Keuze voor anderen in RVC Eredivisie voor Geelen prima

BadembaBarrie, 25-11-2020 om 13:20, 10534 views, Ajax Showtime |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Menno Geelen is niet verslagen in de strijd om een plaats in de Raad van Commissarissen van de Eredivisie. De commercieel directeur van Ajax is na aanmeldingen van andere directeuren opzij gestapt en kan dan ook prima leven met de keuze voor Toon Gerbrands en Robert Eenhoorn. 

Geelen zat zelf totaal niet te wachten op de positie, maar werd door meerdere clubs en vooral de Eredivisie benaderd met het oog op verjonging van de RvC en het verder commercialiseren van het internationale merk van de competitie. Edwin van der Sar vond, net als andere clubs, daarvoor collega Geelen geschikt, aangezien hij bij Ajax ook de commercie succesvol aanstuurt. Van der Sar had daarom Geelen voorgedragen. Geelen stond er wel voor open om Eredivisie commercieel te ondersteunen indien gevraagd. 

Uiteindelijk wilden directeuren Gerbrands (PSV) en Eenhoorn (AZ) het echter toch zelf doen. Daarop heeft Geelen aangegeven dat het voor hem absoluut geen must was, hij alleen maar beschikbaar was omdat het gevraagd was.

Eerder waren er nog berichten dat Gerbrands en Eenhoorn zich 'niet lieten passeren', wat zou wijzen op een strijd om de functie. Toen de beide directeuren echter aangaven dat zij het wilden doen, was het voor Geelen en Van der Sar een afgedane zaak en traden Gerbrands en Eenhoorn opnieuw toe tot de Raad van Commissarissen.

Bart Veenstra (E-mail B.Veenstra@ajaxshowtime.com; Twitter: @Bart_Veenstra)

Bademba Barrie (E-mail: B.Barrie@ajaxshowtime.com; Twitter: @Bademba_AFCA)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MichelAngelo66
En dat laten de andere clubs dus gewoon gebeuren? Man man man wat een vastgeroest zooitje. De ego’s van Eenhoorn en Gerbrands.... en hun minderwaardigheidscomplex jegens Ajax komt weer eens aan de oppervlakte.

Nou doei. Succes.
0 0
Sjaakvaak
Eenhoorn is al zijn geloofwaardigheid voor een onpartijdige functie kwijtgeraakt. Gerbrands begint al bijna te dementeren.
0 0
ProfessorX
Wat een prutsers die Gerbrands en Eenhoorn
1 0
Bjorn
Grootste club van NL levert geen directeur voor de RvC. Alleen in Nederland.
3 0
RuffRhythim
Haha Geelen had er dus eigenlijk geen moer zin in
2 0
DaNaRWaL
Logisch, met Ajax alleen is 5x meer te behalen dan met de hele ED.
1 0
Aspers73
Dus KNVB wilde graag Geelen gebruiken om zo de Eredivisie te promoten, zoals ze ook bij Ajax doen? Blij dat dit niet doorgaat en dat hij al zijn kennis gewoon alleen bij Ajax kan gebruiken.
3 0
gusanito
Eenhoorn is echt een schande na wat hij gedaan heeft achter de rug van de KNVB en de andere clubs. Totaal onbetrouwbare man die het niet nalaat smerige spelletjes te spelen voor eigen gewin.
10 0
Alexander40
En zo hoort het, wederom chapeau Ajax! Die organisatie van ons staat als een huis. Goede mensen aan het roer. Blijven rustig, professioneel en laten steeds weer blijken boven de materie te staan. Top.
6 0
blava
Afgelopen maanden heeft AZ aangetoond dat het niet te vertrouwen is. Stiekem naar de UEFA stappen zonder KNVB en/of clubs te informeren.
10 0
ajaxxcied4life
De Eredisivisie CV helpt zichzelf de vernieling in door zijn infantiele ajaxhaat.
8 -1
Alderweireld3
Ik denk dat Ajax daar ook op inzet.
0 -1
DaNaRWaL
Ach, laat ze lekker. Ajax is in z'n eentje groter dan de hele ED en heeft ze niet nodig. Andersom wel, dus dikke verkapte middelvinger naar hun toe vanuit Ajax. Lekker man
6 0
NR9
Wel vreemd dat Ajax als grootste club en meest succesvolle club van Nederland geen plaats krijgt in RVC van de eredivisie. Als die PSV en AZ gasten maar geen maatregelen gaan nemen die in het nadeel van Ajax zijn.
Grote clubs hebben allemaal hun eigen belangen.
2 0
Dennis129
Wat kunnen ze nou dan om Ajax te benadelen?
Is allemaal niet zo spannend wat daar gebeurt.
Niet voor niets dat Ajax er zo makkelijk vanaf ziet.
Laat Geelen zich maar lekker focussen op Ajax.
Heeft hij het druk genoeg mee
2 0
afcas
Ik wilde niet geforceerd dit bericht moeten lezen terwijl ik bezig was met een reactie typen in een ander bericht...
0 0
sv
Wat gebeurd er precies?
0 0
afcas
Ik was bezig met een reactie typen (maar het gebeurt soms ook tijdens het lezen van een bericht) en opeens komt er een melding in beeld met de titel van dit bericht waarbij ik alleen op OK kan klikken. Vervolgens gaat de app automatisch naar dit bericht toe waardoor ik in dit geval mijn reactie kwijt was. Op zich heb ik geen probleem met die melding. Altijd handig om te weten als er nieuws is, maar dan zou ik wel graag de melding weg willen kunnen klikken en verder gaan met waar ik gebleven was.
0 0
DeWijsneus
De push notificatie binnen de app. Erg vervelend inderdaad.
0 0
sv
Bedankt voor de reacties. welke app is het, IOS of Android?
0 0
DeWijsneus
Android. Probleem is dat je het niet kunt uitzetten, en wanneer je net midden in een betoog bezig bent, je reactie dus wordt verwijderd omdat je gedwongen wordt om naar het push artikel te gaan.
0 0
sv
Ok, bedankt. Ik ga kijken wat we kunnen doen.
0 0