Ajax bevestigt contractverlenging Tagliafico

BartVeenstra, 04-12-2020 om 13:20, 7517 views, Ajax.nl |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Ajax heeft de contractverlenging van Nicolás Tagliafico bevestigd. De Argentijnse linksback heeft zijn contract - dat liep tot en met 30 juni 2022 - verlengd tot medio 2023. Dat meldt de Amsterdamse club via Ajax.nl.

Tagliafico speelt sinds januari 2018 bij Ajax en maakte zijn debuut in de gewonnen wedstrijd tegen Feyenoord (2-0). Sindsdien speelde hij 111 officiële wedstrijden voor Ajax. Daarin was hij goed voor twaalf doelpunten.

De Argentijn staat in de belangstelling van enkele clubs ut het buitenland, maar volgens zijn zaakwaarnemer Ricardo Schlieper is het vanwege de coronacrisis nog niet gekomen tot een transfer. Schlieper liet in Italiaanse media weten dat als er in januari een goed bod op Tagliafico komt een transfer zeker tot de opties behoort.

Denk jij dat Ajax binnen tien minuten op voorsprong staat tegen FC Twente? Zet in en krijg 4,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jariiii
Dit zó geweldig, het laat zien hoe groot Ajax intussen is geworden. Een vaste Argentijnse international die seizoen lang voor ons speelt, dat is echt niet zomaar iets.
1 0
ETM
De heer Tagliafico heeft dit seizoen nog niet zn topvorm te pakken, maar wat je nu ziet in de publieke opinie is dat mensen hem collectief naar beneden praten. Dat is een mechanisme. Zo kan men ook ineens een half seizoen lang beweren dat Tadic niet zo goed is ;)

Ook wordt Nico in een karikatuur samengevat met het door Ten Hag gelanceerde woord: grinta.
In feite is Nico de beste links-back van Ajax sinds misschien wel Maxwel. Daar komt wat meer dan 'grinta' bij kijken. Nico was ook beter dan Mazra en Dest vorig seizoen. Ook beter dan Veltman.
Niet omdat hij zo mooi juicht, of omdat de 2de aanvoerder van Argentinie is. Maar door zijn totale paket aan kwaliteiten. Nico is idd een specialist. Geen verkapte buitenspeler, en geen verkapte middenvelder. Nico helpt Ajax verdedigen, opbouwen en aanvallen. En draagt aan dit alles gemiddeld genomen bijzonder vaak bij. Hij is er aan en zonder de bal ter ondersteuning van andere spelers. Hij is technisch dusdanig onderlegt dat hij aan de bal haast niet opvalt. Hij is verdedigend dusdanig effectief dat hij haast niet opvalt, behalve dan als hij weer eens een kopduel wint, omdat dat er wonderlijk uit blijft zien voor een vrij kleine speler.

Ik geloof persoonlijk niet zo in een mindere Tagliafico omdat hij met een transfer bezig zou zijn. Daar lijkt hij helemaal niet de persoon naar. Ik geloof meer dat Ajax als geheel stroef aan het seizoen begon en aan het in eerste instantie ontbreken van een vaste samenstelling en balans op het middenveld. Nico is veel maar geen speler die met de bal aan de voet tegenstanders uitspeelt, wat bijv Mazraoui wel kan. Nico is een radar. Maar een radar van absolute topkwaliteit.
1 -1
Lane 8
Ik vind nico best wel sexy. No homo
1 -1
Hollister
Overmars een beetje kennende gaat hij het volgende doen:
Onana en Nico zullen met een jaartje verlengd worden, waarbij Nico voor een 20 miljoen plus mag vertrekken zodra hij kan/wil.
Onana mag blijven zolang hij wil, maar ook hem zal een transfer worden gegund voor 35 a 40 miljoen plus.
Overmars gaat komende maanden de contracten van Schuurs, Traore, Gravenberch en eventueel Nous openbreken en opwaarderen. Waarbij ik de kans groot acht dat bij een eventueel mooi bod Nous ook mag vertrekken / of een transfer wordt gegund.
Met Brobbey en Timber, Regeer wordt verlengd. Al die andere grote talenten is onlangs als verlengd.. Rensch, Timber, Hansen, Taylor, Unuvar
Huntelaar zal in de staf worden opgenomen en stopt als speler.
Ekkelenkamp zal verhuurd worden net als Kotarski (zomer) vergezeld door bv een Brobbey, Timber, hansen, Unuvar??
Verkocht deze zomer gaan worden bij een goed bod: Alvarez, Labyad, Neres, Promes, Onana, Nico en eventueel een Nous
3 -2
Babangida83
Dat verwacht ik ook. Ik verwacht wel dat als Ten Hag blijft, Promes ook blijft. En van Nous hoop ik dat hij blijft. Hem vind ik een echte Ajax-speler en echt een hele goede rechtsback. Kan verdedigen maar daarnaast ook heel goed op het middenveld combineren en langs de zijlijn aanvallen. Tandem Antony/Nous is echt super technisch en bijna niet van de bal te krijgen.
1 -1
jutter
Ik denk toch dat Nico zijn ambities om naar een Europese topclub te verkassen wat moet bijstellen, en zijn vizier moet richten op een club uit een wat mindere categorie. Dan zit je zo'n beetje in de Ajax categorie, dus gaat hij er sportief gezien weinig op vooruit in dat geval financieel mogelijk wel. Voor Ajax zou dat dan weer finanicieel wat minder kunnen gaan uitpakken omdat clubs uit de Europese subtop wat minder hebben te besteden dan de grote clubs van ons continent. En het juist de bedoeling was van Ajax via dat bijtekenen de lat voor evt. komende clubs wat hoger te leggen, mag je aannemen. Nico lijkt mij niet iemand die specifiek voor het geld gaat, als dat zo was had hij al in de 'zandbak' gespeeld. Misschien dat hij in de komende tijd toch de gelegenheid krijgt om zijn ambitie waar te maken als er bij één of meerdere grote clubs belangrijke backs gaan wegvallen door blessures of een ander ongemak zoals dat virus. Wat dus nu zeker bij Liverpool het geval is, je kan er je hand voor in het vuur steken dat die club in de winterstop de boer op gaat, wat dus zoals gezegd voor meerdere grote clubs het geval kan zijn/worden. Tagliafico heeft de status van Argentijns international in zijn bagage, maar dat schijnt niet bijster veel indruk te maken bij de echt grote clubs, bovendien iloopt hij zijn vorm van de afgelopen jaren een beetje achterna. Voor Ajax blijft het toch een soort win win situatie, niet alleen financieel dus maar mogelijk ook nog een langer verblijf van deze speler bij de club. We gaan het zien.
1 0
vdhaas
Hij is een specialist op linkback. Niet een speler die ook op een andere positie kan. Dus ik denk dat je als Tagliafico zijnde het geluk moet hebben dat er een plaatsje voor je vrij komt, terwijl een middenvelder eigenlijk bijna overal terecht kan. En hoeveel clubs zijn nu echt een Europese topclub? 10? Daarachter heb je een brede groep waar ook Ajax deel van uit maakt.
0 0
Amsteraaij
Heeft al een keer nee gezegd tegen Leverkusen bijvoorbeeld. Zag hij niet als een stap vooruit. Dus zie hem als er geen echte topclubs komen nog wel ff blíjven
0 0
De Meer 020
Heel blij hiermee. Een echte strijder met voetballend vermogen.

Off topic: Ik vind dat Ajax vol moet gaan voor Danjuma Groeneveld als linksbuiten. Speelt nu bij Bournemouth in de Championsship maar hoort op het hoogste niveau. Is iemand die constant de 1 tegen 1 opzoekt. Enorm snel aan de bal, technisch sterk in de dribbel waardoor hij onvoorspelbaar is, kan binnendoor en buitenom met een sterk schot. Zag toevallig een compilatie op YouTube van hem tegen Benfica en hij liep ze allemaal voorbij. We missen die echte typische buitenspeler met constante dreiging. Neres houd meer van combineren en Antony durft nog niet altijd.
1 -2
Freddy
Ajax gaat dit seizoen geen geld uitgeven tenzij er verkocht gaat worden
0 -1
fc Barcelona_ke
Bron?
0 -2
Labrador
Nicoooo Nicoooo Nicooooo
2 -2
Huntelaar020
Off: slot volgend seizoen naar Feyenoord.
1 -5
fc Barcelona_ke
Als ik slot was zou ik liefst bij az blijven. Az heeft veel leuke spelers, kan nog mooie seizoen tegenkomt. Feyenoord heeft waardeloze ploeg, geen geld voor versterkingen. Als je daar heen, hoef je geen rekening houden met GOEDE versterkingen!
3 -1
JOHANisGOD
BRON?????
0 -1
Redrum
Moet ie lekker doen. Ik hoef die gozer niet bij Ajax te zien in ieder geval. Bij Feyenoord zullen ze direct weer doen alsof ze een wereldtrainer in huis halen, maar hij zal weinig potten kunnen breken bij dat armzalige kneuzenclubje. Advocaat perst echt het maximale uit deze beperkte selectie. Slot gaat het sowieso niet beter doen.
0 -1
JOHANisGOD
FAKE NEWS!!!!!
0 -2
JariJari
Wow. Ik zou nooit van AZ naar Feyenoord gaan behalve als AZ mij ontsloeg.

Zal Feyenoord zoveel meer betalen? :/
2 -1
036AFCA97
Lekker hoor Arne, van de ene subtopper naar de andere. Waarom zou je in godsnaam AZ verlaten voor Feyenoord? AZ heeft toch veel meer potentie?
1 -1
AFCA-B93
Momenteel heeft AZ de hogere potentie idd, met de betere jeugdopleiding. Maar als je naar mogelijkheden op de lange termijn kijkt dan is dat in het voordeel van Feyenoord natuurlijk. Grotere vijver om in te vissen etc. Gewoon een sleeping giant in principe.
0 -1
mgtow
Qua achterland heeft Feyenoord natuurlijk meer potentie. Maar kijk je puur naar de jeugdopleiding en de scouting dan is Feyenoord mijlenver verwijderd van AZ. Kijk je dan weer naar het stadion dan hebben we het over een prehistorische afbrokkelende betonbak vs een nieuwer stadion waarvan je je moet afvragen wat het volgende is wat naar beneden komt zetten.
0 -1
Thaschja
Woensdag moeten wij het halen ,, daarna kun je mooi kijken , wie je er nog bij koopt, of 1 of 2 weg doet, dan komt er weer genoeg geld binnen.
1 -1
Hollister
Dat geld is al binnen, daar gaat het niet om.. het gata erom dat winterse transfer zelden goed uitpakken.. daarbij is Kudus er bijna weer bij en dan hebben we geen enkele blessure (even afwachten wat Neres scheelt...) waarom zou je dan nog een aankoop doen.
Sterker, ik zou bij een bod van meer dan 20 miljoen gewoon Nico nog verkopen deze winter en anders deze zomer. We hebben nog heel wat prima opties daar op die plek
0 -2
Hollister
Begrijp me niet verkeerd, mooi nieuws dit, alleen.....
Natuurlijk hebben we met Rensch, Martinez, Salah Edinne en zlefs Blind en Klaiber nog genoeg opties over, maar :
1. Waarom zou je hem bv nu al in de winter verkopen, zeker als je ook woensdag nog weet te winnen en juist in januari de topwedstrijden er aan komen voor het veiligstellen van het kampioenschap?
2. Hem een nieuw contract geeft met betere voorwaarden en dan ook nog het transferbedrag naar beneden bijstellen, terwijl je juist zou verwachten dat die omhoog zal worden bijgesteld.
3.Volgens zijn zaakwaarnemer kan hij ook voor een lager bedrag dan 25 miljoen volgende maand verkassen naar bv Inter..... waarom zou je hem belonen met een nieuw verbetert contract terwijl dan zelfs minder kost dan nu en ook nog een half jaar eerder mag vertrekken????? iets klopt niet in deze redenatie, maar zo presenteert die zaakwaarnemer het wel
0 -4
OuweDibbes
Mooi nieuws.. en nu Nous snel. Laatste speelt ijzersterk de laatste weken.
Zijn er nog mensen die Top 2000 stemmen? Misschien leuk om op Jiskefet mijn club te stemmen als je nog een stem over hebt. Zou mooi zijn als die de top 2000 haalt.
0 -2
fc Barcelona_ke
Gefeliciteerd

Ps ik geloof niet meer dat brobbey zn contract zal ook verlengen!
1 -2
Hollister
Die tekent gewoon bij.. heb eens wat vertrouwen.. net als Onana, Schuurs en Gravenberch die ook een nieuw contract gaan tekenen
0 -3
michelt
dan gaat hij toch lekker naar AS Roma?
2 -1
Jornnn
Goed nieuws. Hopelijk nu gewoon terug naar zijn niveau.
1 -1
mgtow
Jaaaaa we worden helemaal gek! :-D


Nu weer zo'n oude niveau halen want wat is deze man een topper.
0 -1
036AFCA97
Is Brobbey inmiddels al verlengd?
0 -2
Ajax4life16
nog niet
0 -2
ajaxxcied4life
De contracten van Mazraoui en Quinten Timber mogen wat mij betreft nu volgen. Goede zaak Ajax.
1 -2
Hollister
Zou toch eerst ff Onana en Gravenberch doen, Mazraoui lekker verkopen, kan je nu nog een heel mooi bedrag voor ontvangen
1 -5
JariJari
Zou eerder Gravenberg verkopen met de huidige hype en zn korte contract.

Oh en Promes bij Arsenal proberen te slijten.
0 -3
Hollister
Dat zou zeer en zeer dom zijn... En eerlijk gezegd denk ik dat dit jaar zijn contract opengebroken gaat worden waardoor hij een van de best betaalde spelers gaat worden.. en terecht.. daarmee zal Overmars ook heel tevreden zijn... deze jongen gaat als hij zich zo blijft ontwikkelen over 2 a 3 jaar een vermogen opleveren.
0 -2
JariJari
Hij gaat niet bijtekenen met Raiola. Je krijgt er over een paar jaar nauwelijks meee voor dan nu. Beter op zijn plek iemand anders zich laten ontwikkelen.
0 0
ajaxxcied4life
Ik zie hem toch graag blijven Hollister. Zijn contract loopt maar tot 2022. Ik weet verder niet of hij een optie in zijn contract heeft overigens.
0 -1
Hollister
Dat klopt, dus daarom moet je een keuze maken, of verkopen of verlengen. Hier heb je dan natuurlijk ook te maken met de wensen van Nous zelf... ook hij zal graag een keertje een stap willen maken, speelt nu ook al meer dan 3 jaar in de basis (ok, jaartje Dest dan) .. Als Ajax zijnde is die doorstroming ook wel belangrijk en zal dit zeker worden meegewogen in de beslissing om hem wel of niet te verlengen.
0 -1
Dolberg25
Mazraoui verkopen? Misschien wel een van de beste spelers dit seizoen. Die jongen moeten we zeker behouden. Kan geen realistische rechtsachter voor ons bedenken die in de buurt van zijn niveau komt.
3 -1
lukkyloen
Inderdaad! Laat hem alsjeblieft blijven. Met Klaiber ga je echt 2 stappen achteruit ten opzichte van Mazraoui
0 -1
AFCA-B93
Verlengen van Nous is idd heel belangrijk ook. Die verdient ook gewoon een nieuw contract en beter salaris. Ook belangrijk voor de transfersom natuurlijk
3 -1