Ajax bindt jeugdspelers Aertssen, Dirksen en Setford

JesseTH, 19-06-2020 om 20:05, 17598 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Nadat Terrence Douglas en Nordin Musampa vrijdag hun eerste contract mochten ondertekenen bij Ajax, was het later op de dag tijd voor Olivier Aertssen, Julius Dirksen en Charlie Setford. Alle drie de talenten tekenden een jeugdcontract, maar wel met verschillende data, zo valt te lezen op Ajax.nl.

De contracten van Setford en Dirksen gaan in op 1 juli 2020, terwijl die van Aertssen op 7 augustus in zal gaan. De jongeling wordt op die dag immers pas zestien jaar. De contracten van Setford en Aertssen lopen tot medio 2023, terwijl de verbintenis van Dirksen een jaar eerder afloopt.

Alle drie de Ajacieden kwamen op een andere leeftijd in de jeugdopleiding van Ajax terecht. Setford, Engels jeugdinternational, kwam al in 2012 in Amsterdam terecht, maar bij Aertssen en Dirksen is het verhaal anders. Aertssen kwam vorige zomer pas over van Sparta Rotterdam, terwijl Dirksen in 2018 vanuit PEC Zwolle naar Ajax kwam.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DrFootball
Als Aertssen een contract tekent per 7 augustus, dan zal Van Axel-Dongen ook wel snel volgen neem ik aan die is een maand jonger.
1 0
ditisdebeslissing
Prachtig check de insta van Yolanthe. Ze Basht m.
0 0
036AFCA97
Waar dan??
0 0
ditisdebeslissing
Het kindje draagt een ajax shirt
0 0
AjaxDaniel
Aertssen is wel een hele fijne speler, dat samenwerkingsverband met Sparta werpt zeker zijn vruchten af.
4 0
Champy
Pff dat deze generatie al een jeugdcontract kan tekenen. Tijd vliegt.
Ik begin echt oud te worden.
2 0