Antony: 'Wil een belangrijke Ajax-speler worden'

ThijsZwagerman, 05-07-2020 om 15:55, 16923 views, Globo Esporte |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Kersvers Ajacied Antony is vastberaden om het te gaan maken in Europa. De Braziliaanse aanvaller wil slagen bij Ajax en hoopt in Amsterdam ook een plek in de nationale ploeg van Brazilië te veroveren. 

‘Ik wil carrière gaan maken in Europa’, opent Antony in gesprek met Globo Esporte. ‘Ik wil daar een geweldige speler worden, maar ook buiten het veld moet mijn instelling goed zijn. Veel spelers wagen de stap naar Europa en keren na een paar jaar teleurgesteld terug, maar mijn doel is om uit te groeien tot een belangrijke speler bij Ajax en geschiedenis te schrijven in Europa.’ 

Bij het realiseren van deze doelen zal Antony bij Ajax hulp krijgen van landgenoot David Neres. ‘We hebben samen al veel gepraat. Ik vraag hem hoe de dingen daar gaan en hij kijkt uit naar mijn komst. Hij wil me graag het land laten zien.’ Net zoals Neres is gelukt, hoopt ook Antony bij Ajax een oproep voor de nationale ploeg van Brazilië af te dwingen. ‘Als ik bij Ajax goed speel, denk ik dat de technische staf van de Seleção zal meekijken. Ik moet gefocust zijn en doen wat ik het leukste vind om te doen: goed voetballen. Als dat lukt, denk ik dat het goed moet komen.’

LEES OOK: Nu écht Ajacied: Antony uit São Paulo

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
grannig mokum1
Zekers, laten we hopen dat het uitkomt, maar ook hopen dat hij niet voor een seizoen blijft
0 0
Henkjanklaas
Das mooi. Laten we hopen dat hij een van de Goden zonen wordt en dat het niet bij gepraat blijft.
Hij is wel stijf links maar dat hoeft geen probleem te zijn. Als je naar beelden van hem kijkt, mist hij nog wat overzicht. Met Neres en Antony kan het toch mooi worden.
1 0
PetrosQ
Onana; Dest, Schuurs, Blind, Tagliafico; vd Beek, Tadic ('10), Martinez; Antony, Promes, Neres

Tagliafico --> Wijndal
Onana --> Van Crombrugge (of een verrassing)
vd Beek --> Gravenberch / Mazraoui

Dan zou er wat mij betreft alleen nog een goed aanvallende middenvelder bij moeten. Dan heb je echt weer een CL waardig elftal. Als je een vervanger haalt voor vd Beek kan je net zo goed je jeugdopleiding stopzetten
3 0
Soccerskins
Van Crombrugge / Mazraoui - Schuurs - Blind - Dest / Gravenberch - Tadic (10) - Martinez / Antony - Promes - Neres.

Ik ga er wel vanuit dat Nico, André en Donny vertrekken. Dest kan (mits dat hij blijft) prima op linksback spelen.
0 0
waynelove
Ribery?
0 -2
waynelove
Hebben wij iets aan Ribery? Wilt alweer weg bij Fiorentina
0 -3
Sampaoli
Nee, daar hebben we niks aan.
0 0
Afca85meer
Hij lijkt een beetje op die acteur uit Mocromaffia.
0 0
jeppas
Hoge verwachtingen van Antony! Ps. Ik hoop dat Alvarez een kans krijgt in het centrum naast Blind.
2 -1
diamanti
Waarom hoop je dat voor Alvarez? Persoonlijk zie ik meer in Schuurs maar die moet vooral meer in zichzelf gaan geloven m.i.
3 0
wendoo9
Schuurs is nog te lief en moet meedogenlozer worden naar zijn tegenstanders. Verder een prima dribbel en goeie passing. Dus werk aan de winkel.
0 0
jeppas
Schuurs is ook een goede kandidaat, maar ik heb het idee dat Alvarez het best tot zijn recht komt centraal achterin wanneer de trainer hem eens een aantal wedstrijden achter elkaar laat staan. Als je met 22 jaar al 30 interlands bij Mexico achter je naam hebt staan, is er kwaliteit aanwezig.
2 0
Leviathan
Maar die kwaliteit hoeft niet bij Ajax te passen... En kan ook een gebrek aan beter bij Mexico zijn... Schrijf hem niet af ofzo, maar 30 interlands bij Mexico zegt mij in ieder geval niets of dat je bij Ajax past
0 -3
Liam
Overmars is off the record totally lijp van deze jongen. Hij meent echt een wereldster te hebben gekocht, die ook vanaf 10 voor de steekballetjes kan gaan zorgen.
Goed, hij was betreffende Lainez ook over the moon. Maar ik ben nu wel echt benieuwd naar Antony.
0 0
jutter
Zeker in deze barre tijden gaat Ajax natuurlijk niet met miljoenen smijten. Men heeft een behoorlijke financiele buffer opgebouwd, en alhoewel dat virus daar een hap heeft uitgenomen,en zal blijven doen zeker ook als publiek de stadions voorlopig niet in mag o.a., geeft dat toch een gerustellend gevoel. Dat er desondanks nog het nodige gaat gebeuren wat in en uitgaande transfers betreft staat wel min of meer vast. Zeker in de wetenschap dat die transfer periode pas 15/10 eindigt. Maar ook dat kan veranderen, zie o.a. de voortzetting van de CL, in Lissabon in Augustus, ook voor Ajax dus van groot belang, wat nu onder druk staat door een nieuwe outbreak daar. En een dergelijk scenario is in dit land dus ook allerminst uitgesloten. Ja, het zijn, en blijven, zeer onzekere dagen.
0 -2
dod
Haal die midsjo van az nou iig voor de 6 positie. Jammer als Botman vertrekt, de enige die kan koppen met een corner..
En je kan voorin ook gewoon continue gaan switchen tijdens de wedstrijd. Dat is ook lekker kut verdedigen als alles steeds van positie veranderd.
Hoop dat Traore echt helemaal gaat doorbreken!
En dat Donny blijft.
2 -4
Amp
Midsjo heeft of gaat verlengen bij az, las ik onlangs
1 0
sdjt01
Wat heeft midsjo dat ajax op dit moment mist? Daarnaast ga je een speler niet alleen houden omdat hij goed kan koppen. We zijn wel ajax he.
0 0
wendoo9
Veel loopvermogen en is gewoon een bikkel !!!!
0 0
Danos
Als hij niet belangrijk voor ons cluppie had willen zijn had ik hem persoonlijk weer terug over de oceaan geschopt ;p
0 0
Ajaxbrl
Neres/Antony op de flanken, Promes op 10, Tadic op 9.. Als dat geen smullen wordt!!
7 -1
Vertonghen
Dat lijkt mij dus ook, en Traore als tweede 9.
Juist daarom begrijp ik ook weer niet dat Ten hag afgelopen week aangaf te willen gaan testen met Promes op 9...
Vind tadic buiten de spits positie duidelijk minder, Promes kan ook op het middenveld spelen.

Zal Ajax hem niet ála Neres brengen? Kan bijna niet voor dat bedrag zou je zeggen...
0 0
Joseph
Promes maakte daar nou niet bepaald indruk, daar ga je zeker in Europa geen potten mee breken. Zou dan eerder Tadic op 10 zetten. Ik verwacht dat Promes op de bank terecht zal komen als Antony het laat zien. Promes kan natuurlijk nooit Neres op de bank houden.

Dat gezegd hebbende, ten Hag moet gewoon veel wisselen en zorgen dat ze allemaal hun minuten maken.
8 0
Sallons@AS
Als Ten Hag aangeeft met Promes in de spits te willen spelen zal dat niet ten koste gaan van het systeem. Hij is net als Tadic geen echte spits. Dit systeem vraagt ook om een schaduwspits. Vooral in Europa. Daarnaast kan Tadic inderdaad op 10 waardoor die 2 kunnen wisselen van positie tijdens een aanval. Promes speelt heel erg vanuit de discipline dus dat zal geen probleem moeten opleveren, wel een periode van wennen voor hem. Neres kan dan op links en Antony op rechts. Verder wilt Ten Hag Martinez uitproberen als linksback, dus je kan erop rekenen dat vd Beek weer als #8 zal spelen naast Alvarez. Vertrekt vd Beek, zal Gravenberch zijn kans krijgen gok ik zo. Achterin zal, bij een vertrek vam Veltman, Timber de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Schuurs. Wanneer Dest vertrekt, kan Timber zich op 2 posities focussen. Hij zal Nous of Schuurs uit de basis moeten spelen dus.
0 -1
Soccerskins
Ik denk dat hij eerder Donny én Gravenberch gaat opstellen dan Donny/Gravenberch en Alvarez op het middenveld.
0 0
JanBiesbos
Waar mag ik tekenen?
0 0
Ajaxxxisdebeste
SAMBA!!!! Dollen die boertjes, kakkerlakken en kaaskoppen
6 0
MPAjax
Zodra het papierwerk is afgerond, kan de aanvaller vanaf 7 juli aansluiten in Amsterdam. Ajax begint dan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
0 0
VoorOnzePloeg
wanneer komt hij eigenlijk naar Nederland?
0 0
Pantheon
Hij is er al :)
1 -1
Dubbelvla
klinkt als een nuchtere knul met ambities.
0 0
036AFCA97
Neem aan dat we hieruit ook zouden kunnen concluderen dat er een grote kans is dat Neres gewoon lekker blijft?
0 0
wladimir
Neres verdient een fantastisch salaris in Amsterdam. Er zijn afspraken gemaakt over de hoogte van zijn transfersom. Dat zal rond de 55 miljoen liggen. Dat gaat niemand voor hem betalen vanwege zijn blessure enerzijds en Corona anderzijds. Neres blijft in Amsterdam. Ik hoop dat van de Beek ook blijft. Onana en Tagliafico zijn wel op te vangen.

Hopelijk lukt het Overmars om de financiële schade op Alvarez en Marin te beperken.
7 0
wendoo9
Men riep ook over die Senesi bij Feyenoord. Miskoop bla bla bla, maar nu gaat een mooie centje opleveren. Alles heeft gewoon zijn tijd nodig. Als je zelf geen Zuid-Amerikaan bent is het moeilijk te begrijpen en in te leven hoe moeilijk het is voor deze jongens die nooit eerder in Europa hebben gespeeld zich snel aan te passen. Er zijn zeker uitzonderingen. Alles is anders wat wij hier gewoon vinden. Als het hier 17 a 18 graden is vinden wij het hier prachtig en een Zuid-Amerikaan gaat kapot van de kou daar ze gewend zijn aan 28 en 32 graden. Het zijn ook familie mensen. Dus het opvangen is belangrijk en zorg dat ze in een warm bedje terecht komen !
0 0
036AFCA97
Persoonlijk zie ik liever Onana blijven dan Donny. Dat zou ik ook een grotere prestatie vinden.

Als Donny naar Real gaat beland hij op de bank. Onana zou bij clubs als Chelsea, PSG gewoon in de basis komen.
0 0
AjaxRobEnschede
En niet vergeten Magallán .....
1 0
Danos
Wanneer komt hij eigenlijk over naar NL?
0 0