Protocol KNVB barst van de hygiënische voorschriften

BartVeenstra, 09-07-2020 om 15:45, 3343 views, Ajax Life |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De KNVB heeft in haar protocol behoorlijk wat hygiënische voorschriften opgenomen voor de spelers in het betaalde voetbal. Ajax Life schrijft dat deze voorschriften behoorlijk lijken op de regels die gelden in de buitenlandse competities.

Het medium geeft enkele voorbeelden. Zo is lichamelijk contact alleen op het veld toegestaan en is spugen op het grasveld verboden. Verder worden wedstrijdballen voor én tijdens de wedstrijd gedesinfecteerd en er moeten persoonlijke waterflessen worden gebruikt. Mondkapjes zijn echter niet verplicht voor de technische staf en de wissels in de dug-out. In Nederland hoeft men alleen in het openbaar vervoer een mondkapje te dragen.

Verder worden spelers en trainers in ieder geval één keer per week getest op het coronavirus. Bovendien worden ze 24 uur voor een wedstrijd nog eens getest of zij het virus hebben of niet. Ook opvallend: de KNVB ziet het liefst dat de voetballers en leden van de technische staf op eigen vervoer naar wedstrijden gaan in plaats van met de spelersbus.

Denk jij dat Inter met 0-2 wint op bezoek bij Hellas Verona? Zet in en krijg 7,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax34
Als ik moet gaan schijten, moet ik mijn kont dan met 1 of met 2 handen afvegen? Of moet ik eerst mijn kont desinfecteren, dan schijten en dan afvegen, dan weer desinfecteren. Willen Rutte en de KNVB mij dat even op papier zetten , ik wil het natuurlijk wel goed doen.
1 0
Aspers73
Als ze niet ziek zijn kunnen ze toch best met elkaar in één bus? Wat een onzin allemaal.
3 0
niquedegraaff
Laten we gewoon weer normaal gaan doen! Ik ben het echt helemaal zat! Volkspsychose met maar één doel! Volk in angst laat zich van alles wijs maken.
6 -5
Aspers73
Eens, het is géén dodelijke ziekte.
4 -1
Schwalbino
Precies! Die 6136 doden zijn weer allemaal tot leven gewekt en veel van hen popelen om op de tribune plaats te nemen. En niet alleen dat het schijnt dat ze ook allemaal een t-shirts willen met de slogan 'Stop de Lockdown' en 'Aspers73 Slimme Jongen'.

Ik sprak met de vader van een vriend die in mei overleden is en sinds kort weer onder ons is. Hij zei dat de dood best k*t is maar dat je eraan went en dat het ook wel geinig is om te zien hoe ze je onder de aarde stoppen. Hij vond het alleen jammer dat zijn erfenis al verdeeld en opgebrast was toen hij weer levend werd. Ik zeg tegen hem wat kan het jou een ruk schelen en er kwam een glimlach op zijn gezicht die langzaam overging in een hoestbui. Ik dacht ik smeer hem want die gast is nog steeds besmettelijk als de pest.

Ik zet het op een lopen maar hij komt achter me aan. Blijft maar in mijn nek kotsen. Ik zeg jij moet weer onder de grond vriend. Hij kijkt me aan met de ogen van een trouwe hond. Jazeker zeg ik. Ok dan zegt hij.

We scheppen een kuil en hij gaat weer terug. Alles klaar. Covid is gewoon een nare droom.
0 -5
Arek Milik
Jah joh tuurlijk, lekker meedoen met de hysterie. Wanneer gaan we nou met zijn alle deze onzin maatregelen niet meer accepteren!

Ajax doet net zo hard mee met een mondkapjeslijn in fanshop. Ziek wordt je ervan en noggeneens door cojona!
5 -5
ovopiet
idioot
0 -2
Deepblue
Prima toch, nu nog goede ventilatie en ballen maar!
0 -2
BokkieBokstra
Is dit nou niet wat overdreven?
3 -3
Schip
Hygiëne voorschriften.
1 -2
ram
Nope. Hygiënevoorschriften.
5 -1
mgtow
Eigen vervoer is leuk voor het gros van de eredivisie omdat ze twee bakjes aardbeien en een pond aardappelen waard zijn maar niet voor de topclub. (enkelvoud)
0 -2