Hoe de KNVB stadions voor 15 tot 35 procent wil vullen

BartVeenstra, 09-07-2020 om 14:15, 4368 views, Algemeen Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het Algemeen Dagblad heeft meer informatie gegeven over het vullen van de stadions bij de hervatting van het profvoetbal in Nederland. Volgens de KNVB kunnen stadions namelijk gevuld worden voor vijftien tot 35 procent. Dit hangt af van het gezelschap waarin bezoekers naar het stadion komen.

Men houdt in het protocol rekening met vier verschillende 'groepen' supporters. Wanneer een vak wordt gevuld met toeschouwers die individueel naar de wedstrijd komen, kan dat vak volgens de KNVB voor vijftien tot twintig procent gevuld worden. Er moeten dan zeker vier tot vijf stoeltjes tussen twee bezoekers leeg blijven. Achter elkaar zitten mag ook niet.

Wanneer toeschouwers uit hetzelfde huishouden in tweetallen of drietallen komen, kan de capaciteit naar 25 tot dertig procent worden opgeschaald. Voor groepen met jongeren - voor mensen onder de achttien jaar oud geldt de anderhalve-meter-afstand niet - kan het stadion tot 35 procent vol zitten.

Volgens het Algemeen Dagblad benadrukt de KNVB in het protocol dat het om een leidraad gaat. 'De clubs zullen lokaal in kaart moeten brengen in hoeverre de opzet voor hen ook daadwerkelijk mogelijk is. Het belangrijkste pijnpunt lijkt daarbij de in- en uitstroom bij het stadion te worden', aldus de krant, die schrijft dat clubs mogelijk met tijdsloten moeten gaan werken. 'Wat ervoor gaat zorgen dat supporters al lang van tevoren aanwezig moeten zijn en ook moeten wachten voordat ze het stadion na de wedstrijd weer kunnen verlaten. De voetbalbond pleit er dan ook voor dat clubs rondom de wedstrijden voor de nodige amusement zorgen.'

Denk jij dat Athletic Bilbao en Sevilla met 1-1 gelijkspelen? Zet in en krijg 5 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
niquedegraaff
Zat! Dat ben ik het! Deze klinkklare onzin! Hoofdzakelijk oude mensen met overgewicht en/ of bestaande longproblemen hebben een IC bed nodig. WAAROM MOET HEEL DE WERELD OP SLOT EN KAPOT, terwijl deze mensen zelf prima in quarantaine kunnen!

Kinderen weten straks niet anders meer. Het nieuwe normaal? Ik vertel ze, dit is absoluut NIET normaal! En dat gaat het ook nooit worden! Hoe graag die globalistische pathologische leugenaars in den Haag het ook willen! Nederland cultureel en economisch onder vuur, geheel gevoed door mensen die Nederland maar al te graag inruilen voor een wereldwijde dictatuur! Wanneer jagen we hen het parlement uit?
2 -3
MarLuuk76
Zo spijker kop, en toch minnetjes maar goed. Ik ben echt zo benieuwd wat de mensen hier over een paar jaar denken. Maar goed dan is het te laat. Iedereen succes met z’n vaccin. Overigens kreeg ik er commentaar op dat er geen vrije keuze zou zijn voor dat vaccin. En zie het wordt precies gebracht als hoe ik omschreef. De gene die het vaccin nemen krijgen privileges, de gene die het niet nemen worden uitgesloten. En half NL vindt dat terecht. De stupiditeit is echt ongelofelijk,
1 -1
Arek Milik
Dus ik ga met mijn maat -die niet uit het zelfde huishouden komt- voorin de auto naar de JC Arena, we nemen niet de 1,5m onzin in acht. Maar zodra we het stadion ingaan mogen we niet bij elkaar zitten?

Deze onzin moet echt stoppen. De wereld stevent af naar een wereldwijde dictatuur. Precies zoals ze willen die enge elite mannetjes. The New World Order, ze hebben het allemaal al uitgekraamd, van Rutte tot Bush aan toe.
2 -2
MarLuuk76
Wat jij zegt klopt exact. En nog noemen mensen het een complot. Wordt letterlijk door honderden Politici wereldwijd gezegd, ook door de paus. Plannen kun je letterlijk op internet vinden, mits je door Newspeak heen kan lezen. Maar jongens het is een complot, kijk uit voor de alu hoedjes.
1 -1
AFCAsphere
“mits je door newspeak heen kan lezen”

Kerel, waar duidt je nou op? :’) Dat je één van de weinige uitverkorenen bent die de ‘mindcontrolling’ van de overheid kunt weerstaan of zo? Dit is echt komisch gewoon. Mensen als jij denken dat de mens volledig immuun is voor alle ziekten die er in dit universum bestaan. Dat is gewoon niet zo.

Zoals ik al zei, dat je outside of the box durft te denken is prima, maar ik vind het echt bijna tot het aan het zielige aan toe dat mensen dit meteen bestempelen als een door de New World Order gecreëerd virus dat de mensheid onder controle moet gaan krijgen. Dit lijken dan ook vaak mensen te zijn die compleet geen verstand hebben van wat het eten van verkeerde dingen met een lichaam kan doen, die vaccins wegzetten als een manier waarop de overheden ons in hun greep willen krijgen.

Besmette dieren eten kan nou eenmaal zorgen voor ernstige ziektes, dat geldt overigens niet alleen voor mensen, maar ook voor andere dieren. Het is logisch te verklaren. En dan denk jij dat mensen al die paranoïde verhalen serieus moeten nemen en het al het wetenschappelijke onderzoek van tientallen jaren in de prullenbak moeten lazeren? No thanks.
0 -2
MarLuuk76
Je doet allemaal aannames over mij. En weer gebaseerd op dat je denkt dat ik in complot gekkie bent. Ik weet dat die benaming het goed doet hier, maar ik geef enkel voorbeelden en dan vooral over het feit dat niemand zeker weet wat een virus is. Anders zouden er niet zoveel theorieën zijn. Voor mij is dat doodsimpele logica, en geen complot. Ook praten alle wereldleiders openlijk over een New World Order, dus lijkt mij een feit, geen fictie dus. Waar beweer ik dat je niet ziek kan worden? Waar beweer ik dat het een vrijgelaten virus zou zijn.

Ik beweer dat er misbruik gemaakt wordt op dit moment. En men verschuilt zich achter het niet weten. Ondertussen wordt je digitale gevangenis om je heen gebouwd. Plannen kun je gewoon vinden op internet, maar he het is uiteraard uitgelegd als goed voor ons. Lees newspaek want goed voor hen, en zeker niet voor ons. Maar ik ga mezelf niet verdedigen, en ben niet beter of slechter dan een ander. Hier een link over virussen en exosome wellicht geeft het je een andere kijk, hoeft niet uiteraard.

Maar goed doe er mee wat je wil. Overigens ben ik blij voor je dat jij de gang van zaken niet als het keihard aandraaien van de duimschroeven ervaart.

https://youtu.be/Ac2MAAlzxEs
1 0
Arek Milik
Gast, ga eens “zeitgeist” en “Everything is a rich man's trick” kijken op youtube ipv in je fake mainstream bubbel zitten.

Maar zoals je overkomt doe je het af als complotdenkers etc. Een woord wat gecreëerd is door de CIA door hun te beschermen want de schapen geloven het toch wel. Het is wegkijken en in je eigen comfortable denkbeeld blijven om de ander snel weg te zetten als idioot maar niet anders wil gaan denken. Precies zoals de overheid je opdraagt. Ja en amen knikken en alles geloven. Ik vat dit op als compliment trouwens want ik ben inmiddels door mijn cognitieve dissonantie heen!
1 0
OuweDibbes
Stop de virus waanzin, snel tijd voor een exit strategie. Verleden week 19 mensen overleden. Gemiddeld gaan er in Nederland 500 mensen per dag dood. Al 5 weken met onder sterfte en de economie is kapot en we moeten ook nog de lasten dragen van half Europa. Klaar is klaar.
4 -2
Minsc
Dat dachten ze in Amerika ook, gaat dus niet goed daar en jij dacht dat we dat hier ook maar zo moeten doen? Niet slim.
1 -4
niquedegraaff
Als je meer test (met onbetrouwbaare testen btw) vang je ook meer besmettingen. En so what!? Nederland is niet zo obese als de VS.

Besef dat de NOS een propaganda tool is van de staat. Die heeft als opdracht het volk zo bang mogelijk te houden! Jarenlang.
2 -2
AFCAsphere
Vergeet je aluminium folie hoedje niet op te zetten voor je de straat op gaat.
1 -1
MarLuuk76
Haha de eenvoud.
0 -1
AFCAsphere
Tja, hij maakt het me ook niet moeilijk, hè?

Dat je outside of the box denkt is één ding, maar de NOS wegzetten als een propoganda machine die ervoor zorgt dat wij allemaal niet helder voor onszelf kunnen denken... dan vraag je er ook een beetje om om voor lul gezet te worden.
0 -2
Arek Milik
Wat dachten ze in Amerika? Dat bananen krom zijn?

Amerika; 130 duizend doden op een bevolking van 330 miljoen. Dat is 0.04% mortality rate. Dit percentage is lager dan een stevige griepgolf in Amerika.

En kom niet aan met besmettingen, want ze testen gigantisch veel, heeft Trump allemaal geregeld.

Er gaan hier in nederland juist nu meer mensen dood door eenzaamheid, stress of andere ernstige ziektes door een lockdown omdat ze niet geholpen kunnen worden in het ziekenhuis. Een lockdown had nooit mogen gebeuren. Zie zweden, zelfde cijfers als nederland op het aantal inwoners en daar hebben ze nooit een lockdown gehad! Laat je geen angst aanpraten door de media joh, de mainstream media is alleen bedoelt om je te hersenspoelen!
2 -2
Ajax The Best
Met die tijdsloten zit je 3x zo lang in het stadion. Dus als je dan 1 op de 3 wedstrijden mag is je tijd in de JC Arena toch hetzelfde... Goed bedacht van ze.
Zullen we nu weer gewoon gaan doen en dit hele gebeuren achter ons laten? Of gaan we nog langer door? Het is ondertussen wel een klucht.
1 -2
Joker
Dat volwassen mensen met verstand ahum en ern dik salaris dit kunnen een mogen bedenken.

Wil makkelijk voor dringen op Zuid
1 -1
tinntinn
Nog lekker een uur in het stadion wachten na de wedstrijd omdat dat je tijdslot is? Dat gaat zeker goed haha
1 -1
noppenkoning
Denk dat gezinnen/huishoudens nog beste optie is. Veel seizoenskaarthouders zullen er ook geen zin in hebben als je niet mag juichen en niet naast elkaar mag zitten. Beste is dan seizoenskaarthouders geld teruggeven en tickets verkopen aan gezinnen/huishoudens. Zit het ook nog flink voller dan steeds 1 los stoeltje en dan weer 1,5 meter niets
1 -1
Arek Milik
Jah joh, top idee jongen. Jij zou echt een goed bilderberg mannetje kunnen zijn! “Hoera” fluisteren na een gescoorde goal zal je ook wel goed zinnen lijkt mij...
1 -2
Labrador
1.5 meter afstand in een stadion. Dat gaat never te nimmer nooit werken. Daarbij: Juichen en zingen horen erbij. Niet te controleren en te handhaven.
3 0
MarLuuk76
Die controle is er wel degelijk, Arena sterft van de camera’s die vol op je gezicht kunnen inzoemen. Zelfs in een vol stadion, laat dit nu net nog meer ruimte bieden.
0 0
Stamhoofd
Kansloos. Het is dan ook verboden om te juichen of te zingen, dat gaat dus nooit goed.
3 0
Amsterdam Loyals
Het is alles of niets! Deze oplossing is bedacht door mensen die nog nooit een stadion van binnen hebben gezien.
4 -1
smokum
Precies ditm die lui snappen er niets van, laat de hut dan leeg
1 0
ZeeuwsAjax34
Dan gaat het niets worden vrees ik, dus doe mij toch maar liever dit. Alles beter dan niets.
2 -1
Amsterdam Loyals
Welnee joh... Nog los van de praktische gang van zaken (hoe ga je de mensen binnen krijgen (mega rij??), hoe moet je gaan plassen, hoe is het in de ruimte buiten het stadion?). Welke seizoenkaarthouder mag naar welke wedstrijd? Het is gewoon niet te doen! Dan maar niets wat mij betreft. En als ze serieus denken dat ik inwendig juich als we in de 89e minuut de winnende binnen peren... Kom op joh.
2 -1
ZeeuwsAjax34
Klopt dat het allemaal hartstikke ruk gaat worden zo, maar dat weet je vooraf al. Ik denk ook niet dat ik zin heb om een uur van tevoren en erna al/nog in het stadion te zitten en vervolgens niet eens te mogen juichen, maar op deze manier geef je mensen in ieder geval zelf de keuze. Als je hier (heel terecht) geen zin in hebt verandert er voor jou dus niets, maar andere mensen kiezen er misschien voor om toch wel naar binnen te willen en daar is die 15-35% voor.
1 0
MK77
Dat is bij andere clubs toch al standaard zo?
Hier kan Vitesse echt het voortouw nemen
6 -1