Ajax zette in op een topspits: 'Niet haalbaar gebleken'

JesseTH, 13-10-2020 om 20:55, 43546 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax heeft tijdens de voorbije transferperiode vol ingezet op het binnenhalen van een spits van topniveau, zo erkent Erik ten Hag in gesprek met Ajax TV. Luis Suárez werd even genoemd, maar bleek onrealistisch. Toch wilden de Amsterdammers het wel in die categorie zoeken, want alleen een speler van dat niveau kon de selectie beter maken.

Ten Hag is erg blij met het aantrekken van Antony, Mohammed Kudus en later Davy Klaassen, maar daarmee was het voor hem dus nog niet klaar. 'Wat niet gelukt is – en daar hadden we wel op ingezet – is een nummer negen. We waren heel kritisch, want het moest een absolute topspeler zijn. Dat is helaas niet haalbaar gebleken. We keken kritisch, omdat wij zelf ook heel veel goede spitsen in huis hebben. Als je iets binnenhaalt, moet het ook echt beter zijn.'

Even werd de naam van oud-Ajacied Suárez weer in verband gebracht met Ajax, maar daar bleek al snel een streep doorheen te kunnen. 'Ik wil niet te veel namen noemen, maar die categorie spelers is wel waarin we gezocht hebben. Betere opties dan wij hier hebben lopen, hebben we niet binnen de budgetten kunnen vinden.'

Kind van de club Klaassen werd wel binnengehaald en daar is Ten Hag om meerdere redenen erg blij mee. 'Het is een langer traject geweest. Kijkend naar alle ontwikkelingen, hebben we gedacht dat Davy in de body van het elftal een hele goede rol zou kunnen spelen. Nog even afgezien van zijn uitmuntende voetbalkwaliteiten. Hij stond er zelf ook heel erg voor open en we zijn blij dat hij weer terug is.'

De eerste indruk van Antony en Kudus

Ook het aantrekken van Antony en Kudus kan Ten Hag bekoren. Hij geeft toe dat het nog even afwachten was op het begin, maar de twijfels zijn weg. 'Het is altijd afwachten en je bent heel nieuwsgierig of ze het potentieel dat je denkt gevonden te hebben in zich hebben. Ze acclimatiseren heel snel en dat is prettig. Nu het seizoen echt gaat beginnen, ook in Europa, zitten zij al op een level waarop ze echt bij kunnen dragen.'

Denk jij dat Nederland wint van Italië? Zet in en krijg 3,95 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
pieke
Danny Welbeck? Maar die is nu naar Brighton.
0 0
trainer
Want die heeft goede statistieken?
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
vind die anthony ook niks, sorry.
we hebben echt karig aangekocht dit jaar. geen speler die de schade van het wegvallen van vertrokken spelers enigzins kan beperken.

het loopt stroperig, sloom en totaal niet creatief
1 -1
Gronkjaer
Dit is een praatje voor de bühne mensen. Owja, we wilden nog een spits halen, maarja dat is niet gelukt. We zeggen het toch even, want dan denken jullie allemaal dat we er keihard aan hebben gewerkt. In het interview met Ten Hag lult die er maar omheen ook, we wilden zo'n type speler halen.. Er waren er maar twee beschikbaar Erik, of je haalt Suarez, of je haalt Cavani. Welke andere topspits had het moeten zijn, nee wij het publiek zijn achterlijk.

Ik heb trouwens ook Virgil van Dijk toentertijd aangeraden aan Ajax, maar ze kozen toen voor Van den Hoorn. Onbegrijpelijk.
0 0
Van Reenen
fc_Barcelonake heeft mij wakker geschud. Ik heb even op You Tube 3.17 minuut gekeken naar Sebastian Haller. En inderdaad, dit is een echte spits voor Ajax. Beweeglijk in het strafschopgebied,goede balaanname en behandeling en goals om van te,smullen.
Dus Marc, werk aan de winkel om Haller te strikken om voor Ajax te komen spelen.
0 0
Ajax0342
Cavani.. uit betrouwbare bron
0 -1
7172AFCA7395
Spitsen van dit kaliber komen niet naar Ajax.
Is ook geen probleem.
0 0
fc Barcelona_ke
ik denk eerder Haller of Milik! allebei zien de transfer wel zitten, maar Napoli en West Ham vraagt te veel geld voor die twee.
West Ham wil niet veel miljoenenbedrag inleveren (in zomer van vorige jaar betaalde West Ham nog 50 mln voor hem). Milik mag minstens 25 miljoen euro vertrekken. natuurlijk is ze te duur voor ons.
Absolute sterspeler als Suarez, Cavani kost de salaris meer dan 10 miljoen euro!
0 0
KalkbrennerP
Als hij Martinez maar opstelt komend weekend!!!
0 0
Ajax95Duivendrecht
Mis je nog steeds te veel voetballend vermogen in de as. Vorig jaar kon Martinez daar enkel en alleen functioneren omdat Ziyech vlak voor hem op 10 toen het hele spel en zelfs de opbouw naar zich toe trok. Die is echter weg en een speler met een vergelijkbare hoeveelheid voetballend vermogen en creativiteit hebben we op dit moment niet. Dus moet er op 6 echt iemand komen die open kan draaien en het spel makkelijk kan verplaatsen. Martinez is daar niet geschikt voor. Hij is wel duidelijk iets comfortabeler aan de bal dan Alvarez, maar uiteindelijk wil ik daar een meer dynamische en betere voetballer daar hebben staan.
1 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
komt omdat je daar die slome gravenberch hebt rondlopen, en dan hebt je nog een sloom aanspeelpunt anthony op rechts.

deze twee moeten eruit imo. en natuurlijk moet je geen labyad in de spits zetten dat weet iedereen, maar dit is niet waarom we verloren van groningen, het zijn die ander twee die geen snelheid en creativiteit aan hest van ajax geven.
0 0
Eastwood
Waarom niet Brobbey naar voren schuiven. Beer van een vent. Verdient ook een keer een kans.
1 0
fc Barcelona_ke
omdat hij nog geen contract heb verlengen, dan verdient hij geen kans.
stel voor hij debuteert, minstens 5 wedstrijden gespeeld, minimaal 2 a 3 scoren, dan is Ajax onhoudbaar voor hem.
0 0
louis60
Doelpunten Ajax spits Traore bij interland: 0. Nieuwe spits lampies Zahavi tijdens interland: 3. Zegt genoeg denk ik.
3 -1
Drukwerk1968
Laten we dan maar een spits ophalen die in een oefenwedstrijd tegen amateurs er 4 in schiet. Is die in ieder geval beter dan Zahavi.....
2 0
Ajacied33
Wat een vergelijking zeg. Je weet toch zelf ook wel dat dit helemaal geen vergelijking is
0 0
Van Reenen
Nu ik er nog eens over heb nagedacht,dit iseifenlijk niet te begrijpen. Of de speler in kwestie wilde zelf niet of Ajax wilde zijn salaris niet betalen. Een ander argument kan ik niet bedenken als je als club meer dan 100 miljoen euro eigen vermogen hebt. Realiseer je even....eigen vermogen is meer dan de rest van de eredivisie en kkd bij elkaar!
0 0
jutter
Ik denk dat die RvC in deze ook een hele belangrijke rol speelt. Die club zal dat Covid-19 als hoofdexcuus aanvoeren, en daar kan ik in meekomen, althans tot op zekere hoogte. Die centrumspits positie is zo enorm belangrijk voor een club, al helemaal voor een club met de ambities van Ajax. Dat men daar niet afdoende op geanticipeerd heeft is een niet te vergeven blunder die heel waarschijnlijk de nodige consequenties zal gaan hebben voor dit seizoen. Dat men nu blijkbaar stevig de hand op de knip houdt doet mij denken aan die RvC van enkele jaren geleden. Toen maakte nog het RvC-lid technische zaken van Duivenbode'daar deel van uit, iemand die al voor zijn aantreden liet weten extra op de centjes te gaan letten. Gevolg van e.e.a. was dat Overmars belemmerd werd in zijn pogingen om spelers uit een betere categorie, dus duurder, te halen dan toen het geval was. Toen van Duivenbode eenmaal was vertrokken na de nodige kritiek , mag je aannemen, kreeg Overmars veel meer de vrije hand om te investeren. De gevolgen werden vrijwel onmiddelijk voor iedereen zichtbaar, gezien de duurdere aankopen dan wat men bij Ajax gewend was. Spelers met name uit Zuid Amerika die de club bepaald geen windeieren leggen/gelegd hebben. Daarmee is natuurlijk ook de revival van de club voor een heel groot deel verklaard, denk bijv. aan die geweldige CL campagne bijna 2 jaar geleden. We zitten nu met dat virus, waardoor de hele maatschappij ernstig financieel getroffen wordt en daarop is het bedrijf Ajax natuurlijk geen uitzondering. Maar zoals gezegd, toch bekruipt mij het gevoel dat men bij Ajax TE zuinig is geweest, en dat de sportieve gevolgen nu al zichtbaar zijn. Je kan derhalve het eens zijn met Overmars als hij spreekt van een tussenjaar, of de achterban daar mee kan leven is weer een heel ander verhaal!
3 0
Van Reenen
Helemaal met je eens, jutter. Ik hoop alleen dat de RvC aan het belang van Ajax denkt en niet aan de bonussen in eigen broekzak.
1 0
Drukwerk1968
Dus omdat je zoveel eigen vermogen hebt moet je buiten proportioneel gaan betalen?
0 -3
Van Reenen
Wat is buiten proportioneel? Toen Tadic en Blind terugkwamen werd er ook in de ogen van andere spelers buiten proportioneel betaald. Ik heb geen bedragen genoemd, dusik weet oom niet waaraan jij denkt. Als ik van mijzelf uitga, vind ik 2 miljoen al belachelijk veel.
1 0
fc Barcelona_ke
Je vergeet 1 ding. Corona! Ajax neemt daarom geen grote risico !
0 -1
MarcelvTol1971
Je bent als club op zoek naar een absolute topspits maar als je deze onverhoopt niet vindt dan zet je daar Labyad neer.
Groter contrast is eigenlijk niet mogelijk
5 0
trainerdv
Topspits zou wel echt de missing link kunnen zijn. Ik ben bang dat Tadic door zijn aanvoerderschap inmiddels op zijn favoriete plek mag spelen. Met Tadic hadden we een topspits. Hopelijk zet de trainer hem terug op die plek en gaan we zo verder.
3 0
Rdk1983
Met Tadic heb je prima spits. Je mist gewoon een goede 10, 6 en 3. Ook mag je best een backup voor de 4 hebben. En Onana en daarachter zit ook te groot verschil.
2 0
chino
Dolberg???
0 0
wzawzdb91
Ik snap nog steeds niet wat het probleem is met Tadic in de spits. Volgens mij hebben we het meest succesvolle seizoen in de afgelopen 20 jaar met hem in de spits gespeeld en was iedereen lyrisch over hem. Waarom moet er dan nu ineens weer een ander type spits komen? Als je Tadic omringt met spelers met snelheid en diepgang vullen die elkaar toch mooi aan?
7 0
oudzuid2
man man als je hem zo hoort is die nederlaag in Groningen te wijten aan de afwezigheid van Kudus en Gravenberch, alsof dat plotseling onze sterkhouders zijn nu. ik hoor een hoop excuses in ieder geval
4 0
fc Barcelona_ke
ik denk dat Ajax ging vol voor Haller, maar lukt niet. Ajax heeft ook bewust een rugnummer 22 vrij laten voor hem, een trouwe nummer!
1 0
Duif63
Heeft ook bij Utrecht gespeeld dus zou best kunnen kloppen. Marc en Erik zijn gek op alles wat iets met Utrecht heeft.
4 0
BillSplate
Lol true story.
1 0
romano13045
Ik kan me hier echt kwaad over maken . Alsof er nergens een fatsoenlijke spits te vinden is. We hebben gewoon totaal geen plan B als tadic straks een x geblesseerd raakt spelen we met alle respect met huntelaar van 36 in de spits. Of gaan we dan Klaassen in de spits zitten. Traore is naar mijn mening niet goed genoeg.
4 0
Madmaster
Here, take my damn upvote.
1 0
oudzuid2
Klaiber is gehaald voor een Van Der Hoorn rol
1 0
mingjen_tk@hotmail.com
Danilo geen echte kans gegeven, Labyad of Traore boven Tadic verkiezen en de befaamde scouting van Ajax die geen spits van formaat kon vinden? Eigenaardig toch allemaal.
1 0
Henkjanklaas
en een controlerende middenveld en een extra CV ! Allemaal niet gelukt blijkbaar. Wat moet je met Traore en Labyad op de loonlijst terwijl die nooit geschikt zullen zijn voor het A team. pure geldweggooierij. Idem alvarez. Ik erger me werkelijk kapot aan deze trainer die gewoon verzuimd heeft de as samen met Overmars substantieel te versterken ! Straks zijn we flink de pineut in de CL als er niet snel wat verandert. De juiste spelers in het A elftal en op de juiste plek. Begin daar eindelijk eens mee
8 0
fc Barcelona_ke
controlende middenvelder hebben we met klaassen binnen. CV was al sinds dit zomer geen noodzakelijk omdat Schuurs, Timber doen erg goed in de voorbereiding. verder kan Alvarez ook uit de voeten!
1 -1
DeMeervanweleer
Dit is toch wel een voorbeeld van geen plan B hebben. Je kan een coach/team eigenlijk niet de wei in sturen met een spitspositie die niet adequaat vervuld is. Hunter is echt te oud voor een basisplaat, Traore heeft te weinig kwaliteit en Tadic is een gemankeerde spits. Misschien dat Ten Hag om Overmars een beetje onder druk te zetten Labyad daar neer heeft gezet? Promes is naast Tadic misschien nog een serieuze optie, is doelgericht en sterk.
1 0
Drukwerk1968
Kansloze namen worden hier genoemd door de betweters, alsof ajax 5 miljoen of meer moet betalen aan volgevreten vedettes, maar ja: commentaar leveren is makkelijk, zeker zonder kennis en onderbouwing.
1 -4
louis60
Ik vind dit onzin. Ze wisten al bijna een jaar dat er een extra spits moest komen. Labyad en Traore zijn absoluut middelmaat. Hoe wil je nu in de CL of zelfs in EL presteren zonder goede spits? Dan voortaan maar KJH opstellen. Die is beter dan Laby en 'Treurige'(hebben jullie zijn gekleungel gezien bij zijn interlands?).
8 -1
Henkjanklaas
exact ! iedere rechtgeaarde supporter denkt er zo over. Inde gehele as hadden een paar kanjers erbij gemoeten. Spits, controlerende middenvelder, en een extra CV. Maar neen hoor we modderen met Klaiber, Alvarez, Labyad. We hebben dringend spelers nodig van het kaliber Neres., Antony, Kudus, Tadic anders ben je kansloos in de CL. Hardleers deze EtH .
3 0
MennoJerry
Labielyad
0 -3
DeWijsneus
Zakaria Lablyat.
0 -1
kampioenenjood
Het siert Ajax dat ze niet kopen om het kopen en alleen toeslaan bij de juiste kans. Dat neemt echter niet weg dat Labyad in mijn ogen niet de juiste keuze is in de basisopstelling. Er valt meer meer te doen met de huidige selectie en een goede trainer haalt er meer uit dan Ten Hag op dit moment doet. We hebben in het fantastische CL jaar kunnen zien dat hij dat ook wel degelijk kan, maar is het op dit moment even helemaal kwijt. Als het even niet loopt moet je soms gewoon "back to basics", maar het lijkt er iedere week ingewikkelder op te worden.
1 0
Van Reenen
Ik heb even YouTube bekeken. Ajaxbrl heeft de voor mij onbekende spits Mario Mandzukic benoemd, die transfervrij kan binnenkomen. Zou inderdaad een welkome aanvulling als spits zijn en heeft in de Italiaanse competitie gespeeld. Bovendien, beslist geen pannekoek.
0 -4
ajaxfan83
Cavani was tot de laatste dag transfervrij geweest.
En er zijn nog een aantal " grote " namen die transfervrij zijn. Dus wat letten ze
2 -1
Sampaoli
Het salaris van 10 miljoen per jaar wat Edson Cavani wilt verdienen, dat let ze.
3 0
jutter
Traoré noem ik niet eens, want dat is n.m.m. net zo'n beroerde zonodig nóg mindere optie dan onze superster Labyad. Nogmaals en héél luid, schandalig!
3 -3
jutter
Nu heb je helemaal geen echte specifieke centrumspits, ja 2 gemaakte (Labyad en toch ook Tadic), een voetbalbejaarde die alleen als pinchhitter nog van enige waarde kan zijn, en 2 jonkies die nog alles te bewijzen hebben bij Jong Ajax. Dat is dus waar Ajax het voorlopig mee moet doen, maar ik vind dit een meer dan schandalige situatie. De afgelopen wedstrijden hebben aangetoond hoe belangrijk een speler op die positie is Je mag van een centrumspits bij Ajax verwachten dat hij minimaal een echte afmaker en ook aanspeelpunt is, als hij ook nog eens goed in de combinatie zou zijn is dat mooi meegenomen. Niets van dat alles dus, geen tot erg weinig kansen creeerend, voorzetten zijn een rariteit geworden omdat die spits ontbreekt. Het is gewoonweg om te huilen, slechts 6 goals in 4 wedstrijden is de hele sombere oogst tot nu toe. Tenzij er iets heel speciaals gaat gebeuren zal dat niet snel gaan veranderen, vrees ik!
2 -1
Ajaxbrl
Sturridge , Welbeck , Mandzukic , Balotelli en Pato zitten allemaal zonder club.. Is het nou zo moeilijk!
0 -5
Terugnaardemeer
Spelers zonder club zijn niet gebonden aan de transferperiode. Transferperiode is letterlijk de periode waarin een speler van een bepaalde club naar een andere club over gaat.
1 0
afcasven1995
Alleen Mandzukic en heel misschien Welbeck zouden een versterking zijn.
1 -1
Sampaoli
Wat heb je eraan, stuk voor stuk matig.
2 -1
Ajaxbrl
Allemaal 10x beter dan Labyad, en Mandzukic matig noemen is gewoon dom..
3 0
Sampaoli
Volgens mij is beter zijn dan Labyad niet de juiste maatstaf voor een spits van Ajax.

Mandzukic was een redelijke spits, ondertussen 34 en eist een salaris van 5 miljoen.
4 0
Bapinho
Moet je voor de grap de reacties lezen onder t filmpje met t interview van ten Hag op de youtube van Ajax. Letterlijk élke reactie gaat over dat ie normaal moet doen met zn opstelling haha. Hoop dat t bij Ajax beetje binnenkomt dat iedereen er klaar mee is, zonder fans in het stadion is online misschien de manier om de onvrede te laten blijken
6 -1
Ajaxbrl
Super!
1 0
Ajaxbrl
Beter dan Labyad konden wij niet betalen... XD
1 -1
ajax4ever01
PSV lukt het wel om Götze wat in goede doen een topspeler is wel te halen terwijl Ajax met zoveel geld het niet lukt om een goede spits te halen en om maar even om het aantrekken van Klaiber en Klaassen te zwijgen. Sorry hoor maar dan of scout je als club niet goed of je bent niet slachtvaardig genoeg.
3 -2
michel76
Omdat Ajax een systeem speelt en je daar een spits voor moet vinden. Een spits die altijd in 4-4-2 speelt heb je weinig aan bij 4-3-3
0 0
Sampaoli
PSV speelt russian roulette met hun aankopen (en uitgaven), dat beleid moeten we op AS niet ophemelen.
4 -1
Afcatobias
Haller kopen van West Ham in de winter of volgende Zomer. In Duitsland was hij echt goed maar het komt er in Engeland nog niet echt uit. Niet gek by the way, West Ham is de laatste jaren niet heel denderend.
1 -1
Bruno04
Wat ik wel tegenstrijdig vind is dat er volgens ten hag volop naar een nummer 9 is gezocht. En dat overmars aangeeft bij het hoofdstuk Zahavi. Dat het alleen aan de orde was bij mutaties voorin. Oftewel alleen interessant als iemand zou vertrekken. Beetje tegenstrijdig
2 -1
Thaschja
leeuwedanski was niet te betalen.
0 -1
kampioen2010
Misschien hadden ze tot het laatste moment nog hoop dat Suarez toch zou komen, alleen vetrok hij naar Atletico wat doorschakelen onmogelijk maakte.
0 -1
De Stift
Ik heb toch de indruk dat Ajax met Suarez een blunder heeft gemaakt. Als Overmars elke keer had gebeld als Barca hem een naaistreek leverde of toen Juventus hem dumpte... Als supporters hadden we Suarez dagelijks kunnen spammen.
0 -5
jutter
Er lopen genoeg specifieke goede spitsen rond in Zuid Amerika. Dat tal van hun niet haalbaar waren maak je mij niet wijs. Ten Hag komt dan maar met de dooddoener dat een dergelijke spits niet haalbaar was, Ik denk veel meer dat er geen uniformiteit bij zowel technische staf, directie (TD en AD) was, dus onderling oneens over de te volgen route, zoals Sintenie gidsteren ook al schreef in het Parool. Ik heb het al meer gezegd, maar ik vind dit een enorme blunder die eigenlijk consequenties voor de één of ander zou moeten hebben. Dit kan gewoon niet, die RvC heeft als toezichthouder natuurlijk het laatste woord wat e.e.a. betreft. maar ik heb de indruk dat ze in deze wel erg stevig op de rem getrapt hebben, met als excuus dat Covid-19. Daar valt natuurlijk ook wat voor te zeggen, maar veel andere clubs hebben zich wel degelijk geroerd op de transfermarkt. Ajax werd vroeger vaak gezien als een kruidenier die erg zuinig was op de centjes en elk risico wilde vermijden, ik denk dat dat weer een beetje terug was richting dit seizoen. Het is en blijft voor mij toch onverteerbaar!
1 -4
Vlieske
Als je tadic geen spits vind meneer ten hag dan moet je kiezen tussen promes en tadic en dan niet zomaar je vriendje promes op 10 gaan zetten om hem te vreden te houden. En dan nog iets als je denkt dat je geen 10 en geen spits hebt dan moet je op die posities gewoon jeugd gaan inbrengen. Ekkelenkamp ontwikkeld zich eigen prima. Ook lang ontwikkelde zen eigen prima. Stel die dan gewoon op. Die hebben de hele ajax opleiding daar gespeeld. Toch door velen gezien als de beste opleiding ter wereld.
4 -2
jutter
Iedereen was hier nogal enthousiast een paar maanden geleden wat die spitspositie betreft, en dan met name die Traoré. Ik was vrijwel de enige die zei dat hij er niets van kon en gaf dat vanaf vrijwel het begin aan. Je ziet meestal al na een minuut of 5/10 wat een speler in zijn mars heeft, en dat is wat deze speler betreft voetbaltechnisch minimaal. Terwijl vrijwel iedereen hier bezig was met versterkingen op het middenveld en verdediging zag ik vrijwel als enige dat die spitspositie een groot probleem zou gaan worden. Daar was dus de technische staf dus wel degelijk mee bezig. Terecht natuurlijk, maar n.m.m. dus niet tijdig en allerminst goed op geanticipeerd. Het scoutingsapparaat had waarschijnlijk wél, nee moeten, een haalbare goede spits kunnen aanbrengen. Een gemiste kans dus en iets dat je dit seizoen wel eens erg kan gaan opbreken, dat staat voor mij vast
3 -7
Van Reenen
Jutter, bitter te constateren dat jij denkt de enige te zijn. Traore is een hele aardige gozer en speler, maar niet voor de top. Raar dat Overmars aangeeft dat hij wil doorselecteren; daar geloof ik geen ruk van. Anders kan je toch heel simpel een nieuwe zeer goede spits halen? En in kapitaalvernietiging geloof ik ook niet. Er is de afgelopen jaren veel gekocht, waarvan na één wedstrijd al vaststond dat die spelers niet geschikt waren voor Ajax.
1 0
Drukwerk1968
Er is juist dit jaar al behoorlijk doorgeselecteerd of heb je dat gemist?
0 -1
Knalpot
Fijn
1 0
Schip
Ik denk dat Traore een stuk beter kan dan er nu uitkomt. Maar als je jezelf laat zien in de KKD en vervolgens eigenlijk aan de kant wordt geschoven bij het eerste, komt dat je vertrouwen niet ten goede. Je ziet hetzelfde aan Gravenberch, Schuurs etc.

TH laat talenten soms pro forma spelen, is hij even van het gezeur af dat hij te weinig vertrouwt op jeugd en dan grijpt hij weer naar middelmatige aankopen.

Bij Ajax is het niet perfect, maar met Tadic als spits kun je echt wel aankomen hoor. Zeker met Antony en Neres op de flanken. Maar ja, dat wil Erik weer niet.
0 -3
Vlieske
Klopt. Weet nog wel dat hij gravenberch bij een kansloze wedstrijd in Eindhoven liet debuteren om hem vervolgens weer 1,5 jaar compleet links te laten liggen.
1 0
DeWijsneus
Hoe moet je ook renderen in 5-1-4 opstelling met een soort van 'middenveld' met verdediger Alvarez, Gravenberch en aanvaller Promes. TH drukt gewoon zijn zin door. Kijk mij nou zielig zijn, ik moet zelfs met Labyad in de spits voetballen. Hij creëert zelf het probleem waardoor het niet loopt. Deze man begint gevaarlijke trekjes te vertonen. Overigens goed omschreven door jou.
0 -1
Hutsniffauw
Julian Alvarez van River Plate.. onthou zn naam. Geweldige spits
1 -1
RayJordaan
Ligt het nou aan mij of lijkt ie twee druppels water op een jongere Suarez?
0 0
YoungLeur
Wat moeten we met twee Alvari?
0 0
Matzet
Opstellen op een positie waar ze niet renderen. Het middenveld dus.
0 0
Toekomst1900
Zijn achternaam voorspelt niet veel goeds;)
8 0
DeWijsneus
Waarschijnlijk multi inzetbaar, en goed voor de balans.
4 0
Nijmegenaar
En een aardige jongen!
0 0
Babayaka
Ten hag moet niet lullen, hij had een topspits, deze kreeg hij niet aan het voetballen en heeft hij gedumpt in frankrijk.
5 -2
DonAdam
Helemaal mee eens. Hoewel 20 miljoen een hoop geld is, was de verkoop waanzin.
0 0
Afcatobias
Eens als het over Dolberg gaat.
0 0
godlike
Serieus? Sierhuis?
0 0
oudzuid2
en daarom hebben we nu Labyad als eerste spits. Liverpool doen het in hun broek volgende week. Ajax mag wel een paar extra scouts aantrekken als ze de hele zomer niks beters hebben kunnen vinden dan Labyad...
2 0
Sterspeler
Wat mij betreft ontslaan ze hem als jij tegen Liverpool geen Tadic in de punt zet.
2 0
Ajaxbrl
Eens!
0 0
Lagasj
k zag al een paar keer jong Oranje spelen.
Dit keer 6-0
Altijd de juiste spelers op de juiste plaatsen, volkomen logisch.
Een goeie Ajax speelstijl zoals die hoort te zijn.
En dat wedstrijd na wedstrijd.
Hoe die trainer heet....
Marcel Groninger.
Staat bovenaan mijn lijstje om TH over een dag of 10 op te volgen.
Nieuwe frisse trainer die fantastisch tijdens de wedstrijd hoorbaar loopt te coachen.
Simpel en vooral logisch. En de spelers?
Die luisterden en reageerden onmiddellijk op zijn aanwijzingen
Marcel Groninger dus.
1 -3
jutter
Het is maar Cyprus hé. Als de weerstand wat groter wordt tegen de wat betere landen zien we pas wat de diverse spelers echt in hun mars hebben, en dat valt vaak erg tegen moet ik zeggen. En Groninger, wie kent hem niet, is zomaar uit het niets een toptrainer?. Is allemaal erg kort door de bocht, vind je ook niet?
1 0
Mikee
Haha heb je serieus je reactie verwijderd en opnieuw gepost?
0 -1
Lagasj
Ja want ik had de naam van de trainer fout opgeschreven.
Erg he!
2 0
AFCAfan93
Ik zou lekker eerder gaan kijken voor een goede 10. Kudus en Klaassen op de dubbele 6 Tadic in de spits en dan moeten brobbey traore maar de strijd met elkaar aangaan voor 2e spits en dan zou ik igor gomes thiago almada of Roberto alvarado graag op 10 willen zien
1 -1
Jan Doedel
Of TH heeft een spits geeist die ook bereid is om soms linksback of doelman te spelen.
Dan is het inderdaad knap lastig om iemand te vinden.
5 -1
Jan Doedel
Je maakt mij niet wijs dat er nergens in Zuid-Amerika een spitsje rondloopt, die Ajax kan betalen en er 20 inschiet per seizoen.
3 -2
gusanito
Milik en Mandzukic moeten toch haalbaar zijn geweest? Begrijp hier weinig van.
0 -3
Ferd
Milik niet, mandzukic is zonder club dus die zou vandaag nog kunnen komen
0 0
godlike
Doen!
0 0
Jan Doedel
Omdat wij zelf ook heel veel goede spitsen in huis hebben............en dan is Labyad zogenaamd de beste optie? Wat een mongool!
3 -3
ck69
Dan maar Labyad.
3 -3
RuffRhythim
Precies. Waarom een spits zoeken als je de wereldtop op die plek al in huis hebt?
9 0
trooop
Een topspits maakt elk team op slag een stuk beter, maar een nieuwe spits is bij ons helemaal niet nodig om tot uitstekend voetbal te komen. Dat ten hag na (kennelijk) uitgebreid analyseren toch tot die conclusie komt, geeft weer eens aan wat voor stompzinnige kijk op voetbal hij erop nahoudt. Alles wat die man nog uitkraamt zuigt tegenwoordig de energie uit je lijf. Moedeloos word je ervan. Waar de directie vol op zou moeten inzetten is niet een topspits, maar een toptrainer.
10 -4
Alexander40
Ten Hag is een toptrainer. Heeft ie al lang bewezen
3 -12
DeWijsneus
Misschien voor een aantal hier wel ja, die onder een poster slapen van hun grote held Ten Hag.
0 0
oudzuid2
het materiaal waar hij de halve finale CL mee heeft gehaald zou iedereen prijzen brengen. De Jong, De Ligt, Onana, Tagliafico, Ziyech, Van de Beek, Dest is allemaal Europese top
0 -2
trooop
Verre van. Niet dat het een waardeloze trainer is, maar voor Ajax wel.
2 -1
Lahdo89
Categorie suarez ? Bewezen op top niveau? Ik denk cavani
1 -2
Toon meer reacties