Lewis knalt C2 langs FC Groningen

sjoerd, 11-02-2007 om 17:30, 937 views, AS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Gewaarschuwd door de moeilijke wedstrijden in de eerste competitieronde tegen FC Groningen, begon de C2 zaterdag fel aan de wedstrijd. Al na 2 minuten landde een lob van Fernando Lewis op het dak van het doel.Na twaalf minuten was het toch raak. Na goed doorzetten van Mouhsine el Yaacoubi scoort Lewis de 1-0. Een kwartier later is het opnieuw Lewis, die een pass van Patrick Spitteler tot doelpunt promoveert.In de tweede helft werd het voetbal wat minder, en heeft Lesley de Sa de hulp van de Groningen-keeper nodig om de 3-0 te scoren. Het slotakkoord is voor Fernando Lewis. Met een zeer fraaie lob van grote afstand brengt hij de eindstand op 4-0. Volgende week vrijdag speelt de C2 uit tegen RKC.Opstelling: 1. Varshant Ramdhani 2. Torell Ondaan 3. Stefano Denswil 4. Xandro Schenk 5. Yener Devecioglu 6. Patrick Spitteler 7. Fernando Lewis 8. Ouasim Bouy 9. Mouhsine El Yaacoubi (55. Davy Klaassen) 10. Timo Letschert (36. Youssef Fennich) 11. Lesley de Sa.
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Byron
Lewis in Oranje!
0 0
Beretta
Goed nieuws over Ajax is altijd de moeite waard om te vermelden.

Waarom doet de C1 het trouwens zo ruk? B1 redelijk maar kan beter. Toch jammer dat AZ en feyenoord het beter doen :(.
0 0
Guus
haha Sander jij bent echt een mongool
0 0
ThomasTrouble
ik denk niet dat hij een mongool is, maar hij overdrijft misschien wel. zie de ajax-jeugd als een grote vissenkwekerij. van de 100 worden er alleen de beste 10 uitgehaald. voor de rest heb je een paar net wel/niet gevallen die nog ff de tijd krijge, maar het overgrote deel moet weg. van dit c2 team denk k dat we er over een paar jaar misschien 2 van in ajax 1 zien, maar dat is allemaal maar suggestief
0 0
Sander
@langebullDit is Ajax voor de toekomst, nu kun je zien wie er over een paar jaar een topper kan worden en of het nu Ajax E1 of Ajax 1 is MAAK NIET UIT!!!! Het is AJAX!!!!! En Ajax betekent Overwinning en altijd de beste willen zijn!!!
0 0
Ikkuhhh
Mooi zow zo gaat dat goed
0 0
sv
dan ga je maar lekker naar www.ajax.nl.
0 0
SP
Nee! Stanton is een Zuid-Afrikaan he, Fernando heeft nog wel een broertje in de E1 lopen, Francel ofzo.
0 0
Ivoe
is dat t broertje van stanton lewis (jong ajax)??
0 0