Ajax wil zoon Van der Sar aantrekken

sv, 09-04-2013 om 08:04, 14262 views, Omroep West |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

INTERESSANT - Ajax zich bij vv Noordwijk gemeld voor Joe van der Sar (15), de zoon van. De club heeft de interesse middels een brief kenbaar gemaakt. 'Joe heeft een aantal keer meegetraind bij Ajax. Daar heeft hij veel indruk gemaakt', aldus Timo Gerlof namens de Topklasser. 'Wij hebben nog geen contact met zijn ouders gehad, maar Ajax heeft ons gevraagd om mee te werken aan deze overgang', laat Gerlof weten aan Omroep West. Vader Edwin van der Sar is momenteel directeur marketing bij Ajax.
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jeffreytjes
als het straks maar niet zo is dat we 11 keepers hebben hahaha
0 0
TUFACADEMY
Joe zou volgens diverse media zondag gelijk op de reservebank plaats nemen.
0 0
3star
Als keeper of als voetballer?? Het zegt trouwens helemaal niets dat hij bij ManU heeft gespeeld. Zoontjes van voetballers mogen altijd meetrainen met de club van hun vader. Dat zijn nou eenmaal de privileges van een profvoetballer.
0 0
Danishdynamite
Zondag gelijk op de bank denk?
0 0
Cobrakai
Die gaat echt niet van manchester United naar Ajax toe
0 0
suske
Hij heeft 2 jaar gespeeld bij Manchester United. Toen zijn vader daar vertrok/stopte met voetballen!! en terug ging naar Nederland heeft hebben ze hem aangemeld bij Noordwijk en is hij daar gaan spelen. Edwin van der Sar komt zelf ook van Noordwijk of hij daar nog woont weet ik niet.

Dus daarom is het logisch dat Ajax zich bij Noordwijk meld hij speelt daar al weer 2 jaar. En geloof mij nu maar Vader van der Sar weet hier al van. Zie de gemeente site van Noordwijk en zie de verwijzing naar de voetbalclub. daar staat dit bericht ook. Noordwijk is trots op hem ( Joe )
0 0
Champy95
Daarom liep die hier ook stage, en meldt Ajax zich bij Noordwijk.
0 0
3*stars*3
Why not zijn ouders zijn toch hier?
0 0
ajax19
O deze zit zondag op de bank en niet Edwin.
0 0
dan300491
Oke, lijkt me rond haha.
0 0
Melvin01
Die jongen speelde toch bij man u in de jeugd??
0 0
suske
Ja speelde ( Verledentijd )
0 0
aajjaaxxx
Ja
0 0
Melvin01
Oké thanks. Ik las net op reacties van voetbalzone dat hij bij man u-13 speelde. Vervolgens met zijn familie terug naar nederland is gekomen. Het seizoen zou hij daar hebben afgemaakt en vervolgens naar noordwijk is gegaan.lijkt me leuk als hij Indd goed kan ballen dat hij naar ajax komt! Denk wel dat ze goed met vd sar moeten praten om hem over te halen wahaha:-P
0 0
Tpes
Als zn ouders dit maar goed keuren dan!
0 0