Ajax beloont jeugdspelers met contract

Ajax heeft vier jeugdspelers gecontracteerd. De A-junioren Yener Arica (28-02-1992), Chiel Kramer (03-01-1992), Joël Veltman (15-01-1992) en Joeri de Kamps (10-02-1992) bereikten overeenstemming met de club. Arica komt momenteel uit voor de A2 van Ajax, is geboren in Istanbul en tekende een contract dat hem tot en met 30 juni 2013 aan Ajax verbindt. De linksbenige middenvelder is in het bezit van zowel een Turks als een Nederlands paspoort. Doelverdediger Chiel Kramer komt eveneens uit voor de A2 van Ajax en tekende een contract dat loopt tot en met 30 juni 2012.

De rechtsbenige centrale verdediger Joël Veltman en de linksbenige verdedigende middenvelder Joeri de Kamps komen momenteel uit voor de A1 van Ajax. Beide spelers tekenden een contract dat loopt tot en met 30 juni 2013.

Voor alle vier de spelers betreft het hun eerste contract. Aan het begin van volgend seizoen worden zij aan de selectie van Jong Ajax toegevoegd. De contracten gaan in per 1 januari 2011
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
afca1985
En nu nog Kishna en V.Rhijn voordat die 2 in de zomer gratis de deur uit wandelen
0 0
w86
Precies in de huidige selectie van Jong Ajax zitten veel aflopende contracten, waarvan Burnet, Kappelhof, Overtoom en Van Rhijn toch namen zijn die hier vaak terugkomen. Van de A1 nog aflopend contract van Hahn, Fennich en Ondaan. Hoe zit dit? Iemand enige idee wat de selectie van Jong Ajax komend jaar zal zijn?
0 0
AJAXSUPER
Voor de bekerfinale staan de kaarten niet op mijn naam.. Komen ze hier achter?
0 0
brianb
Ik durfde het hierdoor niet, maar zag vandaag dat er nog kaarten zijn.

Wil ontiegelijk graag erheen en mn vriendin met een kaartje verrassen, maar ik kan het niet riskeren om haar een kaartje op andere naam te kopen (andere cc).

Hoe gaat die controle in zn werk?
Kan iemand me dat pm-en ... ik vind dit forum morgenvroeg toch niet meer terug. Thnx!

Zou echt geniaal zijn als het wel mogelijk was en ik haar hiermee kan verrassen :p
0 0
riordan
De Kamps heeft een erg sterk seizoen gedraaid. Hopen dat hij zich doorblijft ontwikkelen. Spelen deze spelers allemaal al lang bij Ajax?
0 0
SP
De meesten spelen al lang bij Ajax ja. De Kamps vanaf E2, Veltman vanaf E1 en Arica vanaf D2. Kramer speelt bij Ajax vanaf de B2. Hij kwam over van HFC Haarlem.
0 0
DemyDeZeeuw
Strik erom heen, en ophalen maar.
0 0
URBYEMANUELSON
Ik vind die Joeri de kamps echt een hele goeie voetballer. 1 van de betere van de A1!!
0 0
JohnDylan
Hij is alleen weer zo klein voor een verdedigende middenvelder (dat is namelijk de enige positie waarop ik hem een kans zie maken door de aanwezigheid van Klaassen en Bouy). Als (links)half is hij prima maar Bouy is beter.
0 0
hyun jun suk
Goed nieuws
Arica heeft dit seizoen er al 16 inliggen als het er niet meer zijn..:)
0 0
Vinc-ajacied
Moeten dan maar kijken hoe hij het volgend jaar in de A1 doet.
0 0
Robinjo1988
hij gaat naar jong ajax.
0 0
Wijzeman
Lees nog eens het nieuwsbericht..
0 0
Vinc-ajacied
haha oh ja stom van me!
0 0
gras
Hoe langer de naam van Rhijn uitblijft, hoe ongeruster ik word.
0 0