B1 op volle oorlogssterkte bij Future Cup

BvdPloeg, 16-04-2014 om 13:16, 32249 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

A-JUNIOREN - Saïd Ouaali en Ronald de Boer hebben tijdens de Future Cup op De Toekomst de beschikking over een ijzersterke selectie bij Ajax B1. Het elftal, dat in de loop van de competitie veel spelers de stap zag maken naar de A-junioren, kan rekenen op de grote talenten, zo weet Ajax Showtime.

Uit Ajax A2 doen (tot aan de officiële bekendmaking onder voorbehoud) Ezra Walian, Vince-Gino Dekker en Nathan Leyder mee. Uit Ajax A1 van Orlando Trustfull komen Abdelhak Nouri en Donny van de Beek het elftal versterken. De jeugdelftallen van Ajax hebben tijdens het weekend van de Future Cup geen competitieverplichtingen, waardoor Ouaali keuze genoeg had. 

Walian, Dekker, Leyder, Nouri en Van de Beek zijn officieel nog B-junior en mogen daarom meedoen. Achter de naam van Dekker staat overigens een vraagteken. De aanvaller viel afgelopen weekend geblesseerd uit tijdens de 0-3 overwinning van Ajax A1 op Sparta. AjaxA1Watcher meldde via Twitter dat Dekker dinsdag niet meetrainde. Ajax maakt later deze week de officiële lijst bekend. De Future Cup wordt gespeeld op 19, 20 en 21 april. 

Vermoedelijke selectie:
Stan van Bladeren, Joost Meendering, Timothy Fosu-Mensah, Teun van Zweeden, Darren Sidoel, Leon Bergsma, Mauro Savastano, Nathan Leyder, Abdelhak Nouri, Carel Eiting, Azor Matusiwa, Donny van de Beek, Javairo Dilrosun, Adham El Idrissi, Vince-Gino Dekker, Vaclav Cerny, Ottar Magnus Karlsson en Ezra Walian. (foto: Black Bath Towel Photographers)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
dan300491
Waddup met die Jamaicaan Bailey, komt die nog?
0 0
knd14
Ik denk persoonlijk dat Leon Bergsma hoge ogen gaat gooien. Hij heeft wel wat goed te maken. Ik vind het apart dat hij niet is opgeroepen voor het Nederlandse elftal onder 17. Ik had gehoord dat er interesse van Anderlecht was voor hem.

Even off: Topic.

Doet Vaclav Cerny mee, zijn zaakwaarnemer zij dat hij terug was naar zijn land in verband met familieomstandigheden op de Krim..
0 0
Champy95
What the fuck heeft hij te maken met de Krim?
0 0
Rayno95
waar heb je dat vandaan?
0 0
knd14
Ik las een stukje op internet dat zijn zaakwaarnemer dat had gezegt.

Hoop het natuurlijk niet want denk dat hij in de bloei van zijn leven zit na het fantastische spel bij het nationale elftal. Die wedstrijden waren geniaal van hem daar.

Maar ik hoop dat ik hem kan bewonderen dit paasweekend.
0 0
Rayno95
Zal wel klote zijn, vooral voor hem en zijn familie als dat waar is.

Dat hoop ik ook :)
0 0
Ibratimovic
Het zou me niet verbazen als Mauro Savastano een kanshebber is voor de beste speler award. Ik denk dat hij in de volgende periode gaat uitblinken in de B1. Ik zie hem als de nieuwe Criscito, aangezien hij ook snel is en hij voor Italië gekozen. Er bestaat een grote kans dat hij naar het WK in Malta gaat.
0 0
La Bomba
Ja lekker een weekend Future cup.
Ben erg benieuwd hoe we het gaan doen met onze Appie, Donny, Ezra etc...
Fijn om deze jongens eens samen met de andere talenten als Carel Eiting, Darren Sidoel. en Timothy Fosu-Mensah [die een jaartje jonger zijn] te zien spelen.
Wel jammer dat Mink Peeters en Mees de Wit er niet bij zitten, voor mij de smaakmakers van de B2.
0 0
BobHaarms86
Vorig jaar was het 5 euro voor het hele weekend :)
0 0
knd14
Waar is Markus Bay? Hoor al een tijdje niks meer over hem? Blessure?
0 0
flasher93
ja blessure, las ik al door iemand anders vermeld.
0 0
jerry078
ben benieuwd naar walian en cerny,worden de grote jongens denk ik
0 0
Ajax-Dejong
v Bladeren; v Zweeden - Bergsma - Mensah/Sidoel - Savastano; Vd Beek - Leyder - Nouri; Cerny - Walian - Dekker // Is dit de sterkste opstelling??
0 0
afca patrick
Denk het wel. Al zijn Eiting, Dilrosun en El Idrissi ook spelers die speeltijd verdienen.
0 0
Rayno95
Wat een talent!! :), ben blij dat het op Fox uitgezonden wordt, kan ze helaas zaterdag niet live zien (werken).
Waarom geen Markus Bay?, is ook eigenlijk van de B1 (nu A2), hoor/lees de laatste tijd trouwens weinig over hem, deed het wel aardig aan het begin van het seizoen
0 0
chubby
Alleen eerste wedstrijd kan je zien van Ajax , Ajax heeft de tweede wedstrijd van zaterdag niet op het hoofdveld ingepland daar zijn alleen maar camera's van FOXSPORTS ik hoop dat Ajax dit nog omzet voor de zaterdag dan kunnen we beide wedstrijden van Ajax zien! De rest van Ajax wedstrijden is gelukkig wel op het hoofdveld!
0 0
Misc1990
Bay is al een tijdje geblesseerd.
0 0
Rayno95
Oké thanks, dat verklaart een hoop :)
0 0
BvdPloeg
Bay is geblesseerd.
0 0
Rudolph J
Wat zitten daar goede spelers tussen! Wordt genieten!
0 0
Rudolph J
Wat zitten daar goede spelers tussen! Wordt genieten!
0 0
020Ajacied020
Word echt een geweldig pot volgens mijn, B is tot leeftijd van? onder de 18? of tot 16? Anders kon Jario ook mee doen.
0 0
MaupCaransaNES
Gewoon op De Toekomst? En wat zijn de toegangsprijzen?
0 0
trodat4030
5 euro per dag, maar ook 5 euro voor een passé partout, vreemd genoeg.. Dus ook als je maar 2 dagen kunt, is een passé partout goedkoper..
0 0