Nederlaag A2; winst B2 en C1

SP, 05-05-2012 om 19:32, 6277 views, Ajax Showtime |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Naast Ajax A1 kwamen ook de andere jeugdteams van Ajax in actie. Een overzicht: Ajax A2 leed een zure nederlaag tegen Feyenoord/Excelsior A2. Ajax A2 stond twee minuten voor tijd met 1-0 voor, maar verloor door twee late doelpunten van de Rotterdammers. De A2 kende een wisselvallig seizoen en eindigde in de middenmoot.

Opstelling Ajax A2:
Maurits Schmitz; Ralph Owusu, Donny van der Wal, Nelinho Cleonise, Hidde Prijs; Khaled Salim, Djarno Hofland, Emran Barakzai; Derwin Martina, Danzell Gravenberch, Jip Bartels. Invallers: Maikel Keur, Denzel James, Mouhsine El Yaacoubi en Joey Papamelodias.

Ajax B2 won in Hengelo met 0-2 van FC Twente B2. De goals van Ajax B2 werden gemaakt door Sem Witteveen en Bas Quist. Het was de laatste wedstrijd voor de vertrekkende trainer Yannis Anastasiou (foto).

Ajax C1 speelde tegen FC Twente C1 een goede wedstrijd en won dan ook verdiend met 5-3. Een score die hoger uit had kunnen vallen, als de Amsterdamse ploeg iets scherper was geweest. Al na twee minuten kopte Abdelhak Nouri de 1-0 binnen uit een corner van Donny van de Beek. Na de 1-1 maakte Nouri, wederom koppend, de tweede treffer na een fraaie voorzet van Gino Dekker. Vlak na deze goal was het alweer gelijk. Op slag van rust schoot Prince Bernard in kansrijke positie hoog over.

Na rust was er geen houden meer voor de gasten uit Twente. Aan de hand van de uitblinkers Abdelhak Nouri en Gino Dekker kreeg Ajax een handvol kansen. Twee daarvan werden benut door spits Adham El Idrissi. Invaller Carel Eiting zorgde voor de 5-2, waarna FC Twente via een fraaie aanval de eindstand op 5-3 bracht.

Opstelling Ajax C1:
Joost Meendering; Florian Toen (36. Carel Eiting), Leon Bergsma, Mauro Savastano (57. Conner Blöte), Noussair Mazraoui; Pablo Rosario (51. Dani de Wit), Donny van de Beek, Gino Dekker; Prince Bernard (36. Shivaro Hok Ahin), Adham El Idrissi, Abdelhak Nouri.

Ajax D1 won met 1-4 van Alphense Boys D1 en dwong een beslissingsduel af om de titel. Tegenstander is dan Feyenoord D1, dat getraind wordt door Roy Makaay.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxminimax
Waarom moet er eigenlijk een beslissingsduel worden gespeeld bij de D1, want het doelsaldo van ajax D1 is 85-18 met de 55-12 van kakkerlak d1?
0 0
SP
Puntenaantal is gelijk en dat blijkt leidend te zijn. Ook als de A1 komende week gelijkspeelt en Feyenoord A1 wint, volgt een beslissingsduel i.p.v. dat doelsaldo telt (in het geval van de A1 zal dit dan weer gunstig zijn voor Ajax)
0 0
AFCA0902
Nouri = Baas!
0 0