Agent Schöne: 'Lasse blijft graag bij Ajax'

DANISH DYNAMITE - Lasse Schöne werd de afgelopen dagen door diverse Deense en Italiaanse media met AC Milan in verband gebracht. De gevallen grootmacht zou interesse hebben in de speler van Ajax, maar zijn management weet van niks.

'Er zijn zo ontzettend veel geruchten in deze wereld. Hier weet ik niets van af. We hebben niets van AC Milan gehoord', zegt Rob Groener, de zaakwaarnemer van Schöne, in gesprek met Tipsbladet. 'Ajax wil graag de toekomst bespreken en daar gaan we na het seizoen over praten. Lasse blijft graag in Amsterdam, maar een eventuele verlenging is afhankelijk van zoveel dingen.'

'Het gaat over het aanbod dat gedaan wordt, eventuele andere kansen die Lasse krijgt. Er zal altijd interesse zijn voor een speler als Lasse, maar op dit moment is er niets te melden', aldus Groener.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JohnDylan
Ajax moet zijn contract tot medio 2018 verlengen een aangeven dat ze hem graag tot het einde van zijn carriere bij de club houden. Schöne heeft relatief veel ervaring en zeker als Poulsen en Moisander vertrekken heeft Ajax die ervaring heel hard nodig.
0 0
Rdk1983
Lasse is n baas.
0 0
AFCA1510
zou super zijn moest Schöne bijtekenen en VDV komen
0 0
Mark10
Samen met Blind een contract tot eind van zijn carrière geven
0 0
Rayno95
Marc!, geef die man onmiddellijk een nieuw contract!! :)
0 0
insectenverdelg
ASAP verlengen. Kunnen we heel erg goed nog ene jaar of 3 a 4 erbij gebruiken.
0 0
JesusZoonVanGod
Zou fantastisch zijn als hij gewoon blijft en eventueel bijtekent. Is bij Ajax een zeer gewaardeerde kracht, speelt mee om de prijzen, speelt CL enzovoort. Daarnaast denk ik dat Ajax ook wel een beetje zijn top is. Gewoon lekker bij Ajax blijven Lasse, nog wat mooie prijzen pakken, belangrijk zijn, een voorbeeld voor de jeugd worden en later nog eens verder gaan kijken.
0 0
insectenverdelg
heeft in voetballend opzicht dit jaar imo wel bijgedragen ana de 2 hoogtepunten van het jaar die ik heb gezien. Het doelpun t tegen celtic stond hij aan het eind van een weergaloze aanval, maar zijn voorzet op Siggy tegen PSV was misschien nog wel van grotere schöneheid. Dat was zo ongelofelijk knap...
0 0
Gregoboy
Lasse moet blijven !! Ik hoop dat er bij ajax nu zo een tijdperk komt dat spelers niet weg willen bij ajax. beginnen bij Lasse en een groot deel van de selectie
0 0
Capi86
Dat ligt niet alleen aan Ajax. Maar vooral door onze Micky mouse competitie.

Lasse moet je eigenlijk een opgewaardeerd contract geven als er geen grote club komt, verdiend hij. En ook een basisplaats.
Trouwens, ik vind Schone eigenlijk wel een soort Litmanen. Waarom niet Schone in de spits?? Groot scorend vermogen kan zeer goed meevoetballen als hij terug zakt.

Fischer - Schone - Kishna
Vd Vaart - Blind - Klaassen
0 0
Jan Vertonghen
Ik zou Schone en vd Vaart omwisselen.
0 0
Capi86
Want van der Vaart heeft meer scorend vermogen?
Onderbouw dit eens.
0 0
Jan Vertonghen
Ik denk inderdaad dat van der Vaart meer scorend vermogen heeft. Daarnaast is hij denk ik meer in staat om een bal vast te houden in de spits en van daaruit het spel te verdelen (met buitenspelers die naar binnen trekken en Klaassen die veel diepgang heeft). Daarnaast heeft Schone weer meer loopvermogen en werklust.
0 0
AFCAMM
Rafael is wat mij betreft meer dan welkom, maar moet simpelweg niet meteen voor de basis gehaald worden. Die plek moet hij eerst weer verdienen, wat mij betreft. En als 'ie nog steeds goed genoeg is, moet dat geen probleem zijn. De huidige basisspelers moeten echter niet afgeserveerd worden of op de bank gezet worden omdat er iemand terugkeert met een verleden bij Ajax en een paar mooie clubs op z'n naam.
0 0
Capi86
Oke maar juist omdat van der Vaart een bal vast kan houden zou je ook kunnen zeggen dat hij dat op het middenveld ook goed kan wat erg belangrijk is
.
Ik vind Schone iets minder balvast inderdaad dus dat vind ik juist een reden voor Schone in de spits.

Verder speelt Rafael al een paar jaar op het middenveld en Schone doet het nu juist zo goed in de aanval.
Dat was dus mijn gedachte voor Schone als spits en Rafael als mid.
0 0
insectenverdelg
Schone kan veel meer loopwerk verzetten als Ajax geen balbezit heeft. En dat is op het middenveld meer dan welkom.
0 0