteren en dat kan niet met Baankopen en eigen jeugd. Ik ben HELEMAAL voor de nieuwe richting en wl niet 60mil uitgeven per seizoen maar doorselecteren en gerichte (ja wat duurdere inderdaad) aankopen doen die WAT TOEVOEGEN moet gewoon kunnen. Jeugd trekt zich ook op aan kwaliteit en niet aan matige spelers als vdHoorn. Hoorde halfjaar geleden nog in een interview een jeugdlid zeggen dat hij nu vertonghen weg is niet echt meer naar Ajaxspelers kijkt om te leren.....dat kan toh gewoon niet. Daarnaast willen we dus CL overwinteren en moet je gewoon geld uitgeven aan een Batshauyi (hoe die standaard luik spits dan ook heet), een Gutierrez, een Bakkali weet ik veel. Dan kunnen we stappen zetten
0 0
RoodWit
Mooi, enige verstandige opmerking die ik sinds tijden heb gezien.
0 0
MoosHulsebosch
@RoodWit,

lees mijn mening hierboven dan en reageer waarom ik ongelijk heb want ik ben het niet me ''de enige verstandige opmerking sinds tijden'' eens
0 0
RoodWit
Ik geef hier mijn mening en zie hier genoeg meningen van anderen, met sommigen ben ik het mee eens, sommigen gedeeltelijk mee eens, en soms niet mee eens.

Dialoog aan blijven gaan is goed, maar er zitten soms troeftoeters tussen, begint lachwekkend te worden.

Daarnaast zijn er ook veel jochies op deze website, die de ellende niet hebben meegemaakt, jaren lang geen kampioen, de ene bobo naar de andere die dacht het even wel te flikken, om moedeloos van te worden.

Nee, ik blijf erbij...ben nog steeds erg blij met de koers die wij nu zijn begonnen, Stam/Bergkamp/Jonk/de Boertjes/Overmars/van der Sar/ Cruijff op de achtergrond, prima.

Er zijn altijd verbeterpunten, dat zien deze mannen ook wel, maar de lijn die wij volgen, die blijft in stand. Talenten vanuit de eigen jeugd, daar staan wij bekend om.
0 0
MichelAngelo66
Die laatste zin klopt als een bus. Maar je vergeet er bij te zeggen dat die in het verleden konden instappen bij meer ervaren spelers. Dat is nu niet.

Ik ben ook voorstander van de koers die Cruijff en Co willen volgen. Maar je kan simpelweg niet alleen varen met matrozen. Je zal ook een kapitein etc. Moeten hebben. Ik weet zeker dat Cruijff dat ook ziet anders gooit hij weken geleden niet zijn bericht over Vd Vaart naar buiten.

Nu nog het moment dat ze de goeie poppetjes erbij zetten. Wat er nu staat is gewoon niet toereikend. Nu nog wel om kampioen te worden, maar volgend kan je dat vergeten. Dan spelen ze allemaal zoals PEC en dat eindig je in de middenmoot.

De Boer moet niet steeds z'n stokpaardje over met geld smijten opgooien. Doelgericht aankopen van spelers die je direct in kan voegen is namelijk heel wat anders.
0 0
RoodWit
Klopt, probleem is echter dat bijna elk seizoen er wel sterkhouders vertrekken bij Ajax en dat je dan opnieuw moet bouwen.

Achterin Loopt Moisander, over het algemeen een constante en stabiele factor, dit kun je zwart op wit zien, Veltman/Denswil kunnen zich goed ontwikkelen met een fitte Moisander naast hun.

Een ervaren kracht op het middenveld zou ook niet misstaan, een van der Vaart of een Sneijder, maar dit is een utopie.

Graag zie ik Huntelaar terug keren, die schiet ze wel in hoor, maar ook een utopie.

0 0
MoosHulsebosch
@RoodWit,

Eens dat er droeftoeters in zitten en dat we ook niet al te veel te klagen hebben met 4 titels op. Bij de andere clubs (Twente, PSV Fey) is het ook geen sprankelend spel met spelers die voorkeur hebben boven andere (toivonen nog, Schilder lb etc.) maar ik vind dat we wel kritiek mogen uiten want stilstaan is achteruigang. Ik kan me nog PERFECT de wedstrijd Ac Milan- Ajax 0-2 herinneren; Frankies eerste wedstrijd. Opbouwend spel, DRUK ZETTEN en soms zie ik dat gewoon niet. Als we druk zetten tegen ploegen als NAC dan overrompelen we ze, doen we niet wij spelen afwachten en langzaam opbouwen; dat is niet des-ajax gewoon. het was de bekerfinale en geen inzet... laat me dat herhalen BEKERFINALE en GEEN INZET, dat mag je bijvoorbeeld op Franks conto schrijven. Siggi linksvoor kan en mag niet want dat is hij niet en heeft er niet de techniek voor dus is er maar 1 mogelijke reden en dat is hem in de etalage zetten anders is het gewoon een schande. De Sa bewijst ook wel keer op keer niet het niveau te hebben en hij kan doorontwikkelen maar doet het nou echt niet bijzonder bij 1 en jong hoor. Daarnaast gaf ik al aan dat ik vind dat we moeten doorselecteren (De sa, lukoki, siggi, de jong, vdhoorn) en we best wat vertsterkingen mogen halen in de combinatie met jeugd. En daarom klaag ik: minder uitgeven aan matige aankopen terwijl we wel door willen in de CL, geen druk zetten, nog geen bewijs van doorselecteren. dat is gewoon jammer
0 0
ibrahendriks
Waarom hebben ze in Duitsland middenvelders die compleet zijn : technisch onderlegd, tactisch goed , uitstekende mentaliteit , veel loopvermogen, balvast etc. Er moet in Nederland er toch wel een zijn die daarbij in de buurt komt. We blijven kwetsbaar met een middenveld waaraan je amper een bal kwijt kan. Ik vrees dat we vaker toch een nederlaag aanlopen, als er niets veranderd. De rest aanvullen met Meleg, Tete etc.
0 0
FDBFTW
En koste wat het kost je talenten binnenhouden. Een vertrek van Nouri bijvoorbeeld zou funest zijn.
0 0
FDBFTW
Frank zeurt nooit, maar hij zal ook wel weten dat je met de Serero's internationaal geen potten breekt. Ik vind dat er tekortgedaan wordt aan Frank door elk jaar je besten te verkopen en er niks bruikbaars voor terug te halen.
0 0
SteektheMan
Mensen die zeuren over de Boer snap ik totaal niet. Je moet blij zijn dat Frank uberhaupt voor Ajax wil werken. Hij is het beste voor Ajax sinds jaren. Ik ken geen coach die vier keer achter elkaar kampioen kampioen kan worden met zo'n matige selectie. Elk jaar vertrekken de sterkhouders. Het begon met Suarez, later Vertonghen, Eriksen, etc. Kijk bijvoorbeeld naar Feyenoord dit jaar, heel het team bleef bij elkaar, alsnog krijgen ze het niet voor elkaar om kampioen te worden. Het is gewoon razend knap wat de Boer doet en eigenlijk verdient ie gewoon een standbeeld.
0 0
l0l
Niemand zeikt over Frank. Maar iedereen zeikt over de kwaliteit van de spelersgroep. Daar zeikt iedereen over. Het is de schuld van Overmars. Om Ajax met een Hoorn en Duarte het nieuwe seizoen in te schieten. Ik snap best dat men niet teveel uitgeeft. Maar het moet wel nu met deze selectie. Het kan zo langer niet meer. Of je moet het normaal vinden om met types als De Sa de toekomst te hebben.
0 0
NR9
Frank is een topper. Ik hoop dat hij nog jaren bij onze mooie club blijft. Frank de Boer is een zegen voor Ajax
0 0
FDBFTW
We maken in geen enkel opzicht stappen als club. Ja, we winnen incidenteel van topclubs, maar een stabiele club in de EL worden komt er maar niet van. Gerichte aankopen doen en afscheid nemen van spelers die Ajax-onwaardig zijn.
0 0
bojansuarez
Schaam je diep, supporters die opeens anti-Frank zijn...
0 0
020Ajacied020
prachtige foto haha

0 0
Mokum31
Niet zeiken op de Boer.....denk lekker terug aan tenCate en Jol....gouwe tijd.

0 0
MichelAngelo66
Ja dus?
Wil de Boer niet weg hebben, maar dat dat gelul over "hij heeft ons vier kampioenschappen gebracht". Hij kan heus wel wat en het lijkt me een aardige gast, maar hij is zeker niet foutloos. Dat je dat hier niet schijnt te mogen zeggen is een beetje zielig. Ook de Boer moet een flinke schop onder z'n reet hebben. Misschien schiet die plaat voor z'n kop weg en gaat ie eens mensen opstellen op hun eigen plek, spelers weg bonjouren die al tijden niet presteren, een paar spelers aankopen die er toe doen en dan kunnen we volgend seizoen eens goed van start.

Dan krijgt ie van mij weer zoveel veren als ik kan vinden.
0 0
RoodWit
Je hebt een goed onderbouwde mening, en je hebt k*nkeren, te veel k*nkeren hier.
0 0
NR9
Ajax heeft 18 KNVB bekers gewonnen. 010 11 maal. PSV 9x .. Dus waar hebben we het over.
Al die feyenoorders hebben zoveel leedvermaak. Puur frustratie om ze al jaren niks winnen.
Landskampioenschappen 32 maal, PSV 21 x. Feyenoord 14x Dus al wordt Feyenoord 20 jaar achter elkaar kampioen dan nog halen ze ons niet in... Das toch lachwekkend.. Wij zijn Ajax ..
0 0
blava
Mentaliteit en doorzettingsvermogen is ook een kwaliteit. Misschien meer op die eigenschappen trainen dan op die eindeloze positie spelletjes.

Ik blijf mij verbazen over het gigantische niveauverschil van Ajax dit jaar. Barcelona, Milan en Celtic top maar andere wedstrijden.....

0 0
langestefan23
niet allemaal klagen over alle spelers want da doet iedereen als er een slechte wedstrijd is gespeeld
kolbeinn scoort niet omdat hij niet veel ballen voor krijgt ik vind wel dat kishan en meleg een keer de kans moeten krijgen om zich gewoon paar wedstrijden mogen bewijzen meleg speelt kei goed bij jong ajax gewoon een kans geven tegen Heracles als je 2-0 voor staat
0 0
Gulpen
Goed nieuws dat Frank bij Ajax blijft. Hopelijk wordt zo'n belachelijk nieuws wat Valentijn onruststoker Driessen zei niet meer vermeld op deze Ajax site. Het lijkt wel of Frank teveel kampioenschappen heeft gewonnen. Of iedereen van hem af wil. Nou wij Ajacieden zijn trots dat Frank bij de beste en mooiste club blijft. En volgend jaar komt titel nr 34 en 5 op een rij maar dat is logisch.
0 0
hav
ff serieus, die foto van frank met de scheids..

lady's and gentlemen.. lets get ready to rumbleeeeee!
0 0
1Club1Stad
Kijk zo hoort het. Gisteren was zwaar klote op voetbalgebied en supportersgebied, maar mensen "een betere club dan deze is er niet"
0 0
l0l
Maar bepaalde spelers moeten weg bij Ajax, die hebben gewoon niks te zoeken. Denswil, Hoorn, Duarte, Sigthorsson, Serero. Het zijn allemaal van die voetballers waar geen smaak en geur aan zit. Doe ze weg, je mist ze echt niet hoor. Daarnaast moeten we gewoon eenmaal investeren in nieuwe spelers.

Meleg van mij mag van een kans bij het eerste hebben. Op de bank zitten en minuten pakken. Maar daarnaast moeten we echt Kostic halen. En vooral een hele goede middenvelder halen die het verschil kan maken. Met Serero red je het niet, die maakt 5 goals in een heel seizoen. Dat is gewoon te weinig voor een aanvallende middenvelder. Als je scout bent, dan is er toch wel iemand ergens die het beter dan Serero doet voor minimaal 5 miljoen.
0 0
FDBFTW
Op dat moment toen de 5-1 werd gemaakt ging er maar 1 ding door me heen: wat laten de spelers Frank hier vallen zeg. Met de opstelling van Frank was weinig verkeerd. Je zou alleen kunnen twisten over het feit dat Siggi linksbuiten staat, maar daar blijft het ook bij. Ik hoop dat Frank nog lang blijft en dat hij een beter elftal tot z'n beschikking gaat krijgen opdat hij Europees stappen kan maken. Denswil moet god op z'n blote knieën danken dat hij bij Ajax speelt en hij moet eens diep in de spiegel kijken na die kreten dat hij toekomstperspectief wil hebben. Vleugelspeler(s) zijn echt een must en ik ben er van overtuigd dat we met Zivkovic echt een goeie hebben binnengehaald. In mijn optiek speelde Ajax ook z'n beste voetbal met Hoesen in de spits en Zivkovic heeft fysiek en techniek.
0 0
l0l
Je bent echt steken blind als je de formatie goed vond. Dat we verloren van Zwolle zegt genoeg. Maar ik kijk even verder dan gister. Ik vind Ajax in het geheel gewoon niet goed. Dat we keer op keer wonnen daar ben ik echt verbaasd over geweest.

Serero is echt niet zo goed als je denkt. Te weinig assisten en te weinig goals geeft hij af. Maar ook Sigthorsson en wees eerlijk. Schone is gewoon geen buitenspeler. Die jongen hoort op het middenveld. Die jongen heeft geen snelheid op de buitenkant en ook niet de creativiteit. Dat hij vaak scoort en toch gevaarlijk is, dat is gewoon een wonder.

Ook Bojan is voor mij een 50/50. Elke keer maar die leuke tikkie en takkie. Hij mag van mij wel een kans, maar wel zijn laatste kans. Ook moet Klaassen wat meer mans worden. Daarvoor moet de concurrentie beter worden. Er is gewoon geen concurrentie in de selectie.

Als je als middenvelder Serero bent. En je weet dat Duarte je concurrent is, dan wordt je niet toch bang van. Of als Veltman of Moisander. Dat je een ene Hoorn of Denswil achter je hebt.
0 0
FDBFTW
Met 'weinig verkeerd' bedoel ik in deze context dat hij met het materiaal dat hij heeft, dit de op dit moment best mogelijke opstelling is.

Ik met het met je eens wat Serero betreft. Hard werkertje, maar komt op het gebied van goals/assists veels te kort. Sigthorsson is gewoon een miskoop gebleken. Aangezien we zonder vleugels spelen is spits als Siggi overbodig. Schone komt op het middenveld naar mijn mening iets tekort en op de vleugel heeft hij tenminste een iets vrijere rol. Maar gisteren zag je dat hij steeds moest kaatsen met van Rhijn en dat er totaal geen snelheid op de flanken zat.

Bojan is naar mijn mening een goede voetballer, maar hij heeft de verwachtingen bij lange na niet waargemaakt, toch zou ik hem er volgend jaar weer bijnemen. Klaassen kan je niets meer van verwachten; jonge jongen die teruggekomen is van een zware blessure en die dit seizoen gewoon topscorer is met Siggi (zegt meer over onze spitsen, ik weet het)

Naar mijn mening moeten we kijken hoe het met Johnny is en mogelijkerwijs terughalen. Moisander is normaliter een stabiele verdediger, maar je zag gisteren dat ie te vroeg is teruggekomen van zijn blessure. Veltman is sinds de winterstop zijn briljante vorm begrijpelijk kwijt en Stefano moet de wedstrijd maar met z'n zaakwaarnemer teruggkijken en hopen dat hij niet naar vv Hooglanderveen moet.
0 0
l0l
Heitinga, ik weet het niet hoor. Vond het heel pijnlijk om hem te zien bij Everton toen des tijds. Maar ik weet het niet, mensen die elke dag in en uit alleen maar met voetbal bezig zijn. Die zouden toch normale opvolgers kunnen hebben.

Overmars moet eens die tyfus portemonnee openstellen. Leuk dat we weer dit jaar kampioen worden, hulde. Maar het was wel het meest saaie seizoen ooit als supporter in het stadion. Ik heb zo vaak rond gekeken en gepraat met andere en bier gedronken omdat het spel saai was. Ik heb maar een paar keer gehad dat ik vol spanning 90 minuten voetbal aan het kijken was. De meeste keren was het schelden en gestoord worden dat we punten lieten liggen terwijl je kon uitlopen.
0 0
ajax2004
Zo dacht ik ook lange tijd over Heitinga. Maar hij speelt momenteel alles bij Fullham en schijnbaar ook echt goed.
En hij is transfervrij.
0 0
FDBFTW
Mee eens. Dit kampioenschap verbloeit zo veel. Het moet gezegd worden dat een van de redenen dat we kampioen worden is omdat de concurrentie ons weinig dwarszit als het er echt op aankomt. Die kakkerlakken komen de laatste wedstrijden op stoom, maar als ze het maar iets, maar dan ook iets eerder hadden ingezet, was het kampioenschap niet zo'n eitje geweest. Attractief voetbal moet komend seizoen het devies worden, toppers moeten naar onze club komen en niet naar die Twentse moffen.
0 0
l0l
Tadic had een hele goede speler voor Ajax geweest zijn. Op dat moment hadden we Eriksen al lopen. Maar Tadic kon best toen op de flanken eerlijk gezegd. Die jongen is echt goud waard.

Maar waarom Ajax nooit de top met Europa zal dichten heeft ook met de volgende reden te maken. De selectie op de bank is in Nederland breed genoeg. Maar in Europa met een Duarte voor Klaassen ga je wel hard achteruit.
0 0
3*stars*3
Ik schrijf Duarte nog niet af hoor, heeft nooit een reeks kunnen spelen om het te laten zien.
Hij is ook niet overgestapt van een H'veen of een AZ maar een niveautje lager.

Vind probleem juist dat Ajacieden zich te groot voelen voor de bank.
Check bijvoorbeeld naar;EL Ham, Derk, Theo, Kishna en nu Denswil die niet op de bank willen plaats nemen of eerst gaan twijfelen om bij te tekenen....CL winnen is een droom maar met goede investeringen en top doorstroom van jeugd, moet de laatste 4 van EL haalbaar zijn.

Niveau van spel moet wel omhoog want teams als; RBS, Valencia en Sevilla hebben geen wereldtoppers maar het niveau wat hun op de mat leggen is niet normaal!

Laat staan de niveau; Real, Atletico en Bayern.....
0 0
FDBFTW
Iedereen zegt wel dat Serero zo hard werkt, maar een club als Ajax moet altijd streven naar mooi voetbal en niet hard werken-voetbal, daarvoor moet je maar naar die verneukte grasmat in 010, waar ze harde werkers op handen dragen.
0 0
l0l
Hard werken hoort bij elke Ajax speler, je krijgt gvd miljoenen per jaar. Daarnaast als je het niet voetballend op kan lossen dan maar met simpel voetbal. Maar ook dit Ajax heeft er maar weinig spelers van.

Hard werken hoort ook bij Ajax, zo niet dan is het lachwekkend. Want wij kunnen niet voetballen, anders hadden we gister wel Zwolle kapot gespeelt.
0 0
FDBFTW
Hard werken en mooi voetballen hoort bij Ajax. Nu is het hard werken, veel arbeid verrichten en balletjes oneindig breed spelen. Ik denk dat er maar aan het einde van dit seizoen de spelersgroep geëvalueerd moet worden en dat er qua transfers knopen (op tijd) doorgehakt moeten worden. Nog steeds onbegrijpelijk dat wij Narsingh niet genomen hebben, die man doet wat geen Ajax-speler kan opbrengen: de achterlijn halen en een goede voorzet geven.
0 0
l0l
Narsingh wou meer salaris en ging naar PSV. Maar daarnaast ben ik bang dat ik niet veel van dit Ajax nog ga verwachten. Het enige voordeel van CL is, dat we financieel gezond van worden. Maar hadden we Babel nog maar gestrikt voor een paar jaar. Ik begin een beetje verdrietig te worden van dit beleid. Of is dat misschien te ver gezocht. Ik vind het beleid prima, maar het aankoop beleid mag van mij beter. Ik volg niet elke competitie, maar het scoutingswerk van Ajax mag beter. Zo Eden Hazard die eerst bij Lille speelde. Zo speler moet Ajax toch ook vroegtijd scouten. Of een Chadli, Mertens. Op dat gebied kan Ajax meer stappen zetten dan de huidige titels die we scoren.
0 0
FDBFTW
Bij Narsingh lag het aan de vraagprijs van Heerenveen en bij Assaidi aan zijn salariseisen. Van beide kanten was er geen enthousiasme om Babel bij Ajax te houden, al was hij in mijn optiek de ideale spits (die geweldige wedstrijd in Dortmund die hij speelde).
0 0
l0l
Ajax stelt allemaal eisen. Spelers die teveel kosten, of die jong en trainbaar moeten wezen. Maar misschien moeten we scouts van Groningen en Heerenveen maar eens overkopen. Die halen om de haverklap potentiele toppers en wij doen het met halve gare kippen.
0 0
RoodWit
Onzin als je het mij vertelt, elk seizoen zijn er wel leuke spelers die het opeens op de heupen hebben en zich in de kijker spelen.

Spelers die in de jeugd maar matig waren, maar die eenmaal in de eerste het fantastisch doen, ontwikkeling van een speler is niet te voorspellen. Dan is het Groningen, dan is het Heerenveen, dan heeft AZ een paar leuke spelertjes.

Het feit dat jij onze spelers halve gare kippen noemt, zeg mij al genoeg.

0 0
l0l
We verschillen gewoon van mening. Ik vind Denswil, Duarte, Sigthorsson, Schone op de flanken, Moisander, Serero, Andersen, De Sa, Sana, Hoorn. Gewoon helemaal niks. Het is voor mij doen maar half werk. Ik zie het liefst voor die spelers andere.
0 0
RoodWit
Schöne doet het goed, verwachtingspatroon was niet hoog, transfervrij verder.

Duarte zou ik ook niet hebben gekocht, Sighthorsson is hopeloos uit vorm.

Moisander doet het heel goed dit seizoen, beste verdediger van de Eredivisie, staat zwart op wit.

Voor de rest ga ik niet elke speler weer een onderbouwde mening geven, wat ik al bijna elk seizoen doe, wordt er een beetje moe van.

Er zijn altijd supporters die ontevreden zijn en dat mag, er zijn altijd supporters die het liefs elk jaar de betere spelers uit de Eredivisie naar Ajax zien komen, maar dit gaat gewoon niet gebeuren.

0 0
FDBFTW
Spelers als Narsingh, Lens en Assaidi uit de opleiding wegsturen en Ebecilio, de Sa en Lukoki behouden....
0 0
RoodWit
Diepe zucht gewoon, alsof je in een glazen bol kunt kijken hoe deze jongens zich door ontwikkelen, mag ik die glazen bol ook even?
0 0
l0l
Dan doe je wel iets goeds, net als De Sa en Denswil. Dat zijn echt geniale spelers om depressief van te worden.
0 0
FDBFTW
Denswil moet ondanks z'n abominale vertoning van gisteren nog niet afgeschreven worden. Hoe een spelers als Lukoki, de Sa de hele opleiding doorkomen is mij een wonder.
0 0
l0l
Blijkbaar als je snel bent en je kan een man passeren ben je goed genoeg. Want andere kwaliteiten hebben deze gasten niet hoor. Het enige wat De Sa doet is, een man passeren op snelheid en zijn voorzet komt 2/10 aan.
0 0
MoosHulsebosch
@lol,

Weet je wat serieus handig zou zijn? een AMA (ask me anything) aanvraag voor Frank de Boer/Het TH. Kunnen wij al onze voorstellen en critische vragen op hun afvuren en dan kunnen we hun antwoord horen en krijgen zij de tijd om zich te verdedigen. vragen als eventuele voorkeur voor speler, waarom de sa/\? gaan we doorselecteren deze zomer? gaan we eens echte aankopen doen? wat is het plan om CL te overwinteren etc etc etc! AJAXSHOWTIME KUNNEN WE DIT REGELEN?!?!!?!
0 0
FDBFTW
Als die in vorm is komen wel 3/10 van z'n voorzetten aan. Over de jeugdopleiding gesproken, je had er nog wel iets meer aan kunnen doen om die rat van Bouy te behouden.
0 0
l0l
Overmars snapt het zelf ook niet. Die geeft Kishna een 3 jarig contract. Maar zonder enige reden of uitleg. Zo speler wilt weten wat ze van plan zijn met hem. Dat is toch een normaalste zaak van de wereld. Ook op communicatief gebied kan hij stappen maken. Het is niet alleen de spelers in het veld, maar ook op dat gebied.
0 0
RoodWit
Mensen vergeten voor de grap dat er bij Ajax wel sterkhouders vertrekken, Eriksen, Vertonghen, hoe zou het gelopen zijn als deze twee sterkhouders bij Ajax waren gebleven?

2 vingers in de neus.

Frank moest "weer" opnieuw beginnen, en flikt het gewoon weer.
0 0
FDBFTW
Daarom, zo een 010 dat het hele elftal houdt, zou tenminste een echte concurrent moeten zijn die tot op de laatste dag ons dwarszit. Wat ik zeg is dat wat Frank doet razandknap is, echt hulde, maar dat de rest van Nederland niet tegenwerkt.
0 0
RoodWit
Ik ben blij dat wij kampioen worden, weer ..voor de vierde keer.

Maar ik heb het gevoel dat sommigen onder ons een beetje Kampioensmoe worden, en niet meer waarderen wat het is om kampioen te zijn.

Dat anderen punten verliezen, het zij zo, ik kijk liever naar mijn eigen club. Ik kan hieruit concluderen dat wij geen sprankelend voetbal spelen, dit ook door verschillende blessures waardoor automatismen er minder ingeslepen kan worden.

Spelers als Fischer, Kischna dat zijn spelers die wat hebben, bepaalde gogme dat de meesten waarderen, Boilessen heeft dat ook een beetje in mijn ogen, maar dat is een linksback.

Fischer in vorm, Kischna erbij, loopacties van Klaassen, en het kan zo maar weer lekker lopen. Ik heb wel vertrouwen in die jongens. Siem de Jong was erg belangrijk de afgelopen jaren, nu structureel geblesseerd, van die kleine dingen dat uiteindelijk grote invloed heeft op het algehele plaatje.
0 0
l0l
Jij bent niet kampioensmoe, maar wel kampioens tevreden. Jij bent tevreden met dit matige elftal. Dat mag jij best vinden. Maar ik irriteer me aan Serero, Schone, Sigthorsson, Bojan, Van Rhijn, Denswil, Moisander. Ik vind het maar middelmaat.

Volgende week ben ik wel blij en ga ik zeker wat biertjes nuttigen en sta ik te springen als een gek. Maar ik kijk wel heel gauw en het liefst snel naar het nieuwe seizoen, want ik ben benieuwd welke spelers we gaan aantrekken en welke met de vuilniswagen mee mogen naar het vuil.
0 0
RoodWit
Niet tevreden, ik ben verdomme trots op mijn club.

Denk jij dat ik mij niet irriteer aan bepaalde momenten in de wedstrijd? Vaak zat, maar gelukkig heb ik ook de vermogen om in te calculeren hoe een verlies als gister nou kon gebeuren, ook de andere wedstrijden waar wij zwak speelden.

Moisander beste verdediger van de Eredivise, staat zwart op wit, meeste duels gewonnen , meeste succesvolle passes en passes naar voren, noem het maar op , zondag niet sterk omdat hij niet 100% fit was, dat kan ik hem wel kwalijk nemen. Voor de rest , als jij de beste verdediger van de Eredivisie middelmaat vind, misschien dat je dan maar geen Eredivisie moet gaan kijken, want dan is de rest al helemaal niets.0 0
DHsuarez16
Ik snap gewoon echt niet hoe het kan gebeuren dat zo'n professionele club zo absurd slecht voor de dag komt... Na een week voorbereiding, ongelooflijk! Plus die paar debielen die Vermeer in zijn mogelijke afscheidswedstrijd bekogelen na alles wat hij heeft betekent, diep triest. Ben er echt even helemaal klaar mee.
0 0
Leprechaun
Helemaal mee eens. In plaats van de vreugde om de prachtige goal van Van Rhijn bekroop me direct een rotgevoel over het wangedrag van 'onze fans'. Geschiedenis, filosofie en supporters maken hoe mooi een club is en gisteravond hebben die supporters het prachtige Ajax besmeurd. Bah.
0 0
Mokum31
Klasse de Boer !!!
Hij laat zich niet weglullen door die zak van de telegraaf !!!
Hij laat zich niet gekmaken door een paar lastige supporters.
Daarom is hij ook koning !!!
4 landstitels ....wie zeikt er nou eigenlijk
Het was gisteren superslecht maar we gaan er nog wel ff achter staan.
0 0