'Er is al getekend of zijn zo ver dat ze gaan tekenen'

NielsOpdam, 01-08-2020 om 23:40, 19773 views, Ajax Life |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Erik ten Hag denkt dat verschillende Ajax-talenten snel bijtekenen in Amsterdam. Dat vertelt de oefenmeester aan Ajax Life. Onder andere Brian Brobbey, Kenneth Taylor en Sontje Hansen moeten hun contract nog verlengen bij Ajax. 

'Marc Overmars is ermee bezig', trapt Ten Hag af over de aanstaande verlengingen. 'Er is of al getekend of we zijn zo ver dat ze gaan tekenen.' Vorige week verlengden Naci Ünüvar en Devyne Rensch hun contract al bij de Amsterdamse club, maar volgens Ten Hag volgen er dus snel meer talenten. 

Tijdens de afgelopen twee seizoensvoorbereidingen vielen Sergiño Dest en Noussair Mazraoui op bij Ajax. Ten Hag sluit niet uit dat zich deze voorbereiding wederom een talent aandient. 'Dat zou nu ook zomaar kunnen. We hebben veel goede, jonge spelers binnen onze selectie en een aantal talenten kunnen echt gaan verrassen. Daar ben ik erg benieuwd naar de komende weken.' Ten Hag wil niet ingaan op individuele spelers en kijkt meer naar het geheel. 'Er is een groep spelers kansrijk om te gaan spelen.'

Denk jij dat het Genoa van Schöne het cruciale duel met Hellas Verona met 2-1 wint? Zet in en krijg 7,30 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babangida83
Met de komende lichting verwacht ik toch wel drie nieuwe talenten per jaar. Eentje is echt niet genoeg voor Ajax-begrippen. Dit jaar verwacht ik toch ook wel Schuurs, Eiting en Lang. En misschien Traore. Ik verwacht in ieder geval veel wedstrijden voor die gasten. Anders kun je je jeugdopleiding wel opdoeken. Volgend jaar minimaal Taylor, Rensch en Gravenberch (indien niet dit jaar). Met Naci en Hanssen als frequente invallers. Dat jaar daarna winnen we dan die CL. Dromen mag, maar zeker niet helemaal onrealistisch. Ten Hag moet alleen durven die talenten veel achter elkaar te laten spelen. En niet 20 minuutjes, dan een goede 90 en daarna weer een wedstrijdje wachten op je beurt...
0 0
Van Reenen
Mazraoui op rechts en Dest op linksback. Lijkt mij het proberen waard in een oefenwedstrijd tegen Utreg.
1 0
Dennis129
Met zijn goede been geeft Dest al amper een goede voorzet. Laat staan met zijn verkeerde been. Waar Ten Hag ervan houdt om backs als halve buitenspelers te gebruiken lijkt me dat geen goed plan. Laat die twee maar lekker rouleren op rechts. Wordt een seizoen met de meest drukke speelkalender ooit, dus gewoon overal dubbele bezetting.
2 0
3*stars*3
Daarom ook belachelijk dat UEFA dat nations league gedoe, voor dit seizoen niet schrapt.
Speelkalender is bomvol en er staat een EK volgend jaar gepland.

Eens over rechtspoot op linksback, dat gaat em niet worden want waarschijnlijk staat Promes als rechtspoot, ook op links.
1 0
insectenverdelg
Voor Ajax twijfel ik erover of dit echt drukker wordt dan 2 jaar geleden toen we de halve finale CL haalden toen speelde Ajax eventjes 6! Wedstrijden in 6 weken Europees om je te kwalificeren.
0 0
Dennis129
Nu begint het seizoen veel later. Je speelt misschien een paar wedstrijden minder, maar relatief gezien met minder rust. Daarnaast ook nog een recordaantalinterlands ertussen gepropt.
0 0
wieweet
Goed woord voor scrabble wel, recordaantalinterlands.;)
0 0
geDaante
Haha, maardanzoujeookweldezehelezininzijngeheelophetbordkunnenleggenalsdattoegestaanzouzijnwateenpuntenpakjedanwelniet
0 0
insectenverdelg
De namen van de gebroeders Timber wil ik er ook graag bij zien staan.
1 0
Soccerskins
Ik verwacht eerlijk gezegd niet dat er een jeugdspeler gaat doorbreken dit seizoen, tenzij dat je Gravenberch meetelt maar die heeft vorig seizoen ook al een heel aantal wedstrijden gespeeld. Ik hoop wel dat we in het seizoen 21/22 een aanval hebben met Ünüvar - Brobbey - Hansen.
0 -2
JohnTB
Ik hoop het niet.Een aanval zonder ervaring die nog niets bewezen heeft op het hoogste niveau en we willen meedoen op CL niveau. Niveau Tadic - Promes - -Neres hebben ze nog lang niet. Laat ze eerst nou maar eens een basis plek veroveren Snel tekenen en blij zijn dat je voor Ajax mag spelen. Zo niet snel opzouten naar een club waar je meer kan verdienen.
0 0
Dennis129
Anthony na een jaar alweer verkopen? Promes, Tadic en Neres ook weg of banken?
0 0
Soccerskins
Als Antony dit jaar goed presteert zie ik hem volgend jaar met Neres vertrekken. Promes heeft ook aangegeven graag nog eens in de PL te willen voetballen en Tadić gaat denk ik eindigen op 10.
0 -3
insectenverdelg
Wat hij hierboven voo4steld is absurd. Hij ziet Labyad gewoon over t hoofd.....

Maar ff serieus, zo gaat t natuurlijk nooit gebeuren. Dar gast feel gelijkelijk. T kan ook zomaar zujn dat 1 van de 3 spelers nooit de laatste stap maakt en basisspeler bij Ajax wordt.
0 0
Soccerskins
Kan dat zo zijn? Had ik namelijk nooit verwacht.
0 0
AFCA-B93
Lijkt mij dat dat nog een jaar te vroeg is voor ze.
1 0
BillSplate
Alles kan. Dest en Mazraoui hadden we niet verwacht. Timber leek aanvankelijk ook niet in aanmerking te komen voor een debuut.
0 0
Soccerskins
Wie denk jij dan dat kans maakt op een vaste basisplaats dit seizoen?
0 0
Toekomst1900
Als blijkt dat we maar 1 speler nog halen, linksback.. dan denk ik dat we Taylor veelvuldig gaan zien op het middenveld.
2 0
CDS
Ik denk dat Taylor niet tegen te houden is. Die gaat doorbreken. Zoveel ambitie en drive.
2 0
Bjorn
Zou me niet verbazen als we Timber veelvuldig gaan zien dit jaar, Schuurs moet aan de bak.
4 0
EersteAanname
Ik denk ook dat de kans dat Timber dit jaar een basisplek verovert groter is dan de kans dat Schuurs dat doet.
1 0