Babel baalt van afgekeurde goal

DJ, 20-10-2012 om 22:28, 7907 views, NOS.nl |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

'Het is natuurlijk zuur dat er een doelpunt wordt afgekeurd op buitenspel, terwijl het geen buitenspel was. Om achteraf te horen dat het niet zo was, is heel teleurstellend', zei invaller Ryan Babel over de afgekeurde goal die hij maakte tegen Heracles. Op het moment dat hij scoorde was het 2-3 voor Ajax, dus de aanvaller had op dat moment misschien de beslissing kunnen brengen: 'Als we op dat moment de 4-2 krijgen, dan is het een ander verhaal denk ik.' Ryan Babel kwam meteen na rust als invaller binnen de lijnen voor de tegenvallende Derk Boerrigter.

Bekijk hieronder het interview van de NOS met Ryan Babel:

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jaribombari
Die Boerrigter viel echt weer ontzettend tegen zeg!
0 0
stijnos
Gewoon drama na de 1-3. Zo slordig iedere keer als we rond het middenveld in balbezit kwamen. In de praktijk gaat het dan als je bij 80 minuten nog met twee voor staat niet altijd mis en bij 2-4 is het helemaal gespeeld, maar dit laten we helemaal zelf gebeuren. Zeker klote in verband met de geflatteerde eredivisiestand die het nu oplevert, met 4 punten achter op PSV die nog wel juist wel heel lucky winnen maar niks verdiend hadden. In de eerste helft stond je er nog 1 voor, zo kan het gaan...
0 0
CrazyDJ
Ajax dwong de winst af met de 2-4...
Jammer genoeg vond de arbitrage het nodig die goal af te keuren waardoor Ajax nog in de problemen zat, die problemen moet je voorkomen en die verdere problemen waren ook voorkomen met de 2-4.
In principe deed Ajax was het moest doen, na de 1-2 de 1-3 en na de 2-3 de 2-4 maar ja... (en dat het uiteindelijk 3-3 wordt voelde je gewoon aankomen, dat mag nooit gebeuren maar het gebeurde...)
0 0
stefan pluim
En die blom werd uitgejouwd door het thuispubliek,!!!
Zag hem zitten in het sponsorhome, en wist genoeg.
Desondanks moet je hier gewoon winnen, al dachten wij op onze
Positie ook aan 100% butenspel.
0 0
DirkvanDam
jammer dat dit ons WEER moet gebeuren.... geen penalty's krijgen daar waar je recht op hebt, goals die worden afgekeurd..... jammer dit...

Ook al was het bagger dit blijft zo raar dat wij dan ook dit weer tegen hebben... 3-4 was ook slecht maar toch winst voor ons... net nu twente en az het ook laten afweten.... jammer jammer jammer.....
0 0
Jajijdaar
Heracles was vooral gewoon veel beter in de tweede helft, bleef continue druk zetten en wou continue voetballen. Dit moet je gewoon verwijten aan de instelling van de Ajax-spelers, de meeste zijn echt Ajax-onwaardig!
0 0
Cello
Je mag uiteindelijk met alle respect hoor, tegen een tegentander als Heracles nooit afhankelijk zijn van 1 goal. Want dan is er al veel fout gegaan èn loopt het dus niet... dat kan en mag niet als Ajax zijnde tegen Heracles.
0 0