Jong Ajax verslaat Jong Willem II

Jong Ajax heeft de tweede overwinning op rij geboekt. In Tilburg versloeg de ploeg van trainer Pieter Huistra Jong Willem II met 1-3. Rasmus Lindgren scoorde twee keer.Spits Geoffrey Castillion maakte één treffer. Linksback Thimothée Atouba moest een kwartier voor tijd het geblesseerd het veld verlaten. Op de ranglijst staat Jong Ajax op een vijfde plaats, op zeven punten achterstand van koploper Jong PSV.Goals:

25\' 0-1 Rasmus Lindgren

53\' 0-2 Geoffrey Castillion

72\' 0-3 Rasmus Lindgren

75\' 1-3 Ratko VansimpsenOpstelling Jong Ajax:

Jeroen Verhoeven, George Ogararu, Rob Wielaert, Daley Blind, Thimothée Atouba (74. Nathaniel Will); Mitchell Donald, Jeffrey Sarpong, Rasmus Lindgren; Javier Martina, Geoffrey Castillion en Marvin Zeegelaar (74. Danilo Sousa Campos).
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax1234
Dit team is bijna allemaal gekocht van andere clubs er zijn er maar een paaar die gewoon van Ajax A1 komen best wel lullig, want nu breken er al helemaal geen talenten door.(psv doet jammer genoeg wel goed)
0 0
Tallum
Dit team mag alles wel winnen gezien de spelers die erin spelen.

De verdediging en het middenveld zijn niet bpeaald het minste, die zouden zo meekunnen in de Eredivisie, het niveau van een Sparta ligt niet veel hoger.

Daarnaast is het eigenlijk schandalig dat LIndgren neit bij de selectie zit, erg goede voetballer die duidelijk Ajax-waardig is.
0 0
supporterajax
Jammer dat Ogararu, Wielaert en Atouba nog in jong Ajax spelen omdat deze spelers nimmer nooit iets toe zullen voegen aan Ajax 1! Ze belemmeren daarom een eventuele doorstroming van jonge ajax talenten!!
0 0
jongajacied
wat mij dan opvalt is dat door al deze spelers uit het eerste , spelers zoals aslan en lazic er gewoon niet eens bij zitten. terwijl juist ook die spelers de kwaliteiten en het talent hebben om door te stromen....!
0 0
ajaxfanno1
moet cvitanich geen ritme opdoen misschien hebben we die nog een keer nodig in het 1e of is die inmiddels al afgeschreven
0 0
sander84
Waarom speelt die Ogararu nog steeds. En Martina moest toch ook weg? En Wielaert is gewoon door de mand gevallen. Geef de jeugd de kans.
0 0
V12
Jammer voro Atouba. Zal Jol wel zeggen dat hij hem bijna wou gaan opstellen maar dat hij nu pech heeft.
0 0
RafaelvdVaart
Castillion is natuurlijk al een grote jongen, maar wordt dit ook op voetbalgebied. Nog maar een A-speler en toch al wekelijks een van de betere. Moet nog wat meer gaan scoren maar heeft in principe alles wat een Ajax-spits moet hebben. Sterk aan de bal, goede kaats en kan nog een actie maken ook. Die gast komt er wel.
0 0
hindriks1987
was castillion goed?

0 0
JOOPJOOST
kerlon nog geblesseerd en ze eduardo deed met de A1 mee!
0 0
pwie
Castillion topper.

deze spelers mogen er van mij uit want het heet jong ajax.

Jeroen Verhoeven, George Ogararu, Rob Wielaert,Timouthée Atouba,Rasmus Lindgren.wij hebben jeugd nodig sorry
0 0
afca1985
Ik dacht dat het probleem bij (jong)-ajax bekend was en dat ze er nu eindelijk eens wat aan gingen doen, maar nee hoor gewoon weer met die oude miljonairs
0 0
datmagniethe
wat is dit nou, er staan gewoon 7 spelers in het veld die ook wel meedoen met Ajax 1 waarvan 5 uitgerangeerd zijn en dan tel ik mitchell Donald en Daley Blind nog geeneens mee.

Dit gaat ten koste van onze talenten!

Er spelen voetballers mee die toch geen toekomst bij Ajax hebben, waarom gaat dit ten koste van de spelers die misschien een mooie toekomst bij Ajax staan te wachten..

Verschrikkelijk om te zien..
0 0
AFCA19
kijk de basis en kijk de wissels, elke middenklasser in de eredivisie of jupiler club zou de bank van jong ajax willen hebben
0 0
Rockslide
Voor de kenners onder ons: Zal Castillion snel aansluiten bij trainingen van het eerste of is hij daar nog niet rijp genoeg voor? In de jeugdcompetities en jeugd interlands scoort hij toch geregeld en zag tegen Jong PSV dat hij ook aardig fysiek heeft.
0 0
foshoquz
Rob Wieleart en de 0 gaat niet samen, blijkt maar weer.
0 0
SamAFCA10
Heeeee Lindgren week. Als Martin hem nou meeneemt naar Twente maakt die er vast nog eentje hehe
0 0
Johnvanessen
En weer lindgren, 3-0 :)
0 0
Daadjuh
Kerlon in geen velden of wegen te bekennen.....
0 0
Dani2612
Twente moet de kroon zijn op de serie van de laatste 3 finales op rij
0 0
Johnvanessen
2-0 (H)
0 0
Rinky
Heeft iemand enig idee wanneer Kerlon fit zal zijn?
0 0
mr1060
Ogararu,Wielaert,Sarpong,Lindgren,Martina. Die kunnen we zo ie zo al weg doen en dan komt er Bakkie nog bij. Zouden ze dan niet al heel wat besparen op salarissen enzo? het is amper JONG ajax. Jong ajax zit op de bank!
0 0
afcamuc
als ze die oudjes in de winterstop niet kunnen verkopen, moeten ze de talenten die hierdoor in hun ontwikkeling tegengehouden worden maar tot de zomer bij haarlem stallen!! zo als het nu gaat is het wel erg zonde! Bonevacia, Claassen, Will en misschien nog Blind en Danilo???
0 0
cruiffiaans
wie is deze beste man.. José Eduardo De Araujo ??
0 0
bobos
waarom staat die claasen nooit in de basis joh. Dacht dat dat zo\'n talent was
0 0
Suarez13
sarpong moet echt weer een kans krijgen in het 1e zonde van zo`n talent.

En wiealart ogararu en atouba en verhoeven moeten weg want die houden de onwtikkeling van jeugdspelers tegen is tog zonde dat een talent als bonevacia op de bank zit, omdat een paar bejaarde in ritme moeten blijven, waarom weet ik ook niet
0 0
AFCACBS410
weer is speelminiuten voor atouba,,, pak je kans nou is ouwe
0 0
aardappel
jankepie

0 0
AFCACBS410
die kerlon is ook niet gworden wat ik hoopte ,,want hij is nog altijd geblesseerd en voor dat hij is wedstrijdfit word bben je met dit seizoen wel klaar. jammer tis een groot talent
0 0
aardappel
het was egt een schitterende goal:

een omhaal van 40 meter!!
0 0
enkhuizen
waar blijft die kerlon nou
0 0
Johnvanessen
1-0 :D
0 0
highlow
Jong Ajax is erg gretig!

0 0
Litmanen1983
Snap best dat een aantal jongens die net tekort komen voor het eerst hun ritme bij jong AJAX op doen... Maar een jongen als Ogararu, die heeft zelfs een aflopende contract! Waarom staat hij op de plek van een talent??? Blijft onbegrijpelijk, overigens vind ik dat ook bij Martina, die heeft ook een aflopend contract dus als hij het niet heeft, hoeft ie ook niet te spelen toch?
0 0
meinuh
sjonge jonge, weer veel voetballers van het eerste.

Het wordt toch maar eens tijd dat we ogararu, wielaert, lindgren en martina eens vaarwel gaan zeggen
0 0