Ajax bevestigt komst Babel

sv, 31-08-2012 om 18:20, 86768 views, AD | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .
OFFICIEEL - UPDATE Ajax heeft op haar officiële homepage laten weten dat Ryan Babel naar Amsterdam vertrekt. Als de administratieve en medische afhandelingen zijn geregeld, tekent de oud-Ajacied een contract voor één seizoen. 'Er waren veel clubs in Ryan geïnteresseerd, maar Ajax stond direct op één. Het moet een mooie samenwerking worden', aldus de belangenbehartiger vrijdagmiddag tegen De Telegraaf.

'Frank kent Ryan nog uit zijn tijd bij het Nederlands elftal en weet dat hij hem als linksbuiten en spits kan gebruiken. Een voordeel is dat Ryan de afgelopen seizoenen nooit geblesseerd is geweest. Ryan kent de club, de trainer en hoopt een grote bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van het elftal.'

Babel heeft zijn contract bij Hoffenheim ontbonden en hoopt daarmee makkelijker een nieuwe werkgever te vinden. Volgens het laatste gerucht gaat hij slechts drie ton verdienen bij Ajax. De aanvaller tekent een contract voor een seizoen.

UPDATE 18.18 uur:
Ajax heeft bevestigt dat Ryan Babel naar Amsterdam komt mits alle formaliteiten geregeld zijn. Daarbij heeft Ajax even de tijd omdat Babel transfervrij is en dus niet gebonden is aan de deadline die op 00.00 uur vanavond ligt.

Overmars laat op de homepage weten: 'Er is bewust voor een contract van één seizoen gekozen. Dit heeft te maken met de kwetsbaarheid van onze voorhoede.Ryan wilde graag hierheen, hij wil laten zien dat hij een goede speler is en dat kan bij ons. En als dat lukt dan helpt hij Ajax én zichzelf. Omdat hij transfervrij is, hoeft niet alles voor vanavond 12 uur afgehandeld te zijn. De komende dagen willen we dit afronden, zodat hij na het weekend bij ons op het trainingsveld kan staan.' (foto: VI-Images)

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
legendslive4eva
LOL Hoffenheim staat 1-0 achter door een eigen doelpunt. Hadden ze Babel nog maar, die maakte NOOIT een (eigen) doelpunt.
0 0
JordyAjacied
Overzicht Transfers:

In:Boccara,Schöne,Poulsen,Sana,Babel,Meleg,Andersen
Hoesen,Moisander

Uit: Anita,Janssen,Verthongen,Bulykin,Lodeiro,Cvitanich,
Sneijder,Verhoeven,Ooijer,Assaiti,Özbiliz,Jozefzoon,Bizot,
El Hamdoui

0 0
Daneman
Met moisander ben ik tot nu toe content, maar ajax had nog een ervaren cv mogen halen. Als er nu iets met moisander of toby gebeurd of in mindere mate de backs heb je een licht e achterhodede.
0 0
robert R.
Babel wordt de sensatie van dit seizoen!

Hij is supergemotiveerd, en weet dat dit zijn laatste kans is om in de top te blijven.
0 0
robert R.
Nu de transfermarkt erop zit, kunnen we concluderen dat Marc het goed heeft gedaan.

3 grote talenten gehaald. (Boccara, Meleg, Andersen) en Hoesen moet het nog waarmaken.

Babel, Poulsen en Schone transfervrij gehaalt, Sana voor 3 ton gehaald, en Moisander voor ruim 3 miljoen.

En dan Anita en V/d Wiel verkocht voor een mooi bedrag, voor Janssen hadden we misschien wel wat meer voor kunnen vangen.


Volgens mij was Marc niet betrokken bij de deal van Vertonghen.
0 0
anrejane
Dit is hoe dan ook een zuivere vorm van kortetermijnbeleid, zonder enig oog voor de lange termijn. Als Babel het goed gaat doen (eerlijk gezegd heb ik daar wel vertrouwen in), loopt hij aan het eind van het seizoen gratis de deur uit. En als hij het niet goed doet, ben je een paar ton kwijt aan zijn salaris. Dan had ik hem toch liever een tweejarig contract gegeven: als hij het dan slecht doet, kun je hem tussentijds altijd nog gratis laten vertrekken en als hij het goed doet, kun je na 1 of 1,5 seizoen een flink bedrag voor hem krijgen.
0 0
anrejane
Dit is hoe dan ook een zuivere vorm van kortetermijnbeleid, zonder enig oog voor de lange termijn. Als Babel het goed gaat doen (eerlijk gezegd heb ik daar wel vertrouwen in), loopt hij aan het eind van het seizoen gratis de deur uit. En als hij het niet goed doet, ben je een paar ton kwijt aan zijn salaris. Dan had ik hem toch liever een tweejarig contract gegeven: als hij het dan slecht doet, kun je hem tussentijds altijd nog gratis laten vertrekken en als hij het goed doet, kun je na 1 of 1,5 seizoen een flink bedrag voor hem krijgen.
0 0
oudzuid2
prachtige goals allemaal maar ik schrik wel dat het allemaal al bijna 7 a 8 jaar geleden is....
0 0
laurens24
Ziet er toch wel mooie uit al die doelpuntjes van hem. :)
0 0
Lakewood
Soms moet je een stap terug doen om er vervolgens twee vooruit te gaan! Ik ben overtuigd van het feit dat zowel Babel als AJAX hier beter van worden. Kortom, welkom terug Ryan!
0 0
Balgobind
Loopt lukoki alleen maar in de weg in zijn ontwikkeling. Het is dat die niks kost behalve salaris
0 0
Sterretje73
Hmmm het is duidelijk dat de meningen van iedereen nogal ver uit elkaar liggen. Onomstreden is hij dus absoluut niet. Het "woord" is nu aan Babel. Als hij dit jaar gaat vlammen en weer plezier in het voetbal vind is het een win, win situatie. De jonge jongens kunnen dan een jaartje acclimatiseren en rustig de overstap naar het 1e maken. Ik hoop dat hij zijn extra ervaringen kan omzetten in effectiviteit. Hij zal immers best wel bijgeleerd hebben in het buitenland. Valt het allemaal tegen dan is er geen man overboord behalve dat hij dan langzamerhand zijn carriere kan vergeten. Het is erop of eronder voor Ryan dit jaar en hij is er nu bij dus knoppen om en steunen die man. Laat het maar zien Ryan !
0 0
brullie
Ik begrijp het positive van iedereen hier niet. Toen Babel zichzelf vlak voor de EK aanbood om Ajax te gebruiken om weer International te worden werd hij hier afgeschoten, en nu?? Gebruikt hij Ajax om weer hogerop te komen. Hij is geen toegevoegde waarde en loopt ander talent in de weg. Hoe vergankelijk kan het zijn, 2 jaar terug wilde niemand hem maar nu schreeuwen diezelfde , hulde...lekker consequent....
0 0
Wimmel
Ik zat echt niet te wachten op de komst van Babel, hell no. Echter nu hij transfervrij komt, en als we de berichten moeten geloven voor 3 ton salaris, dan geeft dat aan dat hijzelf flink wil investeren en inmiddels inziet dat zaken echt anders moeten.

Dan wil ik hem graag een kans geven om dat bij Ajax te bewijzen. Basisplaats? Dat is iets heel anders, laat hem het maar op de training afdwingen, net als iedereen.
0 0
3star
Ben benieuwd wat Ryanbabel8 hiervan vind... XD
0 0
V12
Ajax heeft ondertussen een hele aardige selectie opgebouwd. Op de vleugels hebben we Boerrigter, Sulejmani, Sana, Babel, Lukoki en Fischer. Geen NL club heeft dit zo goed voor mekaar. Ook in het buitenland zijn er niet veel die deze kwaliteit hebben rondlopen. Moet je toch echt bij de grote clubs gaan kijken. In de spits hebben we Sigthorson, de Jong, Hoessen/van Kessel en evt. Babel. Niet super maar kijk je naar anderen in NL dan kan alleen PSV met Matavz, Lens en Toivonen zich hieraan spiegelen. Europees moet je niet teveel blessures rond deze positie krijgen. Op het middenveld staan Eriksen, de Jong, Serero, Schöne, Klaassen, Enoh, Poulsen en eventueel Bocarra. Lang niet verkeerd. Achterin is Dijks goed bezig en komt Boilessen terug. Blind is er nog steeds maar ook Moisander, Alderweireld, Denswil, Van Rhijn en Koppers. In het doel was alles al geregeld. Ik denk dat we in NL gewoon de sterkste selectie hebben. Jammer dat Anita weg is maar verder top geregeld. Financieel zijn we op orde en in NL hebben we een topselectie. Nu groeien in de CL. Wellicht nog 1 of 2 talenten die doorbreken dit jaar en we gaan bouwen aan mooie tijden. Volgend jaar hierop voortborduren en dat jaar daarop zijn we in Europa voor elke club een geduchte tegenstander.
0 0
Link09
ow shit dan weet ik nu pas wie er allemaal bij ajax spelen ..

zucht -_-
0 0
Ajax4proud19
Pufff, was al blij dat hij in 2007 z'n biezen had gepakt bij Ajax.. Krijgen we deze afgedankte speler terug :(. Hoop voor Ajax dat dit goed uitpakt aangezien toch maar eenjarige contract. Maar toch als je op zo'n speler uitkomt als scout dan is het wel hopeloos. Ebecilio vond ik eigenlijk al Babel de 2e met z'n mislukte acties elke keer.
0 0
Flerenc
Ik heb het filmpje gekeken. Lijkt me duidelijk: Babel nummer 49!
0 0
Dennis_Gijs12
Zwaar overschat deze jongen voegde in zijn eerste periode niets toe en zal dat nu weer niet doen. En dan op hangende pootjes terugkomen omdat het nergens wilt lukken.
0 0
ChrisjeEriksen
Let's go Ryan Let's go!!
0 0
litmanen
welkom thuis ryan!!!!!!!!!!!!!
0 0
Vandervoort
Helemaal top dit! Buitenlands avontuur is min of meer mislukt! Maar hij is nu weer terug in zijn vertrouwde omgeving bij de club waar hij groot geworden is! Hij gaat vlammen!
0 0
ivomulder
Super!
0 0
afcaxxxafca
Dit vind ik echt goed nieuws, vond het in zijn tijd bij ajax al een goede speler. Alleen verkeerde keuzes gemaakt in zijn carriere waardoor hij het een beetje heeft verpest. Maar hier mee laat hij zien dat hij gewoon weer wilt voetballen en niet meer voor het geld gaat maar gewoon voor zijn mooiste club wilt spelen. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij succesvol wordt dit seizoen.
0 0
ST
Denk dat Frank zijn favoriete opstelling nu is: Boerrigter - Sigthorsson - Sana. Babel is een heel goed alternatief wanneer Boerrigter of Sigthorsson geblesseerd zijn. Hij kan zowel op links als in de spits. Dan krijg je dus Babel - Sigthorsson - Sana of Boerrigter - Babel - Sana. De komende wedstrijden verwacht ik echter nog Sana - De Jong - Lukoki, aangezien Derk, Kolbein en Ryan wedstrijd ritme of fitheid missen.
0 0
Intec
Babel is fit komt van hoffenheim..
In duitsland wordt hard getraint..
Dus dat zit wel goed..
0 0
KMS
Ryan was gerelegeerd naar de amateur tak van Hoffenheim.
0 0
Intec
2 weken geleden..
Dus valt wel mee heeft niet lang nodig fit te worden..
0 0
mickey2602
Nou ik heb veel reacties gelezen maar das onbegonnen werk.Sommige reacties staan er 5 keer of vaker op pffff.
Ik vind het een goede zaak dat Ajax Babel terug heeft gehaald,we hebben een vaak geblesseerde speler op links(Derk),een op dit moment geblesseerde spits(Siggy),verder een stel jonge jongens die je nog niet direct competitie,CL en de beker kan laten spelen dus Babel is een goede zet.Hij zal niet in de basis staan,hooguit in de CL.Verder gebruiken als stand in voor de genoemde spelers.
Het is ook bewonderenswaardig van hem om zijn ongelijk te bekennen en terug te komen naar ons.En bij ons was hij ooit erg goed dus hopelijk wordt hij dat weer.
En we kunnen een lange neus maken naar PSV,bij PSV komt Bommel terug op zijn 35e,bij ons komt Babel terug op zijn 25e...Ajax is dus veel aantrekkelijker als PSV!!;-)
Iets wat wij natuurlijk wel weten maar dat weten ze in Eindhoven nog niet...
0 0
valkl01
IKKE1986 clublefde???? haha tuurlijk jongen
0 0
Krullen
Sta niet bij voorbaat te springen (zoals ook uit een eerdere reactie van mij was op te maken) maar nu die dan toch komt zullen we ook hem gewoon de kans geven om zich te bewijzen. Als het technisch hart denkt dat dit de juiste oplossing is hebben ze gewoon gelijk, want dat hebben ze toch nog toe eigenlijk altijd gehad. Succes Ryan en welkom terug!
0 0
Rudolph
Ryan heeft het bij Ajax niet echt verkeerd gedaan waarom zou liverpool anders zoveel miljoenen aan hem besteden ? en ik geloof dat van basten toen geen trainer was bij liverpool dus
ik verwacht dat ryan er zeker een stuk of 15 in schiet misschien doet tie het wel beter als siggy en wat doet ajax dan want vind siggy teveel gebleseerd als je het mij vraagt
0 0
Meesmuijres
Voor alle azijnzijkers wacht nou maar gewoon af, scoort hij er 2 tegen real waardoor we winnen zijn jullie degene die het hardste juichen..
0 0
woudenberg8
Gaat Ebecilio nu nog weg met nog meer concurrentie?
0 0
DeKlassieker
5: SUPER-HEUP-SCHOT!
4: SUPER-HEUP-SCHOT!
0 0
TonyH
Welkom terug Ryan!!
0 0
heinp
Babel zal onherkenbaar beter worden na 10 prive trainingen van dennis ,stifjes et cetera
0 0
heinp
Laat hem maar eens diep in spits spelen ,snel ,hard schot en balvast.
Hij moet simpel en direct gaan leren spelen en nooit als links buiten aub
0 0
DDDD
Dit is gewoon 1 van de beste directe versterkingen ook poulsen en sana! Ik ben weer helemaal blij!
0 0
ppd85
Sorry voor het feit dat mijn vorige bericht aantal maal werd geplaatst. Weet niet wat daar de reden voor is!

Het spijt me, maar Sana is voor mij niet het niveau spelers dat Ajax moet halen / opleiden. Een Sana zal uiteindelijk transfervrij weggaan bij Ajax. Die wordt nooit 5 miljoen waard als bijv. een Fischer etc. Tuurlijk zie ik ook een frisse gretige jongen maar let maar op hoe weinig je aan hem hebt tegen een club als PSV of Twente. Juist dan zal je zien hoe welkom Babel is of hoeveel fijner het is om Boerrigter op links te hebben ipv Sana. Het zit allemaal in hele kleine details waarvan ik ook niet denk dat Sana die gaat ontwikkelen. Ik hoop dat ik er naast zit, maar helaas vaak niet.
0 0
RoodWit
Wat loop jij allemaal lucht te verkondigen?

0 0
jm93
ik vind het maar niks dat hij terug komt, maar de goaltjes in het filmpje zijn wel heel lekker hoor!
0 0
LRY
Ik snap het "gratis, dus laat het maar zien" in de poll niet.
Hij komt van Ajax is vertrokken naar Engeland maar daar kon ie zich niet waarmaken, maar naar mijn weten deed ie het zo slecht nog niet. Wat moet hij laten zien? Dat ie nog kan voetballen? Hij heeft een contract van een jaar en wil zich in de kijker spelen. Dat gaat heus wel goedkomen..

Ik vind het overkomen alsof er een soort van Suk voor de deur staat.
0 0
Raikkonen94
Mocht hij echt 3 ton verdienen dan zit er weinig risico aan voor Ajax. Voor Eredivisie begrippen is het een goede speler, ik hoop dat hij de oogkleppen die hij eerder bij Ajax had kwijt is, zodat hij niet alleen als een blind paard naar binnen trekt van de vleugel en uithaalt.
0 0
RicoChet
EBECILIO MOET NU NOG WEG !!!
0 0
luc-afca
weet iemand hoeveel hij gaat verdienen?
0 0
chrissy49
3 ton.
0 0
bergkamp_0021
300.000 :)
0 0
Cello
Maar ondanks mijn bedenkingen mbt de komst van Babel, denk ik dat je hem als reserve/backup er best wel bij kunt hebben. Het is maar 1 jaar en hij zou voor relatief weinig op de loonlijst komen. Dus je kunt er geen echte buil aan vallen.
0 0
De Stift
Ik vind dit helemaal prima. Babel is een Amsterdamse jongen uit de eigen opleiding. Hij was een fantastisch talent dat destijds nog veel moet leren. Te vroeg naar het buitenland vertrokken, het is een bekend verhaal. Maar het talent heeft hij niet verleerd. Je kan zeggen wat je wilt: maar Babel heeft een fantastisch schot, is ontzettend snel, heeft prima voetballende kwaliteiten, inmiddels de nodige ervaring, en een ongelooflijk sterk lijf. Is dit een toptransfer? Nee. Kan hij van meerwaarde zijn dit seizoen? Absoluut. Een prima, vrij ervaren invaller die op linksvoor en in de spits uit de voeten kan. Kost niets, zelfs het salaris schijnt erg mee te vallen. En wat ik mooi vind: deze verloren zijn krijgt een tweede kans bij zijn oude club. Grijp die kans jongen!
0 0
jollie18
Martina is beter dan ligeon hoor! Daar bij heeft hij meer ervarin op gedaan in de eredivisie! Maar deze groepis goed genoeg voor de eredivisie dan. In de Cl betwijfel ik!
0 0
jollie18
Dit was het wel denk ik! Er komt geen vervanger voor van der Wiel! Hoewel ik ook Martina graag zie komen. Maar met deze groep gaan we het doen! Rkc laat hem nu nooit meer gaan!
0 0
ppd85
Even serieus, zijn er nog mensen met een eigen mening? Hier is er één! Ryan Babel, geweldig dat hij dit jaar bij Ajax komt voetballen. De beste man is inmiddels 25 jaar en een stuk slimmer en wijzer geworden. Toen hij destijds bij Ajax vertrok kon hij al vrij goed een balletje vasthouden. Maargoed, nu komt het.. Babel heeft de hele jeugdopleiding van Ajax doorlopen. Ter vergelijking met Sana (waar iedereen enthousiast over is) loopt Babel niet als een kip zonder kop ruimtes dicht voor anderen. Ter vergelijking met Sana heeft Babel beter overzicht, is hij een stuk sterker, sneller en kan die harder schieten.

Iedereen die hier nu Babel afkraakt en Sana ophemelt moet zich diep schamen en zich afvragen waarom hij met iedereen meepraat en niet oordeelt op wat je concreet kan zien. Sana wordt helemaal niks bijzonders bij Ajax, let nou maar op. Leuk om er bij te hebben maar die jongen snapt niet hoe hij moet lopen, heeft geen goed schot en is 23 jaar en 40 kilo. Ga nou is echt goed naar iemand kijken in een wedstrijd, kijk niet naar een samenvatting en luister ook niet naar commentaar. Gewoon in stilte op een speler letten. Kom dan terug en zeg dan nogmaals dat Sana een grotere aanwinst is dan Babel!
0 0
Cello
Ik heb het gedaan en ja...... Sana is een grotere aanwinst en wel om meerdere redenen.
Alle kritiek die jij uit op Sana is onterecht en vind puur en alleen zijn basis in het feit dat jij Babel geweldig vindt.

Babel heeft beter overzicht????. Wat dacht je van dat Babel helemaal geen overzicht heeft, laat staan dus beter.....
Babel is idd sterker, maar is dat alleen vanwege het postuur van hem. Snel is Babel ook, zonder twijfel. Dat is ook Babel zijn spelletje...niet een man uitspelen, maar een bal de diepte ingeven en dan de tegenstander eruit willen rennen (wat in die situatie's ook best vaak zal lukken). Alleen het probleem is, dat je dan daarvoor de ruimte in de rug van je tegenstander moet hebben....iets wat bij Ajax zelden voorkomt, omdat we 9 van de 10 keer al op de helft van de tegenstander spelen. Harder schieten?. Misschien wel ja. Dat is het beroemde heupschot van hem, van lijks naar binnen draaien en dan met rechts hard uithalen. Probleem is dat dit trucje bekend is en dus makkelijk te verdedigen naar verloop van tijd. Babel is verder niet twee-benig met schieten.

Maar goed babel heeft al die jaren sinds dat ie weg is ook heel geod jouw gelijk bewezen, want daarom moest ie nu zijn contract afkopen om überhaupt ergens anders an de slag te kunnen.

Babel is jouw held. Dat is je goedrecht!. Maar ga nu niet mensen aanvallen die het niet in hem zien zitten, want ook dat is nu eenmaal hun goedrecht en zij hebben ook veelal het gelijk aan hun zijde getuige de afgelopen prestatie's......

En dat laatste is pas echt wat telt..... hoe je het nu doet.
0 0
Godenzoon24
Amen!! Toch nog mensen die wel enige vorm van realisme hebben.

Een aantal hier zouden er nog geil van worden als er een spits van de paralimpics word gehaald die geen benen heeft.En zouden dan nog met droge ogen durven beweren dat het het grootste talent ooit is.

Een onzinnige vergelijking natuurlijk maar ik charcheer het een beetje om aan te geven hoe er in de waan van de dag gereageert word. Als er al durven beweren dat Babel overzicht heeft.
0 0
Adrianus
Helemaal mee eens. Eigenlijk is het enige wat hij heeft snelheid en een goed schot op de goal. Hij zou dus het best tot zijn recht komen bij een counterclub. Maar goed hij is als verbreding vd selectie wel bruikbaar.
0 0
davids4life
ja hij gaat fischer of sana en bij goede conditie boerrighter er niet uit spelen

ik denk dat mickey niet veel beter is dan babel
0 0
Liefhebber
Cello, we zijn het zo waar een keer eens. Babel is gewoon geen bijzondere speler en heeft al jaren niks laten zien.
0 0
Cello
Plus, want dat was ik zelfs vergeten te vermelden bij dat eerdere stuk, heeft Babel ook vaak 'ruzie' met de bal. Dan springt de bal net te ver weg en geeft ie gelijk een verdediger de kans om ertussen te komen..... dat was al eigenlijk zo toen ie nog bij Ajax speelde, maar kwam ie er vaak mee weg omdat ie hier in de Eredivisie doorgaans geen topverdedigers tegenkwam.

Maar ja zoals ik al zei.... als reserve speler, als back-up, kan je hem wel transfervrij erbij nemen tegen een relatief laag salaris van 300.000 euro. Daar kan Ajax zich geen bult aan vallen.
0 0
Liefhebber
Babel is n soort Ebecilio qua spel. N one trick pony, namelijk altijd naar binnen trekken en schieten. Dat gepaard gaande met n matige aanname, geen goede dribbel en geen secuur schot, maakt het n beperkte doorzichtige voetballer. Is echter wel sterk en snel (meer dan Ebecilio). Dus we gaan er op vooruit qua backup.
En idd, t kost nagenoeg niks dus dat is prima. Met Boerrigter en Sigthorsson die continu geblesseerd zijn is het handig om een extra back-up te hebben. Daarbij vind ik Andersen wel echt goed werk van t TH. T halen van jonge pareltjes (Andersen en Meleg) juich ik enorm toe. Hopelijk wordt het komende jaar de scouting in Scandinavie, Belgie en Oostblok verder uitgebreid en kunnen we jaarlijks de toptalenten uit die streken oppikken.
0 0
Cello
Nou.. niks ten nadelen van de mooie talenten uit de scandinavische landen, die we recentelijk hebben gehaald......toch hoop ik ook op 'gewoon' weer mooie talenten van eigen bodem die doorbreken. Want waren we eerst de bakermat voor een groot deel van Oranje doorgaans...nu beginnen we straks de bakermat te worden voor het Deense Elftal. Ook mooi natuurlijk, maar toch vervult het me meer met trots als onze boys grootse dingen laten zien bij Oranje.....dus hopelijk komen naast de Danish Dynamite ook wat toekomstige Oranje klanten door uit de jeugd.
0 0
De scout
Ajax was goed op weg. Maar deze meganomaan verpest enkel de sfeer....
0 0
Intec
Andersen begint in de a..
0 0
ajax
Bij de A-selectie, dus Ajax 1
0 0
Intec
Dacht al hij is echt een heerlijke speler..
En seedorf was ook 16 toen hij in ajax 1 debuteerde
0 0
Joepys
Wat een mooie transfer! Babel kan wel eens de verassing van het seizoen worden. Hij is nog jong, en moet het laten zien! Minimaal doelpuntje of 10 en flink aantal assist, let maar op!
0 0
minib
Jaja lekker Andersen is binnen!
0 0
ppd85
Even serieus, zijn er nog mensen met een eigen mening? Hier is er één! Ryan Babel, geweldig dat hij dit jaar bij Ajax komt voetballen. De beste man is inmiddels 25 jaar en een stuk slimmer en wijzer geworden. Toen hij destijds bij Ajax vertrok kon hij al vrij goed een balletje vasthouden. Maargoed, nu komt het.. Babel heeft de hele jeugdopleiding van Ajax doorlopen. Ter vergelijking met Sana (waar iedereen enthousiast over is) loopt Babel niet als een kip zonder kop ruimtes dicht voor anderen. Ter vergelijking met Sana heeft Babel beter overzicht, is hij een stuk sterker, sneller en kan die harder schieten.

Iedereen die hier nu Babel afkraakt en Sana ophemelt moet zich diep schamen en zich afvragen waarom hij met iedereen meepraat en niet oordeelt op wat je concreet kan zien. Sana wordt helemaal niks bijzonders bij Ajax, let nou maar op. Leuk om er bij te hebben maar die jongen snapt niet hoe hij moet lopen, heeft geen goed schot en is 23 jaar en 40 kilo. Ga nou is echt goed naar iemand kijken in een wedstrijd, kijk niet naar een samenvatting en luister ook niet naar commentaar. Gewoon in stilte op een speler letten. Kom dan terug en zeg dan nogmaals dat Sana een grotere aanwinst is dan Babel!
0 0
boye04
Meneer heeft Sana 2,5 wedstrijd gezien en heeft meteen een oordeel klaar. Je kan het ook anders bekijken. Sana komt van een kleine club en kan nog groeien, Babel is na Ajax overal mislukt. Geef mij dan maar lekker Sana. Dus ga jij maar eens GOED naar Babel kijken en dan zie je dat hij wekelijks hopeloos faalde bij al zijn clubs. Vooral de laatste jaren.
0 0
Junisderdester
18 miljoen gecasht door Ryan en nu is ie terug voor noppes haha
0 0
hanz
welkom terug babel !!!!!!
0 0
ppd85
Even serieus, zijn er nog mensen met een eigen mening? Hier is er één! Ryan Babel, geweldig dat hij dit jaar bij Ajax komt voetballen. De beste man is inmiddels 25 jaar en een stuk slimmer en wijzer geworden. Toen hij destijds bij Ajax vertrok kon hij al vrij goed een balletje vasthouden. Maargoed, nu komt het.. Babel heeft de hele jeugdopleiding van Ajax doorlopen. Ter vergelijking met Sana (waar iedereen enthousiast over is) loopt Babel niet als een kip zonder kop ruimtes dicht voor anderen. Ter vergelijking met Sana heeft Babel beter overzicht, is hij een stuk sterker, sneller en kan die harder schieten.

Iedereen die hier nu Babel afkraakt en Sana ophemelt moet zich diep schamen en zich afvragen waarom hij met iedereen meepraat en niet oordeelt op wat je concreet kan zien. Sana wordt helemaal niks bijzonders bij Ajax, let nou maar op. Leuk om er bij te hebben maar die jongen snapt niet hoe hij moet lopen, heeft geen goed schot en is 23 jaar en 40 kilo. Ga nou is echt goed naar iemand kijken in een wedstrijd, kijk niet naar een samenvatting en luister ook niet naar commentaar. Gewoon in stilte op een speler letten. Kom dan terug en zeg dan nogmaals dat Sana een grotere aanwinst is dan Babel!
0 0
ajax4ever01
Ik vind de komst van Babel juist goed voor Ajax.. ondanks vele negatieve reacties wat ik lees, ten 1e hij heeft nodige ervaring al en dat is iets wat goed is voor de jonkies bovendien komt hij ook nog eens transfervrij over dus in dat opzicht verlies je er niks mee.
0 0
MichelAngelo66
Ik vind het geen gekke versterking. Ben zeker geen fan van deze jongen, maar in dit geval is het wellicht geen domme zet.
Hij kost niks, wat ik lees een redelijk laag salaris (voor een voetballer althans), heeft inmiddels wel aardig wat ervaring lijkt me en last but not least.... Boerighter is meer geblesseerd dan dat hij speelt. Moeten we het dan alleen met de Lukoki's en de Sana's doen? Dat gaat hem ook niet worden ben ik bang.
Toen ie vorig jaar met en grote mond wilde komen zei ik Nee, nu in nederigheid je contract afkopen om je carriere op de rit te krijgen zeg ik Ja.
0 0
Daantje Makkes
Gratis, dus laat het maar zien
0 0
TikkieTerugJaap
Als Andersen maar rond komt en misschien nog een wonder met Helenius ofzo. Las dat Klaassen verhuurd word aan PEC dus misschien nog een Overtoom ofzo wie weet. Van der Wiel zal vertrekken en de Russische markt is nog 2 weken open dus zie Sulejmani ook nog wel vertrekken. Koppers lekker in Jong Ajax houden, Ligeon naar het 1e. Bonevacia, Blind en Ebicilio kunnen nog weg.
0 0
robert R.
Andersen is rond
0 0
DHsuarez16
Sulejmani ook..
0 0
forajax
Ajax heeft overeenstemming bereikt met het Deense Aalborg BK over de overgang van Lucas Andersen.
De multifunctionele aanvaller werd geboren op 13 september 1994 in Aalborg. De 17-jarige jeugdinternational speelde reeds 41 wedstrijden in het eerste elftal van Aalborg, waar hij op zijn 16e zijn officiële debuut maakte.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars is verheugd dat het jonge talent voor Ajax kiest: ,,Dat Lucas op deze jonge leeftijd al zoveel wedstrijden in de Deense Eredivisie heeft gespeeld, geeft al aan dat hij een groot talent is. Hij sluit na de interlandperiode aan bij de A-selectie. Ik verwacht dat hij zich daar verder gaat ontwikkelen. Voor ons is het een zeer interessante speler, aangezien hij voorin op veel posities uit de voeten kan, zelfs op ‘tien’ kan hij spelen. Dus we zijn blij dat hij voor Ajax heeft gekozen, want ook voor hem was veel interesse, onder andere van twee Engelse topclubs. Wij hebben het geluk dat Ajax een goede naam heeft in Scandinavië, daar wetne ze dat talentvolle spelers hier een kans krijgen. Dat is ons voordeel en daar moeten we van profiteren.”
van ajax.nl
0 0
Richy
Ach leuk dat hij terug komt hij is ook nog steeds een jonge vent en kan nog wel wat bij ajax leren zeker in zo'n moeilijke CL poule dus succes BABEL! Surprise the crowd!
0 0
robert R.
Transfers Andersen en Babel zijn rond!

Zie ajax.nl
0 0
forajax
Ajax heeft overeenstemming bereikt met het Deense Aalborg BK over de overgang van Lucas Andersen.
De multifunctionele aanvaller werd geboren op 13 september 1994 in Aalborg. De 17-jarige jeugdinternational speelde reeds 41 wedstrijden in het eerste elftal van Aalborg, waar hij op zijn 16e zijn officiële debuut maakte.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars is verheugd dat het jonge talent voor Ajax kiest: ,,Dat Lucas op deze jonge leeftijd al zoveel wedstrijden in de Deense Eredivisie heeft gespeeld, geeft al aan dat hij een groot talent is. Hij sluit na de interlandperiode aan bij de A-selectie. Ik verwacht dat hij zich daar verder gaat ontwikkelen. Voor ons is het een zeer interessante speler, aangezien hij voorin op veel posities uit de voeten kan, zelfs op ‘tien’ kan hij spelen. Dus we zijn blij dat hij voor Ajax heeft gekozen, want ook voor hem was veel interesse, onder andere van twee Engelse topclubs. Wij hebben het geluk dat Ajax een goede naam heeft in Scandinavië, daar wetne ze dat talentvolle spelers hier een kans krijgen. Dat is ons voordeel en daar moeten we van profiteren.”
0 0
robert R.
Off: Arsenal heeft zich op het laatste moment nog bij Ajax gemeld voor V/d Wiel.
0 0
Zweden
Waar heb jij dat gehoord? -want ik heb ergens gelezen dat die zo goed als klaarr is voor PSG.
0 0
robert R.
Zag ik net ergens voorbij komen, daarom zeg ik ook op het laatste moment. Want de deal met PSG is al zo goed als rond.
0 0
Zweden
Maar nu hebben we achter van Rijn niemand. Aleen jeugd. Zal er nog iemand komen voor die positie? :/
0 0
robert R.
nee, Poulsen kan ook rechtsback spelen en we hebben nog ligeon
0 0
boye04
Ligeon hebben we ook nog voor de rechtsback.
0 0
ppd85
Even serieus, zijn er nog mensen met een eigen mening? Hier is er één! Ryan Babel, geweldig dat hij dit jaar bij Ajax komt voetballen. De beste man is inmiddels 25 jaar en een stuk slimmer en wijzer geworden. Toen hij destijds bij Ajax vertrok kon hij al vrij goed een balletje vasthouden. Maargoed, nu komt het.. Babel heeft de hele jeugdopleiding van Ajax doorlopen. Ter vergelijking met Sana (waar iedereen enthousiast over is) loopt Babel niet als een kip zonder kop ruimtes dicht voor anderen. Ter vergelijking met Sana heeft Babel beter overzicht, is hij een stuk sterker, sneller en kan die harder schieten.

Iedereen die hier nu Babel afkraakt en Sana ophemelt moet zich diep schamen en zich afvragen waarom hij met iedereen meepraat en niet oordeelt op wat je concreet kan zien. Sana wordt helemaal niks bijzonders bij Ajax, let nou maar op. Leuk om er bij te hebben maar die jongen snapt niet hoe hij moet lopen, heeft geen goed schot en is 23 jaar en 40 kilo. Ga nou is echt goed naar iemand kijken in een wedstrijd, kijk niet naar een samenvatting en luister ook niet naar commentaar. Gewoon in stilte op een speler letten. Kom dan terug en zeg dan nogmaals dat Sana een grotere aanwinst is dan Babel!
0 0
Godenzoon24
haha Babel meer overzicht hahaha Babbel bedoel je misschien maar die voetbalt niet meer.

Effe serieus vent, ieder zijn mening en je mag blij zijn met Babel maar Babel en overzicht gaan echt niet samen. En jah als hard schieten al een kwaliteit word genoemd ???
0 0
Bergkamp10
Vind ik ook wel kortzichting ergens. Kijk eens waar Sana vandaan komt, de Zweedse competitie. Mocht van zijn coach waarschijnlijk overal opdraven op het veld dus is niet anders gewend. Loopt bij Ajax bijvoorbeeld erg goed op de buitenspelval. Wie doet dat bij ons? Heeft heus wel van Bergkamp en De Boer gehoord dat het hier anders gaat. Is 1 van de meest beweeglijkste spelers binnen de selectie en heeft gewoon een onbevangenheid over zich heen. Hij heeft ook gezegd dat De Boer erg met hem bezig is over hoe hij moet spelen. Is echt wel iemand die zich gaat ontwikkelen. Komst van Ryan....geweldig!
0 0
cruijff14
Sanaaa Sanaa!
0 0
AFCHilvarenbeek
Wat ik me kan herinneren van Babel zijn de snelle acties en verdachte schoten op doel. Ook heb ik ooit een documentaire gezien waarin hij buiten de selectie viel en op eigen initiatief volle bak ging trainen en er toch weer bovenop kwam. Wie weet een goed toevoeging voor ons Ajax. Voor dit geld kun je geen misser maken
0 0
ajax190030kampi
als ie maar geen babbels heeft hahaa
0 0
COYS
Hebben al die jonkies in ieder geval een prima voorbeeld in de groep waarom ze niet op te jonge leeftijd naar een topclub moeten verkassen. Als er daardoor een paar spelers een jaartje extra blijven hangen, verdien je wellicht ook het salaris van Ryan nog terug in hogere transfers van talenten en betere prestaties. Dus op zich geen slechte transfer. Of we er qua voetbal ook nog op vooruit gaan, moet ik nog zien; maar iedereen verdient een (nieuwe) kans. Hij lijkt in ieder geval wel gemotiveerd.
0 0
SoNick
Ik moet zeggen dat degene die dit filmpje heeft gepost toch echt de monden snoert van de critici:
http://www.youtube.com/watch?v=QsivooLTJCg

Wat een drive en acties toch? Statistieken zeggen niet alles. Lees ook de beschrijving van de video: Wellicht heeft de opbouw van het contract van Babel ervoor gezorgd dat hij te zwaar drukte op de begroting. Bovendien heeft hij de pech gehad dat hij weinig doelpunten maakte, maar als je deze film ziet, is dat alleen een kwestie van tijd.

Het is geen Andy vd Meyde die zich met 20 kg overgewicht meldt. Hij lijkt me nog topfit. de kracht van zijn leven. Hij kan echt helemaal opbloeien!
0 0
Godenzoon24
Maar wat laat dat filmpje zien dan behalve dat hij snel is? Dat hij ruimte nodig heeft om zijn snelheid te etaleren en dat bij Ajax niet krijgt? Of dat hij als hij die ruimte wel krijgt er toch bijna nooit een goeie voorzet of een goal uitkomt?
0 0
Aias400
Niet zo negatief! Hier zijn een aantal van zijn kwaliteiten:


Okee, dat waren ze!
0 0
Tifosi
Dit is toch mooi mensen! Waarom klagen? Deze jongen wilt graag naar Ajax. Ik geloof dat hij ook echt wel gratis naar een club als West Ham. had gekund hoor. Hij wilt naar Ajax en gaat maar drie ton verdienen, dus ik heb er vertrouwen in!
0 0
DDDD
ff genieten van wat komen gaat. http://www.youtube.com/watch?v=veGeLFxRjdE&feature=related
0 0
smokum
Ryan Babel jalalalalalala!!

Welkom thuis ouwe!!

Top transfer dit! Babel is een echt Ajacied die gewoon het liefste voor Ajax speelt.

Naast dat hij gewoon een directe versterking voor het team is, verdient hij deze kans ook.
Ajax heeft veel geld aan hem verdiend, 18 Miljoen Euro als ik het goed herinner, dus dat hij nu gratis terugkomt is gewoon dikke vette winst!

0 0
AFCA37
Laat duidelijk zijn hij is er nou toch dus ik hoop en laat me graag verassen maar verwacht geen wonderen van die man maar ok Succes hier Babel! (maar mij favoriet is het niet en zal het nooit worden)
0 0
ajax1309
Haha ben ik blij. Als Suljemani er dan nog is kan die lekker bankie zitten. Uhm maar ik ben blij met de komst van Rayen oooooor. Let maar op die gaat vlammen
0 0
ambtenaar
Lache man, we verkochten hem voor 17 miljoen en nu is ie weer gratis terug.
Alleen daarom verdient hij een contract bij ons, door deze gast zijn we 17 miljoen rijker geworden.
Dus niet zeiken laat hem maar weer voetballen, mischien verdienen we weer geld aan hem.
0 0
ajax190030kampi
17 miljoen zijn ze kwijtgeraakt aan suljemani dat is niet lachen
0 0
donny848484
Goede backup voor zowel spits als linksbuiten... Mss dat hij zich werkelijk in de kijker wil spelen, dan gaan we leuk seizoen met hem beleven.
0 0
boemboem
tja,
0 0
leazi
Ik heb echt het gevoel dat dit Ajax gigantisch lekker kan gaan draaien!
Tegen Nec en Nac liep het al vloeiend,en dan hebben we Poulsen en Babel nog met albhun ervaring etc!!

Sana doet het heerlijk,Schone doet het goed en Moisander zijn eerste wedstrijd voor ons Ajax was uitstekend!!!
0 0
RoodWit
Ideale 2e spits, en kan eventueel ook links op de flank.

Ik was vroeger erg gecharmeerd van Babel, hopelijk kan hij het waarmaken.

Dat hij zijn eigen contract heeft ontbonden/afgekocht zegt natuurlijk wel wat, hij kon ook gewoon cashen in Duitsland.
0 0
Quicky
Beste mensen. Laten we blij zijn met Ryan! Hij heeft wat foute keuzes gemaakt. Ook misschien teveel gedacht dat hij er al was. Maar dat hij terug komt voor een appel en ei verdient respect. Hij wil zich zichtbaar revancheren. Welkom Ryan!We hopen dat je je geweldig in de kijker speelt!
0 0
Eriksen95
Klaassen verhuurd aan Zwolle?
0 0
SoNick
Ik denk dat het een win-win situatie is. Babel kan zich opnieuw in de kijker spelen en Ajax heeft een ervaren speler die qua leeftijd op zijn top zou moeten komen te zitten als prima stand-in voor Boerrigter en Sightorsson die om de haverklap geblesseerd zijn. Babel zal zodoende genoeg basisminuten kunnen pakken. Dat kun je niet enkel op de schouders van Lukoki en Fischer leggen.
0 0
AllesKomtGoed
goeie van twitter: Babel is een omgekeerde Sulejmani. Hij wordt verkocht voor 17 miljoen en komt voor niets terug.
0 0
mickey2602
Hahaha dat vind ik wel een goeie!
0 0
ikke1986
Of hij het nou gaat maken bij ons of niet, dit is een man met clubliefde. Respect.
0 0
Jaylen
Clubliefde is het niet, eerst weggaan en dan uit wanhoop terugkomen. Niet meer dan 1 jaar willen tekenen, zodat hij weer weg kan. Is dat clubliefde??? Maar welkom terug Ryan, help ons aub aan de 3e titel op rij!!
0 0
Cello
Je hebt gelijk Jaylen, dat denk ik ook.... zijn terugkeer heeft vrijwel alles te maken met de zoektocht naar waar het nog wel goed was of leek te gaan.....en de laatste club waar het denk ik in zijn beleving nog wel allemaal op de rit was, was destijds bij Ajax. Dus ja als je je opnieuw weer moet gaan bewijzen, moet gaan opwerken ga je naar daar waar je het laatst goed in je vel zat, daar waar je echt aan je naam gewerkt hebt......en dat men nu bij Ajax zegt, okay kom dan maar......daarmee mag Ryan God op zijn blote knieën danken (iets wat ie ook wel zal doen, want hij schijnt zeer gelovig te zijn kan ik me nog herinneren uit zijn eerste Ajax-periode). Daarom zal ie ook niet moeilijk hebben gedaan mbt het lage salaris dat ie zal vangen. Hij zal dolblij zijn, dat Ajax hem de kans gaat geven.
0 0
Jaylen
En omdat hij een 2 kans krijgt mag hij van mij in de winterstop bijtekenen, zodat ajax een transfersom kan ontvangen, dat moet dan bedankje zijn!
0 0
Godenzoon24
Clubliefde? Of is dat omdat hij nergens preteerd en niemand hem meer wil?
0 0
AFCA37
Juist zei precies hetzelfde Babel is niks echt niks!!
0 0
ikke1986
'Er waren veel clubs in Ryan geïnteresseerd, maar Ajax stond direct op één
0 0
ChinoGrande
De aanvaller tekent een contract voor een seizoen, maar een jaar dat is jammer Ryan.
Kom je dus waarschijnlijk niet aan spelen toe kerel ;) maar leuk dat je nog aan AJAX denkt.
0 0
michael28
sorry maar babel is echt een 4e klas amateur voetballer meer niet, ik heb hem nog nooit betrapt op goed voetballen...
0 0
michael28
sorry maar babel is echt een 4e klas amateur voetballer meer niet, ik heb hem nog nooit betrapt op goed voetballen...
0 0
Godenzoon24
Dat mag je niet zeggen want alles wat er gehaald word is nu ineens geweldig. Iedereen heeft zo zitten smachten op transfers dat ze nu alles als zoete koek slikken. Waar Babel in het verleden en geheel terecht overigens werd afgedaan als een middelmatige voetballer die totaal niet in het Ajax voetbal pas.

Babel is snel en als een verdediger na 2 keer doorheeft dat hij naar binnenkomt is dat meteen ook zijn enige talent.
Past trotaal niet bij Ajax en het systeem/manier Ajax wil spelen. Komt techniek en inzicht te kort en nog wel wat meer maar vooral dat.


Jammer zeg dat dit nu zo gedaan word terwijl er talenten aankomen met veel meer talent als hem. En al kost die maar 3 ton is het mijns inziens 3 teveel.
0 0
gofee
helemaal mee eens, voegt niks toe, alleen een warme bank
0 0
RowinAFCA
ook lekker
0 0
CrazyDJ
ik las een bericht over babel dat hij zijn contract afgekocht had etc. ik dacht, is dit niks voor ajax?
en tadaa, wel mooi al die verrassingen haha en ik zie hem echt als versterking.
sulejmani zal gewoon gaan banken hierdoor denk ik aangezien sana ook rechts kan spelen en je ook nog lukoki hebt.
links heb je dan boerrigter en babel.
niks mis mee! (zeker niet omdat babel ook gewoon als rechtsbuiten of als spits kan spelen!)

toch geniaal dit? je verkoopt zo iemand voor 15 miljoen om hem jaren later op 25 jarige leeftijd (nog vrij jong) terug te halen voor niks.
zou nog genialer zijn als babel bij ajax helemaal slaagt en weer 10 miljoen op kan leveren :P
0 0
jarenfan
elke transfer lijkt wel een soap dit seizoen.
komt hij wel...........komt hij niet.
0 0
gofee
dat zei mijn vrouw vannacht ook
0 0
gofee
dat zij mijn vrouw vannacht ook
0 0
leazi
Ik ben hier erg blij mee!
Een gemotiveerde Babel is een goede speler voor iedere topclub in Nederland!!
0 0
DeCG
Prima, niet duur, ervaren en een goede speler voor in de breedte. We gaan véél wedstrijden spelen en dat gaan al die jonge jongens echt niet trekken.
0 0
babeldeman
Ik ben er erg blij mee, ben altijd al een fan van Ryan geweest,
hij is altijd dreigend, heeft mooie acties en is gewoon een Ajaxspeler.
0 0
gofee
we hebben er weer een bankzitter bij
0 0
Rouwdouwer
Ik vind 't een geniale deal! Reken er maar op dat Ryan gretig gaat zijn. Heeft z'n contract bij Hoffenheim afgekocht en wil zich voor 3 ton salaris weer bewijzen bij z'n oude cluppie. Ryan is in de tijd bij Liverpool en Hoffenheim toch wel een betere voetballer geworden dan toen ie bij Ajax weg ging. Das oa hier toch wel te zien: http://www.youtube.com/watch?v=QsivooLTJCg Hij had gewoon veel problemen met de trainer daar bij Hoffenheim.

Welkom terug in 't mooie wit-rood-witte shirt Ryan, laat 't maar zien! Veel succes!
0 0
erikje
Helemaal niet verkeerd om te zien.
0 0
Bergkamp10
Oei....2:30. Werelds.
0 0
Ganggino
Als dit betekent dat Andersen niet meer komt is dit echt een waardeloze actie!
0 0
ELPISTOLERO
Klasse, dit vind ik echt een goede zaak. Ik denk dat hij gaat knallen bij ons.
0 0
gofee
weggegooid geld
let maar op, volledig overschatte speler
0 0
leazi
Je bedoeld 'onderschatte' speler!

Babel gaat vlammen in ons prachtige shirt!
0 0
laurens24
Wat is zijn salaris. Meer dan 3 ton is zonde.
0 0
afca1985
NEE!!!!
Marc je was zo goed bezig. We moeten doorselecteren en niet in oude fouten vervallen
0 0
Gremlinskaffa
Als dit allemaal klopt, geniaal!
0 0
fan1963
Welcome Back Ryan ! Ben er super blij mee :).
0 0
hoogeveen
ben je klaar mee
0 0
flierefluiter
Voor 3 ton is het onmogelijk om iets beters te halen. Uitstekende zet, hij is nu meer gedreven dan ooit en hij voegt leeftijd en ervaring aan de selectie toe. Plus hij is natuurlijk een echte ajacied!
0 0
fan1963
Helemaal mee eens !
0 0
Zorro
Het wordt echt een ramp seizoen. Weer zo'n mislukte speler waar niemand op zit te wachten. Wat een creativiteit. Wat nou jeugd een kans geven. We zijn met JC nog geen flikker opgeschoten.
0 0
ChrisjeEriksen
Wat een Onzin allemaal, ben beter stil a.u.b
0 0
Robinjo1988
Kijk je toch lekker niet!!
0 0
Dijkie
He Ten Have of was het nu Coronel, ook weer onder je steen vandaan gekropen?
0 0
ferrie
precies, ik schreef al een keer eerder dat volgens mij iemand wordt betaald door Coronel/Ten have/ of een andere afgezette bestuurder. die betaalt maandelijks EUR 500, ( gasten hebben vaak geld zat) om de hele tijd negatieg te zijn over Cruijffie,

Zo lopen er een paar accounts rond, liefhebber-harmssen- Bobo etcetc het is allemaal dezelfde betaalde gast.

AS moet oppassen met dit soort gasten dat de site niet teveel vervuild gaat worden, veel van die zogenaamde accounts zijn de laatset maanden/jaren aangemaakt f althans gebruikt.
0 0
Toon meer reacties