'Barcelona deed navraag naar Moisander'

JipVR, 07-01-2014 om 22:17, 41654 views, Urheilulehti |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

INTERESSE - Dinsdag zei Frank de Boer dat hij rekening houdt met een aantal vertrekkende spelers in de zomer. Niklas Moisander was daar een van, en volgens het Finse medium Urheilulehti heeft FC Barcelona navraag gedaan naar de Finse mandekker van Ajax.

'Het is een feit dat Barcelona interesse heeft getoond in Moisander', aldus journalist Timo Innanen. 'Laten we niet op de zaken vooruit lopen, want het is heel normaal dat een club laat weten dat er interesse is en dat men vraagt wat iemand moet kosten. Dan is er nog een lange weg te gaan voordat het daadwerkelijk komt van een transfer.' 

Innanen lijkt het niet waarschijnlijk dat het echt tot een transfer zal komen. 'Het zou mij verrassen als Moisander daadwerkelijk de man is die Barcelona wil hebben. Voor mij is het een kwestie van eerst zien, dan geloven.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bensco
ik hoop dat mikey er klaar voor is want volgend jaar gaat er een groter beroep gedaan worden op v.d. hoorn.

iemand enig idee hoe hij het bij jong ajax doet?
0 0
Oliveira
Kort omschreven: Dramatisch.
0 0
Bensco
en dan op de persoon af? want dat jong ajax als team niet functioneert ala maar het gaat daar om de ontwikkeling van individueel talent, als v.d. hoorn daar ook in faalt is die inderdaad een miskoop
0 0
T to the M
Zou leuk voor hem zijn al zou hij daar nooit een basiskracht worden.
Ook voor ons zou dit een mooie transfer zijn, met de talenten die er zijn om hem op te volgen.
0 0
Jowen
Ik kan me niet voorstellen dat dit waar is. Vind Niklas prima, maar hij blinkt nog niet uit in de Eredivisie... en dan moet hij naar Barca?!
0 0
ibrahendriks
Weet niet of ik het moet geloven, het zou wel een geweldig teken van waardering zijn voor hem en Ajax.
0 0
ambtenaar
Zo dat zou me toch echt verbazen, maar hoop voor hem dat dit waar is.
Maar ik denk dat dat dan voor de breedte zou zijn.
0 0
Sammeister
natuurlijk zijn er veel spelers met dit soort ervaring, daarom zei ik ook in mijn reactie dat hij waarschijnlijk op een lijstje staat, met allemaal andere spelers ;)
0 0
Nora1990
Ik vind en denk dat Niklas moisander zich steeds beter gaat ontwikkelen! Sowieso erg betrouwbaar en een goede persoonlijkheid, sterk in de opbouw ook. Maar hij zal barca niet gaan bereiken denk ik! Schalke 04, Newcastle Unoited, Swansey etc. Dat zijn gewéldige clubs voor deze speler.. Ik hoop btw dT hij seizoen 2014-2015 ook nog blijft. Hij houdt ook V Ajax!
0 0
Hangjas59
Leuk voor hem...bijschrijven 12 miljoen Slop!
0 0
Oliveira
Minimaal 15 miljoen vragen als een club als Barca zich meld.
0 0
WijZijnAjax!
Moisander kan wel als reserve cv bij Barca. Al hoewel de cv\'s bij barca nooit geweldig zijn. Ik denk dat Vertonghen over een jaar of 2 als hij zich blijft ontwikkelen, in de basis kan staan bij Barca.
0 0
DD19994
ach Buttner ging ook naar Manchester United, waarom zou Niklas niet naar Barca kunnen gaan? Het zal er waarschijnlijk nooit van komen, maar het betekent wel dat hij goed bezig is. Ik gun Moisander nog wel een mooie transfer naar de Duitse of Spaanse competitie.
0 0
Rayno95
Als hij maar niet net als Buttner op de tribune eindigt, want dat gun ik hem niet, in die competities kan hij wel mee met clubs van het niveau Schalke
0 0
Starkoo
Ach ja dan hebben wij een top verdediging met Veltman en Denswill!
0 0
grunnjood
Had dan gewoon Vertonghen gekocht! Sorry hoor maar Vertonghen was nog wel een paar klassen beter dan Moisander nu, en ik zie bij Moisander ook niet direct de potentie om uit te groeien tot een wereldklasse speler.
0 0
steefjuhhhh
Nee precies die jongen is 28. Zit denk ik op z'n top.
0 0
Mister Rager
Komt tekort voor Barca, Vertonghen zou het zeker wel redden. Is een grotere meneer.
0 0
RuudRuud
Ja hoooooooor! BIER
0 0
Capi86
Ho! Doorgaans staat het Finse medium Urheilulehti wel bekend als een zeer betrouwbare bron.
0 0
l0l
Gewoon een ontzettend goede verdediger. Zowel positioneel als buiten het veld.
0 0
Sammeister
Zou me niet verbazen als hij op een lijstje staat. Voor rotatie best een goeie speler voor Barca. neemt ook de nodige ervaring mee!
0 0
artajax
Welke ervaring? wel een heel aantal wedstrijden in de eredivisie en een aantal cl duels maar hij zal niet worden gehaald door zijn ervaring. ik denk niet dat hij het niveau aan zou kunnen. leuk voor everton of gladbach maar niet de absolute top.
0 0
Sammeister
zoals Leviathan onder me zegt - en o.a Moisander heeft talenten 'gecoacht' , met oudere jongens op het veld gewerkt. Met wereld staf getraint. Speelt op CL niveau, en heeft met AZ geloof ik ook nog UEFA cup gespeeld. speelt altijd met Finland mee en is aanvoerder. als dat geen ervaring is , wat dan wel?
0 0
artajax
@sammeister het klopt dat hij jongere spelers coacht en hij is van deze selectie nog wel 1 van de eerste die ik het zou gunnen maar er zijn toch wel genoeg spelers te vinden met het zelfde aan ervaring?
0 0
HeinJan
Tja, komt misschien tekort, maar goed, hij is sowieso beter dan Mascherano. Ze hadden vorig seizoen beter Vertonghen kunnen halen. Snapte destijds al niet waarom ze dat niet gewoon deden. Ze zaten toen al niet echt ruim in de verdedigers.
0 0
JohnDylan
Moisander komt (net als Vertonghen) natuurlijk tekort voor Barcelona. Er zijn veel betere linksbenige centrale verdedigers te halen. Als ik het bij Barcelona voor het zeggen had zou ik Mangala naar de club halen.

Moisander is een zeer goede speler voor Ajax en belangrijk voor Veltman en Denswil. Het is duidelijk dat die twee beter spelen wanneer ze naast Moisander in de basis staan. Hopelijk verlengt hij zijn contract bij Ajax en roteert De Boer volgend seizoen met Moisander, Veltman en Denswil.
0 0
Vinc-ajacied
Vertonghen tekort??
0 0
Krullen
Vertonghen tekort komen? Je bedoelt Vertonghen die in z'n eerste jaar Premier League zich al in het elftal van het jaar wist te spelen? Ik denk dat Vertonghen op dit moment bij de beste verdedigers ter wereld hoort en volgens mij zit er zelfs nog wel wat rek in.
0 0
HeinJan
Ik zie echt totaal niet in waarom Mangala wel het niveau van Barcelona zou hebben en Vertonghen niet. Ik kan nog begrijpen dat je twijfelt of Moisander dat niveau aankan, maar Vertonghen heeft dat niveau en is minstens net zo goed als Pique en beter dan Mascherano.
0 0
l0l
Tekort? Puyol of die vriendje van Shakira vind ik ook niet zo geweldig hoor. Alleen Dany Alves en Alba zijn toppers.
0 0
DonAdam
Alves en Alba zijn geen verdedigers, maar vleugelaanvallers ;) Puyol is over the hill, maar Pique is erg goed. Men heeft vaak niet door hoe moeilijk het is om te verdedigen in de omschakeling. Verdedigers die altijd geprezen worden zoals Kompany, Terry, Luiz, verdedigen nooit 50 meter van eigen doel af, wat Pique wel moet omdat Barca zo speelt, en hoeven dus ook nooit al terugrennend proberen een aanvaller af te stoppen. Kompany, Terry en Luiz staan meestal in de organisatie wanneer de tegenpartij in de aanval is, dat is veel makkelijker verdedigen.

Moisander kan geweldig voetballen, is tweebenig, houdt vaart in het spel en houdt het hoofd altijd koel. Ik zie hem wel bij Barca eigenlijk. Ik zie hem het liefst bij Ajax blijven, maar dan moet hij wel bijtekenen, want zijn contract loopt over anderhalf jaar af.
0 0
Rayno95
Puyol is wat aan het afbouwen, wordt ook met een jaar ouder dus is niet meer zo goed, Piqué is idd ook niet zoveel bijzonders.
Denk dat hij best zou meekunnen al is hij natuurlijk niet de beste verdediger ter wereld, maar die er nu staan ook niet (meer) , maar ik denk dat Barca wel 1st beter probeert te halen, zoals Vertonghen misschien ;)
0 0