Danny Blind veroorzaakt ongeval

sjoerd, 07-12-2006 om 17:16, 2427 views, AT5 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Op de Burgemeester Stramanweg in Zuidoost heeft voormalig Ajax-trainer Danny Blind woensdagavond omstreeks 23.45 uur een ernstig auto-ongeluk veroorzaakt. Onder invloed van alcohol reed de 45jarige Blind vol in op een met pech stilstaande auto.Hierbij raakte de 48-jarige bestuurster van de auto gewond. De brandweer moest haar uit de auto bevrijden. Een tweejarig kind dat bij de vrouw in de auto zat bleef ongedeerd.Na een blaastest bleek Blind drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben. Danny Blind is voormalig trainer en speler van Ajax.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
antikak
@ WeSz020,zit t nou niet goed te praten man!! t is gewoon een hele trieste zaak om met teveel alcohol op achter het stuur te gaan zitten!!! en lul niet zo slap met dat hij niet dik is en dat hij nooit drinkt!! je moet is naar een gezondheidsforum gaan, kan je daar al je fabeltjes verkondigen!!
0 0
020babe
@ Wes - punt blijft dat ie gewoon niet in de auto had moeten stappen. Geld zat - dan bel je toch een taxi? Maar goed, hij voelt zich nu goed klote en hij heeft zich niet verstopt en duidelijk laten weten dat ie fout zit.
0 0
020babe
Volgens AT5 heeft hij gezegd dat hij een paar biertjes gedronken had.

Ik weet niet hoeveel je moet drinken om op dat promillage uit te komen.
0 0
Thomas83
@appie 2006-12-08 08:29:18

Hij heeft al een verklaring afgelegd! hij had 1 biertje op, en was met zn auto radio bezig waardoor hij die auto te laat zag! gelezen in de krant. Dus niet weer allemaal onzin uitkramen

-------------------------------------------------Is dat zo? Dan zitten de berichten over drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol etc er wel heel erg naast.

Ik weet niet welk verhaal ik moet geloven, maar hoe dan ook heeft Blind niet goed opgelet lijkt me. Gelukkig is de schade beperkt gebleven.
0 0
071AFCA071
In dit geval wordt ook het bloed getest op alcohol (op het bureau). Soms is een blaastest niet heel precies nl. Hij heeft echter wel de schijn tegen.
0 0
DeftonesJP
mooie verklaring net van hem bij chiel beelen. De hand in eigen boezem zo hoort het!
0 0
Jeroen
tja het is gewoon dom om met alcohol te gaan rijden. ookal heeft blind nu misschien gelijk dat hij met zijn radio aan het klotee zullen toch zeggen dat het door het drinken kwam
0 0
HardvanStapel
Zolang Blind, er geen trauma aan heeft overgehouden, die hem in zijn trainersambitie dwars komt te zitten, heeft dit verkeersongeval geen zak met voetbal te maken, en is het dus geen nieuws voor een voetbal-site. Verder ben je natuurlijk wel ene enorme sukkel als je dronken achter het stuur brokken maakt, maarja, dat spreekt voor zich.
0 0
DeftonesJP
3x zoveel als toegestaan dat zijn toch niet zo veel biertjes of wel?
0 0
oldschool
WOWWWW, shocking..
0 0
rene
Tja, omdat het Blind is, is er weer een hoop poeha. tuurlijk niet goed te praten, maar het is goed afgelopen en het gebeurd 100x per dag. Jammer zoveel ophef.
0 0
Squadron
@jord. Waarom hier je mening geven als er toch malloten achter hun PC idiote dingen uitkramen? Het is hier meer elkaar lkkr opfokken of als Feyenoorder hier idiote teksten gaan plaatsen
0 0
MRB
Volgens mij zat D.Blind vorig jaar ook al 3/4 seizoen flink aan de alcohol gezien het resultaat en het spel het eerste 3/4 jaar
0 0
showstopper
Danny Blind wie kent hem niet , danny blind danny blind is een echte Ajacied. Het zal heus wel meevallen .
0 0
jord
@ iedereen die reageerde op mijn bericht. ik keur het ook niiet goed, drinken met alcohol. alleen van mij hoeven dit soort zaken niet uitgebreid in de media!!! en om mij gelijk ziek in mijn hoofd te noemen jwzmens.... dan vind ik je gewoon een ouwe zeikerd!
0 0
Albert
@benson.het heeft wel te maken met een ex ajacied, en dit is een ajax site.
0 0
jwzmens
@ Jortvolgens mij ben je echt ziek in je hoofd. MRB heeft groot gelijk. Hoe stoer ben je nou als je met alcohol op in de auto stapt.
0 0
Jordi
Wat een eikel zeg

3x de toegestane hoeveelheid

hij heb mazzel dat er niks gebeurd is

0 0
markus
een 2 jarig kind in je auto om 23:45, bij mij liggen ze dan allang in bed
0 0
MRB
@ jord;

nou ik had het niet kunnen zijn want ik ben niet zo'n klootzak die met alcohol op gaat rijden. jij blijkbaar wel getuige je bericht!!!
0 0
jord
vind dit soort dingen niet echt boeiend. wel erg voor vrouw en kind, maarblind is gewoon maar een mens hoor.. jij en ik hadden het ook kunnen zijn en dan stond het niet zo op internet

0 0
AFCAVEGHELL
Bel de ongedierte bestrijders kakkerlakken hier bahbah kkmongool ga ff lekker je eigen bezig houde met dat kutclubje daar uit 010 Fokking hand in hand homo's
0 0
henkiebedankt
He kakkerlak, leer eerst eens schrijven, voordat je je onder het betere volk schaart. Het is AJACIED i.p.v. jouw gezwam
0 0
A.C.B.S
En ga nou niet een Vak erbij zetten die gasten die echt in dat vak zitten schamen zich kapot voor jou stumperd!
0 0
A.C.B.S
jah en moet je je daarvoor schamen havenslaaf? Als het bloed van een Kakkerlak is hoor je mij niet klagen.
0 0
danielo
@ feyenoord.010ik heb nog nooit zo'n kansloos figuur gezien als jij.. ga ff lekker op je eigen 'club' sites zitten nu jullie nog bestaan.. kansloze 11-jarige stakker
0 0
A.C.B.S
gelukkig niemand dood en onze held ook niet! BLIND!!!!
0 0
vjood
wat moet je er over zeggen blind vind ik helemaal geen typ om dit soort dingen te doen maar ja hij is een echte ajacied dus ik drink bier ik rook wiet ik ben ajacied die past nu wel goed
0 0
Stammie
het is idd erg ja.. gelukkig is er niemand omgekomen!!
0 0
AlwinAJAX
zit in de naam he >> BLIND
0 0
Goaltjesdief
hmmm....zou het echt zo zijn

0 0
Dekajax
@071AFCA071Graag gedaan..

0 0
Tinus
@ErwinAjax en Jelle

Zijn jullie niet helemaal lekker in je hoofd? Dit is gewoon erg. Wat een idioot zeg die Blind.
0 0
071AFCA071
@ Dekaljax, dank, gecorrigeerd.Bericht komt van AT5, is dus wel betrouwbaar. Ik las het op at5-tekst dus snel naar de compu gerend om het te plaatsen.
0 0
danielhoes
ik krijg een gevoel dat dit verhaal verzonnenis
0 0
Dekajax
Blink ?? maakt niet uit... bericht is al erg genoeg...
0 0
jelle
LOL!!!
0 0