[Update] 'Mokerslag die hij niet verdient'

JulesP, 25-09-2013 om 08:15, 48474 views, Telegraaf.nl |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

UPDATE - KEEPERSCRISIS - De zaakwaarnemer van Kenneth Vermeer, Winnie Haatrecht, heeft in de Telegraaf uitgehaald naar de directie van Ajax en Jong Ajax trainer Alfons Groenendijk. 'Zij hebben hem de druk onmenselijk hoog opgevoerd', aldus de belangenbehartiger. 'Laat duidelijk zijn dat Kenneth de ballen zelf heeft los gelaten, maar de druk op hem was onmenselijk. Ik heb wel respect voor Frank de Boer, hoe hij de door vele meningen bemoeilijkte keeperskwestie tot dusver heeft gemanaged', aldus Haatrecht.

Update - 8.10 uur
In de papieren-versie van de Telegraaf wijdt Haatrecht verder uit over de situatie rondom zijn cliënt Vermeer. Het eerste punt van kritiek van Haatrecht is het uitblijven van gesprekken na een handreiking van Vermeer. 'Kenneth gaf tijdens de Azië-trip van Oranje aan dat geld hem niet interesseert, hij het bij Ajax naar zijn zin heeft en open staat voor het openbreken en verlengen van zijn tweejarige contract. In plaats van dit te waarderen, heeft niemand uit de leiding hem daar tot op de dag van vandaag op aangesproken. Denk je dat het uitblijven van een reactie dan niet knaagt aan een speler die met een tweede keeper concurreert?', betoogt Haatrecht.

'Ik dacht: als Ajax Cillessen uiteindelijk onder de lat wil, moeten wij maar meedenken over een oplossing', zegt de zaakwaarnemer. Een transfer was een reële optie voor Vermeer, maar directeur voetbalzaken Marc Overmars vond hem meer waard dan clubs wilden bieden. 'Er werd me door een directeur van een zeer interessante club gevraagd of ik een keeper wist die maximaal twee miljoen euro mocht kosten. En hij dacht in eerste instantie aan Kenneth. Marc Overmars gaf aan dat hij een doelman van Oranje minimaal vier miljoen euro waard vond.'

Ook Jong Ajax trainer Groenendijk heeft het verbruid bij Haatrecht. 'Na elk duel van het tweede gooide hij olie op het vuur door te roepen te hebben genoten van Cillessen en hem een fantastische keeper te vinden. Lekker voor Kenneth om te horen. Zulke uitspraken beïnvloeden alleen de publieke opinie. Ik ben ervan overtuigd dat Kenneth zijn hoge niveau van de afgelopen twee seizoenen, dat hem een plek in het Nederlands elftal opleverde, snel weer haalt als hij onvoorwaardelijke steun krijgt. En zo niet? Dan krijgt Kenneth een mokerslag die hij met zijn staat van dienst niet verdient. En wordt het na dit seizoen moeilijk om hem, zelfs voor twee miljoen euro, te verkopen.'

Is Ajax zo uit vorm dat het tegen FC Volendam verlengen wordt? Ontvang dan 7,5 keer je inzet!
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MankeNelis
De laatste alinea over Alfons Groenendijk slaat nergens op. Alfons is de trainer die met Cillessen werkt, dan kan hij moeilijk niets zeggen over zijn doelman. Selectieve verontwaardiging, hij moet ook met zijn speler bezig zijn als het minder gaat en geen vuil gaan lopen spuien daar is niemand bij gebaat.
0 0
gusanito
Die zaak waarnemers zijn ook allemaal hetzelfde he. Manipulatieve, hebberige gladjanussen.
0 0
tonny
Je bent gewoon een geld wolf brengt minder op zo.
Ik geloof er niet in dat jullie mensenhandelaars echt opkomen voor de voetballers
Het gaat jullie allemaal alleen om de percentages
0 0
Cello
Ik denk, dat Haatrecht zichzelf ene beetje belachelijk ana het maken is. Tuurlijk, het is bewonderenswaardig, dat ie het opneemt voor zijn speler, maar dat doe je niet op deze manier.
Als je het goed beschouwt dan drukt ie hem eigenlijk nog verder weg in dat gat, want nu maakt ie er eigenlijk een zielig geval van, die niet de waardering van Ajax kreeg, doordat het nog 2-jarige contract nog niet opgewaardeerd werd. Maakt ie Vermeer nog zieliger, omdat Groenendijk Cillessen (let wel zijn keeper in Jong Ajax) zodanig woordelijk in de media prijst, dat dit ten koste gaat van het gevoel van Vermeer. Tsjieeezzz.... waar hebben we het over?. Uiteindelijk stond Vermeer in Ajax-1 en Cillessen niet, waarmee aangetoond, dat De Boer tot afgelopen weekend Vermeer steunde en vertrouwen gaf. Het probleem is...... Vermeer betaalt dit vertrouwen de laatste weken absoluut niet terug.

Normaal hebben zaakwaarnemers altijd kritiek op het ontbreken van vertrouwen van coaches als oorzaak van minder presteren. Alleen kan ie met geen mogelijkheid dat stokpaardje van stal halen, want ook hij ziet hoe belachelijk dat zou zijn..... en dus gooit ie het maar op de directie. Zwaktebod als je het mij vraagt en uiteindelijk doet ie zijn speler daar helemaal geen goed mee.

Iedere keeper, dus ook Vermeer, pakt wel eens punten voor de club, net zogoed als ie ook wel eens een punt(en) verspeelt. Alleen slaat de balans nu wel heel ver door naar punten verliezen voor de ploeg èn dat kan je niet blijven goedpraten. Dan moet een eindverantwoordelijke, de coach dus, uiteindelijk wèl ingrijpen.

En mbt sommige forumgenoten: ja...een hele rits, zo niet de hele selectie, speelt bedroevend. Het is dus niet, dat het Vermeer alleen is, maar niemand haalt de vorm die we graag zien. Verschil met Vermeer is....dat een fout, noem het blunder, gelijk en dus direct gevolgen heeft daar waar bijvoorbeeld een spits die mist altijd nog de kans krijgt om zijn misser goed te maken.....
0 0
AFCAHELLMOND
Zie hem net weer onder die 3-0 door duiken...... dat kan toch niet!!!
0 0
maikelklaassen
wat een gelul van die haatrecht. alsof 'druk' ervoor zorgt dat hij die blunders maakt. het waren stuk voor stuk simpele ballen die iedere keeper op wat voor niveau moet hebben. het wordt tijd voor iets anders. het is te hopen voor Ajax dat cillesen wel de rust terug brengt en punten pakt ipv punten kost
0 0
Leo252
Vermeer heeft in het verleden veel krediet opgebouwd maar helaas in deze competitie helemaal verbruikt. Jammer voor Vermeer maar je wordt nu eenmaal afgerekend op de huidige fouten en niet op de reddingen in het verleden. Het is tijd voor Cillessen om zich nu een reeks wedstrijden in het eerste te bewijzen. Ik heb er in ieder geval meer vertrouwen in dan in Vermeer. Sorry Kenneth, als je de beste bent ben je de held, als je blundert helaas de slemiel. Zo zit topsport in elkaar en als je er niet tegen kan is dat dus ook helaas jouw probleem. In ieder geval sterkte en bedankt voor een heerlijke 3 jaar !
0 0
herman
wat een gelul, als veldspelers worden gewisseld is dat normaal waarom mag er dan niet van keeper worden gewisseld indien deze uit vorm is. Het gaat hier om topsport
0 0
ajaxmening
Zwakke bal van Winni win je geen contract bespreking mee
0 0
babeldeman
Wat een onzin Winnie!
Je kan met de druk omgaan of niet...
Het leven als profvoetbal is hard, maar als je dat niet wil meemaken wordt je toch amateur ;)
Ajax heeft de druk niet onmenselijk hoog opgevoerd, dat was de media, maar ik misschien ook want ik ben helemaal klaar met Vermeer, wat een clown!
En tuurlijk de veldspelers zijn ook niet in vorm, maar je wordt toch zenuwachtig met zo'n keeper achter je, ik langs de lijn zelfs.
Groenendijk die olie op het vuur gooit?, laat me niet lachen!,
Hij zegt dingen over spelers die hij bij Jong Ajax onder zijn hoede heeft, en daar was Cillessen 1 van en Vermeer niet.
Haatrecht, ga jij nu maar je gal spuwen over de media en niet over Ajax!
zoek het uit.
0 0
Wayout
Dat een gezeik allemaal. Vermeer heeft een aantal keren cruciale blunders gemaakt. Ook al heeft hij ons ook vaak gered, maar Cillesen verdient een kans. Ajax is een topclub, toch? Als de Boer nu Vermeer laat staan geeft hij een verkeerd signaal af aan Cillesen, Vermeer en de hele selectie. Dan maakt hij het topclub klimaat van Ajax totaal ongeloofwaardig. De Boer met ook een signaal aan de hele selectie afgeven: "Ben je niet scherp? Dan moet je er uit. Ga je focussen op revanche train keihard en leef voor je sport, met name op mentaal gebied". Het is geen vanzelfsprekendheid dat je altijd maar krediet krijgt. Ook niet in onze hele maatschappij
0 0
3*stars*3
Ookal zit Kenneth nu in een fucked up situatie, vind ik hem zeker geen 2mil waard, minimaal 4.
Hij kan het toch niet verleerd zijn man...

Dat Winnie het nu heeft over bestuur die geen vertrouwen gaf, vind ik bullshit.
Concurrentie hoort erbij, we zijn een topclub!
Ik ben natuurlijk niet vergeten dat Kenneth genoeg punten heeft gepakt voor ons maar normaal worden keepers ouder en beter, bij Kenneth lijkt het nu ff andersom.
0 0
Wayout
Niet te serieus nemen . Haastrecht preekt voor eigen parochie. Een laatste poging om de kredietwaardigheid van Vermeer op te voeren zodat Haatrecht kan cashen
0 0
Blankenburg
Als je niet tegen druk kunt ben je niet geschikt voor de top. Natuurlijk gaan er regelmatig ook fouten van anderen aan vooraf maar als je keeper sta je er als laatste redmiddel om een tegendoelpunt te voorkomen. Vermeer is niet zo'n slechte keeper, maar niet voor de top. Hij is nu te lang uit vorm en heeft in een kort tijdsbestek teveel punten gekost. Dan is het heel normaal dat je hem vervangt.
Met Cillessen heeft Ajax een vervanger die een paar keer heeft aangetoond heel goed te kunnen keepen en bovendien een stuk rustiger oogt.
Met een keeper die rust uitstraalt speelt een verdediging ook een stuk rustiger en dat zal het totale veldspel ten goede komen.
0 0
Sazzz
Nee, voor Cillissen is het leuk om te zien hoe Vermeer week in week uit blundert en dat hij dan toch gewoon op de bank moet zitten... Kom op zeg! En mag zijn coach dan zeggen dat Cillissen het goed gedaan heeft na een goede wedstrijd?? Op Stekelenburg stond ook immense druk toen onder Van Basten en die had weinig blunders maar speelde gewoon ff minder. Of wat dacht je van die Adan van Real, toen Mourinho hem erin zette ipv Casillas? Die werd al uitgefloten nog voordat hij een minuut gespeeld had. Die druk hoort erbij, zeker bij topclubs. Als ie dat niet aankan moet ie wegwezen. Ook geen compliment voor Kenneth dat clubs niet meer willen betalen dan 2 miljoen..

En wat maakt t uit trouwens? Kenneth roept zelf het hardst dat hij de kranten niet leest en het allemaal niet volgt.
0 0
brullie
Hoezo mokerslag? Hij gaf zelf aan dat hij in de slechtste periode zit ooit bij Ajax....Tja druk moet hij maar mee om kunnen gaan. Hij is goed maar voor de verdediging geen zekerheidje...dat brengt onrust...
0 0
Wimmel
Winnie probeert op deze manier alsnog Kenneth zo goedkoop mogelijk weg te zetten, iets wat hij deze zomer al probeerde om er zelf maximaal geld aan over te houden.

Zaakwaarnemers zullen nooit objectief zijn over hun eigen spelers. Zelfs een topper als Sjaak is niet objectief zodra het over Klaassen gaat.
0 0
RobertoStrife
Hoe kan een keeper die maar 5 miljoen waard is (volgens onze directeur voetbalzaken) in hemelsnaam eerste keeper van Ajax zijn?
0 0
Sterretje73
Hmm begrijp je gevoel maar hou ff rekening met de kiddo's hier aub...het is een open site dus een beetje internetetiquette mag dan wel ;-)
0 0
rodnet
Hallo Haatrecht, dit is topsport!
Vermeer maakt al een aantal weken beslissende fouten en moet dus met het uitstekende alternatief wat we met Cillessen hebben gewoon even op de bank. Ik heb Groenendijk alleen na de wedstrijd tegen Willem II Cillessen horen ophemelen en dat was voor iedereen die die wedstrijd heeft gezien (Haatrecht blijkbaar niet dus) ook meer dan volkomen terecht.
Ik erger me echt kapot aan al die idioten die Vermeer er in willen houden omdat het zo'n aardige jongen is of omdat hij een echte Ajacied is of omdat we met Vermeer 2 of 3 titels hebben gewonnen. Dat zal allemaal best en Vermeer heeft absoluut kwaliteiten, maar op dit moment is hij gewoon echt niet goed genoeg en kost hij ons punten.
In topsport hoort de beste te spelen en dat is op dit moment (en eigenlijk al een paar weken) gewoon Cillessen.
0 0
ajaxtukker89
hahhaha die haatrecht heeft volgens mij last van de waarheid ,
iedereen ziet dat kenneth het niet heeft , maar dat wil niet zeggen omdat zijn contractje niet verlengt is en dat fonsje hem de grond in praat dat daarom zo veel fouten maakt
en weet je haatrecht de waarheid is hard maar voor kant trein nog harder
0 0
stefanwillem
p.s. Ik hoor Vermeer niks zeggen maar alleen dat goudzoekende insect van een Haatrecht.
0 0
leazi
Ik irriteer me net zo goed aan Fischer.
Pleur die dan ook op de bank.

Talent of niet. Als je zoveel wedstrijden 1 van de slechtste steeds bent dan moet je gewoon banken.
0 0
stefanwillem
Ik ben het ermee eens dat Cilessen een kans verdiend, maar om Vermeer nou zo diep de grond in te trappen zoals sommigen hier doen is ronduit triest. Vergeet niet dat een goede keeper in een slecht draaiend team ook minder is, alleen vallen zijn fouten meer op en kosten meer dan ongeveer 300 x balverlies van Fischer in 1 wedstrijd en Schone die overlopen wordt door Toivonen.
v/d Sar maaktte in zijn laatste seizoen ook enorm veel fouten omdat het voor zich allemaal een drama was. Vermeer heeft ook bijgedragen aan die 3 titels.
0 0
suitie
Waarom blijven mensen zo over die 3 titels praten? Het gaat toch om het nu? Hij functioneert al een tijd niet..dus dan is toch logisch dat het een keer ophoudt en Cilissen een kans krijgt? En ik vind dat je als keeper in een slecht draaiend team juist er moet staan en punten moet kunnen pakken. Dus als de verdediging niet goed is, is het logisch dat de keeper meer fouten gaat maken? Wat een onzin.
0 0
stefanwillem
Als je eerst even goed leest zie je dat ik ook vindt dat Cilessen een kans verdiend. Ik vindt het alleen niet kunnen dat je iemand die bij heeft gedragen aan succes nu meteen zo de grond in trapt. Is de Boer nu ook een waardeloze coach omdat hij Sigtorsson rechtsbuiten zet dan? Beetje realistisch blijven mag best hè.
0 0
suitie
Beetje realistisch? De realiteit is dat Vermeer op dit moment een aantal wedstrijden niet voldoet. De kritiek op Vermeer is niet van de laatste dagen toch? Dat jij het erg vindt dat sommigen hem de grond intrappen is jouw mening maar je kunt het op vele manieren verpakken.. Het komt allemaal op hetzelfde neer. Hij heeft lang genoeg krediet gehad..
0 0
stefanwillem
Sigtorsson voldoet niet, Fischer voldoet niet, van Rijn voldoet niet, Poulsen voldoet niet, Schone voldoet niet. En inderdaad, Vermeer voldoet niet. Zullen we ze er meteen allemaal maar uitschoppen dan? Als ze zondag met 10-0 van de eagles winnen en Vermeer 2 pingels pakt zijn ze de allerbeste van de hele wereld en een week later zijn ze allemaal waardeloos. Kijk er eens op de lange termijn naar man.
0 0
suitie
De lange termijn? Nog langer? Hou toch op man. Het gaat hier om Vermeer of niet? Als je als keeper een aantal keer opzichtig in de fout gaat, dan weet je dat er een dag komt.. En de 1 zal het voorzichtig zeggen,de ander zal m de grond intrappen. Het komt allemaal op hetzelfde neer. Daar ging t jouw in 1e instantie toch om?
0 0
stefanwillem
Nogmaals, ik ben het er absoluut mee eens dat Cilessen nu een kans moet krijgen. Ik ben het er niet mee eens dat Vermeer nu als waardeloze keeper wordt afgebrand aangezien ik vindt dat het een goede keeper is die ook veel goed heeft gedaan. En ik vindt het niet geheel eerlijk dat alleen hij nu alle kritiek over zich heen krijgt aangezien zo'n beetje heel Ajax dramatisch is. Maar dat is mijn mening.
0 0
Stuyvesant
Zaterdag spelen we tegen de Eagles, niet zondag......
0 0
stefanwillem
das ook weer waar ja
0 0
Capi86
Klopt helemaal wat je zegt. Maar dat de grond instampen word alleen maar gecreeerd door Kenneth en zijn zaakwaarnemer zelf.
0 0
ajax4perez
Wat een gezeik van zijn zaakwaarnemer!
Hij presteert slecht dus moet hij de consequenties ondervinden net zoals elke andere speler in de selectie.

Cillissen vanavond onder de lat en zondag ook! Het begin van een mooi en lang seizoen voor Jasper!
0 0
Stuyvesant
Zaterdag......
0 0
afcavinnie
Bij spelers is het altijd dat de beste speelt of degene die het team beter laat spelen. Bij keepers dus niet. Dan valt het vertrouwen weg en dan krijgt de gewisselde keeper een mentale dreun. Als op dit moment Jasper beter is dan vind ik dat hij moet spelen. Ongeacht staat van dienst van Kenneth. Die kan de strijd aangaan. Daar worden beide keepers sterker van.
0 0
ajax-johnny
ik snap het probleem van de boer heel goed, laat hij vermeer staan dan gaat cillissen kapot. want hij gaat denken, als ik nu niet mag keepen mag ik het nooit meer.
wisselt hij echter van keeper, dan zakt vermeer mentaal door het ijs en heb je een tijdje geen 2e keeper meer plus de marktwaarde zakt dan behoorlijk.
maar wij doen hier met zijn allen of het alleen vermeer zijn schuld is, heel ajax haalt zijn niveau niet. vermeer heeft nooit zoveel schoten op doel gehad dan dit seizoen.
0 0
mickey2602
Volgens mij heb ik toch echt meerdere mensen hier zien zeggen dat het hele team dramatisch speelt de laatste weken.Niet alleen Vermeer of alleen Sigthorsson of alleen Schone.Maar feit is dat Vermeer al tijden lang zijn naam als grabbelaar waar maakt en ons dat in de laatste 7 wedstrijden in de competitie 10 punten heeft gekost.En dat op een dag wanneer je nr 1 kan staan ipv 7e wat we nu staan.Met een rustigere keeper gaat de rest ook beter spelen,met name de verdediging.Tuurlijk heeft Vermeer krediet maar een keer is dat krediet op en in mijn ogen is dat nu!
0 0
bansie
En wat denk je van terugspeelballen? Jezus (sorry gelovigen) uit alle hoeken en gaten spelen ze terug. Vermeer moet welhaast denken dat hij veldspeler is.
0 0
Ajaxgek1980
Sorry maar die zaakwaarnemer weet toch dat zijn client topsport beoefend?

gaat ie nu via de telegraaf proberen om Vermeer onder de lat te houden? is dat niet de keuze van het TH? of probeert ie nu druk uit te oefenen op Ajax?

bah bah zeg. Zijn client heeft de afgelopen jaren ook vaker fouten gemaakt, echter heeft hij steeds geluk gehad dat die gecamoufleerd werden doordat de voorhoede wel draaide toen. Hij heeft nu de pech dat dat niet gebeurd en vallen zijn fouten meer op nu.
En dan wat zielig doen dat er inmense druk wordt uitgeoefend, erm hallo, daar krijgt hij toch ook loon voor om onder druk te presteren? Als je als voetballer niet tegen druk kunt, moet je maar thuis op de bank gaan zitten
0 0
Professor
Ben trouwens wel benieuwd als de Boer, Vermeer er zaterdag naastzet of Haatrecht hem dan nog zo goed vind maar dat terzijde. Maar wat een ophef over een keeper die niet goed presteert zeg. Je moet toch gewoon reeel wezen en zien dat hij dit seizoen gewoon zwak keept en dat het niet meer dan logisch is dat je hem dan vervangt door je reserve keeper. Natuurlijk heëft hij krediet verdient ivm afgelopen jaren (en bij de Boer krijg je dat heel veel) maar op een gegeven moment is dat op. Geld nog wel voor meer spelers vind ik. En zoals ze zo mooi zeggen "behaalde prestatie's in het verleden zijn geen garantie's voor de toekomst" ik zelf vind dat ajax daar al te lang aan vasthoudt. En als laatste punt kan je het op een gegeven moment ook niet meer naar je reserves toe maken. Als ze zien dat hun concurrent wekelijks zwak speelt en ze dan nog geen kans krijgen dan kan ik me voorstellen ondanks dat je prof bent dat je toch minder gedreven gaat worden.
0 0
swabs
Winnie ziet een inkomstenbron smelten!
0 0
bansie
Ik krijg de indruk dat Ajax alleen maar heeft verloren door de fouten van Vermeer. Ineens lijken we een wereldverdediging, middenveld en voorhoede te hebben en dat het alleen de schuld van de keeper is. Wordt nuchter allen. Drank drugs en pillen maken jullie waarnemingen zwaar onbetrouwbaar.
0 0
suitie
Ook weer een topopmerking zo in die laatste regel.. Kansloos..
0 0
bansie
Ach, Groenendijk: minder dan middelmatige voetballer die zoals wel vaker bij mensen met een minderwaardigheidscomplex, dit nu afreageren op anderen.
0 0
ZwarteSjaak
Wat als.. Cillessen vanavond 2 grote blunders maakt..?
0 0
LegendBergkamp
Edje laten warmlopen
0 0
foensai
Dan geef je hem volle vertrouwen, voor de volgende wedstrijd. Dat deed je ook bij Vermeer... niets meer niets minder.
0 0
MaupCaransaNES
Hij heeft zichzelf deze mokerslag aangedaan, dat is mij duidelijk.
0 0
MaupCaransaNES
Ergens heeft hij gelijk, maar Ajax wilde zich natuurlijk niet laten betuttelen. Groenendijk moet inderdaad zijn mond dichthouden over de keuzes van de coaches in Ajax 1. Ik vind ook niet dat Vermeer mag aandringen op contractverlenging. Laat onverlet dat een eerste doelman altijd moet proberen imposant te keepen, en dat Kenneth dit nu even te lang nalaat en dat er een zichtbare neerwaartse spiraal bij hem is. In plaats van hem te helpen, gaat Haatrecht het aangestookte vuurtje nog even aanblazen. Wat een waardeloze belangenbehartiger is hij, zeg. Twee miljoen, dat betaal je in Scandinavië voor zulk talent, niet bij Ajax.
0 0
suske
Groenendijk geeft zijn mening en dat mag hij doet vermeer hier niet mee te kort!!
0 0
LegendBergkamp
betere titel; mokerslag van 4-0 door geblunder die de supporters niet verdienen.
0 0
DaniAjax
Schandalig hoe wij met z\'n allen Kenneth Vermeer kapot maken. Die man heeft ons meerdere keren met geweldige reddingen op de been gehouden in lastige wedstrijden. Natuurlijk weet ik dat hij die bal tegen PSV moet vangen, en dat hij tegen Barca niet moest uitkomen, en ook tegen AZ en Zwolle in de fout ging. Maar het wordt allemaal opgenaaid door de media en wij doen vrolijk mee. Na die bal tegen AZ wordt er geroepen dat hij zo onzeker in de lucht is. Dan kan je wel zeggen dat hij \'een topsporter is\' en dat hij \'een topsportmentaliteit moet hebben\', maar dit maakt iemand onzeker. Het is meer dan logisch dat hij daarom nu zo onzeker oogt en is. Geef hem het zelfvertrouwen en zet hem thuis tegen Go Ahead weer onder de lat. Dan maakt hij ons voor de 4e x op rij kampioen.
0 0
Sterretje73
Er zijn er een paar die dat doen maar niet allemaal. Nuchter bekeken staat Kenneth nu te keepen als een 13 jarige maagd op haar eerste schoolbal. Oftewel hij moet tegen zichzelf in bescherming worden genomen naast het gewone zakelijke feit dat hij ons punten kost. En Kenneth is ook niet de enige waar dit voor geld. Wie niet goed speelt moet gewoon zitten ! Natuurlijk moet je sommigen ook het vertrouwen geven maar dit kan ook nooit leuk zijn voor Vermeer zelf. Geef hem en nog enkele anderen even de luwte. Daar komen ze alleen maar beter uit...enneh jij niet meer generaliseren he ;-)
0 0
Bazinga
Zo is het!
0 0
suitie
Hou toch op man. Hoeveel wedstrijden wil je hem nog geven? Hij pakt nu geen punt meer maar geeft ze gratis weg. Druk van presteren hoort bij Ajax en als je dat niet (meer) kunt opbrengen, dan wordt het tijd voor de next in line. Had voor mij al veel eerder mogen gebeuren..
0 0
Lewis Hamilton
Wordt wakker of kijk de wedstrijden.
0 0
JesusZoonVanGod
Wat heb je iedere keer aan goede reddingen als je toch steeds blijft blunderen? Wij hebben een betrouwbare keeper nodig en Vermeer is dat dus blijkbaar niet. Hij is een goede keeper, maar dat geblunder maakt wel een beetje deel uit van zijn spel. Zelfs in de kampioensjaren was hij te betrappen op rare fratsen.
0 0
foensai
Hier ben ik het geheel mee eens.

Ik weet wat het is om in een positie te komen waar Vermeer nu in zit. Ik moest ook plaats maken. En door hard te werken, men fout onder ogen zien en herpakken. Dat heeft mij ook weer een plek gegeven waar ik toen stond en dat is onder de lat. Je bent zo goed als je laatste wedstrijd.

Een team moet kunnen vertrouwen op zijn laatste man, de keeper dus. Als een spits een kans mist is het geen doelpunt, als een keeper mis zit doelpunt tegen....

Vermeer uitstekende lijn keeper, mist zijn rust, en zijn lengte zit ook niet echt mee.. neemt niet weg dat het verder een "goede" keeper is. Niet meer niet minder. Maar Ajax wil meer dan alleen een "goede" keeper.. Dat is Cillessen. Cillessen is rustig, heeft zijn lengte mee, kan mee voetballen, en is ook goedvanaf de lijn... Hij is helaas voor Vermeer beter voor Ajax.

Vermeer herpak je, en ga er staan als je er moet staan.
0 0
bansie
Pardon? "Cillessen is rustig, heeft zijn lengte mee, kan mee voetballen, en is ook goed vanaf de lijn". Het enige wat Jasper meer heeft op Kenneth is zijn lengte. Ik weet niet wanneer en in welke wedstrijd je hebt gezien dat hij kan meevoetballen. Vanaf de lijn is hij zelfs middelmatig. Jasper wordt gehyped omdat Vermeer niet wordt gepruimd.
0 0
foensai
Dan denk ik dat jij eens wat wedstrijden terug moet gaan kijken, begin in de tijd van NEC, en zeer zeker nu de wedstrijden van Jong Ajax. Daar laat hij toch echt wel die klasse zien hoor.
0 0
geronimo
Ajax is geen socialewerkplaats.
0 0
LegendBergkamp
haha heerlijke opmerking
0 0
Lewis Hamilton
Als Cillessen nu nog geen kans krijgt, is de kans groot dat hij Ajax zal gaan verlaten. Vermeer mag dan blijkbaar stuntelen en tegendoelpunten weggeven zonder consequenties. Cillessen verdient nu een kans, je kan het niet uitleggen aan zo'n jongen, dat hij nu nog steeds minder is dan Vermeer.
0 0
JesusZoonVanGod
Als je niet tegen de druk van topsport kan, dan ben je ook niet geschikt voor topsport toch? Gewoon een onzin verhaal wat Haatrecht hier verkoopt. Vermeer is een goede keeper, maar dat geblunder heeft ALTIJD in zijn spel gezeten. Zelfs in de jaren dat we kampioen werden blunderde hij er op los. Ik ben die enorme rare actie/blunder tegen Utrecht (6-4) uit ook nog niet vergeten.
0 0
JornBoilesen
Wat een onzin als Kenneth geen blunders zou maken zou dit nooit naar buiten komen wat een onzin
0 0
AFCAMaster
Kenneth wilde eieren voor zijn geld kiezen door dit 'aan te bieden'. Nu gaat Ajax er niet op in en daar wordt ie onzeker van zeker? Welkom in de topsport Kenneth, als je er niet mee overweg kunt dan ga je eruit. Zo simpel is 't.
0 0
Rogyros
Pfff... Dit vind ik nou spijkers op laag water zoeken.
0 0
071
welkom in de wereld van topsport
0 0
Rdk1983
Olie op het vuur?? Volgens mij is dot weer een typisch geval v zaakwaarnemer die een probleem creëert voor n speler en een club. Kenneth is een prima keeper met een prima concurrent dat geld voor alle posities en dat heet topsport. En Vermeer doet lang genoeg mee om dat te weten. Wat een walgelijke spelletje wordt hier gespeeld zeg.
0 0
Ruff Rhythim
Jep...hier kan ik me geheel in vinden.
0 0
Linaatje04
Tja, bij een club als Ajax hoort presteren onder grote druk er nou eenmaal bij dus dat is geen argument. Ik vind wel dat veel mensen onredelijke reacties plaatsen over hem, want ook hij heeft een grote bijdrage geleverd aan de kampioenschappen van de afgelopen jaren. Op dit moment vind ik Vermeer ook meer waard dan 2 miljoen euro, dus ik snap Overmars dat hij hem niet voor een habbekrats heeft laten gaan. Aan de andere kant zijn we nu op een punt aangekomen dat Cillessen een echte eerlijke kans verdient, Vermeer is op dit moment niet de constante en rustige factor achterin die hij zou moeten zijn met al zijn ervaring. Helaas houdt dat waarschijnlijk in dat zijn transferwaarde zakt ja, maar wat mij betreffen wegen de sportieve belangen groter. Geef Cillessen een kans en wie weet heeft Ajax snel zijn vorm weer te pakken als ook andere jongens eens op de bank plaats moeten nemen of juist een kans krijgen.
0 0
OnkelXXX
Als Kenneth echt zulke grote bijdragen had geleverd, waren er wel geïnteresseerde clubs geweest die 4 miljoen op tafel hadden willen leggen. Kenneth heeft een bijdrage geleverd, maar was net als een aantal andere spelers veel te wisselvallig om die bijdrage "groot" te noemen. Kampioenschappen waren collectieve prestaties en de mensen die iets grotere bijdragen hebben geleverd, zijn helaas weg...
0 0
Sterretje73
Tering zeg wat een KULVERHAAL ! Zit dit met open mond te lezen. Dat stuk over Groenendijk is hilarisch ! Oftewel...Kenneth presteert nu niet en het is eigenlijk allemaal de schuld van de trainers. In een ander team speelt de keeper goed en dat kan Kennethje dan niet aan ? Geachte heer HAATrecht als dit allemaal zo zou zijn betekent het dat uw keeper dus gewoon niet met concurrentie om kan gaan. U geeft uw keeper hier een dolkstoot in zijn rug van heb ik jouw daar ! Is dit onzinnige stuk niet omdat u de marktwaarde van uw speler ziet dalen en zich zorgen maakt om uw centjes ? U bent een lachertje !
0 0
stefanpetterson
De trainer van jong Ajax mag geen complimenten maken als Cillessen het goed doet? Is dat niet de omgekeerde wereld? Toen Vermeer gevraagd werd naar zijn blunder tegen Groningen die Ajax 2 punten kostte weigerde hij toe te geven dat het een fout van hem was. Haatrecht had toen tegen zijn client te keer moeten gaan en hem wat realiteitszin bij moeten brengen, in plaats daarvan heb ik Kenneth alleen maar woorden horen zeggen als: ik kan zelf wel bepalen of ik in vorm ben en dergelijke. Rehabilitatie van Vermeer begint met het maken van de goede conclusies. Ken je jezelf zou ik zeggen, anderen de schuld geven leidt tot niets!
0 0
Randy428
Kun je nagaan hoe dom die Haatrecht is. Vermeer verkopen voor 2 miljoen? Gaat het wel lekker met je? Aan het eind van vorig seizoen was hij inderdaad minimaal 4 waard.

En een contract openbreken terwijl de situatie nu al onhoudbaar is met Cilissen die staat te popelen om onder het doel te staan?

Neem je pilletje eens op tijd man.

Alleen het laatste is juist. Als je hem er nu uithaalt maak je hem onverkoopbaar.
0 0
geronimo
Hij was/is al onverkoopbaar omdat er geen belangstelling voor hem was/is.
0 0
Toon meer reacties