De Jong blij dat Blind hem vaste positie geeft

sjoerd, 11-05-2005 om 08:28, 1691 views, VI |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De 20-jarige Nigel de Jong zegt in een interview met de Voetbal International dat hij blij is dat Danny Blind hem eindelijk een vaste positie gegeven heeft als rechtermiddenvelder bij Ajax.Hij is het nu echt beu om opnieuw als 'jojo' gebruikt te worden, zoals Ronald Koeman dat wel deed. ''Héél belangrijk. Ik was het beu om als een jojo door het elftal te worden geslingerd. Gelukkig is die tijd nu voorbij', aldus de Amsterdammer.


Over zijn toekomst is hij nog niet duidelijk. 'Ajax wil verder met mij en dat is voor mij een prettige gedachte. Van de eventuele geïnteresseerden heb ik nog niets gehoord, pas als ik weet wat iedereen van plan is ga ik nadenken over de toekomst', zegt De Jong. Daarom heeft Ajax Showtime een actie in het leven geroepn waarin men Ajax-fans op roept een stukje te schrijven waarom hij moet bijtekenen! Laat in de poll hieronder eveneens weten wat de waarde van Nigel voor Ajax is. Het is nog niet duidelijk of hem iets persoonlijk overhandigd gaat worden naar aanleiding van de actie hieronder.
Actie: Omdat Nigel de Jong de laatste dagen zelf naar buiten bracht dat hij nog niet weet of hij wilt bijtekenen, is het aan de supporters om De Jong over de streep te trekken. Schrijf wat moois, niet te lang, een zinnetje of tien (met aanhef en sluit) is meer dan zat naar, redactie@ajaxshowtime.com en vermeldt je naam, leeftijd en woonplaats. Voor meer, klik hier. Tot nog toe kwamen meer dan tweehonderd reacties binnen!


Delen!

Het is niet toegestaan te reageren op dit artikel.