Ajax C3 veel te sterk voor Groningen C2

SP, 06-09-2008 om 14:22, 1809 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax C3 is de competitie goed begonnen. De uitwedstrijd tegen FC Groningen C2 leverde een simpele 0-4 overwinning op. Bij rust stonden de Amsterdammers met 0-1 voor.

De thuisclub begon het beste aan het duel en kreeg na zo'n 10 minuten een uitstekende kans om de score te openen, maar Ajax-doelman Stan Bijl redde goed met de voet. Na een tactische omzetting van trainer Arnold Muhren (hij zette de snelle Sheraldo Becker in de spits) nam Ajax het initatief over en creerde een aantal goede kansen. Pas op slag van rust kwam de openinstreffer tot stand. Becker kwam alleen op de keeper af en behield goed het overzicht en gaf de bal aan de meegelopen Elton Armah, die simpel intikte: 0-1.

Na rust zette Ajax aan en kwamen de Groningers er niet meer aan te pas. Uit een pass van Becker maakte Queensy Menig beheerst de 0-2. Invaller Django Warmerdam zorgde met een intikker voor 0-3. Sheraldo Becker had daarna de mooiste actie van de wedstrijd; na een fraaie actie schoot hij vanaf 20 meter op de onderkant lat, waarna Queensy Menig alert was en scoorde. De goed spelende Tom Noordhoff zag in de slotfase zijn afstandschot nog op de lat belanden.

Opstelling:

Stan Bijl; Arnoud De Moor (36. Niek Ossevoort), Gavier Eustatius, Tom Noordhoff, Kenny Tete; Sheraldo Becker (60. Daoud Bousbiba), Joran Borst, Danny Bakker (36. Django Warmerdam); Calvin Valies, Queensy Menig, Elton Armah.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sennah
Netjes gedaan C3 en c2 ook. blijf zo door gaan. julle zijn de toekomst van ajax net als andere teams
0 0
MokumExtremist
En zo hoort het te zijn!
0 0
ajaxd2
www.stanbijl.nl voor foto,s en een samevatting van de wedstrijd!:)
0 0
DHsuarez16
Leuke site jongeman.. al1 blijkt dat toch veel hier niet ouder zijn dan 18 ofzo:P
0 0
KJHuntelaar
Ben jij Stan Bijl?
0 0
ajaxd2
ja
0 0
zuid76
nice
0 0
KJHuntelaar
Goedzo jongens!
0 0
aksinho91
netjes gedaan jongens !
0 0
Steek
Mooi
0 0