Sterke rentree van Lindgren

Ajax-middenvelder Rasmus Lindgren heeft in de wedstrijd tegen Feyenoord zijn visitiekaartje afgegeven. De net aangetrokken middenvelder was een stabiele factor in het elftal van Adrie Koster.

Vergeleken met het duel waarin Davids tegen PSV speelde, zag het middenveld van Ajax er tegen Feyenoord stukken beter uit. Lindgren liep de gaten dicht en gaf bovendien een prachtige assist in de vorm van een lob op Huntelaar bij de 3-0. 'Hij speelde een goede wedstrijd', zegt Koster. 'Vooral de tweede bal pakte Rasmus goed op'. De Zweed was zelf ook tevreden over zijn inbreng.
Lindgren had de taak om aanvoerder Edgar Davids te doen vergeten. De voetballer hierover tegen De Telegraaf: ‘Davids is Davids en ik ben Rasmus Lindgren, dus een vergelijking kun je niet maken. Ik heb gewoon een lekkere wedstrijd gespeeld in een elftal, dat heel goed draaide.’

Bij de eindscore (3-0) zette hij nog wel een kanttekening. ‘Het had 5-0 of 6-0 moeten zijn, maar 3-0 is ook mooi. Als we zo spelen, negentig minuten druk zetten en de ruimtes goed benutten, dan kunnen we nog ver komen.’
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JBAFCA
mooi hoor ik zie hier namen die hem het hardst afkraken omdat hij zou komen enz. en nu opeens posters allesvan hem hebbe volgens mij.
0 0
Mokum
http://www.axci.nl/?ln=ned&id=449
0 0
homeplace
vraag aan AJAXSHOWTIME;
kunnen jullie misschien een stukje op de site schrijven waar iedereen dan een "digitale handtekening" kan zetten om John in A'dam te behouden?
0 0
AFCRobin
Die assist was in een woord geniaal!! Vanwege dit soort hoogstandjes houden wij van Ajax. Hoop dat hij het doorzet.
0 0
Bouke
aangezien toch elke rechtsbuiten faalt (kennedy/luque/leo/rommedahl..) kun je beter met en davids en lindgren spelen op het middenveld en perez in een vrije rol laten spelen waarbij je de rechterkant openlaat...Hierin kunnen dan beurtelings Gabri/Perez/Suarez opduiken..De Basis zou dan zo moeten zijn;

Stekel

Silva Heit/Vermaelen Vertonghen

Gabri Lindgren Davids

Perez
Suarez
KJH

Zo speel je ook wat zekerder bij de omschakeling en heb je toch voldoende aanvallend vermogen..Davids en gabri komen toch al graag mee naar voren dus...
0 0
NielsHolt
Hij woont in Amsterdam hoor, zei ze chick in VI.NL
kijk ook op www.ajaxop1.nl
0 0
Ajaxio
Haha idd. Ik heb me krom gelachen om de defensie van de kakkies. Maar dan zet ik ook de kanttekening erbij dat wij slecht gebruik hebben gemaakt van die zwakte. 010 was echt totaal machteloos, ajax liet ook zo zijn steekjes weer vallen maar die spaarzame momenten deden ze gewoon helemaal niets mee. Organisatorisch gezien misschien wel de slechtste ploeg die ik dit seizoen in de arena heb zien spelen. Het is zonde maar dit was echt de kans om de kakkies met een ongelooflijke afstraffing naar huis te sturen. 1 die de recordboeken had kunnen halen...
0 0
Fred
Lindgren speelde echt een super pot. Nauwelijks fouten, en zoals Koster zegt, hij had de tweede bal goed en vaak. Met dit spel is hij stukken belangrijker dan Davids was, die sowieso al van Ajax uit gestraft moet worden voor zijn onsportieve gedrag van dit seizoen. Op dit moment hoort Lindgren gewoon in de basis, wat een genot die pass op Huntelaar bij de 3-0!! Best nuttige gele kaart ook, alhoewel ik twijfel of hij zo terecht was.
0 0
Cello
Lindgren speelde idd niet verkeerd. Dat klopt....maar om nu gelijk dan maar te stellen dat hij beter is dan Davids?. Gaat ook wel beetje ver...voor de winterstop heette het dat we Davids misten, op 13 januari was ie de verloren zoon die duidelijk weer aanwezig was, de missende schakel. Speelde daarna mindere ongelukkige wedstrijden en nu NA 1 wedstrijd van Rasmus is hij ineens DE man?. Laat Lindgren eerst maar eens een paar wedstrijden zien of hij dit kan vasthouden...dan als het zo blijft hoort hij de man op die plaats te zijn!.
0 0
sneekerjood
gvd van geel bied hunter en heitinga nou eens een megasalaris en 3 jaar verlengen!!! of wacht je WEER tot ze verkocht zijn pannekoek.
jongens huntelaar is NIET vervangbaar!! gruwelijk bijna nooit balverlies en scoord altijd.

huntelaar is een topper en MOET blijven.....
0 0
pim108
heel ajax speelde best goed vandaag en die kakkies kunnen niet beter
0 0
pim108
heel ajax speelde best goed vandaag en die kakkies kunnen niet beter
0 0
Cello
Hoor die eikel van een Joep Schreuder, verslaggever van NOS, tegen onze Johnnie: "Lees jij wel eens Spaanse kranten?. Dan weet je dat Atletico Madrid in je geïnteresseerd is. Atletico past we bij jou....".
Ik gun Heitinga heus wel een transfer, begrijp me niet verkeerd, maar moet het nu ook al zo zijn dat verslaggevers met dit soort van opmerkingen hoofden van spelers op hol gaan brengen?. En al helemaal hoofden van ajacieden...we moeten juist blij zijn dat spelers als Heitinga nog in NL voetballen en daar zouden we allemaal juist ons best voor moeten doen dat ze dat willen blijven doen!. Of is dit weer eens het begin van het proberen te stichten van een relletje in het Amsterdamse?. Laat ze lekker de hoofden van Affelay, Gomez en ga zo maar door op hol brengen. Als ze geen commentaar op onze spelers hebben, dan proberen ze hun wel een buitenlandse club aan te praten. Opzouten met die gasten!.
0 0
BobAFCA
Ja inderdaad irritante journalisten als ze niets zeggen dan denken die spelers daar helemaal niet over na totdat het echt serieus word!
Maar Johnny was vandaag echt weer geweldig top AJACIED!
0 0
Jasmen
Wat was die Kennedy slecht hee, geen 1 corner normaal, en alles veel te hoog en ver
0 0
Jeff
De manier waarop je het zegt: ''DIE'' Kennedy. Het is een van onze spelers hoor, ga gvd nou eens achter de HELE ploeg staan! Iedereen heeft weleens eens een mindere periode en bovendien wordt er in Nederland/Europa zelden een goede hoekschop genomen net zoals vroeger
0 0
BobAFCA
Speelde inderdaad goed! Valt niet zo op maar was echt goed maar Gabri ook natuurlijk daardoor kon perez zich lekker bezig houden met aanvallen! En dan zie je dat het allemaal goed komt!
0 0
AFCRobin
IS toch een goede voetballer. Had het eerlijk gezegd niet verwacht dat het een echte versterking zou zijn, maar als hij zo door gaat kan het echt nog wel wat worden. Hij is bovendien ook nog vrij jong.
Toch mag van Geel nog opzouten!
0 0
jo1
ja idd v geel mag weg want hij maakt te weinig goals
0 0
shoe
Jongens lindgren speelde weer erg goed. Als de man niet opvalt speelt die goed. Hij won bijna al zijn duels liet landzaat in zijn schaduw staan. Deze man moet gewoon de rest van het seizoen in de basis. Kan echt een topper worden voor ajax, spelers met deze kwaliteiten worden steeds belangrijker in het hedendaagse voetbal.
0 0
M073
Zeker goeie vervanger voor Davids hij speelde echt goed op het middenveld en een mooie lob hehe
0 0
ronoald
is edje 3 matches geschordt?
0 0
Maniche
ajax was weeris evenwichtig..dit ajax had psv verslagen..waarom???????
0 0
Vandervaart23
Lindgren absoluut laten staan. Davids heeft gewoon het niveau niet meer, dus zou het dom zijn hem alleen op basis van het verleden op te stellen!
0 0
Joery
Lindgren heeft goed gespeeld. Ook gunstig dat Kah volgende week tegen ons geschorst is!!
0 0
Beretta
Ik vond Lindgreen ook niet echt opvallen, maar dat is zeer zeker ook positief want hij maakte geen fouten en in zijn zone hebben we voor zover ik het kan herinneren geen (iig niet belangrijke) duels verloren. De keren dat hij opviel was het ook bovengemiddeld goed. Ik vond dit sowieso al een goede aankoop en vandaag speelde hij gewoon prima. De verdediging staat zo ook wel goed, verder speelde Gabri heel netjes en KJH ook, alleen heel jammer dat hij niet iets sneller :(. Perez onzorgvuldig maar wel ok, Suarez onder zijn niveau en had zeker moeten scoren. Bakircioglu eerste helft ok, 2de dramatisch. Toch maar wen keer Luque in de basis.
0 0
boris
als ik zo naar de poll kijkt vind ik eht toch in inmaak potje(wat ik ook heb gestemd)

0 0
jorajacied
iemand de link van ajax goals van vandaag?
0 0
skiron
http://highlow.nl/CMS/index.php?option=content&task=view&id=908
0 0
AJACIEDone
kijk op www.ajaxlinks.nl
0 0
Ajaxio
Als hij dit niveau kan vasthouden dan kan Davids voorlopig ff rustig aan zijn niveau werken. Deze Lindgren was beter dan de Davids van de laatste weken!
0 0
KJHNV
inderdaad, petje af voor lindgren hij stond er meteen
0 0
Maniche
voortaan alleen maar tegen feyenoord voetballen dan maar..ik heb de hele wedstrijd gezien...ben razend enthousiast over deze wedstrijd en de zwakte van feyenoord, maar niet over de gemiste kansen oa slechte spel van onze uruguyaan..maar kom toch echt tot de conclusie dat ajax al bijna 3 jaar ongesteld is~..
0 0
mido11
lekker hoor goed spelen en die kakies te kijken zetten.
0 0
Jowen
beter als davids jah...
0 0
ikke
Iedereen was vndaag gewoon sterk. Heitinga en Gabri misschien het sterkSTE
0 0
Zola
"
Een van de mooiste momenten van vandaag vond ik Jantje Beton die even woorden had met Hofs. Jan maakte een gebaar naar Hofs met zn vingers van "kerel je bent een kabouter wat wil je nu eigenlijk" Haha té mooi. Daarna gaf Hofs op een gegeven moment Verthongen een panna. Hofs was al aan het focussen op het schot. Ineens Verthongen met een heerlijke sliding op de bal, niet te snel Nicky. Daarna duwde Jan Hofs nog even tegen het gras om te laten zien wie de baas was. "


Iemand hier gifjes van?
0 0
Stub
ik mag hopen van wel!! haha :D
0 0
jondalar
van basten vind ik ook geen goede trainer
0 0
Sdvm
Als van geel: bassie aanstelt is het erg slecht, laat verbeek maar komen veel betere trainer.
0 0
boris
sjonge..jonge die van bronchorst hoorde ook dik rood te krijgen en een schorisching van 3 of 4 wedstr.
0 0
Jeremy007
http://www.ajaxlinks.nl/?act=goals&id=194 ( 3-0 Hunterlaar )
0 0
JBAFCA
GABRI man of the match was weer heel belangrijk. lindgren ook goed perfecte speler om te kunnen concureren met edje
0 0
tjocksonny
Face it. Davids heeft zijn beste tijd wel gehad. Hij is niet meer de oude geworden na zijn blessure. Lindgren is DE opvolger.
0 0
danielhoes
Wat een heerljke asist op Klaas zeg. Wipt hem zo over alles en iedereen heen en panklaar voor Hunterje.
0 0
Lettele
wie heeft er een filmpje waar de 3-0 op staat??
0 0
Joshua
www.ajaxlinks.nl kijk daar
0 0
Gulpen
Gabri speelde ook weer sterk op het middenveld. En Vertongen op de positie van Urby heel goed. Het was weer een prima vernedering 3-0 al had het 6-0, 7-0 moeten zijn. Hopelijk kan Heerenveen volgende week winnen bij de boertjes zodat we op 5 punten kunnen komen!!!
0 0
Ninoajax2
Weet iemand of er een film over de wedstrijd tegen feyenooid op ajaxfilmsite.nl komt?
0 0
afca4eva
EXCLUSIEF - Ernie Brandts en Adrie Koster zijn in beeld bij PSV om volgend seizoen assistent-trainer te worden van Huub Stevens, zo weet VoetbalPrimeur uit betrouwbare bron.

Brandts kreeg vorige week te horen dat zijn aflopende contract, ondanks de goede resultaten van NAC Breda, niet verlengd zal worden. In zijn carrière als voetballer was hij al actief in Eindhoven.

Koster is momenteel interim-trainer van Ajax. Bij de Amsterdammers gaat het niet echt voortvarend, de club staat tweede op acht punten achterstand van PSV.

Oud-PSV-speler Koster zou de beste papieren hebben om komend seizoen in Eindhoven aan de slag te gaan.
0 0
vermaelen04
Je kan ook duidelijk merken dat Gabri altijd heel sterk speelt wanneer hij een sterke defensieve middenvelder naast hem heeft
0 0
barrel11
gwn lindgren en davids zet je perez in de aanval voor kennedy
0 0
MijnAjax
Goede speler, speelt op dit moment beter als Davids die in een Dip zit. Maar hopelijk komt hij eruit
0 0
BobdeVries
Davids niet meer opstellen, heeft zijn beste tijd gehad. Lindgren speelde zeer goed.
0 0
RGC
De intervieuwer vroeg hem ook of hij Davids kon doen vergeten. Ik vond hem vandaga goed spelen maar om nou gezichtsbruiner te gebruiken dat vind ik niet nodig.
0 0
skiron
heel degelijk gevoetbald, 1 klein foutje actie met landzaat en een heerlijke assist op huntelaar..
0 0
JBAFCA
lindgren heeft een hele sterke pot gespeeld alle balle die er tusse viele waren voor hem mooi dat hij ze goede wedstrijd bekroonde met een assist
0 0
nr10
ik zei en wist het... Topper!
0 0
Toon meer reacties