Ajax B1 vijfde op toptoernooi Varsseveld

SP, 24-05-2008 om 23:00, 2972 views, Ajax Showtime |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Ajax B1 neemt dit weekeind deel aan een toptoernooi in Varsseveld in de Achterhoek. Na een valse start op de vrijdagavond (3-0 verlies tegen Feyenoord) speelde de B1 op zaterdag de laatste drie poulewedstrijden. Een overzicht van de gespeelde wedstrijden van het team van trainer Robin Pronk.

Ajax-Libie onder 17...........0-0

Tegen het nationale elftal van Libie speelde Ajax een prima eerste helft. Echter, gescoord werd er niet. Na rust was Libie, dat goed speelde, kansrijk. Kostas Peristeridis moest dan ook een paar in actie komen en dat deed hij goed. In de slotfase leek Ajax de zege alsnog te behalen, maar de kopbal van Lorenzo Ebecilio ging rakelings naast. Bij Ajax doet dit toernooi, naast testspeler Ivanovic, Zeeburgia-speler Fabian Serrarens mee. De aanvaller komt komend jaar uit in de A2 van Ajax.

Opstelling: Kostas Peristeridis; Daan Brinkman, Bryan Ottenhoff, Ricardo van Rhijn, Dico Koppers; Roly Bonevacia, Lorenzo Ebecilio, Rik Schouw; Fabian Serrarens (Jeffrey Dekker), Geoffrey Castillion, Cerilio Cijntje (Marijn de Haas)

Ajax-Regioteam...............3-0

Aanvankelijk hadden de Amsterdammers moeite met de verdediging van het Regioteam. Na rust, na wat wissels aan Ajax-zijde, opende Geoffrey Castillion de score op aangeven van Jeffrey Dekker. Castillion zorgde ook voor de 2-0, waarna Cerilio Cijntje de 3-0 eindstand vastlegde. Cijntje scoorde na fraai voorbereidend werk van Ebecilio, Van Rhijn en Castillion.

Opstelling: Kees Heemskerk; Daan Brinkman, Bryan Ottenhoff, Ricardo van Rhijn, Rene Osei Kofi (Dico Koppers); Jeffrey Dekker (Cerilio Cijntje), Rik Schouw, Mato Ivanovic; Fabian Serrarens, Geoffrey Castillion, Marijn de Haas (Lorenzo Ebecilio)

Ajax-Lokomotiv Moskou..........0-0

Evenals in het duel tegen Libie was Ajax de iets sterkere ploeg, maar bleef de tegenstander overeind. In de eerste helft waren er kleine kansen aan bij kanten te noteren, na rust had Ajax de beste kansen. Zo miste Lorenzo Ebecilio (2x), Ricardo van Rhijn en Cerilio Cijntje opgelegde kansen. Aan de andere kant redde doelman Peristeridis goed op een inzet van de Russen, die met het gelijkspel het meest tevreden mochten zijn.

Opstelling: Kostas Peristeridis; Daan Brinkman (Roly Bonevacia), Bryan Ottenhoff, Ricardo van Rhijn, Dico Koppers; Rik Schouw, Lorenzo Ebecilio, Mato Ivanovic; Jeffrey Dekker, Fabian Serrarens (Marijn de Haas), Cerilio Cijntje.

In de strijd om de vijfde en zesde plaats speelde Ajax tegen FC Porto. Na een 0-0 eindstand na 2x20 minuten nam Ajax de penalty's beter (3-1). Lokomotiv Moskou won het toernooi na een 1-0 overwinning in de finale tegen Feyenoord.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
kevinhogeweide
Ze speelde niet fantastisch ,was erbj
0 0