Ajax B1 vierde op toptoernooi

SP, 28-05-2007 om 12:14, 2000 views, Redactie AS |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Ajax B1 slaagde er zondag niet in om de finale van het sterk bezette Varsseveld Toernooi te bereiken. De Graafschap B1 was in de halve finale verassend met 2-0 te sterk voor Ajax. Ook de strijd om de derde plaats ging met 2-0 verloren, waardoor Ajax uiteindelijk op een vierde plaats eindigde. Sporting Lissabon won het toernooi na een 1-0 zege op De Graafschap. Ajax Showtime was zaterdag bij het toernooi en maakte de volgende verslagen.

Ajax B1-Ichiritsu Funabashi - 17 4-1

Ajax trad in haar eerste wedstrijd op zaterdag aan tegen Funabashi die teleurstelden. In de eerste helft kon Ajax niet tot scoren komen, ondanks een veldoverwicht. Na rust maakte de B1 korte metten met Funabashi; eerst werd een voorzet van Marvin Zeegelaar door een Japanner in eigen doel gewerkt. Aanvaller Tom Overtoom benutte daarna een door hem zelf versierde penalty. Spits Atilla Yildirim wist de score met 2 doelpunten te verhogen naar 4-0. Yildirim rondde twee prima aanvallen af. Het slotakkoord was voor Funabashi, dat met een kopdoelpunt de eindstand op 4-1 bracht.

Opstelling: Danny Burger; Johan Kappelhof, Roly Bonevacia, Ricardo van Rhijn, Justin Sporkslede (Lorenzo Burnet); Tom Overtoom (Jesper Floren), Nick Koppers, Tayfun Candan; Nigel Hasselbaink, Atilla Yildirim, Marvin Zeegelaar (Jarchinio Antonia).

Ajax B1-Regioteam Varsseveld - 17 1-0

Tegen het regionale elftal had Ajax het lange tijd lastig. In de eerste helft moest Geoffrey Castillion twee keer scoren, maar deed dat niet. In de tweede 20 minuten leek het op een puntendeling uit te draaien. Marvin Zeegelaar dacht hier anders over en knalde drie minuten Ajax na de (moeizame) overwinning.

Opstelling: Danny Burger; Johan Kappelhof, Roly Bonevacia, Ricardo van Rhijn, Justin Sporkslede (Lorenzo Burnet); Jesper Floren, Nick Koppers (Atilla Yildirim), Tayfun Candan (Tom Overtoom); Jarchinio Antonia, Geoffrey Castillion, Nigel Hasselbaink (Marvin Zeegelaar).

Ajax B1-Schalke'04 - 17 1-0

In de laatste wedstrijd op zaterdag stond een plek in de kruisfinales op het spel. Beide ploegen waren hier van op hoogte en zo ontstond er een pittig duel. Ajax had in de eerste helft de betere veldspel, maar de beste kansen waren voor de Duitsers. Twee grote kansen werden echter om zeep geholpen. Na rust was het Ajax dat de score opende; een schot van invaller Atilla Yildirim werd van richting veranderd en belandde fraai in de goal. Na deze treffer kregen beide teams kansen op een doelpunt, maar het bleef bij 1-0 in het voordeel van de Amsterdammers.

Opstelling: Sergio Padt; Johan Kappelhof, Timothy van der Meulen, Roly Bonevacia, Lorenzo Burnet; Tom Overtoom (Ricardo van Rhijn), Jesper Floren, Tayfun Candan; Jarchinio Antonia (Nigel Hasselbaink), Geoffrey Castillion (Atilla Yildirim), Marvin Zeegelaar.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Beretta
Troostfinale van feyenoord verloren. Beetje jammer, maar goed, hopelijk zit er wat bij voor de toekomst!
0 0
Thomas83
Maar toch moet Ajax B1 gewoon winnen eigenlijk.
Maar ach, zoiets kan gebeuren. Het is geen ramp. Het gaat erom dat de spelers er van leren.
0 0
MikeAjax
Graafschap heb best een goede jeugd hoor...
0 0
masteryantjuh
Slecht hoor van de Graafschap verliezen.
0 0
Jasmen
Idd
0 0