Suárez verkiest topclub boven grote geld

sjoerd, 21-10-2008 om 18:23, 792 views, Sportweek |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Luis Suárez wil Ajax alleen verruilen voor een Europese topclub. De Uruguayaan verkeert dit seizoen in een bloedvorm en verscheidene clubs houden hem dan ook in de gaten. 'Als ik een keer een mooie kans krijg, grijp ik die graag.'

In gesprek met Sportweek zegt de snelle aanvaller zijn toekomst niet te hebben uitgestippeld. 'Het gaat nu om Ajax, ik wil hier kampioen worden. Maar het is duidelijk dat het mijn persoonlijke doel is om te blijven groeien. Als ik een keer een mooie kan krijg, dan grijp ik die graag. Dan moet het wel een echt grotere club dan Ajax zijn, ik denk daar hetzelfde over als Klaas (Huntelaar, red.). Dan heb ik het echt over teams als Real Madrid, Barcelona, Liverpool, AC Milan...'

Afgelopen zomer kreeg Suárez al de kans om Ajax te verlaten, maar die kans liet hij liggen. 'Afgelopen zomer ben ik door Fenerbahçe en Zenit Sint-Petersburg gebeld. Maar daar wilde ik niet naar toe. Er lag daar ongelooflijk veel geld voor me klaar. Daar gaat het mij echter niet om, ik wil voetballen en triomferen', aldus de zeer ambitieuze Uruguayaanse international tegenover het weekblad.

Een vertrek in de winterstop sluit Suárez uit. 'Nee, ik wil in elk geval tot de zomer bij Ajax blijven. Het is ook niet fijn om halverwege een seizoen over te stappen, het is dan lastig om je aan te passen bij een nieuwe club. Maar begrijp me goed, ook komende zomer hoef ik niet weg', zo maakt de dribbelaar duidelijk dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft in Amsterdam.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ruud2310
Ahum,staat een topclub niet gelijk aan groot geld.......... ???
0 0
PietAjacied
laatste seizoen suarez
0 0
Cello
Juist. Zo zijn nu eenmaal de journalisten bezig. Voorbeelden te over. Continu het gezeur aan het hoofd van een speler wanneer hij nu eindelijk eens weg gaat naar het buitenland. Of ie al een beslissing heeft genomen òf wanneer ie een beslissing gaat nemen. Bij de Hunter vind ik het nog het mooist, want die blijft er heel rustig en zelfs stoïcijns onder....volgens mij lacht ie al die journalisten/verslaggevers achter hun rug en soms in hun gezicht uit. Wat een jan-doedels...Let maar op, nu gaan we het meemakene, dat met de regelmaat van de klok, Luis Suarez de kop gek gezeurd gaat worden met vragen over wanneer hij weg gaat. Hopelijk is die er een beetje tegen bestand, want anders zouden de journalisten wel een heel bedenkelijke rol spelen door spelers de Nederlandse competitie uit te praten.
0 0
Jeroen
tis te hopen dat ajax eens kampioen wordt weer, dan lekker groepswedstrijden cl spelen.
0 0
12ajax
Sportweek zit weer te stoken
0 0
Jeroen
Doen toch alle nederlandse sportjournalisten, Zo gauw er wat knaps rond loopt op de voetbalvelden, en ze spelen 3 goeie wedstrijden, beginnen ze al te zeuren. Wordt het tijd voor nederlands elftal, en wil je liever naar spanje of england. Ga je deze winter al, of aan het eind van het seizoen. Ga zo maar door. Ze moeten gewoon eens alleen spelers voor het nederlands elftal selecteren die in nederland spelen. Kijken of ze dan ook al zo vlot weg gaan. Misschien speel je een aantal jaar geen ek of wk, maar je comp wordt wel sterker. Niet zoals nu, dat alleen de middelmaat hier speelt. Bedoel na 6 wedstrijden NAC boven aan en maar liefts 5 puntne voor op ajax. en 3 op die ander top club. Iedereen vindt het leuk, maar ik vindt het persoonlijk ronduit zwak, en vooral een teken en dat blijkt dat we europees en vooral op cl nivo totaal niet meer mee doen. En staar je nu niet blind op het aantal clubs in de uefa cup groepsronde. Eens kijken hoeveel er nu door gaan. Ben bang van misschien 1.
0 0
gusanito
Inderdaad, Suarez speelt echt nog maar net voor Ajax..
0 0
AFCAvak410
contract open breken, met een clausule voor 20 mil of meer erin
0 0
Smeagol
is toch te weinig man....
40 mil er in zetten....
0 0
elpresidente
hoe lang loopt zijn contract nog?
hoop dat hij nog 2 jaartjes blijft hij is onze beste speler
0 0
Martiin
tot 2013
0 0
elpresidente
oh dan zit ie voorlopig wel ff bij ons of ze moeten een monsterbedrag neer leggen
0 0
afcamuc
zou het doodzonde vinden als ie gaat! spelers als hij zijn moeilijk te vinden en vooral te vervangen :-S
0 0
Timo
zo waarschijnlijk hebben ze van zenit, als ze geboden hebben, een berg geld geboden, daar wordt je eng van! die gasten hebben namelijk wel wat euro's op de bank staan! maar laat luis maar lekker bij ons blijven, kunnen we momenteel echt niet missen!
0 0
Maniche
zou wel oliedom zijn als hij niet naar een grotere club zou gaan want je leeft maar 1 keer!..of ajax moet weer tot de top gaan behoren binnen korte tijd maar dat is door het roze brilletje heen kijken..hij heeft karakter dat hij niet naar turkeye of rusland gaat, of je krijgt er je geld niet of je krijgt veel te veel en word er geen beter mens van!
0 0
daslogisch
Heb het al eerder geroepen, deze man moet echt zo snel als ogelijk contractverlenging voorgeschoteld krijgen. Alleen dan kun je ervoor zorgen dat ie nog minimaal anderhald jaar voor Ajax behouden kan blijven.. Hij mag dan ook meteen de topverdiener worden trouwens..
0 0
Gulpen
echt een topper daar voor kom je naar het stadion. Hopelijk mogen we nog wat jaartjes genieten van hem. Maar vrees in deze bloedvorm dat hij na dit seizoen vertrekt.
0 0
MokumExtremist
Echt onze beste speler. Dat hij die kans aangrijpt had ik wel verwacht. Toch goed dat ie zegt dat ie het niet in de winterstop doet. En er zouden zat spelers zijn die wel naar Zenit of zeker Fenerbahce zouden zijn gegaan.
0 0
ArieB
hij moet echt nog blijven.. hij is zeer belangrijk in de aanval. hij is pas 21 dus ik wil hem volgend jaar ook nog zien!!

suarez kan een grote speler worden, eigenlijk ben ik er wel zeker van dat hij ooit naar de absolute top gaat
0 0