David flirt met Ajax

TALENT - Chris David wil zijn contract bij FC Twente niet verlengen en schermt al enige tijd met de interesse van Ajax en Fulham. Volgens zijn zaakwaarnemer Fabio Alho is Ajax nog niet concreet geworden voor de talentvolle middenvelder, wel heeft Ajax geïnformeerd. 'Ajax heeft nog niets laten horen, waarschijnlijk zijn ze nu intern bezig met Chris,' aldus Alho tegen Ajax Showtime David (1993) is geboren in de Bijlmer. Via diverse Amsterdamse amateurteams is hij bij de FC Twente Academie beland. Aan het einde van het seizoen 2009/2010 werd hij verkozen tot beste B-junior van de Eredivisie in Nederland.

‘David zit momenteel in een precaire positie bij Twente, hij heeft nog een contract voor een jaar maar wij willen nog niet bijtekenen. Twente heeft hem daarom teruggezet naar de reserves. Als hij in Nederland blijft wil hij naar een topclub, Twente is natuurlijk een topclub maar Ajax is Ajax. Hij is nog jong en wil veel spelen. Ajax is een ploeg waar ze niet bang zijn om jonge jongens te gebruiken en dat zou dus perfect zijn voor David. Daarom is Ajax een groot voordeel en spreekt het ons zeer aan,’ aldus Alho tegen Ajax Showtime.

‘Fulham is momenteel in de race voor de middenvelder, zij zijn al verder in het proces. Het is nu aan de clubs om tot een akkoord te komen, wij kunnen nu nog weinig doen. Voor het einde van de deadline hebben we een oplossing. David kan alsnog bijtekenen bij FC Twente of hij vertrekt naar een andere club. Ajax is natuurlijk een mooie club voor Chris. Voor nu moeten we geduld hebben want 31 augustus duurt nog lang.' (Foto:Vi-Images/OrangePictures)
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SanderAFCA
Prima spelertje ! Die we goed kunnen gebruiken voor de toekomst. Ajax heeft een goede lichting jeugdspelers die er aan komen maar voor die positie hebben ze niemand in de jeugd, niet in Jong Ajax en niet in de A1.
0 0
MankeNelis
Hij moet lekker bij die Duitsers bijtekenen. Wat wil zo'n gast nou? Nog niets laten zien op het hoogste niveau in NL en dit soort dingen gaan roepen. Ik snap zo'n zaakwaarnemer niet. Het gaat alleen maar om de poen.
0 0
Cello
Ik krijg toch altijd een beetje kriebels van dit soort nieuws, wanneer het lijkt alsof een speler (of zaakwaarnemer) zichzelf enigzins aanbied bij onze club.
0 0
SpulvanWul
Bovendien: als hij echt zo goed was, had hij daar wel vaker binnen de lijnen gekomen.
0 0
Maniche
Ajax A1 daar spelen talenten, Ajax 1 mag er een paar hebben, maar het worden er nu echt erg veel hoor mensen...
Er is echt een krachtsverschil tussen Ajax, AZ, PSV en Twente aankomend jaar ben ik bang.. Ajax en Fey zijn nu met elkaar te vergelijken.. En het gaat allemaal nog heel bewust ook bij Ajax, maar het mes snijdt aan 2 kanten; koop je geen duurdere spelers die dragend zijn, kunnen de jonkies ook minder makkelijk exelleren; wat weer minder aan transfers opbrengt...
0 0
geronimo
Geloof niet dat het een topper in wording is, hij komt v twente opleiding kijk naar hun 1e elftal 0x v eigen kweek.
0 0
Dylmans
Zijn er mensen die hem hebben zien spelen hier, wat voor speler is het?
0 0
Dirren
Ja want we hebben nog niet genoeg middenvelders
0 0
Daantje Makkes
Hij is een aanvaller, aanvallers worden hier wel vaker aangeduid met middenvelder maar dat is niet correct
0 0
GH
Nee, hij is een middenvelder. Zo noemt hij zichzelf op zijn website, zo noemt zijn zaakwaarnemer hem, daar staat hij op het veld.
0 0
AfcaOss
@kevinr34 speel je ook pes toevallig. Voeg mij dan aub ff toe. Zoek nog nl pes spelers. Mijn naam is PIEFKUH op psn
0 0
KevinR34
Nee alleen fifa.
0 0
RobertoStrife
Hij komt uit Turkije, is een Arameeër, geen Armeniër. Arameeërs zijn een Semitisch volk o.a. in Turkije (minderheid) waar hij vandaan komt, Armenië is een land.

Is trouwens niet specifiek Joods of Christelijk volgens mij (weet ik niet zeker), is volgens mij meer een mengelmoesje.
0 0
Daantje Makkes
Jezus sprak Aramees, dus je kan wel gelijk hebben.. Ze hoeven geen Joden of Christenen te zijn, kan wel natuurlijk.. Alles kan
0 0
Daantje Makkes
Joh, lekker belangrijk
0 0
KevinR34
Ik heb zijn neef op ps3 (psn) Zal binnenkort eens vragen of hij meer weet.
0 0
Randy428
We hebben zelf genoeg jeugd. Nog meer jeugd aantrekken van andere clubs zou onzinnig zijn. En bovendien een doodsteek naar de eigen jeugd.
0 0
SanderAFCA
Noem een links benige jeugdspeler van Ajax uit zijn leeftijdscategorie die het gaat redden als linkshalf ??

Hebben we niet !!
0 0
Daantje Makkes
Als deze jongen een prima aanvaller is met scorend vermogen, zou ik niet weten waarom Ajax het niet zou kunnen proberen.. Niet geschoten is altijd mis en met Castillion red je het gewoon niet bij Ajax.. Ik zou deze David proberen vast te leggen voor sowieso 1 seizoen met optie voor nog 2 of 3 seizoenen, zodat je dit seizoen hem kan aankijken. Misschien is het wel een type Reis voor zijn blessure, een hardnekkige maar behendige spits is nooit mis
0 0
RobertoStrife
Leuke speler, maar ik vind persoonlijk dat hij gewoon daar hoort te blijven. Een club hoort een aantal jaren te genieten van een speler.

Ajax heeft het recht om het te proberen, maar zo'n speler hoort gewoon uit eigen beweging te blijven bij de club die hem opgeleid heeft.
0 0
w86
Ik begrijp je gedachte, maar er zal wel een reden zijn dat hij niet wil verlengen bij Twente. Kan ik me ergens wel voorstellen, het aantal jeugdspelers wat daar echt doorbreekt is ongeveer 0.
0 0
Daantje Makkes
Hij heeft het recht om te gaan en staan waar hij wil als zijn contract afloopt en hij wil niet bijtekenen, dus jij kan dat wel vinden maar als die jongen niet wil blijven en wil vertrekken, dan is dat zijn keuze
0 0
RobertoStrife
Mwa, wat vond jij van Bouy?

Is gewoon hetzelfde, hij heeft het recht om te gaan, maar het is netter om te blijven.
0 0
Daantje Makkes
Dat hij wilde gaan, begreep ik wel met Raiola als zaakwaarnemer.. Dan kun je zulke praktijken verwachten, ik lig er niet wakker van dat hij is vertrokken. De tijd zal het leren of hij in het duister zal tasten of voor alsnog doorbreken, waar ik persoonlijk niet te veel op zal hopen
0 0
Daantje Makkes
Wisten jullie dat hij eerst Christopher Gurkan heette? Apart feitje
0 0
eros
Een paar ton of gratis halen volgend jaar! Gewoon tussen neus en lippen laten vallen dat je in januari gratis kan gaan onderhandelen waar de zaakwaarnemer bij zit, dan weet hij ook meteen waar hij aan toe is!
0 0
YID
Allemaal leuk en aardig, maar met 11 talenten redden we het niet
0 0
pizzapunt
het blijven geen talenten hoor, ophalen en verhuren zeg ik, speel maar direct seizoentje pec swolle of vvv.
0 0
pizzapunt
welcome to ajax!
open sollicitatie
0 0
RicoChet
Rechtstreeks uit Amsterdam Zuidoost en een groot talent
0 0
svg
Waar komt deze speler vandaan? Welke afkomst?
0 0