TG: 'FC Barcelona meldt zich officieel voor Dest'

BartVeenstra, 22-09-2020 om 10:55, 20362 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

FC Barcelona heeft zich, in navolging van Bayern München, bij Ajax gemeld voor Sergiño Dest. Dat meldt De Telegraaf dinsdagochtend. Ajax-directeur Marc Overmars, die korte lijntjes heeft met Barça, zou de transfervoorwaarden hebben geschetst. De financiële situatie van de Catalaanse topclub zorgt er echter wel voor dat Bayern München nog altijd de favoriet is voor het inlijven van Dest.

Vanwege een financieel steunpakket om overeind te blijven in de coronacrisis is FC Barcelona aan strikte regels verbonden. Clubs in de Spaanse La Liga mogen pas een transfer afronden als daar honderd procent aan extra inkomsten tegenover staan. De transfer van Nelson Semedo naar Wolverhampton Wanderers moet Barça de kans geven om een officieel bod uit te brengen op Dest. Zolang die transfer nog niet afgerond is, lijkt Bayern München in het voordeel te zijn.

Volgens De Telegraaf rekent bij Ajax inmiddels niemand meer op een langer verblijf van Dest. De krant schrijft dat de Amsterdamse club ervan uitgaat dat er deze week een akkoord over de transfersom wordt gesloten. Ajax verlangt twintig miljoen euro plus vijf miljoen euro aan bonussen voor de rechtsback.

Bestel de FIFA 21 Limited Ajax Edition nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
LammertAlbertus
Koeman gaat dus 3 Nederlanders Dest Memphis Wijnaldum halen ?

Geen goed idee , want hij wordt op zeker ontslagen want de aankomende nieuwe Barca President gaat 100% voor Xavi- Iniesta als nieuwe Barca trainer-coach staf en geliek heb ie .

Koeman = een geboren Oranje bondscoach maar met verleidingen weerstaan is Ronald Koeman nait zo best in .
0 0
JariHeijden
Wie zegt dat de nieuwe president degene is die gezegd heeft dat hij Xavi trainer maakt? Baudet heeft in Nederland ook een hele grote bek, maar dat maakt hem niet gelijk de man met de meeste stemmen.

Daarbij, Koeman zorgt goed voor zichzelf. Ik denk dat Koeman bij ontslag in het eerste dusdanig veel krijgt, dat ontstaan misschien niet zo'n goed idee is. Dat is een aanname van mij natuurlijk, maar niet uit te sluiten.

En wie zegt dat als deze president het wordt, Xavi überhaupt ja gaat zeggen? Want je kunt wel roepen dat je Xavi wil, maar Xavi heeft begin van dit kalenderjaar ook nee gezegd, omdat hij vond dat het bestuur niet goed omging met de trainer die toen nog gewoon op zijn plek zat. Ik kan me niet voorstellen dat Xavi ja heeft gezegd en daarbij geen probleem heeft dat Koeman dan maar moet gaan wieberen. Geloof ik niets van. Als Xavi het al wil, op dit moment (of over driekwart jaar) trainer worden van Barca.

Koeman moet wel resultaten gaan halen, want anders wordt het moeilijk. Dat is wel duidelijk. Hij ligt gigantisch onder een vergrootglas. En dat is extra moeilijk, omdat de jeugdopleiding eigenlijk wel verwaarloosd is, en er te weinig geld is voor meerdere grote aankopen.

Barca is op dit moment gewoon op een dramatisch niveau en als Koeman dat allemaal op de rit weet te krijgen, dan verdient ie een standbeeld.
Hij doet er wel heel verstandig aan om het systeem te wijzigen. Zodat Frenkie op een positie speelt die hem past. Linker controlerende middenvelder naast Busquets in een 4-2-3-1 opstelling ligt Frenkie veel beter. En als Frenkie goed gaat draaien, dan heb je echt een wereldtopper.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
MARC. HAAL PUIG BIJ BARCA OP EN AJAX GAAT WEER SWINGEN
0 -1
Ferd
Jij met je rare gebruikersnaam. Koop een nieuw toetsenbord en je schreeuwt niet meer zo
1 0
Web
Zo jammer dat jongens die net een jaar in het eerste spelen, alles te danken hebben aan Ajax omdat er altijd goede trainers voor je klaar staan om je te verbeteren
Natuurlijk beurt Ajax een gigantisch bedrag, maar ik vind dat je ook een plicht heb naar de club
Ben je zo goed, komen ze echt wel weer
Investeren in je zelf, steeds beter willen worden, en dan een transfer
Zo moet het wezen. Donny heeft wel die weg gevolgd, daarom gun ik ik het hem ook zo
Nu maar afwachten of hij zich waar gaat maken, zo jong nog, zo weinig ervaring
Spelen is cruciaal op deze leeftijd, en niet op een bij veldje in het tweede team
Daar word je als speler ook niet gelukkig van
1 -1
S_020
Rare, maar o zo mooie tijden als je erbij stilstaat: Barcelona die met een beperkte beurs voorzichtigjes bij Ajax komt polsen of ze onze tweede back voor een zacht prijsje mogen overnemen. Terwijl Ajax financieel gezien in een uitstekende positie verkeert en niet eens hoef of wil verkopen en ook nog kan schermen met verregaande interesse van de CL-winnaar Bayern. Nog niet zo lang geleden hadden we ijdele prutsers als bestuur, Martin Jol als trainer die het in z'n hoofd haalde om Ajax 1 in een 442 opstelling te laten spelen, nagenoeg geen doorstroom van eigen jeugd en aankopen a la Tainio en Atouba! Ene JC zou trots zijn op de mensen aan het roer die van sommigen nog altijd niet de waardering krijgen die ze verdienen!
6 -2
ajaxxcied4life
Het zou een enorme stunt zijn als Ajax Christian Eriksen wordt aangetrokken.
2 -3
johnantoni
Ajax moet Griezmann proberen te verleiden met een salaris van 4 miljoen euro per jaar.
0 -5
wieweet
Net zoals hij niet bij de speelstijl van Barca past, past hij niet bij Ajax.

Een typische counterspits.
1 -2
ajax1981
Klopt, maar wat was hij met Atletico goed. Ik houd niet van countervoetbal, maar dat was een ander niveau.
0 -1
036AFCA97
Eigenlijk bizar dat we allemaal 25 miljoen verwachten voor Dest, terwijl we Antony voor 15,75 miljoen hebben gehaald en Antony in mijn ogen een nog groter talent is, zelfde leeftijd en ook nog een aanvaller, die normaal duurder zijn dan verdedigers.

Toch zou ik minder dan 20 miljoen voor Dest zonde vinden.
5 -4
sebastiaan1900
Dest komt van AJax. Amerikaans international. Heeft zich laten zien in de CL.
Ik vind 25 miljoen voor zo'n speler aan de lage kant. Zeker met Barca op de achterhand. Maar, goed, we kunnen hem missen en hij wil graag weg. Wijndal zal wel komen.
4 -2
Prethoofd123
T’is toch triest dat heel europa achter dat ventje aan blijkt te zitten en maar ten Hag blijkbaar meer in Mazraoui ziet.
2 -6
ajaxxcied4life
Of Ten Hag stelt de speler op die niet iedere gelegenheid onbenut laat om een vertrek te forceren.
1 -2
smokum
Het is duidelijk dat Dest weggaat. Dat weet Ten Hag ook, waarom zou je Dest dan nog opstellen? Dan kan hij beter met Mazraoui spelen, aangezien dat een trouwe soldaat is op wie we kunnen bouwen
4 -2
Steeph
Hou toch op man. Ten Hag heeft altijd al lopen kutten met Dest. Dest is gewoon een betere speler, dus opstellen.
0 -2
waayop
Het positiespel van Nous kan nog wel beter en de gemakzucht sluipt er nog wel eens in. Hij is minder goed dan ie zelf soms denkt. Wel prima om Dest voor 20 te verkopen.
1 -1
Turbo
Zal wel iets van 18 miljoen worden. Geen bijzonder bedrag. Waardeloze transfer imo. We raken een goede speler kwijt, die in potentie veel meer waard is dan 20 miljoen.
1 -8
Moozz03
Maar het is wel vrij duidelijk dat hij niet echt meer trek in Ajax heeft toch? Dan is 20 miljoen een prima bedrag vooral als je daarvan wellicht een ander leuk talent kan halen misschien nog een 6 (met bedrag van Donnie er bij)?
0 -1
Turbo
Ja, klopt. Was ook geen kritiek op Ajax of Overmars. Puur onvrede over het feit dat we een goeie speler verliezen voor een niet bijzonder bedrag.
0 -1
ProfessorX
tok tok iemand daar binnen ?
Overmars heeft al verkondigd voor minimaal 20 miljoen en haalbare bonussen .
Wel attent blijven op AS ?!
2 -3
komop
Grappig. Ik zie bij de meeste reakties hier onder een -1.
We hebben weer een molletje in the house.
1 -1
Ajaxxxisdebeste
Bij Barca heeft hij een Nederlandse coach wat een voordeel kan zijn, oh wacht hij is een Amerikaan, helemaal vergeten... voordeel weer weg. Dik bedrag voor vangen en doorschakelen op nog minstens twee versterkingen
1 -1
mistermiyagi
Veel te weinig jongens!!
3 -1
Bounce77
Nooit fan geweest van deze jongen, houdinkje en buiten wat leuke momenten mij nooit overtuigd. Erg onverstandig om zo jong al ergens op de bank te gaan zitten. Gaan we niet veel meer van horen
3 -2
OntlastendeMiddenvelder
Dit gerucht lijkt me onzin. Dest is natuurlijk een held (en zo), maar niet goed genoeg voor Barcelona. Dat wil zeggen: die kopen alleen spelers die duidelijk mee kunnen op hun niveau. Dest aankopen zou op een gebrek aan ambitie duiden. Met alle respect voor Dest natuurlijk, die ook maar pas negentien is.
0 -1
stefanwillem
inderdaad want dat bayern klooit maar wat aan he.....
1 -1
OntlastendeMiddenvelder
Bayern koopt gemiddeld genomen iets eerder jonge talenten dan Barcelona ja.
0 -1
NotForSale
Vind het bedrag aan de lage kant
5 -2
Ozymandias
Je vind een bedrag van zo'n 20 miljoen laag voor een talent wat nog niet eens goed genoeg is voor een vaste basisplaats bij Ajax?
2 -2
Juichtoon
Dat is de nieuwe werkelijkheid. Je hebt dit gewoon niet bij het rechte eind. In plaats van dat je er trots op bent doe je net alsof jij de toekomst van Dest al kent en alleen jij zn potentie goed kan inschatten. Ik zie hier de ene na de andere negatieve post van jou over Dest.
0 0
Lane 8
Gyrano kerk gaat waarschijnlijk voor tien miljoen weg.. Er worden nou eenmaal de meest belachelijke bedragen betaald.
1 -1
ajaxxcied4life
Gyrano Kerk is een aanvaller en ligt nog 3 jaar vast en Utrecht WILT 10 miljoen dus laten dat er 7 worden en 3 miljoen aan bonussen, dan gaat hij nog steeds voor meer dan de helft minder weg dan een rechtsback van AJax die niet eens een basisplek heeft. Dus in mijn optiek vergeleek jij al appels met peren, maar zelfs als je de situaties enigszins gelijktrekt voor zover dat kan blijft de conclusie dat Ajax een meer dan goede deal maakt indien hij wordt verkocht voor 20 miljoen vast en 5 miljoen aan bonussen.
1 -1
Rentokill
Ok. Degene die het eerst 25m ineens biedt mag m hebben.
3 -1
ram
Als ik Dest was, zou ik liever naar Barca gaan dan naar Bayern. Sowieso lekkerder wonen daar en bij Barca gaat ie sowieso spelen. Bij Bayern denk ik veel minder.
1 -1
Sterspeler
Slangenkuil in Catalonië. Messi stopt er vroeg of laat mee. Trainer staat over een half jaar op straat en de selectie is niet in balans. Ik zou lekker naar Bayern gaan.
1 0
BokkieBokstra
Het wordt nu wel tijd om dat hier een eind aan gebreid wordt. Hij wil de duurste back ter wereld worden (ik zou zeggen je wilt prijzen winnen) dus wie het meeste biedt heeft hem. Maar dit moet nu heel gauw afgelopen zijn. Jongen wil heel graag weg, opgedonderd dan.
2 -1
Henkjanklaas
das mooi. laten die 2 maar tegen elkaar gaan opbieden. Daar Dest nog gewoon een contract heeft bepaalt Ajax in feite aan wie hij wordt verkocht of als Dest dan niet wil hem gewoon aan zijn contract houden. In feite zegt 14Ajax4 hieronder ongeveer hetzelfde maar in andere bewoordingen.
Laten ze de prijs maar opdrijven naar 25 miljoen plus.
en dan meteen een verdediger en controlerende middenvelder er voor terug halen a.u.b.want dat is hard nodig wil je iets kunnen betekenen in de CL
0 -2
Ferd
zo werkt dat niet.
0 0
komop
Lekker laten gaan. 20 miljoen + 5 miljoen bonus is een mooi bedrag voor iemand met zo weinig Ajax 1 minuten in de benen. Daarbij komt nog een opleidings % die Ajax altijd zal krijgen bij elke latere verkoop en zal Overmars zeker ook wel een mooi doorverkoop % onderhandelen. Goede deal dus.
We moeten wel een verdediger erbij halen in de komende week! Dat is noodzaak.
1 -2
mistermiyagi
Jongen je snapt er werkelijk niets van.
0 -3
14AJAX14
Lekker de prijs opdrijven dus. Zeker bij barca hebben ze een RB nodig. Wij moeten niks, Dest nog een jaar hier is ook prima. (misschien niet voor hemzelf maar daar zou de club geen boodschap aan moeten hebben bij een 19 jarig broekie)
0 -1
Kingoffdatoilet
Barca is blut. Ajax heeft veel meer geld in zak dan Barca. De prijs echt opdrijven gaat waarschijnlijk niet lukken.
0 -1
ajaxxcied4life
Ik zie regelmatig dat gerespecteerde accounts hier, die ik al jaren voorbij zie komen, binnen no time op de meest redelijke posts allerlei minnetjes krijgen. Ik denk dat AJaxshowtime de sfeer hier erg verbetert en dit medium aantrekkelijker maakt om of door dat hele plus/min systeem te verwijderen of het systeem in te gaan voeren dat je enkel een plusje kan geven.
14 -6
Schip
Op zich zou dat wel goed zijn om mensen te leren zich uit te spreken, ipv een anoniem knopje te hanteren. Aan de andere kant: het is een mooie barometer van hoe de gemiddelde fan ergens over denkt. Vaak genoeg wordt kritiek niet op prijs gesteld, zeker als die vasthoudend en wat serieuzer is. Prima toch. Die calculeer ik van tevoren in. Laatst was er iemand hier met een nick die ik niet kende en dat gaf aan dat hij hersenkanker kreeg van de onzin die ik schreef. Maar dan nog iets uitgebreider.

Tja. Ik ben voor een terughoudend moderator beleid, maar dan ga je wel een grens over. Bij minnen is dat niet zo, dat is alleen vrij makkelijk.
0 -1
JOHANisGOD
Minnetjes geven is leuk voor pubers.

Als je dat afschaft rennen alle pubertjes weg.
2 -1
ram
Enkel een plusje is best een goed idee. Of je negeert de minnetjes gewoon een beetje en maakt je er minder druk om... Kan ook.

Ik vind het huidige systeem in ieder geval best goed. Er wordt vast regelmatig misbruik van gemaakt maar overall geeft het best een aardig beeld van de mening over een post, denk ik.
2 -1
BokkieBokstra
Volgens mij zijn er serie minners, of een woeste kakkie. Gisteren een bericht, alleen maar minnen. Nou dat was veel.
1 -2
Ozymandias
Ik moet eigenlijk elke keer hard lachen om het idee dat één of andere Feyenoord of PSV supporter dagelijks op z'n AjaxShowtime account(s) inlogt om minnetjes te geven en vervolgens met een voldaan gevoel verder gaat met z'n leven.
4 -2
Kingoffdatoilet
Dat je hier een minnetje op krijgt is gewoon jammer
1 -2
Ferd
Ik denk dat Feyenoord en PSV supporters nooit voldaan verder kunnen leven.
4 -1
JariJari
Feyenoord supporters zijn traditioneel heel vol vertrouwen op 1 moment: voor de eerste competitiewedstrijd is gespeeld.
0 -1
MK77
Shots fired!
0 -1
Frank1978
Ik trek me er inmiddels weinig meer van aan, maar ik snap wat je bedoelt. Soms zie je gewoon hele mooie posts voorbijkomen hier, overduidelijk geschreven door iemand die van Ajax houdt en dan toch worden er minnetjes uitgedeeld. Waarschijnlijk door aanhangers van bepaalde andere clubs die stiekem Ajax toch wel interessant vinden, moet je maar denken... ;-)
3 -1
Hollister
let go... ik doe dat in ieder geval wel.. interesseert mij geen reet hoeveel plusjes of minnetjes ik krijg, het gaat om je mening ventileren en het liefste met argumenten
2 -1
Frank1978
Precies.
0 -1
AjaxHoorn
Lekker weglaten idd
1 -1
Ajaxleferink
Ik vind inderdaad ook dat ik te veel minnetjes krijg hier. ;)
2 -2
RuffRhythim
Als ie gaat (en dat doet ie wel want dat wil ie zo graag) kan ie beter naar bayern gaan.
Koeman zie ik niet eens het eind van het nieuwe seizoen halen en zijn opvolger gooit gelijk alle Nederlanders eruit.

Maar eigenlijk boeit het me weinig waar Dest op de bank wil gaan zitten hoor...
4 -3
pieke
Dest ruilen tegen Suarez + 1e jaar helft salaris nog betalen door FC Barcelona
2 -8
ram
Huh? Dat zou echt een extreem slechte deal zijn voor ons. Dat is 20 miljoen weggooien, haha.
2 -1
Jojo14
Stiekem is dit een truc van Overmars en de mediapartners om wat druk uit te oefenen op Bayern ;)
1 -1
Schwalbino
Denk je niet dat Bayern hier mee leest? Je hebt zonet de geheime strategie van Marc verraden.
1 -1
DeMeervanweleer
Van je zwakte je kracht maken lijkt het motto van Ajax. Opleiden, podium bieden, verkopen.
Wij als supporters zullen flexibel moeten zijn in onze verbondenheid aan spelers.
Dest lijkt toch een uitzondering; geen 2-3 jaar Ajax maar een klein aantal wedstrijden. Kan me ok niet aan de indruk onttrekken dat men het prima vind dat hij vertrekt, lijkt me niet de meest makkelijke jongen. Ik hoop dat er wel nog 1-2 spelers bij komen zo`n Veerman van Heerenveen en TFM Nederlandse spelers, de eredivisie is een ding, maar je wilt niet voor schut gaan in de CL. Ziyech en Donny waren in dat kader, met hun extra klasse heel belangrijk, die ga je echt missen.
2 -1
Suarez16_
Hansen verlengd volgens Freek Jansen. Die zag ik niet aankomen.
9 -1
Spectre
Dat zou mooi nieuws zijn
0 -1
036AFCA97
Wow, ik ook niet. Wie moet nu nog? Alleen Brobbey?
1 -2
frisooooooo
Quinten Timber en Salah edine
3 -1
Suarez16_
Hansen verlengd volgens Freek Jansen. Die zag ik niet aankomen
0 -1
Jojo49
Nu mooi , beide er voor binden, en goede prijs er uit halen .
0 -1
aissati
Blijf deze interesse in hem opmerkelijk vinden van notabene Bayern en Barca, maar hoop dat Dest mijn ongelijk kan bewijzen. Alleen maar goed als iemand van Ajax slaagt bij zulke clubs, maar vind dat een speler uit de Ajax jeugd minstens 3a4 jaar basis moet spelen in Ajax1
0 -1
ajaxfanmarcel
15 mil + puig mooi deal
2 -3
Joseph
Ik heb er geen moeite mee als dat met gesloten beurzen zou gaan.

We hebben met Mazraoui al iemand staan en het middenveld wordt versterkt. Voor Ajax pure winst als dit zou lukken.
0 -1
AjaxHoorn
Puig is zelf 20 miljoen waard.
0 -1
frisooooooo
Ja dat vind ik een goede en dan puig definitief na Ajax en geen huur
0 -2
roodwit007
met de miljarden die pinokio alias rutte naar deze landen heeft overgemaakt , kunnen ze gewoon europa leeg halen , en dat smoesje van het mag niet zomaar dat geloof u zelf toch ook niet ? met andere woorden Dest gaat er gewoon naar toe
1 -7
The
Aan je Nederlands schrijven te zien heb je er verstand van.
0 0
roodwit007
al weer z.n sukkel die er niks van begrijpt ,maak eerst maar je school af en kom dan maar terug
0 0
The
Ik ben docent. Onderbouw je claim die je doet dan eens? Misschien begrijp ik je dan?
0 0
DeWijsneus
Web volgde Ajax al toen de vaders van een groot aantal AS leden nog geen eens geboren waren. Schrijven is inderdaad niet zijn sterkste punt, maar lekker boeiend op dit Ajax platform. Misschien kan je beter op een dictee forum inloggen.
0 0
The
Ik heb het niet tegen Web. Ik heb het tegen roodwit 007. Trouwens, ik waardeer Web als forumlid.
0 0
ram
Ja, want zo simpel zit de wereld in elkaar...
2 -1
mgtow
Messi in een busje duwen, rijden naar Amsterdam en dan ajax shirt aan trekken. Akkoord.
0 -1
De Meer 020
Eerlijk is eerlijk. Hij is gwn een fantastisch talent. Lijkt beter te zijn in de kleine ruimte en drukte dan met meer tijd aan de bal. Kan zich ongelooflijk makkelijk vrijspelen en heeft diepgang. Daarnaast maakt hij ook vaak de goede keuze in zijn passing. Verdedigend en vooral bij steekballen kan het nog beter, maar zie ook steeds dat tegenstander hem minder makkelijk voorbij komen. Is een speler die bij een topclub mee gaat kunnen vooral omdat hij een kick lijkt te krijgen van het voetballen in de kleine ruimte.
2 -2
Lazell
Denk dat je hem nu iets te hoog inschaalt.

Hij heeft wel degelijk specifieke kwaliteiten (dribbelen, kleine ruimte, snelheid), hij is vooral heel technisch. Maar hij mist denk ik ook vooralsnog (!) de mentaliteit om 90 minuten lang aanvallend en verdedigend te gaan en geconcentreerd te blijven. Vind hem vaak wat te laconiek, voornamelijk in het verdedigen.

Het aanvalsspel ziet er heel flitsend uit, maar positie kiezen om de goede voorzet te geven is er niet bij. Als hij wel in de goede positie komt, krijg je een matige voorzet.

Als hij slimmer kan worden, kan hij een geweldige carriere krijgen. Of hij krijgt een carriere zoals vd Wiel. Even bij een grote topclub spelen om na een paar jaar in de vergetelheid te raken.
1 -1
ajaxxcied4life
En juist die discipline om 90 minuten lang zowel verdedigend als aanvallend je ding te blijven doen is trainbaar.
0 -1
oudzuid2
straks dus misschien Koeman, Frenkie, Wijnaldum, Depay en Dest daar...
0 -1
afcasven1995
De vrije val wordt doorgezet.
0 -1
Gecko
Rutte zei het al: gewoon je back houden
28 -8
Libero
Sterk!
2 -1
DeWijsneus
Hahahahaha
2 -1
Jordaanwals
https://www.dumpert.nl/item/7987641_4323eda0
0 -2
roodwit007
er zijn hier mensen die hier de fun er niet van zien ,zal wel van de linkse kerk zijn die ons uitzuigen nu mag je minnen
3 -8
Ismael Urzaiz
VVD=links?
6 -3
ram
Voor ranzig extreemrechts wel ja...

Dat is de politiek van tegenwoordig. Vroegah had je gesprekken op niveau tussen PVDA op links en VVD op (beschaafd) rechts.
En nu zitten er aan de extreemrechtse kant twee roeptoeterpartijen met aanhangers die te dom zijn om te poepen. In hun ogen is de VVD links en GroenLinks extreemlinks. Inhoudelijk gaat het nergens over en is er van redelijkheid geen sprake meer.
2 -2
ProfessorX
Nee polderen dat helpt.
Groen Links is helemaal niet groen met hun bio verbranding dus die zijn slim volgens u ?
Die volgen het Mao boekje van Paul Rosenmuller kneiter comunist .

Zeg als je veroordeel dan doe je precies hetzelfde wat je andere verwijt nelijk te dom om te poepen klinkt behoorlijk dom en geen niveau .
0 -1
ram
Ja, polderen helpt.

En verder gaat deze reactie nergens over. Je roept random dingen maar inhoudelijk slaat het allemaal nergens op.

Ik kan hier niets mee. Als je intelligenter gaat reageren, kan ik er misschien op ingaan.
0 0
ProfessorX
Ik reageer op dat pulp wat je typ.
Je kan slecht tegen kritiek .

Adviesje lees alles eens op je gemak , wat je zelf typ en dan reactie .

En polderen helpt niet kost bakke met geld .

Is allang bewezen .
0 0
ram
Ben jij toevallig "dat" Chrissss met een nieuwe account ofzo? Je "typ" net zo maf.

Je reageert helemaal niet op wat ik zeg man... Je roept een paar random dingen waaruit blijkt dat jouw IQ achterop een shirtje past.

Ik wens je veel succes verder.
0 0
ProfessorX
Kijk jij beledigd ik niet en dat is een verschil , wat ik juist aan geef .
0 0
mgtow
Nee extreem links is een baken van ratio. Niet te kort zeg. Misschien moeten we concluderen dat extremen niet goed zijn. Nederland is gebaat bij gematigdheid en wederzijds begrip.
0 -1
ram
Zeg ik dat? Nee. Dat zeg ik niet.

Maar extreemlinks is helemaal geen ding in Nederland. Op links heb je SP/Groenlinks/PvdA en op rechts VVD.
Dat zijn de uitersten als het gaat om beschaafde politiekvoering. En dan heb ik op extreemrechts de racistische en fascistische roeptoeters van PVV en Forum. Op extreemlinks zit niks.

Dus ja. Ik ben heb het zeker met je eens! Nederland is gebaat bij gematigdheid en wederzijds begrip.
0 0
ProfessorX
Dus ook jij zet mensen weg .
Een soort ubermensch .
0 0
Lazell
Zit een of andere triesteling alles te minnen hier.
1 -3
036AFCA97
Hahahahahahahaha
2 -3
roodwit007
lolzzzz
2 -3
Raydo
Nice
4 -3
oudzuid2
ik vind em mooi :)
4 -3
Sampaoli
Stel dat Overmars in eerste instantie een vraagprijs van 25 miljoen heeft gehanteerd, is het dan juridisch mogelijk om (bij niet overziene interesse Barcelona) deze vraagprijs nietig te verklaren en er een bieding van te maken?
0 -1
Ferd
Bieden, het is geen veiling. Dest heeft er zelf ook een keuze in he.
0 0
Lazell
Snap niet helemaal wat je met het laatste bedoeld, maar een vraagprijs is in principe niet bindend. Hetzelfde als dat je vandaag naar de supermarkt gaat en een fles cola 1 euro kost. Morgen terugkomt en het 1,20 kost. Als je daarover klaagt zeggen ze ook: had je het maar gisteren moeten kopen.

Het wordt anders als er een mondelinge/schriftelijke afspraak ligt. Al is dat eerste niet te bewijzen en houdt dus vaak geen stand.
2 -1
MosesD
Dat tegen elkaar opbieden is een beetje onzin. Ajax vraagt blijkbaar 20 (+ 5 aan bonussen). Voldoet een van de clubs hieraan dan is de keuze aan Dest, lijkt me. Overmars kan natuurlijk wel proberen Puig in de deal te betrekken. Liever koop, maar als je die voor 2 jaar kan huren en dan meedeelt (zeg een 40%) in een toekomstige transfersom, dan is dat ook interessant.
0 -1
Bky
Maar zullen clubs niet sneller geneigd zijn de vraagprijs te bieden omdat ze bang zijn dat andere clubs er mee aan de haal gaan?

Dat is praktisch tegen elkaar opbieden tot de vraagprijs is behaald.
2 -2
MosesD
Klopt, maar ik vemoed dat Overmars gewoon z'n poot stijf houdt als men niet met het juiste bod komt. Men doet hier een beetje alsof Ajax nu de grote winnaar is en veel meer gaat vangen. Dat lijkt me niet.
1 -1
Benleiden
Begrijpelijk dat hij weg wilt als twee van zulke giganten voor je aankloppen, maar ik snap echt de transferprijzen niet meer die Ajax hanteert. Dat zijn gewoon weggeef-prijzen. Als Ajax door wilt groeien naar een bepaald niveau in Europa dan moet je niet de allergrootste talenten wegdoen voor een fooi. Dest heeft nog twee jaar contract dus Ajax staat sterk. 20 miljoen is een regelrechte fooi voor een back met de kwaliteiten van Dest. Hier koop je helemaal niks voor terug en je moet er toch niet aan denken dat je met dom-oor Nous moet gaan spelen.
5 -4
Jordaanwals
Nous heeft best wat lekkere wedstrijden gespeeld. Beetje robuust af en toe, maar zie hem graag bij ons. Verder hebben we Timber achter de hand. Sinds van der Wiel lijkt er wel een vloek op te rusten op de rechtsback positie, aangaande verwachtingen en het snelle vertrek. Tjsa, als zo'n gozer perse weg wil, en met relatief weinig wedstrijden in de benen, is het moeilijk om een hoofdprijs te ontvangen. Dan loop je het risico met een ongemotiveerde speler te blijven zitten.
3 -1
Bky
Voor 20 miljoen koop je Antony.

Waar heb je het over haha.
3 -1
Jordaanwals
Persoonlijk zou ik toch liever een paar mooie villa's en mooie auto's kopen met 20 miljoen.
0 -1
Sampaoli
Laatste zin onnodig, verder eens.

Kijk naar de belachelijke transferbedragen deze dagen en we zitten er ver onder. Dat terwijl Ajax een hoog aangeschreven jeugdopleiding heeft, niet krap bij kas zit en de meeste spelers nog een langlopend contract hebben. Dest ligt bijvoorbeeld nog 2 jaar (exclusief 1 jaar optie) vast.
1 -2
Jordaanwals
Ik moet een beetje aan die commercial denken van Tempo Team: https://www.youtube.com/watch?v=T6g_QQ1U26A
0 -1
Duif63
Gewoon voor het hoogste bod verkopen. Maakt niet uit aan wie. Weg gaat hij toch. Wel graag 2 nieuwe verdedigers voor terughalen Marc.
0 -3
Ajax27
Snap deze soap vooral vanuit Dest z'n kant niet. Met een beetje harder werken op de trainingen ziet denk ik alles en iedereen dat er 100 x meer potentie in deze jongen schuilt dan in Mazroui. Begrijp me niet verkeerd, Nous doet het prima, maar Dest is gewoon beter. Voetballend beter, heeft meer kracht, meer snelheid. Dest is een typische moderne back die de hele as oversteekt net als Nico. Nico is een aantal jaar ouder en verder, maar Dest is echt wel in staat om dat niveau te halen. Nous daarentegen is veel meer een voetballer. Heeft ook een goede techniek maar is een echte middenvelder. Dribbelt wat meer met de bal, zoekt de combinatie.

Maja, als je dan als Dest niet het geduld hebt en niet gewoon eerst eens 100+ wedstrijden in de benen wilt hebben waarvan 15+ op CL niveau, dan kom je gewoon als nobody binnen bij een dergelijke club.

Dat wordt sowieso komend jaar banken, volgend jaar wellicht verhuren, en over 2-3 jaar denkt ie... ik maak een stap naar een club in het rechterrijtje van de bundesliga om ervaring op te doen. En zo ben je dadelijk zomaar 5-6 verder, heb je al 5-6 geen CL of EL wedstrijd meer gespeeld, geen aandeel gehad in eventuele prijzen... dat is toch gewoon doodzonde van je carriere?
1 -1
Lazell
Dest maakt geen soap. Dat maakt de media er van. Mazraoui speelt omdat TH aan hem de voorkeur geeft. Daar ben ik het wel mee eens.
0 -1
insectenverdelg
Prima ontwikkeling. Marc is achterover aan het leunen in zn bureaustoel met zn voetjes op het bureau.
0 -1
036AFCA97
Hahaha nu nog even wachten tot City en PSG zich melden en Overmars krijgt straks 40 miljoen voor Dest ;)
0 -1
JOHANisGOD
Goh, had ik toch gelijk vannacht.
0 -3
Jordaanwals
Dat je wakker zou worden met een ODOL?
1 -1
Schwalbino
Bij Barca zit hij ook zo weer op het vliegtuig richting een andere club als hij een stroeve aanloop heeft.
0 -1
036AFCA97
Ik ga nu weer een oldschool 036AFCA97’tje doen, maar kan Ajax niet proberen Tolisso te betrekken in een deal met Bayern? Die speelt daar niet veel toch? Zo goed volg ik hem niet persoonlijk, maar vind t wel een goede speler.
0 -4
AFCA-B93
Thiago is daar natuurlijk vertrokken, dus dat geeft weer kansen voor Tolisso. Tenzij ze natuurlijk Kimmich van rechtsback naar het middenveld halen
0 -1
036AFCA97
Neem aan dat Overmars hier iets heel moois van gaat maken. Als je Barcelona en Bayern hebt die allebei echt geintresseerd zijn moet je een mooie deal kunnen maken. Zegt trouwens wel wat dat zulke clubs deze jongen zo graag willen hebben.

Als Overmars er 30 miljoen voor krijgt of gewoon een goede ruil deal + een mooi bedrag kan ik me er overheen zetten dat Dest, een giga talent, vertrekt. Maar dan moet er wel geinvesteerd worden in de selectie.
1 -2
Schip
Overmars gaat zelden tot het gaatje. Dat is geen toeval, maar strategie. Ik vermoed dat hij naar nieuwe spelers toe wil kunnen zeggen dat Ajax altijd meedenkt met transfers en dat hij ook de relatie met kopende clubs en speler goed wil houden. Zou mij verbazen als hier opeens meer uit gaat komen. Denk eerder dat er sneller een akkoord met Bayern komt.

Maar een kat in het nauw...Barca - lees Bartomeu - wil iets aan de ontevreden fans geven, zelfs al is het maar een onbekende rechtsback uit de Ajax school. Maar hoe zouden ze nou 30mj kunnen uitgeven aan Dest, maar niet aan Depay?
0 -1
036AFCA97
Omdat ze Vidal en Semedo nu hebben verkocht en vorige week met dat Depay gerucht nog niet.. Ik weet het niet. Misschien wil Barcelona echt een ruildeal. Laten we dan hopen met Suarez of Puig en niet ineens een vage leenconstructie met Braithwaite hahahahah
0 -1
DT10
Ruilen tegen Puig!
1 -3
MK77
Trek ze helemaal leeg Marc!!!!
Frenkie + 40 miljoen of Lewandowski + 40 miljoen
2 -2
Freddy
Barça kennende deze transferzomer zullen ze hem wel willen ruilen tegen een (jeugd) speler of spelers.
0 -2
afca1985
Lekker tegen elkaar op laten bieden zou ik zeggen, maar Marc zal wel weer een prijs genoemd hebben waarvoor hij weg mag. Ik heb een schijthekel aan dat Barca, maar zie hem liever daar naar toe gaan dan naar dat schijt Bayern, ze hebben godverdomme 9 maanden de tijd gehad om hem in te lijven en nu de competitie al 2 speelrondes onderweg is willen ze hem voor een Aldi-prijs binnen hallen, de tyfus met ze
1 -6
Bky
Gaat ie goed verder?
1 -3
Bky
Dit moet haast wel een gigantisch bedrag worden.
0 -2
Toon meer reacties