Jeugdteams Ajax te sterk voor FC Utrecht

Een dag voorafgaand aan FC Utrecht 1-Ajax A1 speelden drie jeugdteams van Ajax tegen FC Utrecht. Het leverde drie zeges op voor Ajax. Ook Ajax B2 boekte een zeer fraaie zege. Ajax A1 boekte in Utrecht een 2-4 zege op de A1 van FC Utrecht. Davy Klaasen en Rowendy Schoop brachten Ajax op 0-2. Na de 1-2 van Slager maakte Ouasim Bouy de 1-3. Utrecht kwam via Pappot nog terug tot 2-3, maar zeven minuten voor tijd scoorde Danzell Gravenberch de 2-4. Door de zege blijft Ajax A1 koploper.

Opstelling Ajax A1:
Van der Hart; Nieuwpoort (90. Busse), Noordhoff, Sporkslede, Dijks; Fennich (65. Rosheuvel), Klaassen, Bouy; De Sa, Schoop (56. Gravenberch), De Bondt (85. Keskin).

Ajax A2 verloor in Zwolle met 4-2 van FC Zwolle A1. De A2 draait tot nu toe een heel matig seizoen en staat negende in de Eerste Divisie bij de A-jeugd.

Ajax B1 won op de Toekomst met 3-1 van FC Utrecht B1. Bij rust leidde Ajax B1 met 2-0 door goals van Serhat Cakmak en Branco van den Boomen. Van den Boomen benutte een penalty. Na rust maakte Cakmak zijn tweede treffer. De 3-1 van Utrecht was voor de statistieken.

Ajax B2 boekte een zeer overtuigende 6-0 overwinning op een matig FC Zwolle B1. Damil Dankerlui opende de score voor Ajax. Via goals van Zakaria El Azzouzi en C-junior Adham El Idrissi ging Ajax B2 met een ruime voorsprong rusten. Na rust scoorde El Idrissi opnieuw. Ook invaller Sheraldo Becker en Zakaria El Azzouzi wisten het net te vinden in de tweede helft.

Opstelling Ajax B2:
Mussi Durcan; Leeroy Owusu (Arnoud de Moor), Terry Lartey Sanniez, Thijs Griffioen (Melvin de Groot), Jari Verburg; Bas Quist, Alen Custovic, Sten Admiraal (Joey Papamelodias); Damil Dankerlui (Sheraldo Becker), Zakaria El Azzouzi, Adham El Idrissi.

Ajax C1 won van de ongeslagen koploper FC Utrecht C1. Na een 0-2 ruststand werd het 0-4 voor de ploeg van trainer Michel Kreek. Abdelhak Nouri, Pablo Rosario en Gino Dekker scoorden voor de C1. Een speler van de thuisploeg schoot in eigen goal.

Ajax C2 won met 4-1 van Almere City C1. Het fysiek sterke Almere City kwam al vroeg op voorsprong. Voor rust was het alweer 1-1 door een goal van Dani de Wit. Nadat Zian Flemming in de tweede helft werd neergelegd in de zestienmeter, benutte Kaj Sierhuis de toegekende penalty. Na de tweede treffer van Dani de Wit volgde de 4-1 van Donyell Malen van de D1. Malen scoorde op aangeven van Justin Kluivert. In de slotfase stopte Joey Roggeveen een strafschop.

Opstelling Ajax C2:
Joey Roggeveen, Ramiz Zerrouki, Nick Lim, Carel Eiting ,Sejad Navabi, Zian Flemming ( 50. Navajo Bakboord), Lloyd van Wees (40. Noa Benninga), Javairo Dilrosun, Kaj Sierhuis, Dani de Wit (40. Justin Kluivert), Mees de Wit (40. Donyell Malen).
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
IamLegend
prachtige goal van de zoon van ''keizer JC''
http: //www .youtube. com /watch?v= ZT10xoWHXBI
0 0
RobertoStrife
Die zit er lekker in ja!
0 0
URBYEMANUELSON
Die Klaassen scoort echt elke week! Verdient hij niet een keer een kans bij het 1e
0 0
BRAMHOUTEN
Jij vergeet het enorme veschil van het eerste ten opzichte van de À jeugd! Dat doe je niet zo maar! Frank weet echt wel waar hij mee bezig is, als hij goed genoeg zou zijn had hij er al bijgelopen
0 0
gras
Maar zijn spel valt toch tegen.
0 0
RobertoStrife
Helemaal mee eens, hij kan allicht meetrainen.
0 0
RyanBabel8
hoe gaat t eigenlijk met van den boomen? die is toch van Willem 2 gekomen??
0 0
RobertoStrife
Goede voorbode!
0 0