Vermeer 'gewoon' in de selectie tegen RKC

GH, 16-02-2013 om 13:55, 4289 views, Ajax.nl |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

GEEN WIJZIGINGEN - Kenneth Vermeer is snel genoeg hersteld om zondag tegen RKC te kunnen spelen. Hij is dan ook door Frank de Boer opgenomen in de selectie. In vergelijking met het duel tegen Steaua Boekarest zijn er geen wijzigingen. De volledige selectie:
Kenneth Vermeer
Ricardo van Rhijn
Toby Alderweireld
Niklas Moisander
Christian Poulsen
Christian Eriksen
Kolbeinn Sigthórsson
Siem de Jong
Isaac Cuenca
Daley Blind
Lasse Schöne
Derk Boerrigter
Jasper Cillessen
Thulani Serero
Jody Lukoki
Joël Veltman
Mitchell Dijks
Viktor Fischer
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dirren
Aangezien de Boer rust wil geven aan Sigthorsson, Cuenca en Fischer door hen geen hele wedstrijd te laten spelen, zou ik graag deze opstelling zien:
Vermeer
v Rhijn Alderweireld Moisander Blind
Schone
Serero Eriksen
Cuenca de Jong Boerrigter

Cuenca wisselen om hem die rust te geven, ik zou dan lukoki de kans geven om zich tegen een met alle respect 'mindere club' rkc te laten bewijzen. Verder Sigthorsson voor de Jong, Eriksen of Serero (ligt eraan wie er het slechtst speelt). Fischer kan ook altijd nog invallen mocht het nodig zijn.
0 0
alibabba
Hallo Ajacieden. Afgelopen donderdag behaalden WE een uitstekend resultaat door Steaua Boekarest te kloppen. Over de 1e helft was ik wel tevreden, maar de 2e helft heb ik me toch weer zitten ergeren.

Het slordige en onnodig balverlies vind ik nog steeds een probleem en de absolute overtuiging ontbreekt nog. Ik denk dat een struikeling op de loer ligt, omdat dat besef niet aanwezig is bij de equipe van Frank de Boer. Het word te snel afgedaan als goed, zo ook tegen Roda vorige week. Steaua was 2 klassen beter als Roda, maar de wil om te winnen was donderdag meer aanwezig als 6 dagen geleden. De echte scherpte zal aanwezig moeten zijn om kampioen te worden en onnodig punten laten liggen ( Vitesse-uit en Roda-thuis ) is uit den boze. Er zit veel meer in deze groep en het word tijd dat de supporters eens echt kunnen genieten van een vloeiend Ajax...

Morgenmiddag om 16:30 uur staat RKC op ons te wachten in Waalwijk en dat zal geen gemakkelijke opgave worden ben ik bang. In het verleden is echter gebleken dat Ajax amper verliest in Waalwijk. 1x gebeurde dat en dat was de 1e keer dat RKC en Ajax op competitieniveau gespeeld werd ( 3-1 nederlaag in het seizoen 88'89 ). In totaal werd deze wedstrijd 21x gespeeld, waarvan er 7 gelijk eindigde. Ajax pakte dus 13x de volle buit in het Brabantse en het doelsaldo is 48 - 19 in ONS voordeel.

Op 04-10-1992 stuurde Louis v.Gaal deze 11 de wei in: Menzo, Marciano Vink, Silooy ( gewisseld in 63e minuut door John v.Loen ), Frank de Boer, Danny Blind, Davids, Jonk, Kreek, Pettersson, Bergkamp, Overmars. Het werd een prachtige middag: Bergkamp 0-1 ('15), Pettersson 0-2 ('45), Bergkamp 0-3 ('52), Overmars 0-4 ('89), Bergkamp 0-5 ('90). De 0-5 van Bergkamp was een wonderschone, waarbij hij met een stift keeper Herman Teeuwen verschalkte. Die dag was Hans Werdekker ( verdediger ) speler van RKC, die een Ajax-verleden heeft.

Het volgende filmpje is recent gemaakt en laat mooie beelden zien. Een eigen doelpunt van Guy Ramos ( RKC ) word getoond van vorig seizoen ( 0-1 ) en diezelfde Ramos is geschorst morgen. Een fragment van Shota Arveladze komt aan bod en daar geniet je echt van...

http://www.youtube.com/watch?v=A530uDyJjT0

SUCCES!!!
0 0
Leon_AFCA
Wat een elftal toen ook!!
0 0
Johnvanessen
Vermeer verkopen, Cillessen.
Alderweireld verkopen, Veltman of van Dijk van Groningen.
De Jong verkopen, Maher als vervanger.
Eriksen verkopen als hij niet bijtekent.

En dan heb je volgend seizoen een prima selectie.
0 0
IamLegend
2 goeie keepers met verschillende kwaliteiten. Jullie supporters moeten gewoon geduld hebben. Voordat cillessen een basisplaats krijgt is vermeer verkocht. Net zoals Maarten stekelenburg wegging. Ook Vermeer heeft lang moeten wachten op zijn basis plaats.

0 0
SoNick
Ja, maar je moet niet doen alsof die roep er nu pas is. Een deel van de supporters roept al vanaf het begin om Cillissen. Die mensen worden door het sterke optreden van Cillissen weer gesterkt in hun mening. Ik denk dat ze gelijkwaardig zullen zijn, als Cillissen veel beter zou zijn, stond hij er al lang in.
0 0
YochananAFCA
Cillessen in de basis volgend seizoen!
0 0
AFCA7
Die Cillissen is een goede keeper, maar waarom gelijk 'basis'volgend seizoen omdat hij ff 2 goede ballen pakte tegen Steaua? Mensen vergeten gelijk wat Vermeer voor dit elftal heeft gedaan/doet, vergeet ook niet dat Vermeer heel lang moest wachten op zijn kans toen Steek er nog was, dus nu mag Jasper ook net als Kenneth op zijn kans wachten, Kenneth vind ik een completere keeper t.o.v. Jasper.
0 0
Daantje Makkes
Jij wil liever een goede keeper voor jan doedel op de bank laten twee seizoenen
0 0
IamLegend
Ik word hier een beetje moe van, op basis van een paar wedstrijden vind je cillissen al een goeie keeper beter dan vermeer zelfs.

Meestal die zelfde mensen gaan zeiken als ze na een paar wedstrijden minder goed presteren.
Blijf toch eens achter je 1e keeper staan.
Want de boer stelt volgend seizoen ook vermeer op en dat jaar daar op ook als vermeer blijft en geen blessure oploopt.

Ben alleen maar blij dat we een goeie 2e keeper hebben. Cillissen zal heus wel gaan schitteren als 1e keeper maar niet nu. 2 goeie keepers met verschillende kwaliteiten, ik ben trots op deze 2 keepers punt...
0 0
RobertoStrife
Hoezo is Kenneth completer? In hoge ballen is juist Cillessen een stuk betrouwbaarder bijvoorbeeld. Kenneth heeft wel geweldige reflexen. Ik weet momenteel niet wie beter is,

Vorig jaar had ik gezegd Cillessen, maar Kenneth is echt veel gegroeid qua prestaties.
0 0
AFCA7
Je geeft zelf al aan dat zijn reflexen geweldig zijn, haast katachtig, op de lijn is Kenneth sterker i.m.o. dan Cillissen, plus de ervaring die Kenneth tot nu toe heeft opgedaan (ook bij Willem ll die tijd). Ik denk met al die nodige ervaring als je dat afstreept tegen de bekerwedstrijden en incidentele competitie wedstrijden van Jasper kom je tot de conclusie dat Kenneth terecht nmr 1 is, FdB ziet ze natuurlijk vaak zat op de training, en ik denk dat hy daaruit ook wel beslist dat Kenneth het op dit moment en al geruime tijd beter doet dan Jasper, ook al is het verschil minimaal. Al houdt ik mijn hart nog wel vast als hij soms ballen moet uittrappen nadat hij ze ingespeeld krijgt, ik ben uiteindelijk blij dat je (bijna) geen kwaliteit inlevert als je eerste doelman geblesseerd raakt.
0 0
jollie18
Op Cillesen na dan!
0 0
jollie18
Denk dat Cillesen morgen ook start. Vermeer zit er misschien gewoon bij uit voor zorg. Denk dat we gewoon met de 11 beginnen die donderdag ook gestart zijn.
0 0
Robinjo1988
Als Vermeer kan spelen speelt hij gewoon..
0 0
Danishdynamite
hoop op serero
0 0
Krullen
Zou Cillessen toch wel eens in de basis willen zien, vind dat hij best een kans verdiend.
0 0
boris
cillessen hoort inderdaad een kans te krijgen, maar je kan het niet maken om vermeer uit de basis te halen. die jongen is wekelijks de beste man op het veld en haalt echt punten binnen voor ajax. je kan het niet maken om vermeer (in zijn huidige vorm) uit de basis te halen. als vermeer idd nog licht geblesseerd is dan zou ik ook cillessen opstellen
0 0
Bjornzuindas
Vermeer beste man van het veld?
Ik geloof dat ik het dan niet zo goed kan zien ofzo
maar goed iedereen zijn mening.

Cillessen zou wat mij betreft beloond moeten worden voor zijn optreden,
Ik zou hem graag willen zien!
0 0
boris
is een vande weinige die nooit of nauwelijks door de onder grens zakt. hield fantastische ballen eruit tegen feyenoord en vitesse. ik denk dat vermeer misschien de beste van het seizoen is en dat zullen er meer vinden. Heeft ook niet voorniets het hoogste cijfer hier op ajaxshowtime van de basiself (29 optredens)
0 0