Suarez maakt honderdste Ajax-goal

barrehhafca, 28-07-2010 om 21:47, 1894 views, Voetbalprimeur |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Luis Suarez verkeert na woensdagavond in een uniek gezelschap. De Ajax-spits scoorde tegen PAOK FC zijn honderdste doelpunt in Amsterdamse dienst.

Een knappe prestatie, aangezien slechts twaalf anderen de Uruguayaan voorgingen. Suarez maakte zijn honderdste goal op fraaie wijze. Nadat PAOK-doelman Kostas Chalkias een inschattingsfout had gemaakt werkte de spits de bal met een fraaie omhaal in het doel.

Suarez staat met Stefan Petterson gedeeld twaalfde op Ajax' topscorerslijst aller tijden. De lijst wordt aangevoerd door clubicoon Johan Cruijff met liefst 271 goals.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Duiz
respect
0 0
AFCACBS1900
Wat een Bullshit!

Goaltjes Piet is clubscorer aller tijden!!!!

Petrus (Piet) van Reenen (Utrecht, 17 januari 1909 - Amsterdam, 8 juni 1969) is de topschutter aller tijden van Ajax. Van Reenen scoorde 273 doelpunten in 237 wedstrijden
0 0
djaxax1
op je playstation ?
0 0
aJaxppy
101 en 102 had i ook wel mogen maken..
0 0
MPronk
Toch ben ik met dit resultaat en met dit spelbeeld liever Ajax dan PAOK supporter.;) Ik zie voor ons meer kans dan voor hen.
0 0
torteloentje
en nog een mooie pinchhit ook,luis.Je wilt die bal zeker weer houden?
Geen denken aan of richard witsche geeft jullie voetballes.jA,kan die heel goed en leerzaam tegelijk.We hadden de wedstrijd in de zak vanavond.Een penalty is op zijn plaats voor ons.Vijf kansen zijn toch onder ons professionals rijp voor 3 goals.Zeg nou zelf?
0 0
AFCA-HHW
Gefeliciteerd, aan het eind van het seizoen op 150?
0 0
MPronk
Zonder de andere spelers te kort te doen, maar wie hier mist er nog meer Marko Marko Marko Pantelic Markoooooooooo Pantelic!!:(

Ik lees trouwens ook reacties van mensen die zeggen dat Ajax ZOALS GEWOONLIJK faalt in de afwerking. Op hoeveel goals eindigden we vorig seizoen ook alweer in de Eredivisie. Oke, we schoten er maar 1 van de 5 in, maar als je meer dan 100 in 1 seizoen scoort, maakt het verder ook niet uit of je exact 100 of 100000.000000 kansen creert. Uit bij Saloniki gaan we er overheen!
0 0
herrewijnen1982
Poaok kan er niets van.als je eruit gaat tegen dit team,mag je je erg schamen en dan vertrekken al onze topspelers.

Volgende week winnen we die gasten gaan niet achterover leunen.Gokken op de counter en je krijg een ruimte waar je eng van wordt.
0 0
big M
ja man gewoon 100% inzet tonen iedereen
0 0
10Sneijder10
Topspelers? Wie dan?
Als wij topspelers hebben dan hadden we die vanavond wel moeten zien toch?
Degelijke spelers is een geschiktere term in mijn ogen.
0 0
Thedude
sjongjongejonge wat is dit weer een typisch Ajax wedstrijd, eerste helft goed spelen en dan tegen zo'n matige ploeg nog 1-1 spelen. In Saloniki kan je niet winnen dat is bijna onmogelijk..zeg maar dag met je handje, bedankt bestuur bedankt spelers bedank slecht beleid...het wordt weer een lmooi en vervelend EL siezoen...en vreemd genoeg voorspelde ik dit al.
0 0
MPronk
Ik ga pas depressief zitten doen als we eruit liggen. Ook als we deze met 0-5 hadden verloren, zou ik nog hoop hebben. Het is 1-1. Een beetje Ajacied schrikt niet van een hekselketel. In de Kuip wonnen we ook een bekerfinale meen ik mij te herrineren. Ook al waren daar wel minder supporters.:P
0 0
Ajaxio
Pfff... zoveel kansen!!

Hopelijk over 2 weken scherper dan komt het goed!

Buiten dat hij een gigantische kans miste vond ik Sulejmani niet verkeerd spelen!
0 0
HyunJunSuk
Sulejmani liep alleen maar suarez in de weg als suarez spits stond. eerste 20 minuten goed toen zag je ook combinaties met suarez en v.d.wiel en daarnaa echt klote .
0 0
wilyha
het is volgende week
0 0
fan1963
Gefeliciteerd Luis
0 0
djezzef
gvd, wat een slechte tweede helft. jol moet heel snel een spits halen anders is het dag CL!!
0 0
MPronk
Maar je hebt van die supporters die nu zeggen dat we uitgeschakeld zijn voor de Champions League. Dat slaat echt nergens op. Een beetje Ajacied kan die zogenaamde Griekse hel echt wel doorstaan. We staan gewoon gelijk en als je ziet hoe vaak we vandaag voor hun doel verschijnen en hun voor ons doel, dan gaan wij echt wel meer scoren in Griekenland.

En mocht het niet gebeuren en we raken uitgeschakeld, dan hebben we in ieder geval minder zware wedstrijden komend seizoen en dat kunnen we weer meenemen naar de competitie. Komt die derde ster er eindelijk eens een keer.;)
0 0
Lars
denk aan Fiorentina uit!!!....komt helemaal goed ik weet het zeker....
0 0
MPronk
Alleen die scheidsrechter heeft het geloof ik niet op Suarez. Zal wel met Uruguay en Frankrijk te maken hebben. :S
0 0
Zuid
hij had nu op 103 moeten staan....
0 0
ajaxforlife020
Liever overwinning dan hij zijn 100ste maar toch gefeliciteerd luis
0 0
Robertoow
nee als suarez nog 10 jaar hier blijft misschien wel maar dat zie ik jammer genoeg niet gebeuren
0 0
Cobrakai
Niemand haalt JC in
0 0