'Ajax hoopt Antony bij start blok drie te verwelkomen'

BartVeenstra, 09-07-2020 om 07:10, 20794 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax heeft het streven dat Antony Matheus dos Santos, kortweg Antony, zich voorafgaand aan het derde en laatste trainingsblok in Amsterdam zal melden, zo meldt De Telegraaf. Het was eigenlijk Ajax' bedoeling om de Braziliaanse aankoop deze week officieel te presenteren.

'Inmiddels wordt er intern gecommuniceerd dat het streven nu is om de Braziliaanse miljoenenaankoop te laten aansluiten als Ajax 1 eind juli, begin augustus de officiële voorbereiding op het nieuwe seizoen begint', schrijft de krant.

Ajax zou er achter de schermen alles aan doen (het verkrijgen van een werkvisum) om Antony zo snel mogelijk naar Nederland krijgen. Volgens De Telegraaf wacht de speler trappelend van ongeduld op groen licht. De transfer van Antony werd in februari al beklonken. Ajax betaalt minimaal zestien miljoen euro voor de Braziliaanse aanvaller.

Als Antony naar Nederland komt, is het afwachten hoe snel de Braziliaan op het trainingsveld van Ajax mag staan. Brazilië wordt tijdens de coronacrisis gezien als risicogebied en zodoende moet de aanvaller mogelijk in quarantaine. 'De enige concrete informatie die ik op dit moment heb, is dat ik twee dagen achter elkaar zal worden getest. Ik wacht op verdere informatie van Ajax, want de club werkt hard aan mijn werkvisum', zegt hij er zelf over.

Denk jij dat Inter met 0-2 wint op bezoek bij Hellas Verona? Zet in en krijg 7,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxvooraltijd
Weer dat overdreven corona geleuter. Het is bij lange na niet iemand die tot de risicogroep behoort. De schade van de van de maatregelen is groter dan de ziekte zelf.
1 -6
Afca85meer
Dommer dan deze reactie wordt het niet.
1 -2
Illegaal
Kom eens met een onderbouwing! en kom niet aan met hetgeen je op tv en in de media voorgelogen wordt want als jij jou kennis daarvan hebt dan weet je weinig en komt jou opmerking van ....dommer kan deze reactie wordt het niet ...nog eens veel dommer over omdat ook jij je laat bedonderen door en totaal geen kennis hebt en je zo dom bent dat je niet zelf even op onderzoek uitgaat...want dat de boel belazerd wordt dat 100% zeker!!

Maar jij slimmerik hebt dat nog niet in de gaten, degene die nu nog niet in de gaten hebben dat corona om andere doeleinden wordt gebruikt dat zijn pas echte de dommeriken en daar mag jij je bijvoegen... je zal ook wel niet de slimste op school zijn of wel?
2 -4
Illegaal
Jij hebt pas een domme reactie...

Jij zit er helemaal naast met die coronaonzin..... een besmetting is NIKS, zelfs als je verkouden ben wordt je al geteld bij de corona besmettingen, veruit de meeste mensen merken niet eens dat ze corona hebben alleen door testen blijken ze die wel te hebben wat overigens niet gevaarlijk is.... verdiep je in de materie voordat je onzin uitkraamt.

Weet je dat er in nederland maar 80 mensen zijn gestorven die Alleen corona hadden en geen onderliggende ziekte erbij hadden... en 80 is normaal tijdens een griepgolf!
Er is NIKS bijzonders aan de hand, er is geen oversterfte tov van de jaarlijkse griep.
En nee die lockdown heeft er niet voor gezorgd dat er minder mensen corona hebben, die lockdown heeft er wel voor gezorgd dat er mensen dood zijn gegaan aan de behandelingen die ze niet gekregen hebben omdat iedereen werd ingezet bij de corona... ook zijn er veel ouderen gestorven door eenzaamheid en verwaarlozing, en ook zonder de nodige medische hulp te krijgen etc..... tienduizenden (misschien wel honderdduizenden) mensen zijn financieel kapot gemaakt en zitten nu heel lang in diepe schulden voor de komende jaren ... en dat allemaal voor een Licht virusje ... Die GEEN Pandemie is!
1 -4
EWJM
Zucht..
- In week 11 t/m 19 was er een aardige oversterfte: zo'n 9.000 mensen (zo'n 30 tot 35 procent meer dan normaal). Daarna zakte het weer naar een normaal niveau inderdaad.
- Vraag: hoe denk jij dat het komt dat het sterftecijfer nu redelijk normaal is? Ik weet het antwoord in ieder geval al, hint: het begint met een m en eindigt op aatregelen.
- Als je het antwoord daarop weet, heb je meteen de verklaring waarom het na week 19 weer richting een normaal niveau zakte.
- Ook kan je je dan hopelijk bedenken wat er gebeurd zou zijn als er geen maatregelen waren genomen, zoals jij voorstelt.

https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2020/20/bijna-9-duizend-meer-mensen-overleden-in-eerste-9-weken-corona-epidemie

Verder, zeg je dat er een hoop mensen corona hebben gehad en er niks van hebben gemerkt. Klopt, dat is ook algemene kennis ondertussen. Ondertussen negeer je wel even voor het gemak wat er gebeurt met de mensen die er wel ziek van worden. Het is een minderheid (volgens mij was het zo'n 20 procent?), maar ze zijn er wel degelijk, ook al doe je je best om te doen alsof die niet bestaan.
De mensen die er niet aan sterven, kunnen na maanden herstellen nog steeds bijna niks fysiek. En daar zitten trouwens ook jonge sporters tussen (dus je argument over alleen ouderen en zwakkeren kan ook de prullenbak in). Ook hebben allerlei overlevenden longschade en hersenschade.

Verder noem je het een licht virusje, maar dat klopt gewoon niet. Je kan met een miljoen statistieken komen die dat zouden aantonen volgens jou, want dat verandert geen zak aan het feit dat dit virus gewoon puur qua eigenschappen in alles compleet anders (en gevaarlijker) is dan de normale griep: besmettelijkheid, lichamelijke reactie, lichamelijke schade, resistentie en immuniteit, enzovoorts.
Het is alsof je met allerlei statistieken zou proberen aan te tonen dat een Suzuki Alto sneller zou zijn dan een Ferrari, terwijl als je gewoon naar de specificaties van beide motoren kijkt al weet dat dat niet mogelijk kan zijn.

Je praat ook jezelf tegen.
"Er is NIKS bijzonders aan de hand, er is geen oversterfte tov van de jaarlijkse griep."
En vervolgens zeg je letterlijk in de volgende alinea dat er wel meer mensen dan normaal zijn gestorven vanwege gemiste medische hulp e.d.
Het feit dat je geen consistent verhaal op tafel kan leggen zegt ook al wat he?

Verder zeg je dat ouderen zijn gestorven door eenzaamheid en verwaarlozing, hoeveel zouden dat er zijn dan?
En hoeveel zouden er dan gestorven zijn door gemiste medische hulp? Heb je daar cijfers over? Vast wel toch, aangezien je de meningen van anderen belachelijk maakt omdat ze niet met cijfers komen. Dus ik ben benieuwd.

Sterker nog; ik durf best te zeggen dat er niemand, of echt bijna niemand gestorven is de afgelopen maanden doordat ze geen medische hulp konden krijgen omdat de ziekenhuizen ze niet konden helpen. Want, weet je wat de ironie is? De voornaamste reden voor alle maatregelen was juist om ervoor te kunnen zorgen dat de ziekenhuizen niet zouden overstromen. en dat er nog medische hulp aan iedereen gegeven zou kunnen worden. En voila, dat was inderdaad ook gelukt, want de IC-capaciteit heeft in Nederland geen moment de max bereikt.

"zelfs als je verkouden ben wordt je al geteld bij de corona besmettingen"
Wat is je bron daarvoor?

"Weet je dat er in nederland maar 80 mensen zijn gestorven die Alleen corona hadden en geen onderliggende ziekte erbij hadden... en 80 is normaal tijdens een griepgolf!"
Wat is je bron daarvoor?

Moeten we alles wat de RIVM en Van Dissel zeggen zien als de heilige waarheid? Nee niet per se, ik twijfel zelf ook aan sommige dingen die ze zeggen en aan sommige maatregelen die ze aanraden. Maar om dan meteen de extreme kant op te gaan, en denken dat 0% van wat ze zeggen klopt, en alles wat er op de meest obscure anonieme internet-blogjes e.d. staat slikken als zoete koek, denk je dat dat de absolute waarheid is?
En als je begint over die groep Viruswaanzin, daar heb ik ook genoeg tegenargumenten voor.

Is er ergens een grens aan de maatregelen die we moeten nemen? Ja, dat is zo.
Klopt het wat jij suggereert dat er geen enkel gevaar is, en dat corona geen oversterfte veroorzaakt? Absoluut niet.
Klopt het dat een besmetting niks is? Nee, ook helemaal niet. Voor veel mensen klopt dat, maar voor een deel van de mensen heeft het juist hele grote gevolgen.
3 -3
Illegaal
Voor suffe slaapkoppen zoals jij er een bent, jij komt alleen met onzin uit de nederlandse media... ik kan je ieder punt weerleggen met dit soort stukken, figuren als jij lezen dit soort stukken niet en daarom zijn jullie zo makkelijk op het verkeerde been te brengen door onze regering en linkse media... jullie blijven al die leugens geloven... ook voor jou, jij zal duidelijk de slimste niet worden

Lees hieronder wat deze meneer schrijft over de griep van 2016... dit kreeg ik vandaag te zien, dit soort berichten lees ik iedere dag, het gaat hier alleen over iemand die iets opvalt over hoe de liegende linkse media in 2016 over iets schrijft wat vergelijkbaar is met nu.

Ik heb onnoemelijk veel feiten en cijfers van specialisten die zeker niet minder dan van dissel die op de zwarte lijst staat of filantroop osterhaus zijn met hun groepje die er tijdens de mexicaanse griep ook totaal naast zaten en ons miljarden voor niks heeft gekost, die zelfde zogenaamde specialisten (niet dus!!!) bepalen nu ook weer en ook nu zitten ze weer finaal ernaast..... maar voor figuren zoals jij die nog niet te slim zijn en duidelijk geen kennis hebben zijn deze boeven nog geloofwaardig om het doodgewone feit dat jullie onwetend zijn en alles klakkeloos overnemen van onze regering tv en andere media zonder jezelf echt te verdiepen hoe het werkelijk in elkaar steekt
Er is bijna geen corona meer en we zitten nog met die 1.5 meter onzin opgescheept.... word jij niet wakker!!!

Lees dit een dagelijks stukje hieronder gewoon eens

________________________________


MENSEN, BEWUST EEN BERICHT UIT 2016, KIJK EN VERGELIJK MET ANNO 2020!

In het AD, 5 februari 2016.

"De patiënten die op de ic terechtkomen hebben een longontsteking die zo agressief is, dat die het longweefsel heeft aangetast. Gewone beademing is bij hen niet genoeg. Zij liggen in uiterst kritieke toestand aan de hartlongmachine, die de functie van de longen overneemt. ,,Als ze deze acute fase doorkomen, kunnen de longen weer herstellen," legt Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care uit."

Voor "het gemak" is Den Haag dit vergeten.....vervolgens is Den Haag door bezuinigingen vanaf 2016 het aantal IC-bedden met bijna de helft gaan verminderen....Dit om in 2020 de IC-bedden crisis te kunnen benoemen in hun vieze plannetje.....


https://www.ad.nl/gezond/griepgolf-treft-veel-mensen-die-anders-nooit-ziek-zijn~aae8e106/?utm_source=facebook
0 -3
EWJM
"ik kan je ieder punt weerleggen met dit soort stukken"

Okay, kom maar op.
Tot nu ben je op nog geen enkel punt van mij ingegaan. Dus, kom maar op.

"en daarom zijn jullie zo makkelijk op het verkeerde been te brengen door onze regering en linkse media"

Oh, nu is het opeens links. Gaan we nu doen alsof alle media links is? En best grappig trouwens dat links erachter zit terwijl we een ontzettend rechtse regering hebben (3x rechts 1x centrum).

"Ik heb onnoemelijk veel feiten en cijfers van specialisten die zeker niet minder dan van dissel"

Okay, kom maar op.

Uiteraard inclusief jouw onderbouwing voor het ongelijk van elke specialist die zegt dat maatregelen nodig zijn. Aangezien je zo 100% overtuigd bent dat die allemaal ongelijk hebben of liegen, kan je vast voor elk van hen uitleggen waarom, toch?

"Lees hieronder wat deze meneer schrijft over de griep van 2016... dit kreeg ik vandaag te zien, dit soort berichten lees ik iedere dag"

Prima om van alles te lezen. Ik zie zelf ook meer dan jij blijkbaar denkt. Maar het gaat erom welke conclusie je eruit trekt. Iedereen kan een quote opzoeken en vervolgens met veel overtuiging dat als bewijs brengen voor van alles.
Wat is nou precies jouw conclusie over wat Gommers daar in 2016 heeft gezegd?

"maar voor figuren zoals jij die nog niet te slim zijn en duidelijk geen kennis hebben zijn deze boeven nog geloofwaardig om het doodgewone feit dat jullie onwetend zijn en alles klakkeloos overnemen van onze regering tv en andere media zonder jezelf echt te verdiepen hoe het werkelijk in elkaar steekt"

Ik heb je net al eerder verteld dat ik ook verder kijk dan de RIVM en co en dat ik wat sommige dingen betreft ook best kritisch ben op ze ben. Dus ik zeker niet klakkeloos zomaar alles aan van hen of de regering. Net zoals ik niet zomaar alles klakkeloos aanneem van de media, maar ook niet van Viruswaanzin of obscure anonieme internetblogjes.
Maar blijkbaar is dat teveel nuance voor je zwartwitte wereldbeeld?

"Er is bijna geen corona meer en we zitten nog met die 1.5 meter onzin opgescheept"

1) Ondertussen worden er wel steeds meer maatregelen versoepeld.
2) Desondanks worden niet meteen ALLE maatregelen losgelaten. Wat denk je dat er dan gebeurt? Er zijn nu al landen waar een tweede golf is nadat alle of bijna alle maatregelen weer zijn geannuleerd.
0 0
Kibbahimovic
Gast reageren tegen jou heeft gewoon geen zin ofzo..
0 0
Afca85meer
Rectificatie: deze gozer is nog dommer.
2 -1
Illegaal
kom op leg uit kom met de cijfers.... ik begrijp je antwoord wel die je aan mij geeft want waarschijnlijk heb jij een iq van 2... en dat getuigt domheid!
0 -5
Rinky
Maar hij kan het wel meenemen en misschien iemand anders, die wel risico loopt, infecteren. Moet je willen he?
1 0
Illegaal
Wat maakt het uit als je iemand aansteekt?.... gezonde mensen hebben bijna geen klachten hoor, een besmetting zegt niks.

Er lopen in nederland alleen al tienduizenden mensen rond die corona hebben net zoals de jaarlijkse griepgolf en ook zij merken niet dat ze het hebben.... veruit de meesten die merken niet dat ze corona hebben en dat gaat ook gewoon weg hoor
1 -3
TontoKarnaggel
Laat hem voorlopig maar lekker in brazilie, als hij in dit griebusweer op schiphol land stapt hij in het eerste de beste vliegtuig weer terug naar sao paulo....
4 -1
Afca85meer
Totdat hij de koffieshops en hoeren in het centrum ziet. Dan is hij meteen verkocht.
1 0
Illegaal
Ja en daar is het dan niet mogelijk om corona te krijgen schijnbaar na een vrijpartij want die mogen onbeschermd seks hebben..

Gaan je niet de ogen open als je alleen al dit van de prostituees leest die schijnbaar geen corona kunnen verspreiden?? ... ik moet echt lachen om al de onnozele coronaregels die voor de een wel moeten en voor de ander niet.
1 -2
AFCAMM
Het is wel makkelijk om nu te roepen dat alles al maanden geregeld moest zijn, maar ik gok dat de Corona-uitbraak er ook wel iets mee te maken heeft.
1 -2
VoorOnzePloeg
Pfff, daar heb je 4 maanden de tijd voor gehad
1 -5
DeHardeWaarheid
Tussen de aanvraag en de startdatum van het contract mag maximaal 5 weken zitten.
2 0
AFCA-B93
Ze hebben 6 maanden de tijd gehad om dat visum te regelen, en dan moet dat nog in de week waarin hij gepresenteerd zou worden. Wtf?
2 -4
Jornnn
Waarom is zoiets niet al in februari geregeld?
0 0
Westerpark1982
Jezus altijd dat werkvisum. Lijkt wel het meest ingewikkelde papiertje op aarde.
1 0
Pantheon
Wees blij, anders loopt iedereen zomaar binnen, wil je ook niet.
6 -2
Lagasj
Groen licht?
Van wie?
0 0
AlexLitmanen10
Dat vraag ik me ook af.. Kan hij niet gewoon hup in het vliegtuig stappen

Off: nieuw thuis-shirt?:
https://www.footyheadlines.com/2020/04/adidas-ajax-20-21-home-kit.html
3 0
bdsngsfs
Inderdaad, Rijd toch gewoon door rood man :D
0 0