Danny Blind betuigt spijt over ongeval

sjoerd, 08-12-2006 om 11:25, 916 views, ANP |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Danny Blind heeft spijt betuigd over het verkeersongeval dat hij woensdagavond onder invloed van alcohol veroorzaakte in Amsterdam. 'Dat ik met alcohol op achter het stuur heb gezeten is onvergeeflijk, het had nooit mogen gebeuren', zegt Blind in een schriftelijke verklaring.

Bij het ongeval raakte een vrouw gewond. Een tweejarig kind dat in de auto zat, bleef ongedeerd. 'Op dit moment gaan mijn eerste gedachten uit naar de vrouw die in het ziekenhuis is opgenomen, het kind en hun naasten', aldus de oud-voetballer en -trainer van Ajax.'Ik wil hen mijn oprechte verontschuldigingen aanbieden voor hetgeen er is gebeurd. Vanzelfsprekend zal ik de betrokkenen mijn spijtbetuiging ook persoonlijk overbrengen'.Het ongeval gebeurde omstreeks kwart voor twaalf op de Burgemeester Stramanweg, nabij de Amsterdam ArenA. Blind zag de stilstaande auto van de vrouw niet bijtijds. 'Ik schaam mij diep en realiseer me terdege dat juist iemand in mijn positie zijn verantwoordelijkheid had moeten nemen. Dat dit niet is gebeurd, maakt de situatie des te pijnlijker', aldus de oud-international.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
antikak
hahaha mooie opmerking 020babe!!
0 0
020babe
Doe mij nog een wijntje, ik moet nog rijden.
0 0
antikak
@ WeSz020,ga toch weg met die slappe lulverhalen van je!
0 0
Renaldo
Nee Danny het was niet de vrouw van Jaakke!!
0 0
Ron
En op BOB (Haarms) mag hij natuurlijk geen beroep doen.
0 0
Jordi
doe is ff relaxed afcaajax....ik snap niet dat je met alcohol in je bloed in de auto stapt... pak dan een taxi..
0 0
jord
juis rene,

excuses en een boete/straf en de zaak is afgelopen!
0 0
ThomasTrouble
zoals hier ookal wordt gesuggereerd, kan et ook zom zijn dat die aanrijding nie ligt aan de alcohol, maar gewoon aan et nie opvallen van die stilstaande auto, doordat die geen lichten aan had oid. nare bijkomstigheid is danwel dat ie gewoon duidelijk teveel op had, waaraan et ongeluk nu dus wordt gewete door de media
0 0
RuudSuperJood
Dat hij niet even een taxi heeft gebeld.
0 0
A.C.B.S
donder toch op Jordi, 6 biertjes en dat hij toevallig tegen deze auto aanreed heeft niets met alcohol te maken.. kan iedereen gebeuren!
0 0
rene
Prima, hij heeft spijt, krijgt heus straf. En dan nu moet het klaar zijn, of gaan we net als de telegraaf een hetze voeren en in alle tv programma's items eraan besteden? Hou toch op. Dit gebeurt 1000x per dag en uiteraard niet goed te praten, maar het is godzijdank goed afgelopen.
0 0
Jordi
het is en blijft een eikel dat je met zoveel drank in je mikkie gaat rijden.
0 0