Blind bekijkt aanvaller Beister

GH, 22-10-2011 om 08:57, 4454 views, De Telegraaf |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Danny Blind keek in gezelschap van oud-Ajaxscout Ton Pronk de 21-jarige Maximilian Beister, rechstbuiten van Fortuna Düsseldorf. In Duitsland wordt deze jongen al vergeleken met Arjen Robben. Hij scoorde voor zijn ploeg uit de 2.Bundesliga dit seizoen al vijf keer. Naast Beister zouden Blind en Pronk ook oog hebben gehad voor Hansa-linkermiddenvelder Timo Perthel (22), die evenals de rechtsbuiten voor Duitsland onder 20 uitkwam.

Wikipedia Beister staat hier.


  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxJodin
Haal hem op in de winterstop beter dan die sulejmani!
0 0
AjaxDruten
Slim hoor van Blind, bij de toppers uit de 2. Bundesliga lopen soms hele mooie spelers rond!
0 0
Daantje Makkes
Blind is het spoor Beister
0 0
IamLegend
hopelijk bekijkt blind hem niet alleen via youtube, er mag wel is wat vaker scouts op pad gestuurd worden om dit soort type spelers op te sporen.
0 0
preme
Lijkt mij een zeer onnodige aankoop. Mocht Mickey zijn contract niet worden verlengd omdat hij niet in salaris wil achteruit gaat oid, dan denk ik toch dat Ajax op zoek moet gaan naar een echt kwalitatief sterke aanvaller. Backup aanvallers heeft Ajax momenteel genoeg.

Ik zou als ik Ajax was Elia in de gaten houden want die gaat het niet maken in Turijn.
0 0
afca1985
Elia is te duur en is net zo'n momentenvoetballer als Mickey, en is vrijwel nooit beslissend voor het elftal.
0 0
ajax
Bryan Ruiz halen!
0 0
ESARJAMA
Bryan ruilen voor Ham Lap en paar miljoentjes erbij.....
0 0
RuudRuud
Wellicht kan Ozbiliz ook wel fantastisch renderen in de 2. Bundeliga....Vind 't een gok om deze jongen te halen
0 0
flierefluiter
Weer een linksbenige buitenspeler? Die hebben we al zoveel lopen! Ga nou es scouten naar een cv, lb of traditionele rechtsbuiten jongens!
0 0
afca1985
Misschien is het handig om te vermelden dat hij van Hsv is, maar uitgeleend is aan Dusseldorf, dat maakt zijn komst er niet gemakkelijker op.

Wel opvallend is dat hij 12 keer in de basis is begonnen dit seizoen en 11 keer gewisseld is (5goals en 8 assists), een beetje het VdV syndroom zeg maar.
0 0
Frank e
Een extra ervaren verdediger zou ook niet misstaan ...
0 0
Overmars
Ik zie net de samenvatting van de wedstrijd van gisteren voorbijkomen en hij was echt dé man. Goede speler hoor! Speelde soms ook van links, niet alleen van rechts. Zou mooi zijn als je die voor ca 1 tot 2 miljoen kan contracteren.
Denk wel dat Ajax veel concurrentie zal hebben, op de Duitse tv hadden ze het al over de terugkeer naar HSV. Als dat soort clubs zich gaan melden maken we weinig kans..
0 0
fc Barcelona_ke
ik vind besiter wel goed speler, maar ik las dat pleitner, eveneens vleugelaanvaller uit de voeten?? echt niet. hij is echt middenvelder zowel defensieve fungeren
0 0
WinstonWeed
Ik durf te wedden dat niemand dit bericht snapt.
0 0
SiemDeWit
met een paar biertje op wordt het wel een stuk duidelijker!.
0 0
Genee
Ik heb je berichtje 8x overgelezen, maar sorry. Ik snap echt niet wat er staat.
0 0
unsk1lled
ik vind beister wel een goede speler, maar ik las dat "iemand" zei dat hij ook als vleugelaanvaller uit de voeten kan?? echt niet.
hij is echt een middenvelder die ook de defensieve vaardigheden bezit.
0 0
JordyAjax11
Dat zei hij niet over Beister, maar over Perthel.

On: Wat hoop ik dat Ajax deze speler haalt. Volg de laatste anderhalf jaar de 2.Bundesliga vrij intensief en deze jongen is écht mijn favoriete speler daar. Heerlijke speler om naar te kijken, snel, goed schot, dreiging, acties. Zou hem heel graag zien komen!
0 0
AjaxYahudi
Volgens mij zegt die gewoon dat die besiter wel een goede speler vindt maar dat die las dat pleitner eveneens als vleugelaanvaller uit de voeten kan maar vindt dat hij een middenvelder is die ook verdedigend uit de voeten kan...

En ik dacht ook dat deze jongen uit het buitenland kwam (Spanje?) en geen Nederlands spreekt en alles vertaald via een vertalingssite..
0 0
Delaney
En toch heb je aan deze beelden niks, want omdat hij een mooie goal maakt betekent niet dat hij ook werkelijk supergoed is dus je kunt beter andere video's eropzetten want Pa Modou-Kah ( of hoe heet hij ) heeft ook een hele mooie goal gemaakt maar die is ook niet de allerbeste. ;-)
0 0
Daneman
Heel erg welkom maar veel liever zie ik nog een CV komen van een jaar of 25 die:
- bijv. in scandinavie speelt op het hoogste niveau aldaar
- die betaalbaar is (dat kan daar nog)

Die "enkelvoudige" bezettingen in de laatste linie is niet slim van ajax. Ooijer is het niet meer en Blind zal het nooit worden. Als optelsom is deze verdediging ook te jong, en daardoor onervaren.
0 0
RoodWit
Een CV van 25 jaar wil altijd spelen.

Conclusie: Alderweireld of Verthongen zouden dan uit de basis gehaald moeten worden of op een andere plek worden neer gezet.

Gevolg: Minder speeltijd voor één van deze verdedigers. Ontevreden, daarnaast zal ook de progressie stagneren en financieel gezien zal de marktwaarde van een speler ook dalen.

Vorig jaar en het jaar daarvoor stond de verdediging als een huis. Punt is dat niet alleen de laatste linie moet verdedigen, elke linie moet zijn verdedigende taken uitvoeren. Dat werd vorig jaar beter gedaan dan dit jaar, waardoor je nu meer tegendoelpunten om de oren krijgt.

Terug naar je CV, overbodig in mijn ogen. Er zijn genoeg talentvolle jeugdspelers die de positie kunnen overnemen. Men zegt dan, weer zo'n jonkie. Wakker worden, dit is het beleid van Ajax.

Jonge talentvolle spelers de kans geven en als die talenten die kansen met beide handen aanpakken dan kunnen wij als supporter/fan genieten van een nieuw talent dat is doorgebroken.

Daarom zie ik ook graag de Sa of een Lukoki vaker op de rechtsbuiten, maar ik snap ook wel dat Sulejmani daar staat. Verkopen wanneer mogelijk en een jonge gretige talentvolle speler daar neerzetten die lekker fris in de kop is.0 0
Daneman
Als Jan of Toby nou iets overkomt heb je een brok onervarenheid achterin. tenzij je Ooijer opstelt Maar die kan het niet meer belopen.
0 0
RoodWit
Voor nu heb je Ooijer/Blind en eventueel talenten vanuit de jeugd. Voor volgend jaar of in de winterstop wil ik het wel eens zien hoe de Boer dat gaat invullen.
0 0
Daneman
Maar met Blind of Ooijer in de verdediging is het gewoon wachte n op tegengoals tegen een club alz AZ, en PSV
0 0
Daneman
Jan mag een halve linie naar voren
0 0
geronimo
"In Duitsland wordt deze jongen al vergeleken met Arjen Robben"

Dus weinig kans dat hij voor een Nederlandse club kiest,ook niet Ajax
0 0
PietBon
Zo'n goal maakte Mickey ook in z'n eerste officiele wedstrijd (Willem II uit) Daarna ging het heel lang niet goed met hem. Maar neem van mij aan dat deze jongen echt niet naar Ajax komt. Ik geloof zelfs dat ie eigendom is van HSV.
0 0
pizzapunt
kijken niet kopen. neemt niet weg dat die duitsers grote talenten hebben de laatste jaren...
0 0