Hiddink en Blind analyseren bij NOS

sjoerd, 07-09-2006 om 15:41, 1200 views, Novum |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Guus Hiddink en Danny Blind zijn het komende voetbalseizoen bij de NOS als commentator te zien. Dat heeft de NOS donderdag gemeld.Met de aanstelling van de twee voetbaldeskundigen is het team van analytici bij de NOS compleet, liet de NOS weten. Behalve Hiddink en Blind geven Johan Cruijff, Youri Mulder en Willem van Hanegem het komend seizoen commentaar. De heren zullen het komende seizoen vooral hun visie geven op duels uit de Champions League en de UEFA Cup.Oud-international Danny Blind kwam dit jaar al eerder in actie voor de NOS. Tijdens het WK Voetbal 2006 in Duitsland liet hij zijn licht schijnen over meerdere duels. Blind was tot mei 2006 anderhalf jaar lang trainer van Ajax. Hij speelde bij Sparta Rotterdam en Ajax en kwam 42 keer in actie voor Oranje.Guus Hiddink is bondscoach van Rusland. Hiervoor was hij onder meer clubtrainer van PSV, Real Madrid en Fenerbahçe. Als clubcoach won hij verscheidene landskampioenschappen, nationale bekers en de Europa Cup 1.Als bondscoach deed hij onder meer mee aan drie WK's: met Oranje in 1998 (halve finale), met Zuid-Korea in 2002 (halve finale) en met Australië in 2006 (achtste finale). Als speler was Hiddink actief voor De Graafschap, PSV, NEC, Washington Diplomats en San José Earthquakes.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jowen
Van Hanegem is zo'n loser. Altijd zeiken op alles... zelf kan hij het niet beter.De rest is wel chillen
0 0
Bakelsevv
Beetje onzin dat ze gewoon zich met hun baan bezig blijven
0 0
afct
danny
0 0
020babe
HIj praat helemaal niet alleen maar negatief over Ajax - de man heeft een ingebouwd donderwolkje.

Maar hij is wel geestig. Je moet er alleen niet naar luisteren.
0 0
jelle
laat de kromme(van hanegem) maar veel analyseren hij is altijd wel leuk en goeden danny blind ja... het is te hopen voor hem dat die ergens een echte baan vindt als coach
0 0
DeftonesJP
Heeft Blind weer een appeltje voor de dorst om zo in alle rust zn nieuwe club te zoeken. Moge het een goede keuze worden voor Danny.
0 0