Ajax bevestigt komst Babel

OFFICIEEL - UPDATE Ajax heeft op haar officiële homepage laten weten dat Ryan Babel naar Amsterdam vertrekt. Als de administratieve en medische afhandelingen zijn geregeld, tekent de oud-Ajacied een contract voor één seizoen. 'Er waren veel clubs in Ryan geïnteresseerd, maar Ajax stond direct op één. Het moet een mooie samenwerking worden', aldus de belangenbehartiger vrijdagmiddag tegen De Telegraaf.

'Frank kent Ryan nog uit zijn tijd bij het Nederlands elftal en weet dat hij hem als linksbuiten en spits kan gebruiken. Een voordeel is dat Ryan de afgelopen seizoenen nooit geblesseerd is geweest. Ryan kent de club, de trainer en hoopt een grote bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van het elftal.'

Babel heeft zijn contract bij Hoffenheim ontbonden en hoopt daarmee makkelijker een nieuwe werkgever te vinden. Volgens het laatste gerucht gaat hij slechts drie ton verdienen bij Ajax. De aanvaller tekent een contract voor een seizoen.

UPDATE 18.18 uur:
Ajax heeft bevestigt dat Ryan Babel naar Amsterdam komt mits alle formaliteiten geregeld zijn. Daarbij heeft Ajax even de tijd omdat Babel transfervrij is en dus niet gebonden is aan de deadline die op 00.00 uur vanavond ligt.

Overmars laat op de homepage weten: 'Er is bewust voor een contract van één seizoen gekozen. Dit heeft te maken met de kwetsbaarheid van onze voorhoede.Ryan wilde graag hierheen, hij wil laten zien dat hij een goede speler is en dat kan bij ons. En als dat lukt dan helpt hij Ajax én zichzelf. Omdat hij transfervrij is, hoeft niet alles voor vanavond 12 uur afgehandeld te zijn. De komende dagen willen we dit afronden, zodat hij na het weekend bij ons op het trainingsveld kan staan.' (foto: VI-Images)

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
legendslive4eva
LOL Hoffenheim staat 1-0 achter door een eigen doelpunt. Hadden ze Babel nog maar, die maakte NOOIT een (eigen) doelpunt.
0 0
JordyAjacied
Overzicht Transfers:

In:Boccara,Schöne,Poulsen,Sana,Babel,Meleg,Andersen
Hoesen,Moisander

Uit: Anita,Janssen,Verthongen,Bulykin,Lodeiro,Cvitanich,
Sneijder,Verhoeven,Ooijer,Assaiti,Özbiliz,Jozefzoon,Bizot,
El Hamdoui

0 0
Daneman
Met moisander ben ik tot nu toe content, maar ajax had nog een ervaren cv mogen halen. Als er nu iets met moisander of toby gebeurd of in mindere mate de backs heb je een licht e achterhodede.
0 0
robert R.
Babel wordt de sensatie van dit seizoen!

Hij is supergemotiveerd, en weet dat dit zijn laatste kans is om in de top te blijven.
0 0
robert R.
Nu de transfermarkt erop zit, kunnen we concluderen dat Marc het goed heeft gedaan.

3 grote talenten gehaald. (Boccara, Meleg, Andersen) en Hoesen moet het nog waarmaken.

Babel, Poulsen en Schone transfervrij gehaalt, Sana voor 3 ton gehaald, en Moisander voor ruim 3 miljoen.

En dan Anita en V/d Wiel verkocht voor een mooi bedrag, voor Janssen hadden we misschien wel wat meer voor kunnen vangen.


Volgens mij was Marc niet betrokken bij de deal van Vertonghen.
0 0
anrejane
Dit is hoe dan ook een zuivere vorm van kortetermijnbeleid, zonder enig oog voor de lange termijn. Als Babel het goed gaat doen (eerlijk gezegd heb ik daar wel vertrouwen in), loopt hij aan het eind van het seizoen gratis de deur uit. En als hij het niet goed doet, ben je een paar ton kwijt aan zijn salaris. Dan had ik hem toch liever een tweejarig contract gegeven: als hij het dan slecht doet, kun je hem tussentijds altijd nog gratis laten vertrekken en als hij het goed doet, kun je na 1 of 1,5 seizoen een flink bedrag voor hem krijgen.
0 0
anrejane
Dit is hoe dan ook een zuivere vorm van kortetermijnbeleid, zonder enig oog voor de lange termijn. Als Babel het goed gaat doen (eerlijk gezegd heb ik daar wel vertrouwen in), loopt hij aan het eind van het seizoen gratis de deur uit. En als hij het niet goed doet, ben je een paar ton kwijt aan zijn salaris. Dan had ik hem toch liever een tweejarig contract gegeven: als hij het dan slecht doet, kun je hem tussentijds altijd nog gratis laten vertrekken en als hij het goed doet, kun je na 1 of 1,5 seizoen een flink bedrag voor hem krijgen.
0 0
oudzuid2
prachtige goals allemaal maar ik schrik wel dat het allemaal al bijna 7 a 8 jaar geleden is....
0 0
laurens24
Ziet er toch wel mooie uit al die doelpuntjes van hem. :)
0 0
Lakewood
Soms moet je een stap terug doen om er vervolgens twee vooruit te gaan! Ik ben overtuigd van het feit dat zowel Babel als AJAX hier beter van worden. Kortom, welkom terug Ryan!
0 0
Balgobind
Loopt lukoki alleen maar in de weg in zijn ontwikkeling. Het is dat die niks kost behalve salaris
0 0
Sterretje73
Hmmm het is duidelijk dat de meningen van iedereen nogal ver uit elkaar liggen. Onomstreden is hij dus absoluut niet. Het "woord" is nu aan Babel. Als hij dit jaar gaat vlammen en weer plezier in het voetbal vind is het een win, win situatie. De jonge jongens kunnen dan een jaartje acclimatiseren en rustig de overstap naar het 1e maken. Ik hoop dat hij zijn extra ervaringen kan omzetten in effectiviteit. Hij zal immers best wel bijgeleerd hebben in het buitenland. Valt het allemaal tegen dan is er geen man overboord behalve dat hij dan langzamerhand zijn carriere kan vergeten. Het is erop of eronder voor Ryan dit jaar en hij is er nu bij dus knoppen om en steunen die man. Laat het maar zien Ryan !
0 0
brullie
Ik begrijp het positive van iedereen hier niet. Toen Babel zichzelf vlak voor de EK aanbood om Ajax te gebruiken om weer International te worden werd hij hier afgeschoten, en nu?? Gebruikt hij Ajax om weer hogerop te komen. Hij is geen toegevoegde waarde en loopt ander talent in de weg. Hoe vergankelijk kan het zijn, 2 jaar terug wilde niemand hem maar nu schreeuwen diezelfde , hulde...lekker consequent....
0 0
Wimmel
Ik zat echt niet te wachten op de komst van Babel, hell no. Echter nu hij transfervrij komt, en als we de berichten moeten geloven voor 3 ton salaris, dan geeft dat aan dat hijzelf flink wil investeren en inmiddels inziet dat zaken echt anders moeten.

Dan wil ik hem graag een kans geven om dat bij Ajax te bewijzen. Basisplaats? Dat is iets heel anders, laat hem het maar op de training afdwingen, net als iedereen.
0 0
3star
Ben benieuwd wat Ryanbabel8 hiervan vind... XD
0 0
V12
Ajax heeft ondertussen een hele aardige selectie opgebouwd. Op de vleugels hebben we Boerrigter, Sulejmani, Sana, Babel, Lukoki en Fischer. Geen NL club heeft dit zo goed voor mekaar. Ook in het buitenland zijn er niet veel die deze kwaliteit hebben rondlopen. Moet je toch echt bij de grote clubs gaan kijken. In de spits hebben we Sigthorson, de Jong, Hoessen/van Kessel en evt. Babel. Niet super maar kijk je naar anderen in NL dan kan alleen PSV met Matavz, Lens en Toivonen zich hieraan spiegelen. Europees moet je niet teveel blessures rond deze positie krijgen. Op het middenveld staan Eriksen, de Jong, Serero, Schöne, Klaassen, Enoh, Poulsen en eventueel Bocarra. Lang niet verkeerd. Achterin is Dijks goed bezig en komt Boilessen terug. Blind is er nog steeds maar ook Moisander, Alderweireld, Denswil, Van Rhijn en Koppers. In het doel was alles al geregeld. Ik denk dat we in NL gewoon de sterkste selectie hebben. Jammer dat Anita weg is maar verder top geregeld. Financieel zijn we op orde en in NL hebben we een topselectie. Nu groeien in de CL. Wellicht nog 1 of 2 talenten die doorbreken dit jaar en we gaan bouwen aan mooie tijden. Volgend jaar hierop voortborduren en dat jaar daarop zijn we in Europa voor elke club een geduchte tegenstander.
0 0
Link09
ow shit dan weet ik nu pas wie er allemaal bij ajax spelen ..

zucht -_-
0 0
Ajax4proud19
Pufff, was al blij dat hij in 2007 z'n biezen had gepakt bij Ajax.. Krijgen we deze afgedankte speler terug :(. Hoop voor Ajax dat dit goed uitpakt aangezien toch maar eenjarige contract. Maar toch als je op zo'n speler uitkomt als scout dan is het wel hopeloos. Ebecilio vond ik eigenlijk al Babel de 2e met z'n mislukte acties elke keer.
0 0
Flerenc
Ik heb het filmpje gekeken. Lijkt me duidelijk: Babel nummer 49!
0 0
Dennis_Gijs12
Zwaar overschat deze jongen voegde in zijn eerste periode niets toe en zal dat nu weer niet doen. En dan op hangende pootjes terugkomen omdat het nergens wilt lukken.
0 0
ChrisjeEriksen
Let's go Ryan Let's go!!
0 0
litmanen
welkom thuis ryan!!!!!!!!!!!!!
0 0
Vandervoort
Helemaal top dit! Buitenlands avontuur is min of meer mislukt! Maar hij is nu weer terug in zijn vertrouwde omgeving bij de club waar hij groot geworden is! Hij gaat vlammen!
0 0
ivomulder
Super!
0 0
afcaxxxafca
Dit vind ik echt goed nieuws, vond het in zijn tijd bij ajax al een goede speler. Alleen verkeerde keuzes gemaakt in zijn carriere waardoor hij het een beetje heeft verpest. Maar hier mee laat hij zien dat hij gewoon weer wilt voetballen en niet meer voor het geld gaat maar gewoon voor zijn mooiste club wilt spelen. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij succesvol wordt dit seizoen.
0 0
ST
Denk dat Frank zijn favoriete opstelling nu is: Boerrigter - Sigthorsson - Sana. Babel is een heel goed alternatief wanneer Boerrigter of Sigthorsson geblesseerd zijn. Hij kan zowel op links als in de spits. Dan krijg je dus Babel - Sigthorsson - Sana of Boerrigter - Babel - Sana. De komende wedstrijden verwacht ik echter nog Sana - De Jong - Lukoki, aangezien Derk, Kolbein en Ryan wedstrijd ritme of fitheid missen.
0 0
Intec
Babel is fit komt van hoffenheim..
In duitsland wordt hard getraint..
Dus dat zit wel goed..
0 0
KMS
Ryan was gerelegeerd naar de amateur tak van Hoffenheim.
0 0
Intec
2 weken geleden..
Dus valt wel mee heeft niet lang nodig fit te worden..
0 0
mickey2602
Nou ik heb veel reacties gelezen maar das onbegonnen werk.Sommige reacties staan er 5 keer of vaker op pffff.
Ik vind het een goede zaak dat Ajax Babel terug heeft gehaald,we hebben een vaak geblesseerde speler op links(Derk),een op dit moment geblesseerde spits(Siggy),verder een stel jonge jongens die je nog niet direct competitie,CL en de beker kan laten spelen dus Babel is een goede zet.Hij zal niet in de basis staan,hooguit in de CL.Verder gebruiken als stand in voor de genoemde spelers.
Het is ook bewonderenswaardig van hem om zijn ongelijk te bekennen en terug te komen naar ons.En bij ons was hij ooit erg goed dus hopelijk wordt hij dat weer.
En we kunnen een lange neus maken naar PSV,bij PSV komt Bommel terug op zijn 35e,bij ons komt Babel terug op zijn 25e...Ajax is dus veel aantrekkelijker als PSV!!;-)
Iets wat wij natuurlijk wel weten maar dat weten ze in Eindhoven nog niet...
0 0
valkl01
IKKE1986 clublefde???? haha tuurlijk jongen
0 0
Krullen
Sta niet bij voorbaat te springen (zoals ook uit een eerdere reactie van mij was op te maken) maar nu die dan toch komt zullen we ook hem gewoon de kans geven om zich te bewijzen. Als het technisch hart denkt dat dit de juiste oplossing is hebben ze gewoon gelijk, want dat hebben ze toch nog toe eigenlijk altijd gehad. Succes Ryan en welkom terug!
0 0
Rudolph
Ryan heeft het bij Ajax niet echt verkeerd gedaan waarom zou liverpool anders zoveel miljoenen aan hem besteden ? en ik geloof dat van basten toen geen trainer was bij liverpool dus
ik verwacht dat ryan er zeker een stuk of 15 in schiet misschien doet tie het wel beter als siggy en wat doet ajax dan want vind siggy teveel gebleseerd als je het mij vraagt
0 0
Meesmuijres
Voor alle azijnzijkers wacht nou maar gewoon af, scoort hij er 2 tegen real waardoor we winnen zijn jullie degene die het hardste juichen..
0 0
woudenberg8
Gaat Ebecilio nu nog weg met nog meer concurrentie?
0 0
DeKlassieker
5: SUPER-HEUP-SCHOT!
4: SUPER-HEUP-SCHOT!
0 0
TonyH
Welkom terug Ryan!!
0 0
heinp
Babel zal onherkenbaar beter worden na 10 prive trainingen van dennis ,stifjes et cetera
0 0
heinp
Laat hem maar eens diep in spits spelen ,snel ,hard schot en balvast.
Hij moet simpel en direct gaan leren spelen en nooit als links buiten aub
0 0
DDDD
Dit is gewoon 1 van de beste directe versterkingen ook poulsen en sana! Ik ben weer helemaal blij!
0 0
ppd85
Sorry voor het feit dat mijn vorige bericht aantal maal werd geplaatst. Weet niet wat daar de reden voor is!

Het spijt me, maar Sana is voor mij niet het niveau spelers dat Ajax moet halen / opleiden. Een Sana zal uiteindelijk transfervrij weggaan bij Ajax. Die wordt nooit 5 miljoen waard als bijv. een Fischer etc. Tuurlijk zie ik ook een frisse gretige jongen maar let maar op hoe weinig je aan hem hebt tegen een club als PSV of Twente. Juist dan zal je zien hoe welkom Babel is of hoeveel fijner het is om Boerrigter op links te hebben ipv Sana. Het zit allemaal in hele kleine details waarvan ik ook niet denk dat Sana die gaat ontwikkelen. Ik hoop dat ik er naast zit, maar helaas vaak niet.
0 0
RoodWit
Wat loop jij allemaal lucht te verkondigen?

0 0
jm93
ik vind het maar niks dat hij terug komt, maar de goaltjes in het filmpje zijn wel heel lekker hoor!
0 0
LRY
Ik snap het "gratis, dus laat het maar zien" in de poll niet.
Hij komt van Ajax is vertrokken naar Engeland maar daar kon ie zich niet waarmaken, maar naar mijn weten deed ie het zo slecht nog niet. Wat moet hij laten zien? Dat ie nog kan voetballen? Hij heeft een contract van een jaar en wil zich in de kijker spelen. Dat gaat heus wel goedkomen..

Ik vind het overkomen alsof er een soort van Suk voor de deur staat.
0 0
Raikkonen94
Mocht hij echt 3 ton verdienen dan zit er weinig risico aan voor Ajax. Voor Eredivisie begrippen is het een goede speler, ik hoop dat hij de oogkleppen die hij eerder bij Ajax had kwijt is, zodat hij niet alleen als een blind paard naar binnen trekt van de vleugel en uithaalt.
0 0
RicoChet
EBECILIO MOET NU NOG WEG !!!
0 0
luc-afca
weet iemand hoeveel hij gaat verdienen?
0 0
chrissy49
3 ton.
0 0
bergkamp_0021
300.000 :)
0 0
Cello
Maar ondanks mijn bedenkingen mbt de komst van Babel, denk ik dat je hem als reserve/backup er best wel bij kunt hebben. Het is maar 1 jaar en hij zou voor relatief weinig op de loonlijst komen. Dus je kunt er geen echte buil aan vallen.
0 0
De Stift
Ik vind dit helemaal prima. Babel is een Amsterdamse jongen uit de eigen opleiding. Hij was een fantastisch talent dat destijds nog veel moet leren. Te vroeg naar het buitenland vertrokken, het is een bekend verhaal. Maar het talent heeft hij niet verleerd. Je kan zeggen wat je wilt: maar Babel heeft een fantastisch schot, is ontzettend snel, heeft prima voetballende kwaliteiten, inmiddels de nodige ervaring, en een ongelooflijk sterk lijf. Is dit een toptransfer? Nee. Kan hij van meerwaarde zijn dit seizoen? Absoluut. Een prima, vrij ervaren invaller die op linksvoor en in de spits uit de voeten kan. Kost niets, zelfs het salaris schijnt erg mee te vallen. En wat ik mooi vind: deze verloren zijn krijgt een tweede kans bij zijn oude club. Grijp die kans jongen!
0 0
jollie18
Martina is beter dan ligeon hoor! Daar bij heeft hij meer ervarin op gedaan in de eredivisie! Maar deze groepis goed genoeg voor de eredivisie dan. In de Cl betwijfel ik!
0 0
jollie18
Dit was het wel denk ik! Er komt geen vervanger voor van der Wiel! Hoewel ik ook Martina graag zie komen. Maar met deze groep gaan we het doen! Rkc laat hem nu nooit meer gaan!
0 0
ppd85
Even serieus, zijn er nog mensen met een eigen mening? Hier is er één! Ryan Babel, geweldig dat hij dit jaar bij Ajax komt voetballen. De beste man is inmiddels 25 jaar en een stuk slimmer en wijzer geworden. Toen hij destijds bij Ajax vertrok kon hij al vrij goed een balletje vasthouden. Maargoed, nu komt het.. Babel heeft de hele jeugdopleiding van Ajax doorlopen. Ter vergelijking met Sana (waar iedereen enthousiast over is) loopt Babel niet als een kip zonder kop ruimtes dicht voor anderen. Ter vergelijking met Sana heeft Babel beter overzicht, is hij een stuk sterker, sneller en kan die harder schieten.

Iedereen die hier nu Babel afkraakt en Sana ophemelt moet zich diep schamen en zich afvragen waarom hij met iedereen meepraat en niet oordeelt op wat je concreet kan zien. Sana wordt helemaal niks bijzonders bij Ajax, let nou maar op. Leuk om er bij te hebben maar die jongen snapt niet hoe hij moet lopen, heeft geen goed schot en is 23 jaar en 40 kilo. Ga nou is echt goed naar iemand kijken in een wedstrijd, kijk niet naar een samenvatting en luister ook niet naar commentaar. Gewoon in stilte op een speler letten. Kom dan terug en zeg dan nogmaals dat Sana een grotere aanwinst is dan Babel!
0 0
Cello
Ik heb het gedaan en ja...... Sana is een grotere aanwinst en wel om meerdere redenen.
Alle kritiek die jij uit op Sana is onterecht en vind puur en alleen zijn basis in het feit dat jij Babel geweldig vindt.

Babel heeft beter overzicht????. Wat dacht je van dat Babel helemaal geen overzicht heeft, laat staan dus beter.....
Babel is idd sterker, maar is dat alleen vanwege het postuur van hem. Snel is Babel ook, zonder twijfel. Dat is ook Babel zijn spelletje...niet een man uitspelen, maar een bal de diepte ingeven en dan de tegenstander eruit willen rennen (wat in die situatie's ook best vaak zal lukken). Alleen het probleem is, dat je dan daarvoor de ruimte in de rug van je tegenstander moet hebben....iets wat bij Ajax zelden voorkomt, omdat we 9 van de 10 keer al op de helft van de tegenstander spelen. Harder schieten?. Misschien wel ja. Dat is het beroemde heupschot van hem, van lijks naar binnen draaien en dan met rechts hard uithalen. Probleem is dat dit trucje bekend is en dus makkelijk te verdedigen naar verloop van tijd. Babel is verder niet twee-benig met schieten.

Maar goed babel heeft al die jaren sinds dat ie weg is ook heel geod jouw gelijk bewezen, want daarom moest ie nu zijn contract afkopen om überhaupt ergens anders an de slag te kunnen.

Babel is jouw held. Dat is je goedrecht!. Maar ga nu niet mensen aanvallen die het niet in hem zien zitten, want ook dat is nu eenmaal hun goedrecht en zij hebben ook veelal het gelijk aan hun zijde getuige de afgelopen prestatie's......

En dat laatste is pas echt wat telt..... hoe je het nu doet.
0 0
Godenzoon24
Amen!! Toch nog mensen die wel enige vorm van realisme hebben.

Een aantal hier zouden er nog geil van worden als er een spits van de paralimpics word gehaald die geen benen heeft.En zouden dan nog met droge ogen durven beweren dat het het grootste talent ooit is.

Een onzinnige vergelijking natuurlijk maar ik charcheer het een beetje om aan te geven hoe er in de waan van de dag gereageert word. Als er al durven beweren dat Babel overzicht heeft.
0 0
Adrianus
Helemaal mee eens. Eigenlijk is het enige wat hij heeft snelheid en een goed schot op de goal. Hij zou dus het best tot zijn recht komen bij een counterclub. Maar goed hij is als verbreding vd selectie wel bruikbaar.
0 0
davids4life
ja hij gaat fischer of sana en bij goede conditie boerrighter er niet uit spelen

ik denk dat mickey niet veel beter is dan babel
0 0
Liefhebber
Cello, we zijn het zo waar een keer eens. Babel is gewoon geen bijzondere speler en heeft al jaren niks laten zien.
0 0
Cello
Plus, want dat was ik zelfs vergeten te vermelden bij dat eerdere stuk, heeft Babel ook vaak 'ruzie' met de bal. Dan springt de bal net te ver weg en geeft ie gelijk een verdediger de kans om ertussen te komen..... dat was al eigenlijk zo toen ie nog bij Ajax speelde, maar kwam ie er vaak mee weg omdat ie hier in de Eredivisie doorgaans geen topverdedigers tegenkwam.

Maar ja zoals ik al zei.... als reserve speler, als back-up, kan je hem wel transfervrij erbij nemen tegen een relatief laag salaris van 300.000 euro. Daar kan Ajax zich geen bult aan vallen.
0 0
Liefhebber
Babel is n soort Ebecilio qua spel. N one trick pony, namelijk altijd naar binnen trekken en schieten. Dat gepaard gaande met n matige aanname, geen goede dribbel en geen secuur schot, maakt het n beperkte doorzichtige voetballer. Is echter wel sterk en snel (meer dan Ebecilio). Dus we gaan er op vooruit qua backup.
En idd, t kost nagenoeg niks dus dat is prima. Met Boerrigter en Sigthorsson die continu geblesseerd zijn is het handig om een extra back-up te hebben. Daarbij vind ik Andersen wel echt goed werk van t TH. T halen van jonge pareltjes (Andersen en Meleg) juich ik enorm toe. Hopelijk wordt het komende jaar de scouting in Scandinavie, Belgie en Oostblok verder uitgebreid en kunnen we jaarlijks de toptalenten uit die streken oppikken.
0 0
Cello
Nou.. niks ten nadelen van de mooie talenten uit de scandinavische landen, die we recentelijk hebben gehaald......toch hoop ik ook op 'gewoon' weer mooie talenten van eigen bodem die doorbreken. Want waren we eerst de bakermat voor een groot deel van Oranje doorgaans...nu beginnen we straks de bakermat te worden voor het Deense Elftal. Ook mooi natuurlijk, maar toch vervult het me meer met trots als onze boys grootse dingen laten zien bij Oranje.....dus hopelijk komen naast de Danish Dynamite ook wat toekomstige Oranje klanten door uit de jeugd.
0 0
De scout
Ajax was goed op weg. Maar deze meganomaan verpest enkel de sfeer....
0 0
Intec
Andersen begint in de a..
0 0
ajax
Bij de A-selectie, dus Ajax 1
0 0
Intec
Dacht al hij is echt een heerlijke speler..
En seedorf was ook 16 toen hij in ajax 1 debuteerde
0 0
Joepys
Wat een mooie transfer! Babel kan wel eens de verassing van het seizoen worden. Hij is nog jong, en moet het laten zien! Minimaal doelpuntje of 10 en flink aantal assist, let maar op!
0 0
minib
Jaja lekker Andersen is binnen!
0 0
ppd85
Even serieus, zijn er nog mensen met een eigen mening? Hier is er één! Ryan Babel, geweldig dat hij dit jaar bij Ajax komt voetballen. De beste man is inmiddels 25 jaar en een stuk slimmer en wijzer geworden. Toen hij destijds bij Ajax vertrok kon hij al vrij goed een balletje vasthouden. Maargoed, nu komt het.. Babel heeft de hele jeugdopleiding van Ajax doorlopen. Ter vergelijking met Sana (waar iedereen enthousiast over is) loopt Babel niet als een kip zonder kop ruimtes dicht voor anderen. Ter vergelijking met Sana heeft Babel beter overzicht, is hij een stuk sterker, sneller en kan die harder schieten.

Iedereen die hier nu Babel afkraakt en Sana ophemelt moet zich diep schamen en zich afvragen waarom hij met iedereen meepraat en niet oordeelt op wat je concreet kan zien. Sana wordt helemaal niks bijzonders bij Ajax, let nou maar op. Leuk om er bij te hebben maar die jongen snapt niet hoe hij moet lopen, heeft geen goed schot en is 23 jaar en 40 kilo. Ga nou is echt goed naar iemand kijken in een wedstrijd, kijk niet naar een samenvatting en luister ook niet naar commentaar. Gewoon in stilte op een speler letten. Kom dan terug en zeg dan nogmaals dat Sana een grotere aanwinst is dan Babel!
0 0
boye04
Meneer heeft Sana 2,5 wedstrijd gezien en heeft meteen een oordeel klaar. Je kan het ook anders bekijken. Sana komt van een kleine club en kan nog groeien, Babel is na Ajax overal mislukt. Geef mij dan maar lekker Sana. Dus ga jij maar eens GOED naar Babel kijken en dan zie je dat hij wekelijks hopeloos faalde bij al zijn clubs. Vooral de laatste jaren.
0 0
Toon meer reacties