Meer supporters in ledenbestand Ajax

sjoerd, 21-07-2006 om 13:15, 1483 views, www.ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

In zijn nieuwjaarstoespraak van januari jl. heeft Ajax-voorzitter John Jaakke bekend gemaakt dat Ajax streeft naar een actiever ledenbeleid.Voornaamste doel is het ledenbestand van Ajax een betere afspiegeling te laten zijn van allen die bij de club zijn betrokken. Ook is er zodoende de mogelijkheid mensen voor hun jarenlange inzet voor onze club te belonen en kennis en kunde in huis te halen die wij goed kunnen gebruiken.Vernieuwing en activering van het ledenbestand is ook nodig om in de toekomst niet alleen coaches en begeleiders, maar bijvoorbeeld ook bestuurders en managers uit eigen geledingen te kunnen rekruteren.Concreet betekent dit onder andere dat voor het eerst in de geschiedenis van onze club enkele supporters uitgenodigd zijn lid te worden van Ajax.

Opvallend feit is dat nu ook voor het eerst twee vrouwen lid zullen worden van onze club. Het is de bedoeling ieder jaar een aantal leden toe te laten.De volgende personen zijn met ingang van 1 juli jl. lid geworden van de vereniging AFC Ajax:1. Schelto Patijn, oud-burgemeester van Amsterdam.

Het Bestuur heeft besloten, bij wijze van traditie, de scheidend burgemeester van onze stad bij zijn afscheid het lidmaatschap van Ajax aan te bieden. Ed van Thijn was al jarenlang lid van Ajax en met deze benoeming willen wij de heer Patijn danken voor zijn steun aan onze club.2. Theo Pouw. Een van de eerste bestuurders van de SVA en thans lid van het bestuur van de supportersvereniging Oranje.3. Lex Hes. Jarenlang bestuurder en drijvende kracht achter de ABA.4. Herman Borman. Jarenlang trainer en scout bij Ajax en 23 jaar in dienst.5. Roger van Boxtel. Heeft zich als extern commissielid ingezet en heeft voor Ajax relevante kennis en contacten en bovendien trouw Ajacied.6. Sasa de Jong. Is al 25 jaar lerares op De Toekomst.7. Roel Vos. Supporter, ex-bestuurslid supportershome.8. Frans Bon. Scout op De Toekomst.9. Fred Kanne. Scout op De Toekomst.10. Theep Klaver. Scout op De Toekomst.11. Jos Pool. Scout op De Toekomst.12. Nico Steur. 29 Jaar in dienst en financieel toeverlaat van de club.13. Rutger Koopmans. Heeft financiële kennis, contacten in de stad en is enthousiast Ajacied.14. Silvia Dermout. Van kinds af aan Ajax-supporter, heeft als gynaecologe aan de wieg gestaan van een zeer groot aantal kinderen van Ajax-spelers.15. Hans van Eijden. Hernieuwd lid.16. Dirk Jan Roeleven. Trouw Ajax-volger en als programmaker verantwoordelijk voor diverse documentaires over Ajax.17. Jan van Vugt. Voormalig voorzitter van SVA.18. Menno Pot. Publicist over Ajax en initiator van de website Ajax-USA.19. Mark Bolland. Beschikt over grote internationale kennis op het gebied van marketing en branding, tevens Ajax-supporter.20. Peter Nederlof. Zeer trouw Ajax-volger en jarenlang vrijwilliger in diverse functies.21. Evert Verbrugge. Jarenlang scheidsrechter bij de jeugd.22. Aart van Schaik. In supporterskringen beter bekend onder de naam “Lola”, trouw supporter en lid van het bestuur van het supportershome.23. Cees van Zuilen. Zeer trouw Ajax-supporter, is bekend als dichter Cornelis.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!